רק קלינגר יוציא אותנו מהמצב הזה
רק קלינגר יוציא אותנו מהמצב הזה
אך ורק בגלל ההתנהלות האצילית והסופר גברית שלו,שימו לב באיזה מצב אנחנו נמצאים ולמרות שכל העיתונאים האינטרסנטים למינהם מנסים להכניס את הקהל כאשם העיקרי ניר אומר בכל הזדמנות שאין לו שום טענה לקהל אלה ההיפך הוא הנכון תאמינו לי גבר שבגברים אתה שומע על הקול שלו כמה כואב לו וכמה הוא מת להצליח,אני רוצה להזכיר פה לכל המתלהמים והיודעים הכל מי היו המאמנים שלנו ב3 שנים האחרונות ולמה קיבלנו את השם שלנו כאוהדים בעייתים שהמצב של אותם מאמנים אז היה פי 10 פחות קשה משל קלינגר.
אז נכון הוא עשה טעויות והוא גם מבין אותם ורק הוא יצליח לתקן בזכות הלב והנשמה שלו ולא בעזרת ספינים תקשורתיים מבית מדרשו של עזורי.
ואני אומר לכם אם כל זה שקשה לכולנו ואני לא פחות אוהד מכל אחד כאן אנחנו צריכים לעודד אותו ולהראות לו שאנחנו איתו כי אני אומר לכם כאן ועכשיו לא יבוא יותר טוב ממנו והיום בשוק המאמנים אין אחד נורמלי וברגע שהשחקנים יראו שהקהל עומד מאחורי ניר הם יבינו שהקרקע מתחת לרגליהם בוערת וישקיעו פי 100, אז בוא ננסה פעם אחת משהו שונה משהו אחר בהתנהלות שלנו כאוהדים כי ניסינו כבר הכל ואין לנו מה להפסיד והקבוצה יקרה לליבנו כמו שאני בטוח שהיא יקרה לליבם של ניר ואלונה.
אז נכון הוא עשה טעויות והוא גם מבין אותם ורק הוא יצליח לתקן בזכות הלב והנשמה שלו ולא בעזרת ספינים תקשורתיים מבית מדרשו של עזורי.
ואני אומר לכם אם כל זה שקשה לכולנו ואני לא פחות אוהד מכל אחד כאן אנחנו צריכים לעודד אותו ולהראות לו שאנחנו איתו כי אני אומר לכם כאן ועכשיו לא יבוא יותר טוב ממנו והיום בשוק המאמנים אין אחד נורמלי וברגע שהשחקנים יראו שהקהל עומד מאחורי ניר הם יבינו שהקרקע מתחת לרגליהם בוערת וישקיעו פי 100, אז בוא ננסה פעם אחת משהו שונה משהו אחר בהתנהלות שלנו כאוהדים כי ניסינו כבר הכל ואין לנו מה להפסיד והקבוצה יקרה לליבנו כמו שאני בטוח שהיא יקרה לליבם של ניר ואלונה.
Re: רק קלינגר יוציא אותנו מהמצב הזה
בס"ד
מי בדיוק מנסה להוציא את הקהל כאשם העיקרי?
קלינגר הוא מאמן כדורגל ולא איש תקשורת,אני אמנם מעריך את הכנות שלו אך זה ממש לא אמור להוסיף לו נקודות זכות.
ניר קלינגר הוא האשם למצב הקבוצה,הוא זה שהחתים את השחקנים,הוא זה שאחראי לכך שמאז הליכת מליקסון אנחנו נראים כמו כלום ושום דבר,ועל כך הוא צריך לשלם את המחיר.
לצערי הרב אני לא אופטימי לקראת המשחק בשבת,אם נפסיד קלינגר חייב לקחת אחריות וללכת הביתה.
מי בדיוק מנסה להוציא את הקהל כאשם העיקרי?
קלינגר הוא מאמן כדורגל ולא איש תקשורת,אני אמנם מעריך את הכנות שלו אך זה ממש לא אמור להוסיף לו נקודות זכות.
ניר קלינגר הוא האשם למצב הקבוצה,הוא זה שהחתים את השחקנים,הוא זה שאחראי לכך שמאז הליכת מליקסון אנחנו נראים כמו כלום ושום דבר,ועל כך הוא צריך לשלם את המחיר.
לצערי הרב אני לא אופטימי לקראת המשחק בשבת,אם נפסיד קלינגר חייב לקחת אחריות וללכת הביתה.
לקלינגר יש המון לב ונשמה ובעיקר רצון להצליח. מה שמפריע
לי אצלו זה שהוא באמת מאמין שיש לו סגל טוב ורק חסר חיבור.
אם יפול לו האסימון שהסגל חלש מאוד ונדרש חיזוק מאסיבי, רק
אז אולי הוא יצליח להוציא אותנו מהבוץ.
לי אצלו זה שהוא באמת מאמין שיש לו סגל טוב ורק חסר חיבור.
אם יפול לו האסימון שהסגל חלש מאוד ונדרש חיזוק מאסיבי, רק
אז אולי הוא יצליח להוציא אותנו מהבוץ.
גם לי נקרע הלב כשאני שומע אותו מדבר אחרי משחקים. אני חנוק מדמעות, לא זוכר שהרגשתי ככה כשמאמנים אחרים אימנו בב"ש. יותר מזה, אני כ"כ רציתי שהוא יחתום פה עוד לפני שעזורי הגיע. עוד כשהיינו בלאומית והתחילו השמעות שגיא לוי לא ממשיך, ושקלינר הגיע לנצרת לעילוט לראות את הפועל ב"ש. כ"כ החזקתי ממנו מאמן, שעכשיו אני מרגיש אשם.
אבל אני יותר חנוק מדמעות מהמצב שהוא הביא את הקבוצה שנה שניה ברציפות. שלא נדבר על ההחלטות המוזרות שלו. אין שום סיבה שבעולם שב 2-0 למכבי ת"א הוא יכניס חלוץ ויוצא חלוץ. לא רואה שום סיבה הגיונית. לא רואה שום סיבה הגיונית לזה שדוידזאדה לא משחק. אחד השחקנים הצעירים המוכשרים שיש בארץ לדעתי(בתפקיד שלו כמובן). אין לנו מה להפסיד.. אז למה לא לשחק עם 2 חלוצים?!?!?! מה יקרה? נפסיד???
איבדתי תקווה... קשה לי להאמין שמשהו\מישהו יצליח להציל אותנו העונה הזאת. אני התייאשתי.
אבל אני יותר חנוק מדמעות מהמצב שהוא הביא את הקבוצה שנה שניה ברציפות. שלא נדבר על ההחלטות המוזרות שלו. אין שום סיבה שבעולם שב 2-0 למכבי ת"א הוא יכניס חלוץ ויוצא חלוץ. לא רואה שום סיבה הגיונית. לא רואה שום סיבה הגיונית לזה שדוידזאדה לא משחק. אחד השחקנים הצעירים המוכשרים שיש בארץ לדעתי(בתפקיד שלו כמובן). אין לנו מה להפסיד.. אז למה לא לשחק עם 2 חלוצים?!?!?! מה יקרה? נפסיד???
איבדתי תקווה... קשה לי להאמין שמשהו\מישהו יצליח להציל אותנו העונה הזאת. אני התייאשתי.

זה אמור, רק בגבול הטעם הטוב וקלינגר כבר עבר אותו.yossi כתב:בס"ד
מזמן לא זכור לי מאמן כזה אמיתי בספורט הישראלי.
אין ספק שהמשחק מול הפועל חיפה הוא פרשת דרכים בשביל קלינגר.
אומנם על הנייר, נראה כאילו יחסי הכוחות נוטים בבירור להפועל חיפה (הסגל שלהם יותר טוב + ערן לוי שאוהב להבקיע נגדנו, על אחת כמה וכמה אחרי שנזרק מכאן), אבל אם נגנוב שם ניצחון, שינוי המומנטום יכול לעבוד לטובתנו במחזורים הבאים.
אני די סקפטי לגבי זה, אבל הלוואי שזה יקרה.
אני לא ניכנס להיבטים המקצועיים ואני מציע שגם אתם לא תיכנסו כי כמו שאומרים שיש 1000 יהודים יש 1000 דעות אז שיש 10000 אוהדי ב"ש יש 20000 דעות,אנחנו כאוהדים צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה ולעשות את המחאות שלנו בצורה נורמלית וללא אלימות!!! רבותיי אנחנו מאבדים פרופורציות מדובר פה בסה"כ בספורט לא הגיוני בעיניי שאנשים שמתעסקים בספורט יצאו בליווי משטרתי מזה מה נהיה מאיתנו???
אפילו אוהדי בית"ר שנחשבים להכי אלימים בליגה אני לא זוכר מצב שמאמן שלהם יצא בליווי משטרתי להיפך ההתנהגות שלהם בשנתיים האחרונות היא אמירה שמביעה תמיכה בקבוצה כקבוצה אצלנו זה הכל אישי כל הזמן חלאס בגיע הזמן לשנות פאזה.
אפילו אוהדי בית"ר שנחשבים להכי אלימים בליגה אני לא זוכר מצב שמאמן שלהם יצא בליווי משטרתי להיפך ההתנהגות שלהם בשנתיים האחרונות היא אמירה שמביעה תמיכה בקבוצה כקבוצה אצלנו זה הכל אישי כל הזמן חלאס בגיע הזמן לשנות פאזה.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
שוב פעם הסתה שוב הקונספרציה הידועה? זהו חאלס נמאס הבנו, שכל כושל מכוון או לא מכוון כל אחד בדרכו שלו אבל בסופו של יום על הכוונת נמצאים אוהדיה המסורים של באר שבע (לא כולל אותם בבונים אותם 20מ 30 שכולם כאן מכירים),
הכישלון הוא של קלינגר ושל אלונה,הראשונה בכישלון זו היא בגלל אסטרטגיה מעווותת, שכל כולה עבודה בעיניים וזילזול באינטליגנציה,
זו שנטעה תקווה והשמיע את קולה בכל מקום אפשרי, שילידי העיר יתחילו להוות את שלד הקבוצה ,והיא לא עומדת אחרי זה וזה לא מעניין אותה והיא לא מאלצת את העובד שלה לעבוד לפי חזון זה! אז מישהו כאן עבד עלינו בגדול ורק ששכח שהכל יחזור בומרנג,
אז מצטער יכולים עד מחר לנפנף שאנו עם תקציב החמישי בגודלו בליגה מישהו כאן עובד עלינו, שמות של ליגה ב למקומות עבודה שאם דני גולן וקלינגר לא מבאים לכאן היינו מקסימום שומעים עליהם בביטאון ההסתדרות בליגה למקומות עבודה,
אל תתבלבלו יש אשם לבזיון ולחרפה אותו בזיון שהוא בעיניי לא שונה מכל ביזיון של זינו,גם הוא היה לבד גם הוא עשה מה שהוא רוצה גם הוא העסיק שכונה במועדון,
אל תהפכו את קלינגר לקואזק הנגזל (עם שכר חודשי של 50 אלף ש"ח) אנו הנגזלים ואנו הנאנסים אז כן מישהו צריך לשלם את המחיר,
הכישלון הוא של קלינגר ושל אלונה,הראשונה בכישלון זו היא בגלל אסטרטגיה מעווותת, שכל כולה עבודה בעיניים וזילזול באינטליגנציה,
זו שנטעה תקווה והשמיע את קולה בכל מקום אפשרי, שילידי העיר יתחילו להוות את שלד הקבוצה ,והיא לא עומדת אחרי זה וזה לא מעניין אותה והיא לא מאלצת את העובד שלה לעבוד לפי חזון זה! אז מישהו כאן עבד עלינו בגדול ורק ששכח שהכל יחזור בומרנג,
אז מצטער יכולים עד מחר לנפנף שאנו עם תקציב החמישי בגודלו בליגה מישהו כאן עובד עלינו, שמות של ליגה ב למקומות עבודה שאם דני גולן וקלינגר לא מבאים לכאן היינו מקסימום שומעים עליהם בביטאון ההסתדרות בליגה למקומות עבודה,
אל תתבלבלו יש אשם לבזיון ולחרפה אותו בזיון שהוא בעיניי לא שונה מכל ביזיון של זינו,גם הוא היה לבד גם הוא עשה מה שהוא רוצה גם הוא העסיק שכונה במועדון,
אל תהפכו את קלינגר לקואזק הנגזל (עם שכר חודשי של 50 אלף ש"ח) אנו הנגזלים ואנו הנאנסים אז כן מישהו צריך לשלם את המחיר,
נו ו.. מה נראה לך שבעזרת אלימות נפתור את הבעיות הרי כבר עשינו מחאות עשינו רעש בכל מקום ומה זה עזר? אני אומר שגם ההנהלה וגם המאמן הבינו את הטעויות והם אילו שגם יתקנו אותם אז בוא ננסה לעשות משהו שלא עשינו מעולם,ניתן גיבוי וצ'אנס כי אני לא חושב שבמצב היום יש אפשרות אחרת.מה ייתן לנו אם נמשיך להתנהג כך? הרי אנחנו משחקים לידיהם של כל מבקשי רעתנו.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
לא מבין מה אתה מדבר כאן על אלימות בכלל? למה אתה מנסה להסיט את הדיון ואת חופש הביטוי של האוהדים למקום של אלימות מה הקשר בכלל? אנחנו חיות בבונים? אז אם לא אז בו תמשיך הלאה בדיון,
יש כישלון קולאסלי מתמשך ואחרי המשחק האחרון הוא התעצם לאחר דבריו של קלינגר "תמשיכו בדרך המשחק מול הפועל תל אביב והנקודות יגיעו"
זו הייתה בדיחה אף אחד אבל אף אחד לא העיז להגיד לקלינגר שהפועל תל אביב הייתה באחד ממשחקי השפל שלה בשנים האחרונות,אבל למי אכפת הרי גם היום הוא מפזר סיסמאות ללא שום בסיס רקות מתוכן,
למי אכפת הוא נחמד הוא סמפטי והכי חשוב "דוגרי" אבל שמתם לב זה לא עוזר לנו אני כבר בחלום התבוסה מ98 6-2 שאנו וחיפה היינו במלחמה נגד הירידה,
חביבי תן לי סיבה למה ההיסטוריה לא תחזור על עצמה?
יש כישלון קולאסלי מתמשך ואחרי המשחק האחרון הוא התעצם לאחר דבריו של קלינגר "תמשיכו בדרך המשחק מול הפועל תל אביב והנקודות יגיעו"
זו הייתה בדיחה אף אחד אבל אף אחד לא העיז להגיד לקלינגר שהפועל תל אביב הייתה באחד ממשחקי השפל שלה בשנים האחרונות,אבל למי אכפת הרי גם היום הוא מפזר סיסמאות ללא שום בסיס רקות מתוכן,
למי אכפת הוא נחמד הוא סמפטי והכי חשוב "דוגרי" אבל שמתם לב זה לא עוזר לנו אני כבר בחלום התבוסה מ98 6-2 שאנו וחיפה היינו במלחמה נגד הירידה,
חביבי תן לי סיבה למה ההיסטוריה לא תחזור על עצמה?
תזהר, סומסום עוד עלול להתלונן עלייך בחשד להסתה....הסניגור האדום כתב:שוב פעם הסתה שוב הקונספרציה הידועה? זהו חאלס נמאס הבנו, שכל כושל מכוון או לא מכוון כל אחד בדרכו שלו אבל בסופו של יום על הכוונת נמצאים אוהדיה המסורים של באר שבע (לא כולל אותם בבונים אותם 20מ 30 שכולם כאן מכירים),
הפועל אני כבר משתגע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
במילים אחרות, בגלל שקלינגר לא מאשים את הקהל הוא צריך להמשיך לקבל תמיכה וגיבוי. לא צריך לשאול שאלות על בניית הקבוצה, על איכות הסגל, על העובדה שגם לאחר 6 הפסדים רצופים הוא לא מבצע שינוים מתבקשים, מה שחשוב היא העבודה שלאחר שקלינגר מביא אותנו לכישלון הוא לוקח על עצמו את האחריות.אדום זקן כתב:אני לא ניכנס להיבטים המקצועיים ואני מציע שגם אתם לא תיכנסו.
אתה מקשיב לעצמך? אנחנו לא נמצאים במסגרת חובבנית שמה שחשוב זה ההשתתפות. מדובר בספורט מקצועני וברגע שמישהו מוכיח שהוא לא מתאים זה הרגע שצריכים להביא במקומו מישהו טוב יותר.
את הצאנס הנוסף הוא קיבל הקיץ אחרי העונה הנוראית שהייתה בשנה שעברה. מה שקלינגר עשה זה לא רק שהוא לא לקח את הצאנס הנוסף אלא הוא הצליח להיכשל בצורה נחרצת אפילו יותר מבשנה שעברה.
אבל עזוב, הוא לא מאשים את הקהל, זה מה שחשוב, גם אם בסופו של דבר נרד ליגה, לפחות זה יהיה עם מאמן שיאשים את עצמו בירידה (איך זה יעזור לנו כשנסע שוב לכל החורים בליגה הלאומית אולי אתה יודע).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב: במילים אחרות, בגלל שקלינגר לא מאשים את הקהל הוא צריך להמשיך לקבל תמיכה וגיבוי. לא צריך לשאול שאלות על בניית הקבוצה, על איכות הסגל, על העובדה שגם לאחר 6 הפסדים רצופים הוא לא מבצע שינוים מתבקשים, מה שחשוב היא העבודה שלאחר שקלינגר מביא אותנו לכישלון הוא לוקח על עצמו את האחריות.
אתה מקשיב לעצמך? אנחנו לא נמצאים במסגרת חובבנית שמה שחשוב זה ההשתתפות. מדובר בספורט מקצועני וברגע שמישהו מוכיח שהוא לא מתאים זה הרגע שצריכים להביא במקומו מישהו טוב יותר.
את הצאנס הנוסף הוא קיבל הקיץ אחרי העונה הנוראית שהייתה בשנה שעברה. מה שקלינגר עשה זה לא רק שהוא לא לקח את הצאנס הנוסף אלא הוא הצליח להיכשל בצורה נחרצת אפילו יותר מבשנה שעברה.
אבל עזוב, הוא לא מאשים את הקהל, זה מה שחשוב, גם אם בסופו של דבר נרד ליגה, לפחות זה יהיה עם מאמן שיאשים את עצמו בירידה (איך זה יעזור לנו כשנסע שוב לכל החורים בליגה הלאומית אולי אתה יודע).
izguy83,לזה בדיוק התכוונתי,משה ניסח את מה שרציתי להגיד בצורה טובה.
אדום זקן,ממתי קריאות "לך הביתה" הם אלימות?גם זה כבר לא לגיטימי?
מאיפה הבנת שאני תומך בקלינגר?yossi כתב: בס"ד
izguy83,לזה בדיוק התכוונתי,משה ניסח את מה שרציתי להגיד בצורה טובה.
אדום זקן,ממתי קריאות "לך הביתה" הם אלימות?גם זה כבר לא לגיטימי?
לפני כמה מחזורים אמרתי שהוא צריך ללכת הביתה.
הוא נכשל פה, למרות שבשבת זו ההזדמנות האחרונה שלו.
מה שכן, אי אפשר לקחת ממנו את העובדה שהוא מאמן שונה ואמיתי מכל מה שהכרנו.
בס"דizguy83 כתב: מאיפה הבנת שאני תומך בקלינגר?
לפני כמה מחזורים אמרתי שהוא צריך ללכת הביתה.
הוא נכשל פה, למרות שבשבת זו ההזדמנות האחרונה שלו.
מה שכן, אי אפשר לקחת ממנו את העובדה שהוא מאמן שונה ואמיתי מכל מה שהכרנו.
מהתגובה שלך שצוטטת אותי,מצטער אם הבנתי לא נכון.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כשהיה פה מאמן שניסה ללמד את הקהל קצת איך להתנהג וידע גם להצליח במקביל דאגו לגרש גם אותו...משה אוחיון כתב: אבל עזוב, הוא לא מאשים את הקהל, זה מה שחשוב, גם אם בסופו של דבר נרד ליגה, לפחות זה יהיה עם מאמן שיאשים את עצמו בירידה (איך זה יעזור לנו כשנסע שוב לכל החורים בליגה הלאומית אולי אתה יודע).