בואו נבריח את אלונה לכל הרוחות!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

בואו נבריח את אלונה לכל הרוחות!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

יאללה בואו נבריח את אלונה לכל הרוחות, נעשה מחאות, אפילו משמרות מחאה בצהלה עם צריך העיקר להעיף את אלונה מפה, מי מצטרף?

רק אהמ אהמ יש בעיה קטנה אנחנו מוחים אבל האם יש אלטרנטיבה לאלונה, ואל תגידו לי שיש ושהיא יכולה לשים את המפתחות וללכת הביתה, כי אין אלטרנטיבה לאלונה ברקת נכון להיופ, אחרת אם הייתה אלטרנטיבה היינו שומעים עלייה, פתאום רן גולד או גולד משהו, רן פסח ועוד כל מיני אנשי עסקים שראו שאלונה ברקת מגיעה תפסו רגליים קרות וברחו, וגם צבי משמו שרצה לקנות יחד עם אלונה את המועדון ברח כלעומת שבא, אז השאלה שלי היא האם אנחנו באמת רוצים לגרום לאלונה ל'עוף' מפה?

תחשבו על זה בעצמכם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: בואו נבריח את אלונה לכל הרוחות!

שליחה על ידי ג'וני »

לא צריך "להשאיר" את אלונה כי אין ברירת מחדל אלה כי היא עושה הרבה לטובת הקבוצה והקשר שלה עם הקהילה ואסור לבחון אותה רק על תוצאות המשחקים של הבוגרים, יש גם הרבה מעבר.
היום הפועל ב"ש מתנהל בצורה מסודרת ובונה את מחלקות הנוער שלה מלמטה אנו בטוח שגם התוצאות יגיעו בהמשך.
לדעתי אלונה היא נכס ענק למועדון וצריך להודות לה שהיא תורמת.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

ג'וני כתב:לא צריך "להשאיר" את אלונה כי אין ברירת מחדל אלה כי היא עושה הרבה לטובת הקבוצה והקשר שלה עם הקהילה ואסור לבחון אותה רק על תוצאות המשחקים של הבוגרים, יש גם הרבה מעבר.
היום הפועל ב"ש מתנהל בצורה מסודרת ובונה את מחלקות הנוער שלה מלמטה אנו בטוח שגם התוצאות יגיעו בהמשך.
לדעתי אלונה היא נכס ענק למועדון וצריך להודות לה שהיא תורמת.

תודה רבה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

קבל לייק ג'וני
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ג'וני כתב:לא צריך "להשאיר" את אלונה כי אין ברירת מחדל אלה כי היא עושה הרבה לטובת הקבוצה והקשר שלה עם הקהילה ואסור לבחון אותה רק על תוצאות המשחקים של הבוגרים, יש גם הרבה מעבר..
חיבור לקהילה ? ואני יודע שתגיד לי לוקחת ילדים ונותנת להם כניסה חינם משדרות אופקים ודברים כאלה
חיבור לקהילה זה לא לגבות 80 שקל כרטיס ועוד אחרי 6 הפסדים 8 בבית רצוף !!!
חיבור לקהילה זה איזי שירצקי שעושה מנוי ב20 שקל לילד זה חיבור לקהילה !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מותר להעביר ביקורת ויש ביקורת ולא מעט ממנה היא נכונה.

אבל יותר כדאי לחשוב פרקטי, כולנו יודעים מה הטעויות שלה ומה הטעויות של קלינגר ומה כל המחדלים, ותאמינו לי שגם הם יודעים את זה - אבל אל תצפו שייצא קלינגר ויגיד בתקשורת שהסגל חלש מהסיבה הפשוטה שהוא לא רוצה להוריד את הביטחון של השחקנים עוד יותר לקרקע.

ונחזור לפרקטי - אני לא רואה מה למחזר ביקורת בתגובות בפורום מקדם אותנו לאנשהו. יש רעיון מעשי? סבבה. סתם לכתוב אותם דברים שוב ושוב? לא עוזר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:מותר להעביר ביקורת ויש ביקורת ולא מעט ממנה היא נכונה.

אבל יותר כדאי לחשוב פרקטי, כולנו יודעים מה הטעויות שלה ומה הטעויות של קלינגר ומה כל המחדלים, ותאמינו לי שגם הם יודעים את זה - אבל אל תצפו שייצא קלינגר ויגיד בתקשורת שהסגל חלש מהסיבה הפשוטה שהוא לא רוצה להוריד את הביטחון של השחקנים עוד יותר לקרקע.

ונחזור לפרקטי - אני לא רואה מה למחזר ביקורת בתגובות בפורום מקדם אותנו לאנשהו. יש רעיון מעשי? סבבה. סתם לכתוב אותם דברים שוב ושוב? לא עוזר
מהצד השני גם לראות שוב ושוב את אותם טופיקים שמנסים למנוע העברת ביקורת על אלונה (כרגע ישנם לפחות ארבעה כאלה שנפתחו בימים האחרונים) לא עוזרים.

צריכים למצוא את האיזון הראוי בין העברת ביקורת על אלונה (בתקווה שמישהו בקבוצה יתעורר ויסיק את המסקנות הנכונות) לבין התנהגות קיצונית שלא חושבת על התוצאות וההשפעות שלה בעתיד.
לפרוץ גדר ביטחון ולנסות להגיע לאלונה בכוח, לקלל אותה, אלה תופעות לא ראויות שצריך לגנות אותם. הם הכל חוץ מהעברת ביקורת לגיטמית. והם לא יעזרו לנו להעביר את המסר. ההפך.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה