הילה חדד בטור אופטימי עם תחילת השנה החדשה :
article_detail.php?aid=358" onclick="window.open(this.href);return false;
תבלו ....
"תחל שנה ונצחונותיה ...."
"תחל שנה ונצחונותיה ...."
[align=center]
GIFSoup[/align]

Re: "תחל שנה ונצחונותיה ...."
אני מאוד אוהב את ההרכב כפי שמסתמן מחר. אמנם העדפנו שלא אילוז יהיה מגן ימני, ולא יחיאל בלם, אבל בסגל הנוכחי זה שלפחות כל אחד יהיה במקומו זה כבר התחלה טובה - זה מזיז את סוארס לקישור האחורי שלדעתי זה שדרוג מספיק גדול בשביל לחפות על שניהם.
דוידזאדה כבר הראה העונה דברים מאוד יפים מהקישור, נאסר יורד לספסל, וגבאי ואבו לאבן יחד (למרות שעל הנייר אחד מהם אמור לשחק עם חלוץ "סוס" כמו אקסברד - אבל הוא באמת לא פוגע) נקווה שייצרו יותר לחץ על ההגנה של חיפה.
דוידזאדה כבר הראה העונה דברים מאוד יפים מהקישור, נאסר יורד לספסל, וגבאי ואבו לאבן יחד (למרות שעל הנייר אחד מהם אמור לשחק עם חלוץ "סוס" כמו אקסברד - אבל הוא באמת לא פוגע) נקווה שייצרו יותר לחץ על ההגנה של חיפה.
בהחלט ההרכב שאני הייתי מעלה מחר אם הייתי המאמן .
טור אופטימי מאוד והקבוצה חייבת להיות אופטימית לקראת המשחק מחר.לדעתי, זה גם הזמן החשוב ביותר לנו האוהדים לתמוך בקבוצה ולעזור לה לצאת מהמצב הזה.יש בכוחנו להחדיר אמונה ואנרגיות חיוביות למגרש מחר.
טור אופטימי מאוד והקבוצה חייבת להיות אופטימית לקראת המשחק מחר.לדעתי, זה גם הזמן החשוב ביותר לנו האוהדים לתמוך בקבוצה ולעזור לה לצאת מהמצב הזה.יש בכוחנו להחדיר אמונה ואנרגיות חיוביות למגרש מחר.
[align=center]
GIFSoup[/align]

בסה"כ ברור שאפשר להרוויח הרבה מההרכב, כבר אמרתי שאפיל ואם נרד ליגה אם יעברו את השנה נכון זה לא יהיה הפסד מוחלט.
אבל קלינגר? מבחינתי גמור. לא רוצה שישים את המפתחות, הוא צריך לעשות את זה בסוף השנה, פיטורי מאמן לא יכולים לעשות איזה שינוי כללי ואמיתי (אל תגידו לופא כי מדובר בפרט שלא מכיל על הכלל).
קלינגר גמור כי מאמן שמרגיש צורך לעשות חילופי גברי בכמעט כל העמדות - אין סיבה שישאק. אין בכך שום יתרון ממש אבל ממש לא בשביל זה השארנו אותך.
חוסר היציבות של הקבוצה הוא שהביא את התקופה הרעה. היה ברור שהיא תבוא במוקדם או במאוחר כי המאמן שיחידי שלא שיחרר חצי סגל שבנו שנה לפניו היה גיא לוי וגם הוא שיחרר המון שחקנים.
כי כל פעם בא מאמן חדש ושינה שיטה. ושינה סגל. והחליף את כולם.
ועד שמשאירים מאמן שנתיים?
בשביל מה אם לא בשביל ליצור יציבות!?
העונה הקודמת ממש לא הייתה מספיק מוצלחת מבחינת עמדת המאמן בשביל להצדיק החתמה כזו עם שינויים כאלה.
לא שהמגמה לא חיובית אבל שינוי לא עושים ביומיים. קלינגר הוא האחראי המקצועי, לא אלונה.
אנשים הצליחו לאמן כאן גם כשז'ינו היה הבעלים ואין לנו ספק שהוא היה בעייתי יותר מאלונה (תגידו מה שתגידו). מבינה או לא מבינה בכדורגל.
מקווה להיות אופטימית, כרגע אני בעיקר מתעקשת שלא לדבר על כדורגל עם אף אחד.
אבל קלינגר? מבחינתי גמור. לא רוצה שישים את המפתחות, הוא צריך לעשות את זה בסוף השנה, פיטורי מאמן לא יכולים לעשות איזה שינוי כללי ואמיתי (אל תגידו לופא כי מדובר בפרט שלא מכיל על הכלל).
קלינגר גמור כי מאמן שמרגיש צורך לעשות חילופי גברי בכמעט כל העמדות - אין סיבה שישאק. אין בכך שום יתרון ממש אבל ממש לא בשביל זה השארנו אותך.
חוסר היציבות של הקבוצה הוא שהביא את התקופה הרעה. היה ברור שהיא תבוא במוקדם או במאוחר כי המאמן שיחידי שלא שיחרר חצי סגל שבנו שנה לפניו היה גיא לוי וגם הוא שיחרר המון שחקנים.
כי כל פעם בא מאמן חדש ושינה שיטה. ושינה סגל. והחליף את כולם.
ועד שמשאירים מאמן שנתיים?
בשביל מה אם לא בשביל ליצור יציבות!?
העונה הקודמת ממש לא הייתה מספיק מוצלחת מבחינת עמדת המאמן בשביל להצדיק החתמה כזו עם שינויים כאלה.
לא שהמגמה לא חיובית אבל שינוי לא עושים ביומיים. קלינגר הוא האחראי המקצועי, לא אלונה.
אנשים הצליחו לאמן כאן גם כשז'ינו היה הבעלים ואין לנו ספק שהוא היה בעייתי יותר מאלונה (תגידו מה שתגידו). מבינה או לא מבינה בכדורגל.
מקווה להיות אופטימית, כרגע אני בעיקר מתעקשת שלא לדבר על כדורגל עם אף אחד.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
אין לי מושג מאיפה אתם שואבים את האופטיומיות הזאת...
הלוואי והייתי כמוכם
הלוואי והייתי כמוכם