הסיבה שקלינגר התפטר במפתיע. לדעתי...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
שמעון א
Title: CrazyRed

הסיבה שקלינגר התפטר במפתיע. לדעתי...

שליחה על ידי שמעון א »

וזו דעתי האישית בלבד!!!

אלונה כראה דרשה מקלינגר לפתוח בהרכב עם 2-3 שחקני בית בכל משחק. אולי בגלל זה הוא אמר: "אני לא כלב". קלינגר כנראה לא אהב את הבקשה וחיכה לאחרי המשחק מול הפועל חיפה בתקווה שננצח כדי שיוכל ללכת כמו "ג'נטלמן".

שוב, זו דעתי האישית.
אני לא מצליח למצוא סיבה אחרת למה שהוא יעזוב אחרי ניצחון. לא מאמין שאלו הקללות של האוהדים, קללות ואיומים כמו שהוא קיבל במכבי ת"א במשך שנתיים אחרי ששיחרר את נימני, הוא לא יקבל בשום מקום בעולם עד סוף הקריירה.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

Re: הסיבה שקלינגר התפטר במפתיע. לדעתי...

שליחה על ידי ג'וני »

יכול להיות שזה בגלל הקוצ'ר שהיא מינתה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אממ קראת ידיעה באיזשהו אתר שיכול להיות שאיימו על חיי משפחתו :\
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

דר אדום בנשמה כתב:אממ קראת ידיעה באיזשהו אתר שיכול להיות שאיימו על חיי משפחתו :\
הוא קיבל מאוד איומים על חייו ועל חיי משפחתו כששיחרר את נימני ממכבי ת"א. לא נראה לי שהוא אחד שמפחד מאיומים או מקללות.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

ג'וני כתב:יכול להיות שזה בגלל הקוצ'ר שהיא מינתה
יש מצב גדול שתהיה בעניינים!
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אז אחרי שקלטתי מה פספסתי והתחברתי לאירועים יש לי תחושה שזה מהלך שקלינגר תכנן לפני כמה שבועות טובים.

הוא היה בטוח שהוא ינצח את רמה"ש ויילך הביתה (בגלל זה נפוצו שמועות שהוא הולך אחרי המשחק ההוא).
הוא לא רצה ללכת עם אפס נקודות כי זה היה מצטייר רע.
אז הוא חיכה לנקודות הראשונות...הן הגיעו בחיפה.

הוא הבין כבר מזמן שהסגל שנבנה חלש מדי והוא לא האמין מספיק בשחקנים לדעתי.

זה יפה שהוא המשיך לספוג הכל מהפסד להפסד למרות שמדובר כמובן בראש ובראשונה באינטרס אישי שלו.
גם אם החליט ללכת היה צריך לעשות את זה לפחות היום ולא בשריקת הסיום...אבל כל זה היסטוריה.

בשורה התחתונה - עוד מאמן ברח מפה, אנחנו ננסה לצייר את המציאות איך שנרצה. אבל היא מצטיירת ע"י התקשורת...ושם, כרגיל, יצאנו רע רע רע.

שמעון א

שליחה על ידי שמעון א »

אליק כתב: בשורה התחתונה - עוד מאמן ברח מפה, אנחנו ננסה לצייר את המציאות איך שנרצה. אבל היא מצטיירת ע"י התקשורת...ושם, כרגיל, יצאנו רע רע רע.
כמה עצוב, ככה נכון.

אבל אותנו לזה לא צריך לעניין. אנחנו, האוהדים, וכל מי שנמצא במערכת, יודע שקלינגר(אם כל הכבוד שיש לי אליו) נכשל עונה שניה ברציפות.נכשל בעונה הראשונה, קיבל הזדמנות לתקן, ונכשל שוב!

אנחנו לא צריכים להרגיש אשמים.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק כתב:
בשורה התחתונה - עוד מאמן ברח מפה, אנחנו ננסה לצייר את המציאות איך שנרצה. אבל היא מצטיירת ע"י התקשורת...ושם, כרגיל, יצאנו רע רע רע.
זה בסדר- אנחנו כבר רגילים שכל מיני כתבים שכף רגלם מעולם לא חצתה את גבול גדרה או כל מיני כתבי מקומיים שמחפשים בכוח להעלות את קרנם בפני האדונים שלהם מהמרכז, חוזרים בסופו של דבר לתבנית הקבועה שלהם...
אין יותר נוח מזה בשבילם ואין סיכוי שזה ייצא אחרת, חוץ מכמה צדיקים בסדום (ע"ע לינק בחתימה שלי) שכבר הבינו שלא יכול להיות שכל פעם הקהל אשם.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

8red כתב: זה בסדר- אנחנו כבר רגילים שכל מיני כתבים שכף רגלם מעולם לא חצתה את גבול גדרה או כל מיני כתבי מקומיים שמחפשים בכוח להעלות את קרנם בפני האדונים שלהם מהמרכז, חוזרים בסופו של דבר לתבנית הקבועה שלהם...
אין יותר נוח מזה בשבילם ואין סיכוי שזה ייצא אחרת, חוץ מכמה צדיקים בסדום (ע"ע לינק בחתימה שלי) שכבר הבינו שלא יכול להיות שכל פעם הקהל אשם.

א. אפשר לשנות את הסטיגמה. אנחנו מגישים להם את זה הרבה פעמים על מגש של כסף וכל שנותר הוא לעשות מזה מטעמים.
ב. ההוא בחתימה שלך גם בעל אינטרס, אל תתבלבל. פשוט אינטרס קצת שונה...
ג. לא משנה כמה נתבכיין על זה שאין להם מושג, הם מייצבים תמונה. מאוד מסוימת, מאוד מגמתית. אסור לתת לנו את ההזדמנות לעשות את זה כל פעם מחדש.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אליק, אם אחרי שנתיים וחצי ששתקנו כמו דגים נוכח התצוגות העלובות שקיבלנו, התקשורת שוב מנסה להפיל עליינו את התיק - אז באמת שאני לא יודע מה עוד אפשר לעשות.

ולנושא:
לדעתי קלינגר התבאס יותר מזה שגם הקהל של מכבי קילל אותו (משום מה לקהל שלהם מותר לקלל ולעשות את המוות למאמנים ולא לצאת כמו ברברים בתקשורת) אחרי מה שעשה עבורם ובגלל זה יצא בנאום ה"כלבים והסמרטוטים" שלו...
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אליק כתב:

א. אפשר לשנות את הסטיגמה. אנחנו מגישים להם את זה הרבה פעמים על מגש של כסף וכל שנותר הוא לעשות מזה מטעמים.
ב. ההוא בחתימה שלך גם בעל אינטרס, אל תתבלבל. פשוט אינטרס קצת שונה...
ג. לא משנה כמה נתבכיין על זה שאין להם מושג, הם מייצבים תמונה. מאוד מסוימת, מאוד מגמתית. אסור לתת לנו את ההזדמנות לעשות את זה כל פעם מחדש.
אליק, אני חושב שאחרי הקדנציה של גיא לוי השתנתה הגישה של הקהל והוא הפך לבוגר וסבלני יותר. לצערי, ההרגשה היא שאנחנו נענשים על סטיגמות מהעבר, סטיגמות שקשורות לא מעט לימי זינו שהיה מחליף מאמן כמו גרביים גם בלי קשר לקהל. הנה דוגמא לכך:
https://www.103.fm/programs/Media.aspx? ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;

נכון, יש לנו קומץ רקוב, כמו לכל קבוצה בישראל, אבל הוא הרבה פחות דומיננטי מהעבר.
השאלה מה לדעתך היינו צריכים לעשות עם הכישלונות המתמשכים של קלינגר ועזורי? מה עשינו שהיה צריך לעשות אחרת?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שמעון א כתב:וזו דעתי האישית בלבד!!!

אלונה כראה דרשה מקלינגר לפתוח בהרכב עם 2-3 שחקני בית בכל משחק. אולי בגלל זה הוא אמר: "אני לא כלב". קלינגר כנראה לא אהב את הבקשה וחיכה לאחרי המשחק מול הפועל חיפה בתקווה שננצח כדי שיוכל ללכת כמו "ג'נטלמן".

שוב, זו דעתי האישית.
אני לא מצליח למצוא סיבה אחרת למה שהוא יעזוב אחרי ניצחון. לא מאמין שאלו הקללות של האוהדים, קללות ואיומים כמו שהוא קיבל במכבי ת"א במשך שנתיים אחרי ששיחרר את נימני, הוא לא יקבל בשום מקום בעולם עד סוף הקריירה.
לפי מה שאני שמעתי קלינגר חשב שהסגל לא חזק מספיק ודרש להביא לפני סיום מועד העברות את גיא צרפתי ואת השוער הזר של הפועל פתח תקווה. כשהבקשות שלו לא נענו הוא הגיע למסקנה שהקבוצה חלשה מידי והחליט לעזוב.

שלח תגובה