עודד גביש הושעה מכל פעילות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO

עודד גביש הושעה מכל פעילות

שליחה על ידי OMERREMO »

https://www.one.co.il/Article/189552.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 09634.html" onclick="window.open(this.href);return false;

עודד גביש הושעה מאימוני ב"ש עד הודעה חדשה
הבלם הודיע לגיא לוי באמצעות SMS שהוא חולה, לא נכח ביציע ב-3:0 לק"ש והמאמן החליט להשעותו. מב"ש נמסר: "הוא לא פעל על פי הוראות המועדון" 
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

Re: עודד גביש הושעה מכל פעילות

שליחה על ידי Mordechai »

סימפטומים של יורדת בטוחה :-(
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

כמה חבל כל המאבק המיותר הזה ביניהם. רק הקבוצה מפסידה. במקום שייתן את הכל באימונים ויוכיח שמקומו בהרכב.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

יש לי תחושה שגיא לוי יעשה לגביש מה שעשה בזמנו לסימיוני..

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

תגובת גביש:
עודד גביש התייחס להשעייתו ואמר ל-ONE: "דיברתי עם הרופא בטלפון והסברתי לו את המצב. הוא אמר לי להישאר בבית ולנוח וזה מה שעשיתי. פעלתי לפי הנהלים של המועדון כמו שעשיתי עד היום". גביש המשיך: "אני אוהב את הקבוצה וחבל שזה לא מספיק בימים האלה. הקבוצה במצב בעייתי, אני יכול לעזור וחבל שמתעסקים בדברים האלה". הבלם שנמצא במצב רוח פיוטי, סיכם: "הימים הטובים נותנים השראה למנהיגים והקשים נותנים מוטיבציה. הלוואי שאני אחזור מהר וכבר בשבת להרכב מול הפועל פ"ת".
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

"...לאחר שיצא מהשיחה עם המאמן, גיא לוי, נפגש הבלם עם מנכ"ל הפועל ב"ש, אסי רחמים. במהלך הפגישה יושרו ההדורים בין השחקן לבין הנהלת המועדון ורחמים הודיע כי גביש יחזור לאימוני הקבוצה כבר מחר ולא יינקטו שום פעולות משמעתיות כלפי הבלם..."
מבלי להתייחס לנכונות ההשעיה והסיבות לה, לא נראה כל כך תקין שמנכ"ל הקבוצה שובר את המילה של המאמן שלו במקום לגבות אותו, בקדנציה הקודמת דבר כזה לא היה עובר בשתיקה אצל גיא לוי, מעניין עכשיו לראות מה יקרה.
עם ובלי קשר צריך להתגבר על משחקי הכבוד ולרתום את עודד לתת המקסימום, אין לנו את הלוקסוס של להעיף את הבלם המוביל שלנו מאימונים, פשוט אין!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גביש כותב בפייסבוק:
"לקהל הכי מרגש בארץ- חשוב לי שתדעו שתמיד אהיה מוכן לתת הכל, להילחם ולהשקיע... קצת כואב שבמצב הלא פשוט של הקבוצה והסיטואציה שכל העיר נמצאת בה, מתעסקים במצב הבריאותי שלי במקום באיך להוציא את העגלה מהבוץ. תדעו שתמיד אבל תמיד אעשה הכל למען הקבוצה."

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

אני לא מבין למה גיא לוי גומר לאט לאאט את גביש , מי שישמע מחכה לנו איזה פויול בספסל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

טוב מאוד !!!! הגיע הזמן שיהיה קצת סדר בקבוצה כי כבר 2 וקצת כל אחד עושה מה שבא לן .כל החדר ההלבשה מלא אגו ומחנות,וזה לא שאני יודע שיש את זה שם פשוט כל כך קל לראות מי חבר של מי מי עוזר למי וטוב מאוד שגיא עושה קצת סדר.לא יכול להיות שבשנתיים אף שחקן לא עומד לועדת משמעת או שהשחקנים ילדים טובים או שפשוט לאף אחד לא אכפת ברוך השם שעושים קצת סדר.
אני מאוד אוהב את גביש אבל אחרי התבטאות בפייסבוק ניראה לי שהוא מרשה לעצמו קצת יותר מדי הגיע הזמן שירגע,גם התגובות שלו עכשיו אחרי שהסתדר העניין לא כל כך לעניין .ונו באמת גם אני הייתי חולה הרבה פעמים בחיים לא זכור לי שלא יכולתי להתקשר למנהל/מפקד או כל ממונה אחר ולהודיע לו על כך במיוחד יום לפני משחק.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לא הבנתי אופיר חיים מחזק את ידיו של מי שסרח כביכול? סליחה אין שחקן מעל המועדון יהיה עונש או לא זה לא העניין,מה שחשוב הוא שיש כאן מאמן ואם הוא החליט כך אז כך יהיה,
השחקן יוריד את ראשו יבקש סליחה ויבטיח שזה לא ישנה, ומה עוד שאנחנו מדברים כאן על ילד! שכאן הוא מקבל את הבמה ואת האהבה ואת ההזדמנות הכי גדולה שבשום מקום הוא לא יקבל, אז מה הפסטיבל מה גם הוא הפך להיות שחקן מעל המועדון?
אין כאלה לא סמיוני ולא אופיר ולא סתיו יש רק הפועל באר שבע.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב:לא הבנתי אופיר חיים מחזק את ידיו של מי שסרח כביכול? סליחה אין שחקן מעל המועדון יהיה עונש או לא זה לא העניין,מה שחשוב הוא שיש כאן מאמן ואם הוא החליט כך אז כך יהיה,
השחקן יוריד את ראשו יבקש סליחה ויבטיח שזה לא ישנה, ומה עוד שאנחנו מדברים כאן על ילד! שכאן הוא מקבל את הבמה ואת האהבה ואת ההזדמנות הכי גדולה שבשום מקום הוא לא יקבל, אז מה הפסטיבל מה גם הוא הפך להיות שחקן מעל המועדון?
אין כאלה לא סמיוני ולא אופיר ולא סתיו יש רק הפועל באר שבע.
טוב, מה בדיוק כואב לך?

אופיר חייב לך משהו? לא, כי לא זכור לי באמת. חבר שלו, מאמין בו, זכותו לחזק אותו! אף אחד לא באמת יודע מה היה בין גיא לעודד, זה ישאר בניהם אבל אם מבחוץ יש רצון של מישהו לחזק את הילד, זכותו. ואולי אפילו בעיניי מהלך לגיטימי ונכון.

מעל המועדון, שמה מעל המועדון. אתה מת על סיסמאות שזה לא להאמין.
אין לי כוח אפילו להתווכח איתך על הקטע של התמיכה העיוורת שלך לגיא פתאום וגם לא רוצה להיכנס אם הוא אשם או שה"הורדת אף" הזו לגביש נכונה, זה לא האישיו. רק שאתה לפעמים מדבר שטויות שזה כבר יכול לחרפן.

ערב טוב ושקט שיהיה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הילה מי שעיוור כאן זו את אם את לא שמה לב,אני לאורך כל הדרך מאמין במועדון ולא בשום שחקן כזה או אחר,
לא מעניין אותי בשיט מה הוא תרם, ברגע שהוא מרגיש שהוא מעל המועדון הוא יכול ללכת לכל הרוחות,
אם התגובה של אופיר חיים עכשיו היא לא התרסה אז מה היא התרסה?
ילד בן 22 שעד עכשיו היה שווה גול כל משחק הפכו אותו לקדוש מעונה?
אל תהפכי אותנו לבדיחה הילה את יכולה לאוהב ולהעריץ אותם, ולצערי זה בלי שום קשר ליכולת שלהם במגרש,
אבל את לא יכולה ליחצ"ן אותם לנו כאילו שהפועל לא תתקיים בלעדיהם ושהם מעל הקבוצה,
תחזרו לפרופורציות...

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב:הילה מי שעיוור כאן זו את אם את לא שמה לב,אני לאורך כל הדרך מאמין במועדון ולא בשום שחקן כזה או אחר,
לא מעניין אותי בשיט מה הוא תרם, ברגע שהוא מרגיש שהוא מעל המועדון הוא יכול ללכת לכל הרוחות,
אם התגובה של אופיר חיים עכשיו היא לא התרסה אז מה היא התרסה?
ילד בן 22 שעד עכשיו היה שווה גול כל משחק הפכו אותו לקדוש מעונה?
אל תהפכי אותנו לבדיחה הילה את יכולה לאוהב ולהעריץ אותם, ולצערי זה בלי שום קשר ליכולת שלהם במגרש,
אבל את לא יכולה ליחצ"ן אותם לנו כאילו שהפועל לא תתקיים בלעדיהם ושהם מעל הקבוצה,
תחזרו לפרופורציות...
נניח לעובדה שגם אם תחפש הרבה בפורומים לא תמצא תגובה שלי לנושא גביש. לא אני ולא אתה ולא אף אחד פרט לעודד וגיא יודעים מה יש שם. ותאמין לי שכנראה לא בהכל גביש אשם. להגיד שאני מצדיקה את הכל? גם ממש לא.

אבל מכאן ועד לשטויות שאתה כותב, התרסה, מעל המועדון ועוד סיסמאות יש גבול.

אף אחד לא אומר שיש שחקן מעל המועדון, אני רק אומרת שאתה פתאום שמת לך למטרה לגונן על גיא בכל דבר בלי טיפה לפתוח את העיניים.

עודד לא מרגיש מעל המועדון! הילד מתוסכל וזה לגיטימי. תמיכה בשחקן לא מחייבת שזה מעל המועדון, זה מה שאתה לא מבין. כי אתה, כמובן בהגנה עיוורת על גיא.

קיצר, אין לי כוח להתווכח איתך בטח ובטח לא אחרי האזעקה של מקודם. רק תזכור שגם אם המועדון מעל הכל, הוא בנוי משחקנים וגם בהם מותר לתמוך ברגעי משבר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

הילה לא מסכים איתך דיי להתעלם מעובדות עודד גביש עושה שטויות מדבר יותר מדי ובהחלט כרגע זה מגיע לו דיי לתת קרדיט לשחקני הנפל אלה די עם זה .כל הזמן מחפשים לתת פה גיבוי ולהכתיר מלכים אין לזה מקום גם אם נרד ליגה לפחות נשמור על הקבוצה כי כרגע הקרדיט לשחקנים ממש לא עושה לנו טוב.
ואני גם הייתי מתחיל לחפש את המדליף לוואלה על הדלפה ששחקנים צחקו על הרכב זה בכלל בושה וחרפה שמראה כמה הקבוצה חברתית כל כך לא מגובשת וכמה לשחקנים לא אכפת מכלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הילה חדד כתב: ערב טוב ושקט שיהיה.
איזה עין פתחת 'לה יסטר.... :מעשן:
הפועל אני כבר משתגע

שלח תגובה