המלצה- Depalept chrono 500mg
המלצה- Depalept chrono 500mg
לשני המגינים העלובים של הפועל באר-שבע מומלץ להתחיל ליטול תרופות נגד 'כפיון'
מחלה הנפילה קוראים לזה
תתביישו לכם כל פעם ששחקן מגיע מולכם אתם נופלים
ולא נזכיר את המילה הגבהה, אתם כל כך בושה שזה מחפיר שאתם לא מסוגלים להגביה כדור מעל גובה של 23 ס"מ
מחלה הנפילה קוראים לזה
ולא נזכיר את המילה הגבהה, אתם כל כך בושה שזה מחפיר שאתם לא מסוגלים להגביה כדור מעל גובה של 23 ס"מ
Re: המלצה- Depalept chrono 500mg
בס"ד
אנחנו פשוט כלום ושום דבר.
יש לי הרבה ביקורות כמעט על כל שחקני הקבוצה (אולי למעט אבו לאבן), אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל.
אם למדנו משהו מהמשחק הזה:
*גארידו ויחיאל הם לא שחקנים.גביש וסוארז הם ברירת המחדל שלנו.
*הרוש יוחזר לאלתר לעמדת המגן, דוידזאדה בקישור.
*לשחק באמצע עם קינגסטון ואדלי, אם קינגסטון ממשיך ביכולת המבישה להעלות את זינו.
*גבאי ואבו לאבן חלוצים, שבחון יפתח בצד ימין ומשם יעשה תנועה לכיוון האמצע.
והלקח הכי חשוב:
להתפלל חזק חזק שעד ינואר יהיה לנו סיכוי, ולהביא לפחות 4 שחקנים ברמה שיוציאו את העגלה מהבוץ.
אנחנו פשוט כלום ושום דבר.
יש לי הרבה ביקורות כמעט על כל שחקני הקבוצה (אולי למעט אבו לאבן), אני פשוט לא יודע מאיפה להתחיל.
אם למדנו משהו מהמשחק הזה:
*גארידו ויחיאל הם לא שחקנים.גביש וסוארז הם ברירת המחדל שלנו.
*הרוש יוחזר לאלתר לעמדת המגן, דוידזאדה בקישור.
*לשחק באמצע עם קינגסטון ואדלי, אם קינגסטון ממשיך ביכולת המבישה להעלות את זינו.
*גבאי ואבו לאבן חלוצים, שבחון יפתח בצד ימין ומשם יעשה תנועה לכיוון האמצע.
והלקח הכי חשוב:
להתפלל חזק חזק שעד ינואר יהיה לנו סיכוי, ולהביא לפחות 4 שחקנים ברמה שיוציאו את העגלה מהבוץ.
אל תאשים את המגנים שלך, היום אילוז דווקא במשחק מהיותר טובים שלו העונה, מרכז ההגנה ברמה של ליגה ארצית.

מסכימה מאוד. זה הפך ליהיות באופנה להוציא את כל העצבים את אביתר.שי האדום כתב:אל תאשים את המגנים שלך, היום אילוז דווקא במשחק מהיותר טובים שלו העונה, מרכז ההגנה ברמה של ליגה ארצית.
היום במשחק סביר ביחס לשאר.
מרכז ההגנה שלנו נוראי, להוסיף את העובדה שוויליאם מתחילת העונה בירידה נוראית.

הילה חדד כתב:
מסכימה מאוד. זה הפך ליהיות באופנה להוציא את כל העצבים את אביתר.
היום במשחק סביר ביחס לשאר.
מרכז ההגנה שלנו נוראי, להוסיף את העובדה שוויליאם מתחילת העונה בירידה נוראית.
שתקייייייי כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!! כל הזמן את מגינה על האפס הזה
הוא חלש הוא ברמה של ליגה ז כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא הכי חלש מתחילת השנה
שחקן כזה מסריח לא ראיתי בחיים שלי
מזל שהכדור שלו לא נכנס אחרת היו מחתימים את האפס הזה לעוד 4 5 שנים
זה שי !

ביום שתבין שזה לא מוסיף לך כזה כבוד כשאתה מדבר כמו ילד ערס מצוי מהשכונה אני אולי אטרח לנהל איתך דו שיח.זה שי ! כתב:
שתקייייייי כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!! כל הזמן את מגינה על האפס הזה
הוא חלש הוא ברמה של ליגה ז כל השחקנים שלנו ברמה של ליגה לאומית הוא הכי חלש מתחילת השנה
שחקן כזה מסריח לא ראיתי בחיים שלי
מזל שהכדור שלו לא נכנס אחרת היו מחתימים את האפס הזה לעוד 4 5 שנים
זה שי !
ועד אז- באמת מזל שהכדור לא נכנס, חבל על הזמן.

מה אתם רוצים מיחיאל?
אולי השחקן היחיד שאי אפשר להגיד עליו מילה רעה העונה.
המגנים שלנו וגארידו ביחד פשוט בושה וחרפה.
קינגסטון עושה טובה שהוא משחק ונאסר חייב לשבת ביציע.
כמה ייאוש מהקבוצה הזאת זה לא יאומן.
אולי השחקן היחיד שאי אפשר להגיד עליו מילה רעה העונה.
המגנים שלנו וגארידו ביחד פשוט בושה וחרפה.
קינגסטון עושה טובה שהוא משחק ונאסר חייב לשבת ביציע.
כמה ייאוש מהקבוצה הזאת זה לא יאומן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה בטוח שראינו את אותו משחק היום? כשסוארס מבשל לפתח תקווה את השער הראשון, גארידו מסדר להם את השני, ושגארידו ויחיאל בטעות משותפת כמעט סידרו להם עוד שער כשלמזלנו הם החטיאו מול שער ריק, קשה לי להבין את ההתמקדות במגינים.sumsum כתב:לשני המגינים העלובים של הפועל באר-שבע מומלץ להתחיל ליטול תרופות נגד 'כפיון'
מחלה הנפילה קוראים לזה
המגינים שלנו צריכים להפסיק להגביה כי שחקני ההתקפה שלנו הם לא כאלה שישימו את השערים מכדורי הגובה. לא מלכה, לא אבו לאבן, לא שבחון ולא גבאי מציגים משחק ראש משובח. אנחנו צריכים לשחק רק על הקרקע.
הבעיה הגדולה היום הייתה סוארס וקינגסטון שמשחקים ללא חשק. כשהם נראים ככה אנחנו בבעיה גדולה.
אני מקווה שכבר במשחק הבא הרוש יחזור לעמדת המגן ודוידזאדה ישתחרר לעמדת הקשר השמאלי. אני גם מקווה שיפסיקו לשחק עם גביש ויחזירו אותו להרכב כי גארידו הוא פשוט חור במרכז ההגנה. בכל משחק איתנו השנה הוא סידר לפחות שער ליריבה, אי אפשר להמשיך ככה.
משה ראינו את אותו המשחק? זה שאילוז כל פעם שבאים מולו 'מתחלק' ובורח מאחריות זה ראית?
זה שאילוז לא הרים כדור אחד עם כתובת ראית?
זה שאילוז לקח כדור ללויטה מהידיים ובישל לעשוש גול רק שהוא מספיק אפס בשבילל בעוט מול שער ריק החוצה ראית?
עזוב אותך שערוריה שאין משחק אגפים, הוא כל כך חלש שהוא ללא כושר להגיע לקו ומרים מהחצי??
זה שאילוז לקח כדור ללויטה מהידיים ובישל לעשוש גול רק שהוא מספיק אפס בשבילל בעוט מול שער ריק החוצה ראית?
עזוב אותך שערוריה שאין משחק אגפים, הוא כל כך חלש שהוא ללא כושר להגיע לקו ומרים מהחצי??
- Sir Alex Ferguson
אילוז החליק פעם אחת (גם אופיר). לדעתי היה זה גארידו שלקח את הכדור ללוויטה מהידיים כשאסור לשכוח שהבלם שהיה לידו הוסיף הרחקה אומללה שהשאירה לפתח תקווה שער ריק.sumsum כתב:משה ראינו את אותו המשחק? זה שאילוז כל פעם שבאים מולו 'מתחלק' ובורח מאחריות זה ראית?
בסופו של יום שני השערים הגיעו מהמרכז, אחד בגלל סוארס והשני בגלל גארידו.
אני מסכים שאם מסתכלים על התמונה הכללית, יש לנו בעיה באגפים בהגנה. בעמדת המגן השמאלי צריך לשחק הרוש כשדוידזאדה משחק בקישור, בעמדת המגן הימני אנחנו חייבים להביא חיזוק בינואר. עם זאת, אני לא חושב שהבעיה המרכזית אתמול הייתה באגפים ואני גם חושב שאתמול הבעיה במרכז הרחבה הייתה גדולה הרבה יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה זה היה אילוז, לא מבין על מה אתה מכסה כאן בדיוק,
יתרה מכך אחדש לך הבעיה היא באגפים כל קבוצה שמגיעה נגדנו חורשת את אגף ימין שלנו כמוצא שלל רב
בנוסף אין לך שחקן שיתן רוחב שיגיע לשחקן מטרה, מגביהים כדורים סתמיים ועלובים ממרכז המגרש כאילו שפיטר קראוץ' משחק אצלנו
בנוסף לכך אין לך שום דבר שנקרא משחק אגפים.
וזה כן היה אילוז שהתעקש להחליק ולמסור ליריב מול שער ריק הישר מידיו של לויטה, אבל למה לקלקל עם עובדות?:)
אני מסכים לא רק הוא היה היכולת עלובה, רק שאצלו זה נמשך בערך מ2003
יתרה מכך אחדש לך הבעיה היא באגפים כל קבוצה שמגיעה נגדנו חורשת את אגף ימין שלנו כמוצא שלל רב
בנוסף אין לך שחקן שיתן רוחב שיגיע לשחקן מטרה, מגביהים כדורים סתמיים ועלובים ממרכז המגרש כאילו שפיטר קראוץ' משחק אצלנו
בנוסף לכך אין לך שום דבר שנקרא משחק אגפים.
וזה כן היה אילוז שהתעקש להחליק ולמסור ליריב מול שער ריק הישר מידיו של לויטה, אבל למה לקלקל עם עובדות?:)
אני מסכים לא רק הוא היה היכולת עלובה, רק שאצלו זה נמשך בערך מ2003
זה באמת משנה או מוריד מהאחריות של מי מהשחקנים?
כולם הציגו אתמול את המשחק הכי גרוע של הפועל באר שבע מאז שאני זוכר את עצמי רואה משחקים שלה משהו כמו 30 שנה עוד מעט!!!
והכי גרוע זה שכנראה אני אגיד את זה עוד כמה פעמים העונה.
יש דרך לישרוד בליגה וגם יש דרך לרדת ליגה ואצלנו אין לא את זה ולא את זה.
כולם הציגו אתמול את המשחק הכי גרוע של הפועל באר שבע מאז שאני זוכר את עצמי רואה משחקים שלה משהו כמו 30 שנה עוד מעט!!!
והכי גרוע זה שכנראה אני אגיד את זה עוד כמה פעמים העונה.
יש דרך לישרוד בליגה וגם יש דרך לרדת ליגה ואצלנו אין לא את זה ולא את זה.
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
ה"פתרון" הטוב ביותר הוא להסיט את יחיאל לעמדת המגן הימני ולהציב את גביש לצד גארידו.
כשסוארז עושה טעויות ברמה של ילדים ג' וקינגסטון עושה טובה שהוא עולה אל הדשא, ככה הקבוצה שלנו נראית.
שניהם הם השחקנים החשובים ביותר שלנו, כדי להישאר בליגה שניהם חייבים לקחת את עצמם בידיים ולהרים את הקבוצה כלפי מעלה.
ה"פתרון" הטוב ביותר הוא להסיט את יחיאל לעמדת המגן הימני ולהציב את גביש לצד גארידו.
כשסוארז עושה טעויות ברמה של ילדים ג' וקינגסטון עושה טובה שהוא עולה אל הדשא, ככה הקבוצה שלנו נראית.
שניהם הם השחקנים החשובים ביותר שלנו, כדי להישאר בליגה שניהם חייבים לקחת את עצמם בידיים ולהרים את הקבוצה כלפי מעלה.
- Sir Alex Ferguson
הפיתרון שלך זה להציב בלם כבד ומבוגר באגף ימין? הספקת לשכוח את המשחק מול עכו?yossi כתב:בס"ד
ה"פתרון" הטוב ביותר הוא להסיט את יחיאל לעמדת המגן הימני ולהציב את גביש לצד גארידו..
אבי יחיאל הוא לא הפיתרון. הפיתרון הוא רכש בינואר. עד אז אילוז הוא ברירת מחדל.
באגף שמאל המצב שונה. מקווה שקלינגר יחזיר את הרוש לעמדת המגן השמאלי כדי שאופיר ישחק בקישור.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב: הפיתרון שלך זה להציב בלם כבד ומבוגר באגף ימין? הספקת לשכוח את המשחק מול עכו?
אבי יחיאל הוא לא הפיתרון. הפיתרון הוא רכש בינואר. עד אז אילוז הוא ברירת מחדל.
באגף שמאל המצב שונה. מקווה שקלינגר יחזיר את הרוש לעמדת המגן השמאלי כדי שאופיר ישחק בקישור.
אילוז לא מועיל בתור מגן, רך מדי בהגנה והמון התקפות מתחילות מהצד שלו, אז כן אני חושב שיחיאל יעשה הגנה טובה יותר ממנו.תרומה התקפית כמעט ואין לאילוז כך שמחינה זו זה לא ממש משנה.
בכוונה כתבתי פיתרון עם מרכאות, ברור שזו ברירת מחדל בלבד, ובינואר צריך לחפש מגן.אם חיפה יסכימו להשאיל\למכור את עותמאן זו יכולה להיות אופציה טובה.