דרוש: זעזוע
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דרוש: זעזוע
לא יתכן שגם במצב הקבוצה היום שחקנים לא יתנו הכל על המגרש.
לא יתכן שיהיו פרות קדושות (קינגסטון וסוארס) בקבוצה. ברגע שקינגסטון וסוארס משחקים בחוסר חשק כמו שהיה היום, מצופה מהמאמן לנזוף בהם ולהתנהג איתם בקשיחות. לא יתכן שהאחד מסיים 90 דקות והשני מוחלף רק בדקה ה70 (וגם זה רק בגלל עייפות).
נראה שלמרות שקלינגר הלך השחקנים מרגישים בטוחים מאוד במעמדם ומרשים לעצמם לא להתאמץ על המגרש.
דווקא גביש הפך לשעיר לעזאזאל של המערכת בעוד יש שחקנים שלא משקיעים חצי מהמאמץ שהוא משקיע כשהוא משחק.
אני מאוד מקווה שהזעזוע יבוא מתוך המערכת, כי אם לא הזעזוע יגיע מהקהל ואז זה יהיה קשה יותר ויגרום למשבר קשה בין השחקנים לאוהדים.
לא יתכן שיהיו פרות קדושות (קינגסטון וסוארס) בקבוצה. ברגע שקינגסטון וסוארס משחקים בחוסר חשק כמו שהיה היום, מצופה מהמאמן לנזוף בהם ולהתנהג איתם בקשיחות. לא יתכן שהאחד מסיים 90 דקות והשני מוחלף רק בדקה ה70 (וגם זה רק בגלל עייפות).
נראה שלמרות שקלינגר הלך השחקנים מרגישים בטוחים מאוד במעמדם ומרשים לעצמם לא להתאמץ על המגרש.
דווקא גביש הפך לשעיר לעזאזאל של המערכת בעוד יש שחקנים שלא משקיעים חצי מהמאמץ שהוא משקיע כשהוא משחק.
אני מאוד מקווה שהזעזוע יבוא מתוך המערכת, כי אם לא הזעזוע יגיע מהקהל ואז זה יהיה קשה יותר ויגרום למשבר קשה בין השחקנים לאוהדים.
Re: דרוש: זעזוע
מהמשחק הבא חייב לבוא שנוי
והשנוי הזה אומר
3 5 2
גארידו גביש ויחיאל בלמים
הרוש צד שמאל אופיר צד ימין [ שווה לנסות ]
סוארז וקינגסטון באמצע
שבחון מתחת לחלוצים
גבאי ואבו לאבן חלוצים
חילוף ראשון מלכה
חילוף שני נאסר
ועם אפשר שניהם ביחד !
זה שי !
והשנוי הזה אומר
3 5 2
גארידו גביש ויחיאל בלמים
סוארז וקינגסטון באמצע
שבחון מתחת לחלוצים
גבאי ואבו לאבן חלוצים
חילוף ראשון מלכה
חילוף שני נאסר
ועם אפשר שניהם ביחד !
זה שי !

עוד פעם חוסר חשק? עוד פעם לא משקיעים? די, הקבוצה לא טובה וזה מקרין על כולם. שחקן כמו סוארס אנחנו צריכים לחבק ולטפח כי גם שהוא ב50% יכולת כמו בתקופה האחרונה, והסיבות לכך מספיק מובנות והגיוניות, הוא עדיין פי 2 יותר טוב מכל שחקן אחר בסגל, השחקן היחיד ברמה גבוהה שיש לך פה.
גם לי חסר גביש אבל אנחנו כנראה לא יודעים הכל שם, מה שגם שניגוד לאופנה תרשו לי לא להאשים את מרכז ההגנה שהיה החלק הכי שקט במגרש אתמול. גארידו עם כל הבלאגן כל פעם הוציא כדור מסודר קדימה ולא העיף למעלה, הבעיות מתחילות הרבה הרבה לפני זה, אם זה אגפים חלשים או איבודי כדור סתמיים בהתקפה באיזורים מסוכנים.
גם לי חסר גביש אבל אנחנו כנראה לא יודעים הכל שם, מה שגם שניגוד לאופנה תרשו לי לא להאשים את מרכז ההגנה שהיה החלק הכי שקט במגרש אתמול. גארידו עם כל הבלאגן כל פעם הוציא כדור מסודר קדימה ולא העיף למעלה, הבעיות מתחילות הרבה הרבה לפני זה, אם זה אגפים חלשים או איבודי כדור סתמיים בהתקפה באיזורים מסוכנים.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
זה שי ! כתב:מהמשחק הבא חייב לבוא שנוי
והשנוי הזה אומר
3 5 2
גארידו גביש ויחיאל בלמים
סוארז וקינגסטון באמצע
שבחון מתחת לחלוצים
גבאי ואבו לאבן חלוצים
חילוף ראשון מלכה
חילוף שני נאסר
ועם אפשר שניהם ביחד !
זה שי !
מה הקשר עכשיו?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
סוארס שחקן מצוין אבל זה נראה לאחרונה שהוא משחק בחוסר חשק. בנתניה הייתי בטוח שזה בגלל שחסר לידו את קינגסטון. אבל גם אתמול הוא לא הראה שום רצון לנצח. השיא הגיע כשבמקום להאבק על כדור הוא העדיף לתפוס את השחקן של פ"ת וקיבל צהוב. מאוד מאכזב.yedidel כתב:עוד פעם חוסר חשק? עוד פעם לא משקיעים? די, הקבוצה לא טובה וזה מקרין על כולם. שחקן כמו סוארס אנחנו צריכים לחבק ולטפח כי גם שהוא ב50% יכולת כמו בתקופה האחרונה, והסיבות לכך מספיק מובנות והגיוניות, הוא עדיין פי 2 יותר טוב מכל שחקן אחר בסגל, השחקן היחיד ברמה גבוהה שיש לך פה.
אני מקווה שגיא לוי ימצא דרך לדבר איתו ולעורר אותו, כי אם ככה הוא עולה למגרש אז לא משנה מהם האיכויות שלו, אין לו מקום בהרכב.
זה יפה להגיד שמרכז ההגנה שלנו הוא שקט, אבל זה לא נותן לנו כלום אם למרות השקט הם מסדרים מצבי הבקעה ליריבה. הגול השני של פ"ת הוא כל כולו של גארידו, כשעוד לפני הגול הייתה טעות כפולה של גארידו ויחיאל (גארידו בעט כדור על שחקן פ"ת, הכדור הגיע ליחיאל שהרחיק בצורה אומללה מה שנתן לשחקן מפ"ת בעיטה מול שער ריק שהלכה החוצה) שכמעט עלתה לנו ביוקר.
כרגע גביש טוב משניהם ויש מקום להחזיר אותו.
לסיכום, תרשה לי לחלוק עלייך על נושא הלחימה. לא היה טירוף אתמול, לא היה הבנה שמדובר בקרב על החיים והמוות, וזה לא מקובל לקבוצה במצב שלנו.
אז המצב שאתה מדבר אליו הגיע מאילוז שהוציא ללויטה את הכדור מהידיים, ומזל שאסוס עקום, אז אין שום קשר לגארידו ויחיאל.
שאני אראה את התקציר נחליט כמה אשמה היה לגארידו בשער השני, אני בכלל לא סגור על זה שהוא שבר את הנבדל שם. זה שלא שבלם אחר היה משיג את פישביין, מה שכן אולי היה גולש ומקבל אדום שטותי בדקה ה91 שלא היה עוזר בכלום.
אתה יכול לחלוק, אבל היה לחץ על הכדור, היו הרבה כדורים שחילצנו בחצי של פ"ת. זה שאף אחד לא יודע מה לעשות אחרי זה עם הכדור זאת כבר בעיה אחרת.
שאני אראה את התקציר נחליט כמה אשמה היה לגארידו בשער השני, אני בכלל לא סגור על זה שהוא שבר את הנבדל שם. זה שלא שבלם אחר היה משיג את פישביין, מה שכן אולי היה גולש ומקבל אדום שטותי בדקה ה91 שלא היה עוזר בכלום.
אתה יכול לחלוק, אבל היה לחץ על הכדור, היו הרבה כדורים שחילצנו בחצי של פ"ת. זה שאף אחד לא יודע מה לעשות אחרי זה עם הכדור זאת כבר בעיה אחרת.
- Sir Alex Ferguson
אולי אנחנו לא מדברים על אותה הטעות? זה היה גארידו לדעתי שבעט על שחקן של פתח תקווה את הכדור כשאת ההרחקה השנייה ביצע ללא ספק יחיאל.yedidel כתב:אז המצב שאתה מדבר אליו הגיע מאילוז שהוציא ללויטה את הכדור מהידיים, ומזל שאסוס עקום, אז אין שום קשר לגארידו ויחיאל.
בגול השני גארידו סגר בצורה קטסטרופלית את השחקן שלו, ולמרות שהיו לגארדיו לפחות שתי הזדמנויות ליצור מגע עם הכדור או השחקן הוא החליט לוותר. הוא גם לא שם גוף בסוף ההתקפה ונתן לשחקן שלו לעבור אותו כמו אוויר.
גארידו היה חייב לעצור אותו, גם במחיר שאולי יקבל אדום. 2-0 בדקה ה88 מסיים את המשחק. לעומת זאת פיגור שער ב10 שחקנים אומנם פוגע בנו אבל עוד נותן לנו סיכוי לחזור למשחק.
אם כבר מדברים על זעזוע, למרות ההפסד אתמול החליטו בקבוצה לתת לשחקנים יום חופש היום, הם יחזרו להתאמן רק מחר. אין ספק החלטה שתזעזע את השחקנים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אז אחרי צפייה בתקציר, השער השני באמת אשמת גארידו. מה שלא הופך אותו לבעיה שלנו, כי גם השער הזה התחיל ברכות מעוררת רחמים ב"תיקולים" על השחקנים שהוציאו את פ"ת למתפרצת.
תראה את התקציר, תראה שזה אילוז.משה אוחיון כתב: אולי אנחנו לא מדברים על אותה הטעות? זה היה גארידו לדעתי שבעט על שחקן של פתח תקווה את הכדור כשאת ההרחקה השנייה ביצע ללא ספק יחיאל.
בגול השני גארידו סגר בצורה קטסטרופלית את השחקן שלו, ולמרות שהיו לגארדיו לפחות שתי הזדמנויות ליצור מגע עם הכדור או השחקן הוא החליט לוותר. הוא גם לא שם גוף בסוף ההתקפה ונתן לשחקן שלו לעבור אותו כמו אוויר.
גארידו היה חייב לעצור אותו, גם במחיר שאולי יקבל אדום. 2-0 בדקה ה88 מסיים את המשחק. לעומת זאת פיגור שער ב10 שחקנים אומנם פוגע בנו אבל עוד נותן לנו סיכוי לחזור למשחק.
אם כבר מדברים על זעזוע, למרות ההפסד אתמול החליטו בקבוצה לתת לשחקנים יום חופש היום, הם יחזרו להתאמן רק מחר. אין ספק החלטה שתזעזע את השחקנים.
היה דקה 90, ממש לא חושב שאדום והרחקה למשחק הבא זאת החלטה חכמה.
בכל מקרה, זעזועים היו לנו מספיק. מה שצריך עכשיו זה שקט, הרכב קבוע, הפנמה של המצב גם מצד השחקנים ובעיקר מצד הקהל שמשום מה מתעקש לא להבין שאנחנו קבוצת תחתית וככה צריך להתנהג.
- Sir Alex Ferguson
לא היה זעזוע אמיתי בגזרת השחקנים. היחידים ששילמו את המחיר היו עודד גביש וצ'באי. זה נראה שלחלק מהשחקנים יש חסינות לא משנה מהי היכולת וההשקעה שיציגו.yedidel כתב: תראה את התקציר, תראה שזה אילוז.
היה דקה 90, ממש לא חושב שאדום והרחקה למשחק הבא זאת החלטה חכמה.
בכל מקרה, זעזועים היו לנו מספיק. מה שצריך עכשיו זה שקט, הרכב קבוע, הפנמה של המצב גם מצד השחקנים ובעיקר מצד הקהל שמשום מה מתעקש לא להבין שאנחנו קבוצת תחתית וככה צריך להתנהג.
לא יתכן שאחרי אתמול הם יקבלו יום חופש. לא יתכן שגם במשחק כמו אתמול, שהוגדר במערכת כמשחק של חיים ומוות, אנחנו משחקים ללא תשוקה ורצון.
יציבות משיגים דרך הרכב קבוע, דרך נתינת הדקות לשחקנים שיתנו הכל בכל דקה שיהיו במגרש. יציבות לא משיגים דרך התעלמות מהמצב הקשה שהגענו אליו וניתנת קרדיט מוגזם לאלה שהוא לא מגיע להם.
היחידים שלא מבינים שאנחנו קבוצת תחתית הם השחקנים ובגלל זה צריך זעזוע.
קבוצת תחתית לא מקבלת שערים כמו שקיבלנו אתמול, קבוצת תחתית לא משחקת בלי רוח לחימה כמו ששיחקנו אתמול. הצהובים שקיבלו סוארס וקינגסטון, כשבשניהם הם העדיפו לתפוס את השחקן שהיה איתם במאבק בחולצה במקום להילחם על הכדור, מלמדת יותר מכל על מה שהיה אתמול.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- Sir Alex Ferguson
לא יודע ידידאל אם ראית היום את המשחק של בית"ר י"ם מול מכבי ת"א. לבית"ר סגל חלש יותר משלנו, הרכב מלא ילדים, בלי עומק בספסל, אבל הם הראו איך משקיעים ומשחקים עם חשק, איך משחקת קבוצה שנמצאת בתחתית. הם אחרי 6 משחקים ללא ניצחון, אחרי שני הפסדים רצופים, כשאחת מהם תבוסה מחפירה ליריבה גדולה של בית"ר (סכנין), והנה הם אוכלים את הדשא ומביאים נקודות.yedidel כתב:עוד פעם חוסר חשק? עוד פעם לא משקיעים? די, הקבוצה לא טובה וזה מקרין על כולם.
לבית"ר י"ם אגב יש 14 נקודות, רובם אם לא כולם הושגו בלחימה והשקעה. היה מדהים לראות את השחקנים של בית"ר נופלים מהרגליים בסוף המשחק בגלל השהקעה. שחקנים שלא עומדים על הרגלים ומחזיקים את השריר נשארים לשחק עד הסוף ונלחמים על כל כדור.
ככה משחקת קבוצה שמשקיעה, ככה משחקת קבוצה עם חשק, ככה משחקת קבוצה שהשחקנים שלה יתנו את הכל על המגרש. אצלנו השחקנים עסוקים בהדלפות מחדר ההלבשה ובהצהרות מגוחחות מידי שבוע בתקשורת. זה כל ההבדל.
לא בטוח בכלל.משה אוחיון כתב: לבית"ר סגל חלש יותר משלנו,
במקרה של בית"ר יכול מאוד להיות שמדובר בהבלחה חד-פעמית (וגם לנו הייתה כזו מול הפועל ת"א), הרי במשך שבועות האוהדים שם היו על הגדרות בגלל חוסר הלחימה..