ברקת:"מי שלא ירוץ לא ימשיך. אם צריך, אחליף חצי קבוצה"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

ברקת:"מי שלא ירוץ לא ימשיך. אם צריך, אחליף חצי קבוצה"

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
בעלי הפועל ב"ש דיברה עם השחקנים בחדר ההלבשה לפני האימון היום. גיא לוי זרק את מוטי מלכה מהאימון: "לא ניקוי אורוות. אם השחקנים יוכיחו עצמם החיזוק יהיה מינימלי". קינגסטון, שקיבל הודעה על שיחרורו, רץ בצידי המגרש.
גיא לוי זרק את מלכה מהאימון אחרי שאתמול זרק את תורג'מן מהאימון בטענה לחוסר רצינות.

לכתבה המלאה:
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 10148.html" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
sumsum

Re: ברקת:"מי שלא ירוץ לא ימשיך. אם צריך, אחליף חצי קבוצה"

שליחה על ידי sumsum »

חברים, היא עשתה טעויות והיא תעשה טעויות, אבל אני מלא הערכה לאישה היקרה הזו, שלמרות כל הקשיים לא נשברת, הבינה שב'זול' אין איכות, סיכויים להצלחה נמוכים
ושב'יקר' יש סיכוי לאיכות, וסיכויי ההצלחה גדלים.
הייתה ונותרה הנכס הכי גדול של המועדון הזה-בעלים
כולנו צריכים לתת לה גב, לא מתוך התרפסות, אלא מתוך הערכה להשקעה שלה ומתוך הבנה, שבן אדם יכול לטעות ולקוות שתצליח לתקן את הטעויות שעשתה/המועדון עשה.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

פשש אתמול זה היה תורג'מן היום מלכה...

ואח"כ יגידו שזה "זעזוע" ראוי ולא פאניקה ואנחנו בעצם המתישים.

נראה לאן נגיע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

יש הבדל גדול בין החוסר השקעה של הסגל של שנים עברו לסגל של השנה. לא מדובר פה באסולין וערן לוי שהיו משחקים רק מתי שבא להם.
פה מדובר בשחקנים צעירים שלחלקם אין ממש את היכולת, תוסיפו לזה פתיחה גרועה, חוסר ביטחון וקבוצה שבנויה עקום, וגם שחקן שמאוד רוצה נהיה מתוסכל וממורמר.

עכשיו תקחו שחקן שבא בגישה של להשקיע ולתת הכל, לא הולך לו, ואז עוד מפילים עליו תיק של "אתה לא משקיע", ותקבלו סגל ממורמר ומתוסכל.

אני לא נמצא באימונים ובתוך המערכת לראות את זה, אבל יש לי הרגשה שעם מבנה הסגל הנוכחי לא בטוח ששיטת המקל היא הנכונה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אז מה אתם מציעים לעשות?? אולי ללטף אותו ולהגיד לו : "לא נורא חמוד, אל תשקיע היום אם אין לך כח, תבוא מחר לאימון רענן והכל יהיה בסדר"

בלי פאניקה??? אנחנו הקבוצה הכי גרועה בליגה. השחקנים שיש לנו בסגל הביאו אותנו למקום שאנחנו נמצאים. אז שיקבלו צעקות, קנסות, אימוני בוקר וכו'. כנראה שעד עכשיו הם קיבלו ליטופים ונשיקות מהצוות המקצועי ובתמורה נתנו לנו מקום אחרון בליגה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:יש הבדל גדול בין החוסר השקעה של הסגל של שנים עברו לסגל של השנה. לא מדובר פה באסולין וערן לוי שהיו משחקים רק מתי שבא להם.
פה מדובר בשחקנים צעירים שלחלקם אין ממש את היכולת, תוסיפו לזה פתיחה גרועה, חוסר ביטחון וקבוצה שבנויה עקום, וגם שחקן שמאוד רוצה נהיה מתוסכל וממורמר.

עכשיו תקחו שחקן שבא בגישה של להשקיע ולתת הכל, לא הולך לו, ואז עוד מפילים עליו תיק של "אתה לא משקיע", ותקבלו סגל ממורמר ומתוסכל.

אני לא נמצא באימונים ובתוך המערכת לראות את זה, אבל יש לי הרגשה שעם מבנה הסגל הנוכחי לא בטוח ששיטת המקל היא הנכונה.
כניראה שאתה לא זוכר איך נראית קבוצה שנלחמת. מציע לך להשיג את הקלטת של המשחק של בית"ר אתמול. גם הקלטת של המשחק שלנו מול מכבי חיפה תספיק.
הבסיס צריך להיות מלחמה והקרבה, לאחר מכן יגיע גם הביטחון והיכולת.

נראה שההתפטרות של קלינגר נתנה לשחקנים תירוץ להוריד מהם את האחריות למצב הקבוצה. לא הייתי באימון ואני לא יודע למה נזרקו תורג'מן ומלכה (אין ספק שצריך לשאול כיצד יכול להיות שזה מתרחש יום אחרי יום), אבל אם הם לא הראו רצון או חשק, מצדיק את לוי. למרות שבאופן אישי חושב שאולי היה מקום לשלוח את הקבוצה למחנה אימונים כדי לעבוד על הגיבוש החברתי ולנסות לשנות אווירה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הילה חדד כתב:פשש אתמול זה היה תורג'מן היום מלכה...

נראה לאן נגיע.

שתיראי איך יוסי תורגמן הזה בא לאימון את תעיפי אותו עוד לפני שהוא יעשה תדרך למגרש!
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:חברים, היא עשתה טעויות והיא תעשה טעויות, אבל אני מלא הערכה לאישה היקרה הזו, שלמרות כל הקשיים לא נשברת, הבינה שב'זול' אין איכות, סיכויים להצלחה נמוכים
ושב'יקר' יש סיכוי לאיכות, וסיכויי ההצלחה גדלים.
הייתה ונותרה הנכס הכי גדול של המועדון הזה-בעלים
כולנו צריכים לתת לה גב, לא מתוך התרפסות, אלא מתוך הערכה להשקעה שלה ומתוך הבנה, שבן אדם יכול לטעות ולקוות שתצליח לתקן את הטעויות שעשתה/המועדון עשה.
הייתי מחכה לינואר עם המחמאות. נראה האם היא באמת תפתח את הכיס ותביא שחקנים איכותים או ששוב נחפש שחקנים זולים ללא חוזה.
כרגע אלונה אשמה במצב שלנו לא פחות מקלינגר.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

זה שי ! כתב:

שתיראי איך יוסי תורגמן הזה בא לאימון את תעיפי אותו עוד לפני שהוא יעשה תדרך למגרש!
זה שי !
לא רוצה להתעסק ברכילות צהובה, אבל אתה יודע שי ואת הילה איזה אורח חיים יש להם?
תשאלו את השכנים שלהם ברמות מתי הם ישנים,
ועל הרעש אני לא מדבר בכלל אבל זה רחוק רחוק מאוד מאורח חיים ספורטיבי.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: כניראה שאתה לא זוכר איך נראית קבוצה שנלחמת. מציע לך להשיג את הקלטת של המשחק של בית"ר אתמול. גם הקלטת של המשחק שלנו מול מכבי חיפה תספיק.
הבסיס צריך להיות מלחמה והקרבה, לאחר מכן יגיע גם הביטחון והיכולת.

נראה שההתפטרות של קלינגר נתנה לשחקנים תירוץ להוריד מהם את האחריות למצב הקבוצה. לא הייתי באימון ואני לא יודע למה נזרקו תורג'מן ומלכה (אין ספק שצריך לשאול כיצד יכול להיות שזה מתרחש יום אחרי יום), אבל אם הם לא הראו רצון או חשק, מצדיק את לוי. למרות שבאופן אישי חושב שאולי היה מקום לשלוח את הקבוצה למחנה אימונים כדי לעבוד על הגיבוש החברתי ולנסות לשנות אווירה.
אני זוכר שתמיד מתלוננים על קבוצה שלא נלחמת, לא משנה מי משחק בה. עוד מהקדנציה הקודמת של גיא לוי דרך עזורי וקלינגר עד היום. אולי צריך לנסות למצוא את הגורם?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הסניגור האדום כתב: לא רוצה להתעסק ברכילות צהובה, אבל אתה יודע שי ואת הילה איזה אורח חיים יש להם?
תחליט, או שאתה רוצה להתעסק ברכילות צהובה או לא

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב: לא רוצה להתעסק ברכילות צהובה, אבל אתה יודע שי ואת הילה איזה אורח חיים יש להם?
יאללה מישל, אם אתה כבר בעניין של לפתוח את הרכילות הצהובה....

גם אני וגם אתה בעצם יודעים מה האורח חיים של כל אחד ואחד מהם.ושנינו יודעים שהבעיה לא מתחילה ונגמרת במלכה ותורג'מן. (ומגניב, יצא דווקא שלא מדובר בשני שחקנים שאני חסידה שלהם. ע"ע גביש שתתחיל להגיד שאני חברה שלהם או משהו)

מישהו מעז לדבר על נאסר? חלילה. שהוא ימשיך לסיים 90 דקות אחרי ששבוע קודם היה ביציע. זה נראה סופר מכובד. ואני באמת לא רוצה לפתוח את דעתי על האורח חיים הספורטיבי שלו ושל עוד הרבה.

החלטת פתאום שכולם צריכים ליהיות ספורטאים למופת. אחלה שלא תבין. אני בעד. אבל אם זה קולקטיבי. התפיסת שעיר לעזאזל הזו קצת מגוחכת.

ועוד משהו, משה. זה תמיד קל להגיד שהשחקנים לא נלחמים ולא רוצים. אבל זה ממש ממש לא נכון.

הם רוצים מאוד, אבל זה תוצאה של קבוצה רכה וכבויה. צריך להבין שלפעמים מרוב שרוצים יותר מידי יש את הפחד לעשות דברים, להגדיל ראש וכדו'.
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הילה חדד כתב:פשש אתמול זה היה תורג'מן היום מלכה...

נראה לאן נגיע.
די נו, בחייאת הילה...

כן, מתישים!

אם אתמול זה היה אמג'ד והיום נאסר היית אומרת משהו שלילי????? בכל הכנות....

זעזוע רודף פאניקה ופאניקה רודפת זעזוע...ככה זה עובד.

אם זה מה שיגרום להם להתעורר על החיים שלהם - שיעיף אחד ליום, כל יום.

סומך עליו שלא יאבד את השחקנים/חדר הלבשה...בדיוק כמו שלא איבד כשבקדנציה הקודמת שלח 4 שחקנים בכירים להתאמן עם הנוער, הושיב כוכבים אחרים על הספסל ולא עשה חשבון לאף אחד.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אליק כתב:
די נו, בחייאת הילה...

כן, מתישים!

סומך עליו שלא יאבד את השחקנים/חדר הלבשה...בדיוק כמו שלא איבד כשבקדנציה הקודמת שלח 4 שחקנים בכירים להתאמן עם הנוער, הושיב כוכבים אחרים על הספסל ולא עשה חשבון לאף אחד.
אנחנו לא נמשיך את זה כי כל אחד תקוע בעמדותיו אבל דבר אחד ברור לי ולך-

אם זה היה כל מאמן אחר ולא הגורו שלך- היית מעביר ביקורת על ההתנהלות ולא מגן עליו בחירוף נפש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אליק כתב:
די נו, בחייאת הילה...

כן, מתישים!

בקצרה מלך :מלך: ....
ואני אקח דוגמא ממישהו שהיה כאן עד לא מזמן,
הילה בשבילך תקראי את הכתבה ותבני מה ההבדל האמתי בין שניהם ביחס להתנהלות האמתית מול שחקנים,
https://www.haaretz.co.il/sport/opinions/1.1486979" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה