יוסי תורג'מן מה יהיה?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
יוסי תורג'מן מה יהיה?
פרק ב או אחד שממשיך את ההפקרות?
גיא עושה סדר ומעיר את אלו שהבאנו עד הלום,
ואם צריך שישליך אותם לכל עבר,
ולך העיתונאי המכובד את הכותרת יש לשנות והיא "יש בעל הבית ההפקרות הסתיימה".
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 90197.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 90197.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: יוסי תורג'מן מה יהיה?
יודע מה מישל??נראה לי שמנסים להפיל על האיש הלא נכון הכל.הבחור לא שיחק מאז הניצחון 3 אפס בגביע הטוטו.אתה מעריץ את ילדי סורוקה יותר מאת הקבוצה.
מישהו אמר שמפילים עליו הכל? הבן אדם גילה חוסר רצינות באימון(לטענת הצוות המקצועי), ונזרק מהאימון. איפה הבעיה פה לא הבנתי.
גם אני חושב שתורג'מן גילה יכולת טובה בגביע הטוטו בתחילת העונה. אבל אין לזה קשר. אם הוא מראה חוסר רצינות שיעוף. אולי בכלל הוא רוצה לעזוב את הפועל ב"ש בינואר ובגלל זה הוא עושה את זה.
גם אני חושב שתורג'מן גילה יכולת טובה בגביע הטוטו בתחילת העונה. אבל אין לזה קשר. אם הוא מראה חוסר רצינות שיעוף. אולי בכלל הוא רוצה לעזוב את הפועל ב"ש בינואר ובגלל זה הוא עושה את זה.
סתם אפס לא מבין איך הביאו אותו בכלל לפה שחקן של ליגה ד
ונעזוב את זה שאין בו אפילו טיפת מקצוענות
זה שי !
ונעזוב את זה שאין בו אפילו טיפת מקצוענות
זה שי !

הקשר הורחק מהאימון כמו ביום שני: "אמרו לי שרצתי לאט, כבר לא יודע מה לעשות".
מתי יבינו שהוא לא יכול לרוץ מהר?!
מתי יבינו שהוא לא יכול לרוץ מהר?!
כמה נמוך אתה רוצה להגיע.. העונה אתה מתנהג יותר גרועהסניגור האדום כתב:פרק ב או אחד שממשיך את ההפקרות?
מכל העיתונאים..
מלקק ומרוממם את התחת של שחקני הנוער..
תן להם לעבוד בשקט.. ואם אתה טוען שיש בעל בית שתומך בהם..
אז תפסיק לעשות להם קמפיינים באתרים ותן בו אימון שמי שטוב באימונים יישחק בשבת..
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חבל שפירגון לשחקני הבית שלנו מתקבל אצלך כ"ליקוק", וחבל שאתה לא מדבר על אילוז שאת הקרדיט שלו אצלי הוא מזמן הפסיק לקבלyakov7 כתב:
כמה נמוך אתה רוצה להגיע.. העונה אתה מתנהג יותר גרוע
מכל העיתונאים..
מלקק ומרוממם את התחת של שחקני הנוער..
תן להם לעבוד בשקט.. ואם אתה טוען שיש בעל בית שתומך בהם..
אז תפסיק לעשות להם קמפיינים באתרים ותן בו אימון שמי שטוב באימונים יישחק בשבת..
זה היה קצת מאזן את הליקוק שאתה מדבר עליו וחבל.
אם הכותרת בעלת ארונטציה שלילית למערכת, שבה הכותב אומר ששוב פעם יש באלגן בהפועל באר שבע בהקשר למאמן ולאו דוקא לשחקנים אני אביא אותו על טעותו,
הקורא פשוט מבין מן הכותרת והן מתוכנה של הכתבה, שהמאמן הוא הבעיה שלנו ולא השחקנים המדוברים שהבאנו עד הלום,
קובי יקירי תשנה את התפיסה ובבוא היום תתגאה בקבוצה ובילדים שלה,
שבוע טוב.
אני מדבר על שחקני כדורגל. אילוז לא נכלל בקטגוריה הזו..הסניגור האדום כתב: חבל שפירגון לשחקני הבית שלנו מתקבל אצלך כ"ליקוק", וחבל שאתה לא מדבר על אילוז שאת הקרדיט שלו אצלי הוא מזמן הפסיק לקבל
זה היה קצת מאזן את הליקוק שאתה מדבר עליו וחבל.
אם הכותרת בעלת ארונטציה שלילית למערכת, שבה הכותב אומר ששוב פעם יש באלגן בהפועל באר שבע בהקשר למאמן ולאו דוקא לשחקנים אני אביא אותו על טעותו,
הקורא פשוט מבין מן הכותרת והן מתוכנה של הכתבה, שהמאמן הוא הבעיה שלנו ולא השחקנים המדוברים שהבאנו עד הלום,
קובי יקירי תשנה את התפיסה ובבוא היום תתגאה בקבוצה ובילדים שלה,
שבוע טוב.
בינתיים מאז שגיא לוי בא דקות שחקני הבית עלה וטוב שכך
..סימן שהוא נותן למי שטוב לשחק..והוא יותר מאמין בהם
ואין לו שום מחוייבות כלפי שחקני רפש שקלינגר הביא..
תמתין בסב
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הניסיון שלך להסיט את הביקורת מההתנהגות של תורג'מן אל עבר מישל אולי הצליח עם יעקב אבל לא איתי. במיוחד שלא ציינת בגילוי נאות שמתחילת השנה אתה משבח את יוסי תורג'מן מתחת לכל עץ רענן.אדומתוק כתב:יודע מה מישל??נראה לי שמנסים להפיל על האיש הלא נכון הכל.הבחור לא שיחק מאז הניצחון 3 אפס בגביע הטוטו.אתה מעריץ את ילדי סורוקה יותר מאת הקבוצה.
מעדיף בכל יום את מישל שלפחות מצהיר בגלוי על האג'נדה שלו מאשר הודעות כמו האחרונה שאתה כתבת.
אני לא יכול לשכוח איך בתוכנית של אייל ברקוביץ', תוכנית שהיא ארצית, שעסקה במצבה של הפועל באר שבע, קיבלת את הבמה ועלית לשידור ומכל הבעיות/מסקנות/סוגיות החלטת להתמקד באיך ניר קלינגר לא נותן את הצאנס ליוסי תורג'מן.
תורג'מן, כמו נאסר, הוא שחקן שלא מתאים לרמות האלה. החתמנו את המחליף של זוהר חוגג בבית ים וזה בדיוק מה שקיבלנו.
ההשוואה לשחקני הבית הצעירים בכלל לא צריכה לעלות. קודם כל כי יש פער בגילאים (תורג'מן הוא כבר בן 24, את היסודות החלשים שלו קשה מאוד לתקן), ובנוסף, בניגוד לתורג'מן, שחקני הבית הצעירים שלנו הוכיחו (וממשיכים להוכיח) את עצמם.
מדובר בשחקן שקיבל את הזדמנות חייו והחליט לבזבז אותה. במקום שיגלה רצינות ויוכיח את עצמו הוא הצליח להגיע להישג המדהים של להיזרק בשבוע אחד משני אימונים.
עם כל הכבוד לאותו משחק בגביע הטוטו מול בית"ר (שם גם צ'אבי נראה כמו שוער איכותי), תורג'מן הוא לא מספיק טוב לרמות האלה.
- Sir Alex Ferguson
מסתבר שזאת לא הפעם הראשונה שיוסי תורג'מן מסיים את דרכו בקבוצה בגלל חוסר רצינות באימונים. גם קבוצתו הקודמת, הפועל בת ים, שיחררה אותו אחרי התנהגות דומה:
זה התחיל עם הוצאה מהסגל ואזהרה -
https://www.batyam-fc.co.il/modules.php ... nt&sid=254" onclick="window.open(this.href);return false;
וכשהתופעה חזרה על עצמה זה הסתיים בשחרור מהקבוצה -
https://www.batyam-fc.co.il/modules.php ... nt&sid=373" onclick="window.open(this.href);return false;
זה התחיל עם הוצאה מהסגל ואזהרה -
https://www.batyam-fc.co.il/modules.php ... nt&sid=254" onclick="window.open(this.href);return false;
וכשהתופעה חזרה על עצמה זה הסתיים בשחרור מהקבוצה -
https://www.batyam-fc.co.il/modules.php ... nt&sid=373" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מר אוחיון,איפה ראית שאני הגנתי על תורג'מן? מצידי גיא יכול לשחרר את כל השחקניםמשה אוחיון כתב: הניסיון שלך להסיט את הביקורת מההתנהגות של תורג'מן אל עבר מישל אולי הצליח עם יעקב אבל לא איתי. במיוחד שלא ציינת בגילוי נאות שמתחילת השנה אתה משבח את יוסי תורג'מן מתחת לכל עץ רענן.
מעדיף בכל יום את מישל שלפחות מצהיר בגלוי על האג'נדה שלו מאשר הודעות כמו האחרונה שאתה כתבת.
אני לא יכול לשכוח איך בתוכנית של אייל ברקוביץ', תוכנית שהיא ארצית, שעסקה במצבה של הפועל באר שבע, קיבלת את הבמה ועלית לשידור ומכל הבעיות/מסקנות/סוגיות החלטת להתמקד באיך ניר קלינגר לא נותן את הצאנס ליוסי תורג'מן.
תורג'מן, כמו נאסר, הוא שחקן שלא מתאים לרמות האלה. החתמנו את המחליף של זוהר חוגג בבית ים וזה בדיוק מה שקיבלנו.
ההשוואה לשחקני הבית הצעירים בכלל לא צריכה לעלות. קודם כל כי יש פער בגילאים (תורג'מן הוא כבר בן 24, את היסודות החלשים שלו קשה מאוד לתקן), ובנוסף, בניגוד לתורג'מן, שחקני הבית הצעירים שלנו הוכיחו (וממשיכים להוכיח) את עצמם.
מדובר בשחקן שקיבל את הזדמנות חייו והחליט לבזבז אותה. במקום שיגלה רצינות ויוכיח את עצמו הוא הצליח להגיע להישג המדהים של להיזרק בשבוע אחד משני אימונים.
עם כל הכבוד לאותו משחק בגביע הטוטו מול בית"ר (שם גם צ'אבי נראה כמו שוער איכותי), תורג'מן הוא לא מספיק טוב לרמות האלה.
שמעת, את כולם!! אחד,אחד הוא סמרטוט ולא מקצוען.. מי שגיא יעיף זו ברכה..(כולל סוארס,גביש וכו..)
פשוט נמאס לי לראות את מישל מגן על הנוער ומהלל אותם כאילו זה דור מיוחד.. ויש כאן כמה שהם עילוי..
סוכן השחקנים שלהם לא מתנהג ככה..
יעקב צודק.
מישל קצת ירד מהפסים, זה קורה... זה הגיל. הדבר הכי חמור זה שהוא לא מבין שהוא משיג את המטרה ההפוכה, מרוב החיבה והצורך להגן עליהם כ"כ הרבה זה רק יוצר אנטי. בטח ובטח כמו לדוגמא שהם מקבלים דקות לא בתפקידים שלהם (לוטם זינו אהמ אהמ) הוא פותח בהילולה. קצת לחשוב ולהבין לפני שמתלהבים מכל דבר, מישל...
ובלי קשר, אני בעד הצעירים. לא מחזיקה לא מתורג'מן, לא מנאסר ולא מ 88% מהקבוצה שפה.
מישל קצת ירד מהפסים, זה קורה... זה הגיל. הדבר הכי חמור זה שהוא לא מבין שהוא משיג את המטרה ההפוכה, מרוב החיבה והצורך להגן עליהם כ"כ הרבה זה רק יוצר אנטי. בטח ובטח כמו לדוגמא שהם מקבלים דקות לא בתפקידים שלהם (לוטם זינו אהמ אהמ) הוא פותח בהילולה. קצת לחשוב ולהבין לפני שמתלהבים מכל דבר, מישל...
ובלי קשר, אני בעד הצעירים. לא מחזיקה לא מתורג'מן, לא מנאסר ולא מ 88% מהקבוצה שפה.

- Sir Alex Ferguson
ברגע שהדיון עבר למישל ולשחקני הבית הצעירים, ההודעה של המשתמש "אדומתוק" עשתה את עבודתה והדיון הוסט מתורג'מן וההתנהגות שלו אל עבר דברים אחרים.yakov7 כתב:
מר אוחיון,איפה ראית שאני הגנתי על תורג'מן? מצידי גיא יכול לשחרר את כל השחקנים
שמעת, את כולם!! אחד,אחד הוא סמרטוט ולא מקצוען.. מי שגיא יעיף זו ברכה..(כולל סוארס,גביש וכו..)
פשוט נמאס לי לראות את מישל מגן על הנוער ומהלל אותם כאילו זה דור מיוחד.. ויש כאן כמה שהם עילוי..
סוכן השחקנים שלהם לא מתנהג ככה..
מה הקשר בין העובדה שלפעמים מישל קיצוני מידי בחיבה שלו אל שחקני הבית לנושא שהתפתח כאן? ואיך הגענו למצב שבמקום לעסוק באדון תורג'מן וההתנהגות הלא מקובלת שלו אנחנו מתעסקים במישל ובשחקני הבית הצעירים?
- Sir Alex Ferguson
תורג'מן משיך "לככב". החליט על דעת עצמו להחרים את האימונים האחרונים של הקבוצה:
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1878024" onclick="window.open(this.href);return false;
https://sports.walla.co.il/?w=/7/1878024" onclick="window.open(this.href);return false;