העירייה מעדיפה לשפץ את וסרמיל במקום להקים איצטדיון
העירייה מעדיפה לשפץ את וסרמיל במקום להקים איצטדיון
אדון רוביק דנילוביץ' פועל מהר ומתכוון לוותר ככל הנראה על חלומם של עשרות אלפים מתושבי באר-שבע והסביבה.
בכתבה שמתפרסמת היום בידיעות הנגב נאמר כי עיריית באר-שבע בוחנת אפשרות לשפץ את וסרמיל "בדומה לנעשה בבלומפילד".
ראש העירייה מתעצל להילחם ולהיאבק למען הקמת איצטדיון חדש ומעדיף את האופציה הקלה יותר והיא שיפוץ.
אדון דנילוביץ' שכח כנראה את המשמעות של ספורט בנגב ושל הכדורגל בפרט, הוא שכח שבעיר השוממת הכדורגל מהווה נדבך מהותי,
הוא שכח שחלק גדול מהתושבים צמאים למתקן ראוי והוא מתעלם שכבר הושקעו בתכניות והכנת הקרקע כבר 20 מיליון שקל.
כמו כן מצוטט יעקב טרנר בכתבה ואומר "אפשר להתגבר על כל המכשולים וזה יהיה חטא שלא ייסלח ולא יישכח".
אדון רוביק לא נבהל מכך שהקצבת הטוטו תילקח בינואר ואמר "אם נגיש תוכנית שיפוץ הם בטוח יעזרו לנו".
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות את וסרמיל לבלומפילד. איצטדיון בלומפילד לפני השיפוץ עולה על וסרמיל אולי ב-10 דרגות.
בשביל לשפץ את וסרמיל כדי שהוא יראה כמו איצטדיון נורמלי צריך לשחק לפחות עונה אחת מחוץ לבאר-שבע וזו תהיה התעללות
בציבור הכדורגל, דווקא לאחר ההתעוררות בעיר לאחר בואה של אלונה.
קבוצת הדגל של הנגב כולו ראויה למתקן בסטנדרטים גבוהים ואין סיבה לשפץ מתקן שיסודותיו רעועים ולכבות שריפה שתתעורר
שוב בעוד כמה שנים.
רוביק מצפצף על העיר באר-שבע ואסור לנו לשתוק. כולנו צריכים להקים צעקה אחת גדולה ולא לתת למהלך הזה לצאת לפועל.
אני לא מוכן לקבל תשובות של "זה הרע במיעוטו" וכו'. כל העיר צריכה להירתם לטובת המהלך ולהתנגד נחרצות לשיפוץ.
בכתבה נכתב שבעוד כשבוע תערך פגישה בין אדון רוביק למנכ"ל הטוטו עופר פרי כשלאחריה תתקבל החלטה בנושא.
רוביק, חובבי הכדורגל לא כלבים ולא אזרחים סוג ב'. הצעירים קיבלו מרכז חדש, לאומניות בניתם משכן חדש והפכתם את
התיאטרון למוקד התרבות של העיר. סדר העדיפויות שלך לקוי, ההתנהלות שלך כלפי חובבי הספורט קלוקלת ואתה מתחיל
קדנציה ברגל שמאל.
רוביק תתעורר, לא רוצים את וסרמיל יותר!!!
בכתבה שמתפרסמת היום בידיעות הנגב נאמר כי עיריית באר-שבע בוחנת אפשרות לשפץ את וסרמיל "בדומה לנעשה בבלומפילד".
ראש העירייה מתעצל להילחם ולהיאבק למען הקמת איצטדיון חדש ומעדיף את האופציה הקלה יותר והיא שיפוץ.
אדון דנילוביץ' שכח כנראה את המשמעות של ספורט בנגב ושל הכדורגל בפרט, הוא שכח שבעיר השוממת הכדורגל מהווה נדבך מהותי,
הוא שכח שחלק גדול מהתושבים צמאים למתקן ראוי והוא מתעלם שכבר הושקעו בתכניות והכנת הקרקע כבר 20 מיליון שקל.
כמו כן מצוטט יעקב טרנר בכתבה ואומר "אפשר להתגבר על כל המכשולים וזה יהיה חטא שלא ייסלח ולא יישכח".
אדון רוביק לא נבהל מכך שהקצבת הטוטו תילקח בינואר ואמר "אם נגיש תוכנית שיפוץ הם בטוח יעזרו לנו".
אני לא מבין איך אפשר בכלל להשוות את וסרמיל לבלומפילד. איצטדיון בלומפילד לפני השיפוץ עולה על וסרמיל אולי ב-10 דרגות.
בשביל לשפץ את וסרמיל כדי שהוא יראה כמו איצטדיון נורמלי צריך לשחק לפחות עונה אחת מחוץ לבאר-שבע וזו תהיה התעללות
בציבור הכדורגל, דווקא לאחר ההתעוררות בעיר לאחר בואה של אלונה.
קבוצת הדגל של הנגב כולו ראויה למתקן בסטנדרטים גבוהים ואין סיבה לשפץ מתקן שיסודותיו רעועים ולכבות שריפה שתתעורר
שוב בעוד כמה שנים.
רוביק מצפצף על העיר באר-שבע ואסור לנו לשתוק. כולנו צריכים להקים צעקה אחת גדולה ולא לתת למהלך הזה לצאת לפועל.
אני לא מוכן לקבל תשובות של "זה הרע במיעוטו" וכו'. כל העיר צריכה להירתם לטובת המהלך ולהתנגד נחרצות לשיפוץ.
בכתבה נכתב שבעוד כשבוע תערך פגישה בין אדון רוביק למנכ"ל הטוטו עופר פרי כשלאחריה תתקבל החלטה בנושא.
רוביק, חובבי הכדורגל לא כלבים ולא אזרחים סוג ב'. הצעירים קיבלו מרכז חדש, לאומניות בניתם משכן חדש והפכתם את
התיאטרון למוקד התרבות של העיר. סדר העדיפויות שלך לקוי, ההתנהלות שלך כלפי חובבי הספורט קלוקלת ואתה מתחיל
קדנציה ברגל שמאל.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: העירייה מעדיפה לשפץ את וסרמיל במקום להקים איצטדיון
צודק בכל מילה שלך!!!!
וסרמיל לא ניתן לשיפוץ , רוצים איצטדיון חדש וע-כ-ש-י-ו!!
וסרמיל לא ניתן לשיפוץ , רוצים איצטדיון חדש וע-כ-ש-י-ו!!

http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
צפוי אבל חייבים להשיב מלחמה במשחקי הבית! שלטים וקריאות עידוד בעד איצטדיון חדש
כעיקרון אפשר להרוס חצי איצטדיון (שערים 6-9) ובנמתיים לשבת שחצי השני ולהיפך. העיניין הוא שזה לא יכול לקרות כשהקבוצה בליגת העל ויבואו קבוצות עם קהל. כרגע אפשר שכל האוהדים ישבו בשערים 2-5 אבל איפה ישבו אוהדים היריבה (כשבאמת יהיו אוהדים של היריבה).
ואדון רוביק חי לו באיזשהו סרט, כי זה סתם יעלה לו יותר, בלי מימון מהטוטו ובלי רווחים נדל"ניים זה יוצא יותר כסף. זה פשוט לא הגיוני בשום צורה.
ואדון רוביק חי לו באיזשהו סרט, כי זה סתם יעלה לו יותר, בלי מימון מהטוטו ובלי רווחים נדל"ניים זה יוצא יותר כסף. זה פשוט לא הגיוני בשום צורה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
בושה.
חייבים לפעול.
בדיוק כמו שהאוהדים פעלו נגד ז'ינו צריך לפעול למען איצטדיון.
חייבים לפעול.
בדיוק כמו שהאוהדים פעלו נגד ז'ינו צריך לפעול למען איצטדיון.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חייבים לפעול לפני שיהיה מאוחר מידי...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בושה וחרפה, הבנאדם הזה חי בסרט רע וזה היה ברור שברגע שהוא יבחר
חובבי הספורט יהיו הראשונים להיפגע.
אין מצב לשפץ את וסרמיל זה בכלל לא אפשרות, אם אדון רוביק
היה מבין משהו הוא היה יודע את זה ולא אומר דברים שגוים בתקשורת.
אני צריכים לפעול אבל לא רק בדיבורים פה בפורום אלא במעשים
מה עושים תנו הצעות???
מה עושים תנו הצעות???
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
שלטים, עצומות, קללות בפורום, וצעקות באיצטדיון לא יעזרו ואף אחד לא יתייחס לזה.Eran1 כתב:בושה וחרפה, הבנאדם הזה חי בסרט רע וזה היה ברור שברגע שהוא יבחר
מה עושים תנו הצעות???
יש אפשרות אחת לעשות, הפגנות והרבה, צריך ללכת לעירייה לישרוף צמיגים ולהראות שאכפת לנו, בכול מקום שרוביק ילך לינאום נילך להשמיע את הקול שלנו רק ככה הוא יקשיב לנו.
אם לא יבנה בב"ש איצטדיון חדש זה בושה !
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
קודם שיכין תוכנית שאפשר גם לשפץ את וסרמיל ושאנחנו עדין נגיע למגרשים ולא נשחק במקום אחר אני מוכן
תמיד רציתי איצטדיון כמו בלומפילד אני מעדיף קטן וסגור וקומפקטי מאשר איצטדיון ענק שגם עם נביא 10 אלף הוא יראה ריק ושומם ...
למרות הכל אבל איצטדיון חדש יכול למנף את ב"ש למקומות אדירים כמו לארח משחקי ידידות של הנבחרת הצעירה הבוגרת ... יכל להיות בסטנדרטים של פיפא ועם בעזרת השם מה שאלונה רוצה לעשות פה יעשה אין לי ספק שהוא גם יתמלא
צריך לראות מה רוביק יעשה בנושא הזה .. לפי דעתי זה היה ידוע מראש !
זה שי !
תמיד רציתי איצטדיון כמו בלומפילד אני מעדיף קטן וסגור וקומפקטי מאשר איצטדיון ענק שגם עם נביא 10 אלף הוא יראה ריק ושומם ...
למרות הכל אבל איצטדיון חדש יכול למנף את ב"ש למקומות אדירים כמו לארח משחקי ידידות של הנבחרת הצעירה הבוגרת ... יכל להיות בסטנדרטים של פיפא ועם בעזרת השם מה שאלונה רוצה לעשות פה יעשה אין לי ספק שהוא גם יתמלא
צריך לראות מה רוביק יעשה בנושא הזה .. לפי דעתי זה היה ידוע מראש !
זה שי !

מי שיכול ויש לו את האמצעים להפעיל ולהוזיז משהו, שיעשה את זה !
כולם צריכים להתגייס לזה..די נמאס מוסרמיל!
כולם צריכים להתגייס לזה..די נמאס מוסרמיל!

כתבתי כבר לפני כמה שבועות: תשכחו מאיצטדיון חדש!!
המצב הכלכלי, זה שבעוד 2-3 חודשים יישר מבט כלפי כולנו כמעט, לא מאפשר בנייה מחדש.
ה'אטרקציה' של הפשרת השטח של וסרמיל לבניית דירות לא תהיה אטרקטיבית בשנים הקרובות ואין מי שייקח על עצמו סיכון כלכלי עצום שכזה (מה לעשות, זה תחום העבודה שלי...).
צריך לבטל את שערים 6-9 במתכונת הנוכחית. לחבר את 5-6 ברווח המטופש שיש שם, ולהתחיל את העיקול באמצע שער 6 של היום - כך שהקשת תתחבר ישירות לשער 9 של היום.
באופן ישיר, המגרש ינדוד לכיוון שער 3 והרווח בין המגרש ליציעים יצטמצם.
בשלב הבא, ינדוד תא הכבוד לאיזור החדש שייסגר בין 5-6 ומשרדי המועדון ימוקמו שם, כמו גם אולם האירוח.
איזור שער הכבוד והמוזמנים יהפוך ליציע מרכזי [ומעודד?] לכל דבר ועניין.
בשטח שיתפנה מאחורי שער 9 יש מצב להקים על הדרך אולם כדורסל מכובד.
מהנדסים כולנו, אבל זה מה יש
ה'אטרקציה' של הפשרת השטח של וסרמיל לבניית דירות לא תהיה אטרקטיבית בשנים הקרובות ואין מי שייקח על עצמו סיכון כלכלי עצום שכזה (מה לעשות, זה תחום העבודה שלי...).
צריך לבטל את שערים 6-9 במתכונת הנוכחית. לחבר את 5-6 ברווח המטופש שיש שם, ולהתחיל את העיקול באמצע שער 6 של היום - כך שהקשת תתחבר ישירות לשער 9 של היום.
בשלב הבא, ינדוד תא הכבוד לאיזור החדש שייסגר בין 5-6 ומשרדי המועדון ימוקמו שם, כמו גם אולם האירוח.
אני לא מסכים איתך מצטער...ניב כהן כתב:כתבתי כבר לפני כמה שבועות: תשכחו מאיצטדיון חדש!!
זה לא הגיוני שבערים כמו נתניה ופ"ת ששתיהם ביחד לא מגיעות למספר התושבים שיש בב"ש
וגם מספר האוהדים של 3 הקבוצה ב- 2 הערים לא מגיע למספר האוהדים שלנו.
לא הגיוני ואין שום הסבר מניח את הדעת שלהם יבנו אצטדיון חדש ולנו לא.
לא ניתן לשפץ את וסרמיל ויש לכך הרבה מאוד סיבות: יציעים מרוחקים, עמודי תאורה, חנייה ממש לא מסודרת וכד'...
מגיע לנו שיהיה לנו אצטדיון מודרני כמו בערים אחרות והייתי מצפה מראש העיר "הנכבד" שיעשה את המאמצים להקים אותו.
לא רוצים לשפץ את וסרמיל רוצים אצטדיון חדש ומגיע לנו גם!!!!!!!
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
קודם כל אני שמח שלא בחרת ללמוד הנדסהניב כהן כתב:כתבתי כבר לפני כמה שבועות: תשכחו מאיצטדיון חדש!!

תוכנית להשבתו של רון ארד תהיה קלה יותר לביצוע ממה שהצעת, מה גם שבסופו של יום
ע"פ הצעתך המגרש עדיין יהיה רחוק מהיציעים המרכזיים כי הרווח שיצטמצם יהיה רק מאחורי השערים.
ע"מ לצמצם רווחים מהיציעים המרכזיים חייב לבצע "דחיפה" של אחד הצדדים (2 ו-9 או 5 ו-6) פנימה.
המציאות הכלכלית אכן השתנתה ולכן הפתרון יכול להיות בנייה של איצטדיון קטן יותר (12-14 אלף) ובקשת סיוע
נוסף מהטוטו. לגבי הפשרת הקרקע לבניית דירות אני דווקא מאמין שהדבר אפשרי כיוון שכל סוחר נדל"ן צופה
את ההתעוררות שתהיה בבאר-שבע בעקבות הקמת עיר הבה"דים, פשוט כולם ממתינים שהעיר תתחיל לתפוס צורה מסוימת,
בשאיפה עוד שנתיים, ואז יתחילו לממש את התוכניות שלהם.
חשוב מכך, קברניטי העיר לא מבינים את המשמעות של מתקן חדש לעיר. מבחינתם זה מסתיים בכך שהרסו את וסרמיל,
בנו חדש ושלום על ישראל. הם לא מודעים לפוטנציאל הטמון בהקמת איצטדיון, לאלפי משפחות שלא מגיעות למגרשים בגלל
המתקן, לשינוי התדמיתי שהעיר תעבור, להתעוררות בקרב הילדים הרי כל ילד ירצה לשחק כשיהיה גדול במתקן כזה ולא באורווה.
באר-שבע היא עיר של כדורגל ולא יעזור כלום, מצב הרוח ברחובות מושפע באופן ישיר ממצב הקבוצה, הנושא המדובר ברחבי
העיר הוא קבוצת הכדורגל וכשלקבוצה יהיה טוב אז גם לתושבים יהיה.
צריך ראש עיר עם ביצים (מרים פיירברג כמודל למרות שאין לה...) שיפרפר בכל המדינה כדי להרים את הפרויקט הזה ולא יתבצר
במשרדו ויחפש פתרונות חלופיים וקלים יותר לביצוע. נכון שמצב הרווחה גרוע, שהעיר לא נקייה, שהחינוך כמעט ולא קיים וכו',
אבל בעיר שהתרבות מספר אחת שלה היא כדורגל, סדר העדיפויות חייב להשתנות.
גם ככה בשלב הראשון האיצטדיון החדש אמור להכיל כ12-14 אלף מקומות.
העיקר הוא שלא יגיע כסף מהטוטו לשיפוץ, פשוט ככה.
אנחנו חייבים להחליט מה לעשות ומהר, כי בלי החלטה של ממש לא יקרה כלום.
אני א חושבת שהאיצטדיון יותר חשוב מהחינוך, אבל כן אני לא מבינה למה הקימה את המשכן המכוער (והעושה סחרחורת?) החדש הזה. כמות האנשים שהולכים בשנה לתיאטרון בבאר שבע לא מתקרבת לכמות האנשים שהולכים למשחק כדורגל אטרקטיבי אחד (ליגת העל מישהו?).
אם באמת נגיע למצב של קבוצה מקצוענית (זו שגיא ואלונה כל כך רוצים ליצור כאן), אז הרבה מהחינוך יסבוב סביב הכדורגל, יקומו בתי ספר (שהם באמת בתי ספר!) פה בבאר שבע, שיסבבו סביב מצויינות, אורך חיים בריא וחינוך. כי זה מה שאלונה באמת שואפת לעשות כאן (לפחות מאיך שאני תופסת את זה וממה שאני מבינה ממנה ומגיא).
כדורגל יכול להביא גם חינוך לעשות כאן משהו אחר. זה הזמן!
העיקר הוא שלא יגיע כסף מהטוטו לשיפוץ, פשוט ככה.
אנחנו חייבים להחליט מה לעשות ומהר, כי בלי החלטה של ממש לא יקרה כלום.
אני א חושבת שהאיצטדיון יותר חשוב מהחינוך, אבל כן אני לא מבינה למה הקימה את המשכן המכוער (והעושה סחרחורת?) החדש הזה. כמות האנשים שהולכים בשנה לתיאטרון בבאר שבע לא מתקרבת לכמות האנשים שהולכים למשחק כדורגל אטרקטיבי אחד (ליגת העל מישהו?).
אם באמת נגיע למצב של קבוצה מקצוענית (זו שגיא ואלונה כל כך רוצים ליצור כאן), אז הרבה מהחינוך יסבוב סביב הכדורגל, יקומו בתי ספר (שהם באמת בתי ספר!) פה בבאר שבע, שיסבבו סביב מצויינות, אורך חיים בריא וחינוך. כי זה מה שאלונה באמת שואפת לעשות כאן (לפחות מאיך שאני תופסת את זה וממה שאני מבינה ממנה ומגיא).
כדורגל יכול להביא גם חינוך לעשות כאן משהו אחר. זה הזמן!
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
או בקיצור....לבנות איצטדיון חדש.ניב כהן כתב:
הבעייה הקשה של וסרמיל זה המרחק מהדשא, דבר כזה אי אפשר לפתור בשיפוצים, זה ממש לא פשוט, ההשוואה לבלומפילד ממש לא במקום.
אי אפשר להשוות את בלומפילד לבאר שבע, נתוני הפתיחה של האיצטדיון ביפו היו הרבה הרבה יותר טובים משלנו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,