- 7 בום -

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

- 7 בום -

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. יום שהתחיל בצורה מחורבנת עם ביטול הנסיעה לקריית אתא כשאנחנו כבר באמצע הדרך למשחק ( היינו כבר בדרך למשחק כשסמי היה חייב לחזור הביתה בדחיפות בגלל בעיה אישית ) הסתיים בצורה סופר מתוקה.

2. כאשר הפועל באר שבע עולה עם הרכב של 4-4-2 אפשר דווקא לקבל את העובדה שאלקיים פותח בספסל. על מאור מליקסון פשוט אי אפשר לוותר וכבדה בחודש האחרון ( לפחות עד המשחק היום ) היה המצטיין בבאר שבע ככה שלצערו של יוסי הוא נלחם על מקום בהרכב עם 2 שחקני אגף טובים, והפעם גיא לוי העדיף את מליקסון וכבדה שעד למשחק היום היה בכושר פנטסטי.
אומנם יתכן שחלק מאיתנו היו לוקחים החלטה שונה, אבל לא מדובר בהחלט תמוהה או לא מובנת, מקסימום החלטה שיש לגביה חילוקי דעות.

3. ממה שנאמר ברדיו הבנתי שכבדה היה מאוד חלש, כאן המקום לציין שאם כבדה באמת היה חלש, היה מקום להכניס את אלקיים כבר במחצית במקום כבדה.
אני לא יודע האם יש שיקולים אחרים כמו המשחק של הנוער מחר שאלקיים אמור לקחת בו חלק, אבל גיא לוי צריך להבין שאין חוק שאוסר חילוף לפני הדקה ה70.

4. זולו ואוקונגו ממשיכים להרשים יחד. בשידור לא הפסיקו להחמיא לצמד וכבר הרבה זמן אני טוען שלפחות בקשר לאוקונגו מצאנו גרזן אמיתי לקישור האחורי. בקשר לזולו - המון פוטנציאל, רק צריך ללמוד לשמור על יציבות ולנצל יותר את הפיזיות שלו.

5. הדילמה של סימיוני היא דילמה רצינית. מצד אחד חלוץ עם משחק ראש משובח ובעל בעיטות שהופכות אותו לאיום בכל זמן נתון ובמיוחד במצבים נייחים. מצד שני כבד נורא ותוקע המון את המשחק.

6. מאור מליקסון, האיש והחידה. נכון, מליקסון השנה מציג יכולת טובה ובהרבה מהזמן נראה שהליגה הזאת קטנה עליו.
אבל מליקסון משחק המון פעמים באנוכיות ואפילו אפשר לומר בצורה אגואיסטית. אולי בלאומית האנוכיות לפעמים משתלמת כי הוא מתמודד מול שחקנים ברמה הגנתית פחות טובה, אבל בליגת העל מליקסון יהיה חייב לשים את האגו והאנוכיות בצד ולשתף את יתר החברים במשחק. אולי אפילו כבר השנה.

7. שינוי מרענן לשמוע פרשן שהוא לא דורון ממן או עוד אחדי מאנשי אנטי הפועל באר שבע. העובדה שמדובר בפרשן מבחוץ נתנה לנו מבט אובייקטיבי על הנעשה במגרש והתפקוד של השחקנים והמאמן. ובכלל, השילוב של התוכנית עם יתר המשחקים במחזור והמיעוט בפרסומת באמת גרמו לי מזה שנים ליהנות משידור ברדיו דרום שבדרך כלל רמתו נמוכה ורדודה.

לסיכום :

עוד 3 נקודות, מקום שני ו 8 נקודות מרמת השרון שחזרה בצורה מעוררת כבוד מפיגור 2-0 ל2-2 בבית מול נצרת.
עכשיו פגרה של שבועיים וחלון העברות שנפתח בינואר, ולאחר מכן 2 משחקי בית שיכולים לעזור לנו לפתוח פער חשוב על יתר קבוצות הצמרת.

יאללה הפועל ושיהיה לכולם שבת שלום.

תמונה
תמונה
תמונה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 19 דצמבר 2008, 16:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
ניב

Re: - 7 בום -

שליחה על ידי ניב »

משה אוחיון כתב:1. יום שהתחיל בצורה מחורבנת עם ביטול הנסיעה לקריית אתא כשאנחנו כבר באמצע הדרך למשחק ( היינו כבר בדרך למשחק כשסמי היה חייב לחזור הביתה בדחיפות בגלל בעיה אישית ) הסתיים בצורה סופר מתוקה.

2. כאשר הפועל באר שבע עולה עם הרכב של 4-4-2 אפשר דווקא לקבל את העובדה שאלקיים פותח בספסל. על מאור מליקסון פשוט אי אפשר לוותר וכבדה בחודש האחרון ( לפחות עד המשחק היום ) היה המצטיין בבאר שבע ככה שלצערו של יוסי הוא נלחם על מקום בהרכב עם 2 שחקני אגף טובים, והפעם גיא לוי העדיף את מליקסון וכבדה שעד למשחק היום היה בכושר פנטסטי.
אומנם יתכן שחלק מאיתנו היו לוקחים החלטה שונה, אבל לא מדובר בהחלט תמוהה או לא מובנת, מקסימום החלטה שיש לגביה חילוקי דעות.

3. ממה שנאמר ברדיו הבנתי שכבדה היה מאוד חלש, כאן המקום לציין שאם כבדה באמת היה חלש, היה מקום להכניס את אלקיים כבר במחצית במקום כבדה.
אני לא יודע האם יש שיקולים אחרים כמו המשחק של הנוער מחר שאלקיים אמור לקחת בו חלק, אבל גיא לוי צריך להבין שאין חוק שאוסר חילוף לפני הדקה ה70.

4. זולו ואוקונגו ממשיכים להרשים יחד. בשידור לא הפסיקו להחמיא לצמד וכבר הרבה זמן אני טוען שלפחות בקשר לאוקונגו מצאנו גרזן אמיתי לקישור האחורי. בקשר לזולו - המון פוטנציאל, רק צריך ללמוד לשמור על יציבות ולנצל יותר את הפיזיות שלו.

5. הדילמה של סימיוני היא דילמה רצינית. מצד אחד חלוץ עם משחק ראש משובח ובעל בעיטות שהופכות אותו לאיום בכל זמן נתון ובמיוחד במצבים נייחים. מצד שני כבד נורא ותוקע המון את המשחק.

6. מאור מליקסון, האיש והחידה. נכון, מליקסון השנה מציג יכולת טובה ובהרבה מהזמן נראה שהליגה הזאת קטנה עליו.
אבל מליקסון משחק המון פעמים באנוכיות ואפילו אפשר לומר בצורה אגואיסטית. אולי בלאומית האנוכיות לפעמים משתלמת כי הוא מתמודד מול שחקנים ברמה הגנתית פחות טובה, אבל בליגת העל מליקסון יהיה חייב לשים את האגו והאנוכיות בצד ולשתף את יתר החברים במשחק. אולי אפילו כבר השנה.

7. שינוי מרענן לשמוע פרשן שהוא לא דורון ממן או עוד אחדי מאנשי אנטי הפועל באר שבע. העובדה שמדובר בפרשן מבחוץ נתנה לנו מבט אובייקטיבי על הנעשה במגרש והתפקוד של השחקנים והמאמן. ובכלל, השילוב של התוכנית עם יתר המשחקים במחזור והמיעוט בפרסומת באמת גרמו לי מזה שנים ליהנות משידור ברדיו דרום שבדרך כלל רמתו נמוכה ורדודה.

לסיכום :

עוד 3 נקודות, מקום שני ו 8 נקודות מרמת השרון שחזרה בצורה מעוררת כבוד מפיגור 2-0 ל2-2 בבית מול נצרת.
עכשיו פגרה של שבועיים וחלון העברות שנפתח בינואר, ולאחר מכן 2 משחקי בית שיכולים לעזור לנו לפתוח פער חשוב על יתר קבוצות הצמרת.

יאללה הפועל ושיהיה לכולם שבת שלום.
מצויין משה, אמרת הכל.
שיקפת את הדעה שלי בכמעט מאה אחוז.

לגביי הסיכום שלך, לא חושב שצריכים להתייחס לשני משחקי הבית כיחידה אחת, קודם לנצח את הפועל רמת גן, אחרי לבוא מוכנים נגד בני לוד.

יאללה הפועל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

בסופו של יום אתה מרוצה מגיא לוי?

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

משה, קודם כל איכזבת אותי שהאזנת לרדיו דרום, הם לא ראויים לכך.
לגבי מליקסון, אני מקווה שהוא יעבוד קשה בפגרה כי הוא כבר חודש לא פוגע.
לא משנה עם כמה חלוצים נשחק אני לא חושב שצריך לוותר על 2 קשרים אחוריים, במיוחד
שבחוליית ההגנה משחק יניב אלול. הבנתי שסמיוני היה חלש למרות שהיה מעורב בגול ואני
הייתי רוצה לראות לאחר הפגרה (בהנחה שסמיוני יעזוב) את פדידה וקדוסי פותחים בחוד.
לאור הסיטואציה הרגישה עם הקהל והמלחמות שעוד יגיעו, אני לוקח מהמשחק הזה את פער 8
הנקודות שנפתחו מהמקום השישי, קצת אויר לנשימה.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

לא לשכוח שיש ר"ג בבית ב 6.1 (שלושה ימים לפני הליגה) ברבע גמר גביע הטוטו, אני מניח שיעלו שחקני הפועל באר-שבע ב'

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

לא הייתי במשחק אבל אני מבין שהיה משחק דיי נחמד שלנו יחסית למשחקים האחרונים
כיף לצאת לפגרה עם 3 נק' :)

עכשיו צריך לתת לקבוצה לנוח ועוד להתחבר בשבועיים
וכשחוזרים זה יהיה קשה מאוד 2 משחקי חוץ רצופים... :)
סתם... אני מקווה שחלק מהקה יתבגר קצת עד אז והאווירה תהיה יותר נחמדה ממה
שהיה מול כפ"ס...
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אימפריה באדום כתב:בסופו של יום אתה מרוצה מגיא לוי?
לפי הרדיו שלטנו במשחק והיינו צריכים לנצח בתוצאה גדולה יותר.
לא רוצה לייחס לגיא לוי יותר מידי ביקורת או הערכה במשחקים מהסוג הזה, ההרכב והמערך לדעתי היו בסדר גמור, התגובה ליכולת של השחקנים במגרש ( כבדה לפי השידור ) הייתה לקויה.
ועדיין, יכולת לא רעה, 3 נקודות, 8 פער מהמקום ה6, אני מרוצה בסופו של יום.

אריק, מצטער, לא מסוגל להתעדכן באינטרנט. אני בכלל רציתי להיות במשחק, אבל לצערנו קרה מה שקרה והיינו צריכים לחזור באמצע הדרך לבאר שבע אז הסתפקתי בשמיעת המשחק ברדיו דרום, שהפתיעו לטובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מעניין אותי מה הקטע עם דורון (ח)ממן. האם הבחור אכן נזרק לאחר שהבינו שם ברדיו שהפרשן המהולל מוריד עוד יותר את הרמה הרדודה בלאו הכי?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אורי אדום בנשמה כתב:מעניין אותי מה הקטע עם דורון (ח)ממן. האם הבחור אכן נזרק לאחר שהבינו שם ברדיו שהפרשן המהולל מוריד עוד יותר את הרמה הרדודה בלאו הכי?
הוא מאמן של איזה נתיבות או משהו ברמה הזאת בליגה א'...
והיה להם משחק בשני משחקי החוץ האחרונים שלנו ביום שישי...

אני מניח שזאת הסיבה

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

אליק כתב:
הוא מאמן של איזה נתיבות או משהו ברמה הזאת בליגה א'...
והיה להם משחק בשני משחקי החוץ האחרונים שלנו ביום שישי...

אני מניח שזאת הסיבה
דורון ממן מאמן את שדרות
אהוד כחילה מאמן את נתיבות

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

דורון כהן כתב:
דורון ממן מאמן את שדרות
אהוד כחילה מאמן את נתיבות
הייתי קרוב...
הכוונה היתה שמדובר בתת-רמה :מאושר מאוד:

אוי בעצם...אם הוא מאמן את שדרות אז זה אפילו ליגה ב' :כפיים:

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אליק כתב:
הייתי קרוב...
הכוונה היתה שמדובר בתת-רמה :מאושר מאוד:

אוי בעצם...אם הוא מאמן את שדרות אז זה אפילו ליגה ב' :כפיים:
הוא מורה לספורט בבתי ספר מי יתן לו לאמן יותר מליגה ב'? :מיצמוץ:
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

חזרנו מהמשחק עייפים אך מרוצים.בדרך האזנו לרדיו כול רגע בעמקים.
תוכנית ספורט בת שלוש שעות בערב שישי. בניצוחו של אליעזר לחנה.
חברים נדהמתי מאיכות התוכנית פשוט לאורך השעה שהאזנתי(לאחר מכן לא הייתה קליטה)
הסקרנות מלשמוע את מוצא פיהם של השדרנים והפרשנים בתוכנית.לא עוזבת אותך לרגע.
הם דיווחו מכול הליגות נתנו תוצאות בזמן אמת מכול הליגות והמחוזות בארץ.בצורה
מעוררת התפעלות במקצועיות לשמה.
כן אפשר לעשות רדיו אחר.
אפשר להאזין להם בכבלים וגם בייס בכול יום שישי.
זה רדיו וזו תוכנית.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

מאז שחולקו הפליירים נגד רע-דיו דרום ונגד דורון (ח)ממן במשחק מול רמה"ש, עושה רושם שהמסר הופנם ואנחנו רואים שיפור מסויים (אם כי לא מספיק) באיכות הפרשנים.
אבל ברור שהימים היפים שלהם לקראת סוף שנות ה-90 ותחילת שנות האלפיים כבר לא יחזרו.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

לא חדש לי שדורון ממן מאמן את עירוני שדרות בליגה ב', מחוז דרום ב'. פשוט עד כמה שידוע לי, זה לא משרה חדשה, ומתחילת העונה הוא שילב בין קריירת המאמן לפרשן. מה נשתנה פתאום?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה