הניצחון של גיא!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
הניצחון של גיא!
נכון נראה שלאחר ההרחקה באר שבע שיחקה בהילוך שלישי,אך לבעלי הזיכרון שלנו משחקים כאלה היו מסתיימים בדרך כלל
שאנו חוזרים אבלים וחפויי ראש,בתואנות שנות ומשונות שהקבוצה היריבה סגרה את המשחק גנבו גול עשו בונקר,
רק דבר אחד היינו שוכחים "סבלנות סבלנות" שהייתה חסרה לנו תמיד,
הפעם למרות הביקורת של הפרשנים ששאלו "איך גיא משחק עם 6 שחקנים בחוליית ההגנה בזמן שלבית"ר חסר שחקן?"
כן חברים הוא עשה בית ספר,ביקש מהשחקנים גם למורת רוחי בחלקים של המשחק לשחק לאט ובסבלנות והוא האמין שבסופו
של דבר הקבוצה שלו תכבוש את הגול המיוחל,
אז כן אפשר להגיד שאפו על ניהול משחק מאוד בעייתי, משחק נגד בית"ר אף פעם לא קל בטדי,
אחרי שני ניצחונות להוציא את החניכים שלו מאיזה אפוריה שהם היו בה בעקבות ההישגים האחרונים,
אז תודה לך גיא ותודה לשחקנים,
שבוע אדום וטוב לכולם.
שאנו חוזרים אבלים וחפויי ראש,בתואנות שנות ומשונות שהקבוצה היריבה סגרה את המשחק גנבו גול עשו בונקר,
רק דבר אחד היינו שוכחים "סבלנות סבלנות" שהייתה חסרה לנו תמיד,
הפעם למרות הביקורת של הפרשנים ששאלו "איך גיא משחק עם 6 שחקנים בחוליית ההגנה בזמן שלבית"ר חסר שחקן?"
כן חברים הוא עשה בית ספר,ביקש מהשחקנים גם למורת רוחי בחלקים של המשחק לשחק לאט ובסבלנות והוא האמין שבסופו
של דבר הקבוצה שלו תכבוש את הגול המיוחל,
אז כן אפשר להגיד שאפו על ניהול משחק מאוד בעייתי, משחק נגד בית"ר אף פעם לא קל בטדי,
אחרי שני ניצחונות להוציא את החניכים שלו מאיזה אפוריה שהם היו בה בעקבות ההישגים האחרונים,
אז תודה לך גיא ותודה לשחקנים,
שבוע אדום וטוב לכולם.
Re: הניצחון של גיא!
אחרי שנתיים וחצי סופסוף יש מאמן..
עם הסגל של שנה שעברה+ גיא לוי על הקווים היינו יכולים להגיע רחוק..
עם הסגל של שנה שעברה+ גיא לוי על הקווים היינו יכולים להגיע רחוק..
אני מאוד התרשמתי ממנו במשחק הזה
כל כמה דקות לוקח שחקן לשיחה ומסביר לו מה לעשות איפה לסגור מאיפה לתקוף החליף תפקידים לשחקנים ניסה דברים
זה שי !
כל כמה דקות לוקח שחקן לשיחה ומסביר לו מה לעשות איפה לסגור מאיפה לתקוף החליף תפקידים לשחקנים ניסה דברים
זה שי !

פשוט וקל, תחת הדרכתו של גיא - יש קבוצה על המגרש.
תחת הדרכתו של קלינגר הם לא הצליחו לחבר שני פסים!!!
תחת הדרכתו של קלינגר הם לא הצליחו לחבר שני פסים!!!

אם הוא יצליח להשאיר את הקבוצה הזאת בליגה הוא קוסם
גיא לוי מאמן ענק... סבלני ומאמין בדרכו במשחק כזה גם כשביתר ב10 שחקנים לא מתפתה... מנהיג על הקווים.
אבל הניצחון הזה גם שייך ל2000 אוהדים מי שהיה שם מבין את העוצמה שהפגנו.. אני מגיל 4 הולך למשחקי בית וחוץ בכל חור בארץ
ואני לא זוכר 90 דקות של עידוד בלתי פוסק ולא מתפשר בלי שום קשר למתרחש במגרש ובעוצמות כאלו...
אני חייב לציין שזה המשחק הכי מהנה שהיתי בו!! עד עכשיו אני צרוד ובאופוריה!!
אבל הניצחון הזה גם שייך ל2000 אוהדים מי שהיה שם מבין את העוצמה שהפגנו.. אני מגיל 4 הולך למשחקי בית וחוץ בכל חור בארץ
ואני לא זוכר 90 דקות של עידוד בלתי פוסק ולא מתפשר בלי שום קשר למתרחש במגרש ובעוצמות כאלו...
אני חייב לציין שזה המשחק הכי מהנה שהיתי בו!! עד עכשיו אני צרוד ובאופוריה!!
אם הוא יצליח להשאיר את הקבוצה בליגה זה שי! וגיל שגיב בונים לו פסל ביחדאריק כתב:אם הוא יצליח להשאיר את הקבוצה הזאת בליגה הוא קוסם
חחחחחח....yedidel כתב:
אם הוא יצליח להשאיר את הקבוצה בליגה זה שי! וגיל שגיב בונים לו פסל ביחד

חופשי בונים פסל,
ותוקעים לצידו דגל,
כמובן בצבעים אדום ולבן,
כראוי וכיאה למאמן מצליחן,
כזה שידע ללמוד מטעויות העבר,
כזה שלמד שהאגו מיותר,
אבל בואו לא נקדים את המאוחר,
אנחנו בתחילת הדרך גם אם ניצחנו את בית"ר...

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
פששש...זה שי ! כתב:אני מאוד התרשמתי ממנו במשחק הזה
זה שי !
מקפיץ, בעיקר בגלל השריקות בוז בחילוף של גבאי באקסברד, לכל קהל מביני הכדורגל... מוכנים לתת למאמן קצת קרדיט?
מחזק, ידידאל, החוסר סבלנות בקהל לא ממש 'מבינה' כדורגל
גיא לוי אלוף, תותח מאמן על הקווים בב"ש!!
גיא לוי אלוף, תותח מאמן על הקווים בב"ש!!
מי שרוצה לדעת איפה מופיעה טביעת חותמו של גיא לוי כמאמן נפלא,ימצא אותה בשער השני שלנו היום -
דקה 83,שוויון 1-1 בבית,הקהל דוחף וגוער בשחקנים לרוץ קדימה באמוק,היריבה ב10 שחקנים,על פניו? בכל יום אחר היינו
רואים מהלכים פזיזים ונמהרים שהיו מובילים לכלום. פה בדיוק מגיעה הנגיעה של גיא לוי - פתאום לא מעיפים כדורים,מניעים אותם
לאט לאט, סוארז ליחיאל,יחיאל לסוארז,סוארז לשבחון,שבחון לסוארז,סוארז לדודזאדה,דודזאדה לנאסר,הרמה,גול. (סלחו לי אם טעיתי פה ושם)
ככה אנחנו צריכים להיראות - קבוצה שמניעה כדור,עם שיטה,מחזיקים כדור בצורה חכמה,היה כיף לראות את ב"ש היום.
שאפו לגיא לוי - לא להירדם בשמירה,הדרך עוד ארוכה.
דקה 83,שוויון 1-1 בבית,הקהל דוחף וגוער בשחקנים לרוץ קדימה באמוק,היריבה ב10 שחקנים,על פניו? בכל יום אחר היינו
רואים מהלכים פזיזים ונמהרים שהיו מובילים לכלום. פה בדיוק מגיעה הנגיעה של גיא לוי - פתאום לא מעיפים כדורים,מניעים אותם
לאט לאט, סוארז ליחיאל,יחיאל לסוארז,סוארז לשבחון,שבחון לסוארז,סוארז לדודזאדה,דודזאדה לנאסר,הרמה,גול. (סלחו לי אם טעיתי פה ושם)
ככה אנחנו צריכים להיראות - קבוצה שמניעה כדור,עם שיטה,מחזיקים כדור בצורה חכמה,היה כיף לראות את ב"ש היום.
שאפו לגיא לוי - לא להירדם בשמירה,הדרך עוד ארוכה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לפעמים לוקחים החלטות נכונות ונכשלים, ולפעמים לוקחים החלטות לא נכונות ומצליחים. כדורגל זה לא מדע מדויק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
גיא לוי מאמן גדול.
ההתעקשות שלו להמשיך בשיטה של 4-5-1 כשאקסברד נכנס הכריעה לדעתי את המשחק.
נגד סכנין הוא הכניס חלוצים וזה לא עזר.
מי האמין לפני חמישה משחקים שננצח 4 מתוכם עם הסגל הזה?
הקרדיט אך ורק לגיא לוי.
ההתעקשות שלו להמשיך בשיטה של 4-5-1 כשאקסברד נכנס הכריעה לדעתי את המשחק.
נגד סכנין הוא הכניס חלוצים וזה לא עזר.
מי האמין לפני חמישה משחקים שננצח 4 מתוכם עם הסגל הזה?
הקרדיט אך ורק לגיא לוי.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
צריך לזכור שהיה לנו לא מעט מזל שעכו נשארה ב10 שחקנים בדיוק אחרי החילוף של אקסברד כי בדקות לפני ההרחקה הם היו טובים יותר.
החילוף שעשה את השינוי מבחינתי היה ההוצאה של אדלי והכנסת מוטי מלכה. ככה גם הרווחנו מגן התקפי (אילוז) וגם קשר התקפי (מלכה).
החילוף שעשה את השינוי מבחינתי היה ההוצאה של אדלי והכנסת מוטי מלכה. ככה גם הרווחנו מגן התקפי (אילוז) וגם קשר התקפי (מלכה).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!