אלימות בטדי
אלימות בטדי
מישהו שמע ראה?
https://one.co.il/Article/192392.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Article/192392.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: אלימות בטדי
וואלה לא.
אני יצאתי מתי שכולם יצאו בערך ועברנו בין אוהדי ביתר והכל היה בסדר גמור.
מוזר שלא שמעתי כלום
אני יצאתי מתי שכולם יצאו בערך ועברנו בין אוהדי ביתר והכל היה בסדר גמור.
מוזר שלא שמעתי כלום
שמעתי שהיה מכות אבל לא ידעתי שזה הגיע לדבר כזה
אני יכול להגיד שאני וחבר שלי עברנו לכיון המזרחי עם צעיפי הפועל ב"ש היה שם אחד שניסה להתגרות בנו ראינו אותו בטלויזיה והוא אמר שהם יזינו את הקהל של ב"ש בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם ואז הוא ראה אותנו ואמר אנחנו נזיין אותכם לא התיחסנו והמשכנו ללכת בינינו גם עם היה קופץ היה אוכל מכות!
זה שי !
אני יכול להגיד שאני וחבר שלי עברנו לכיון המזרחי עם צעיפי הפועל ב"ש היה שם אחד שניסה להתגרות בנו ראינו אותו בטלויזיה והוא אמר שהם יזינו את הקהל של ב"ש בגלל מה שקרה בסיבוב הקודם ואז הוא ראה אותנו ואמר אנחנו נזיין אותכם לא התיחסנו והמשכנו ללכת בינינו גם עם היה קופץ היה אוכל מכות!
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אני חותם לכם שהיו עוד מקרים נוספים שכלל לא הגיעו לתקשורת.
כפי שאמרתי - לא סוד שיציאה מטדי זה פחד מוות, וכמו שהאוהד עצמו מספר - תחשבו איך היה נגמר אלמלא אותו צדיק בסדום בית"רי שחילץ אותו מהתופת..
כפי שאמרתי - לא סוד שיציאה מטדי זה פחד מוות, וכמו שהאוהד עצמו מספר - תחשבו איך היה נגמר אלמלא אותו צדיק בסדום בית"רי שחילץ אותו מהתופת..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הבעיה עם טדי זה כשמחנים את הרכבים רחוק.
צמוד לאצטדיון יש מלא שוטרים (ואני בטוח שגם סמויים) שלא יתנו לזה לקרות.
האוהדים של בית"ר (החיות שבהם) יודעים את זה ולכן מחכים למי שמחנה רחוק במקומות שהמשטרה כבר לא נוכחת.
צמוד לאצטדיון יש מלא שוטרים (ואני בטוח שגם סמויים) שלא יתנו לזה לקרות.
האוהדים של בית"ר (החיות שבהם) יודעים את זה ולכן מחכים למי שמחנה רחוק במקומות שהמשטרה כבר לא נוכחת.
רק חיות תוקפות בקבוצות,
הידוע שבהם הוא שועל הערבות,
אוהדי בית"ר ודי כבר עם המילה קומץ !
הם חלאות אדם ללא שמץ של אומץ,
חיות אדם אלימות עם רגשי נחיתות קשים,
אספסוף אדם שנזרק ממקומות עבודה ומלימודים,
יש להקיא את החלאות הללו מליגת העל,
הלוואי שירדו ליגה או שיתפרקו בכלל...
חיות אדם ששורקים בוז בעת הזכרת רצח ראש ממשלה
חיות אדם נטולי בושה והשכלה.
הידוע שבהם הוא שועל הערבות,
אוהדי בית"ר ודי כבר עם המילה קומץ !
הם חלאות אדם ללא שמץ של אומץ,
חיות אדם אלימות עם רגשי נחיתות קשים,
אספסוף אדם שנזרק ממקומות עבודה ומלימודים,
יש להקיא את החלאות הללו מליגת העל,
הלוואי שירדו ליגה או שיתפרקו בכלל...
חיות אדם ששורקים בוז בעת הזכרת רצח ראש ממשלה
חיות אדם נטולי בושה והשכלה.
כמו תמיד, גברים שהם 20 על 2.
אוהדים דוחים.. דחוף להחזיר אותם לכלוב בגן החיות התנ"כי!
אוהדים דוחים.. דחוף להחזיר אותם לכלוב בגן החיות התנ"כי!
- אורי אדום בנשמה
ידעתי על מה אני מדבר לפני המשחק שאמרתי שמי שמגיע לשם ברכב פרטי עם סימנים מזהים מתחייב בנפשו, על אחת כמה וכמה לאור האירועים האלימים אשתקד..
רק מי שביקר בשנים האחרונות בטדי וחווה טראומות מעין אלו על בשרו מסוגל להבין מה בכלל הולך שם.. רוב רובו של היציע הצפוני והמזרחי בטדי זה כנופיות כנופיות של ילדים מחורעים בראש עם רצח בעיניים חמושים באגרופנים ואלות שמחפשים בנרות את מי להרוג!!!
ומניסיון אישי:
עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל.. מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים (ביניהם האוהד אלי כהן ז"ל) שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;
רק מי שביקר בשנים האחרונות בטדי וחווה טראומות מעין אלו על בשרו מסוגל להבין מה בכלל הולך שם.. רוב רובו של היציע הצפוני והמזרחי בטדי זה כנופיות כנופיות של ילדים מחורעים בראש עם רצח בעיניים חמושים באגרופנים ואלות שמחפשים בנרות את מי להרוג!!!
ומניסיון אישי:
עונת 03/04, מחזור 15. מנצחים 0-1 בטדי, כשהאווירון משווה את שיאו של קיש רומנו כסגנו של עודד מכנס. ביציאה מהמגרש בדרך לאוטו, נתקלנו באחת הכנופיות הנ"ל.. מבלי להלאות בפרטים, אומר רק שאלמלא היינו חבורה של 5-6 "קרנפים" ולא פרייארים (ביניהם האוהד אלי כהן ז"ל) שהחזירו מלחמה השערה בחירוף נפש (ותנו לדימיון שלכם להשתולל..) - היינו חוזרים הביתה בארון מתים. שירתתי ביחידה קרבית בצבא, הייתי אפילו בפרוץ מהומות האינתיפאדה השנייה, אבל מעולם לא חששתי ככה לשלמות גופי כמו באותן 30 שניות מהגהנום. 30 ילדים חולי נפש עם אגרופנים ואלות!!!
ויש אפילו תיעוד בדברי הימים.. - https://hbs.co.il/community/showthread.php?4607-" onclick="window.open(this.href);return false;
סיפורים בבקשה....
בדרך הלוך אוהדי בית"ר ראו שאנחנו אוהדי ב"ש ובאחד הרמזורים יצאו מהרכבים ואיימו על אוהדי ב"ש שאם הם לא יכניסו את הצעיפים לתוך הרכבים הם יזי...
ביציאה צפרנו ושמחנו ולכמה אוהדי בית"ר ביציאה מן העיר זה לא היה לרוחם אז הם החליטו לחסום ולשחק איתנו בכביש...מסוכן מאוד היה יכול להביא לתאונה
חבר שלי בעל רכב אדום יצא מהמגרש ונכנס לרכבו וכמה בבונים החליטו שבגלל שניצחנו צריך לבעוט לו בדלת..לידיעתכם הרכב כרגע אתל הפחח כי הם עיקמו את כולה (לא יודע בעזרת מה) כי צריך להחליף את הדלת.
חבורה של מפגרים אוהדי בית"ר האלו
בדרך הלוך אוהדי בית"ר ראו שאנחנו אוהדי ב"ש ובאחד הרמזורים יצאו מהרכבים ואיימו על אוהדי ב"ש שאם הם לא יכניסו את הצעיפים לתוך הרכבים הם יזי...
ביציאה צפרנו ושמחנו ולכמה אוהדי בית"ר ביציאה מן העיר זה לא היה לרוחם אז הם החליטו לחסום ולשחק איתנו בכביש...מסוכן מאוד היה יכול להביא לתאונה
חבר שלי בעל רכב אדום יצא מהמגרש ונכנס לרכבו וכמה בבונים החליטו שבגלל שניצחנו צריך לבעוט לו בדלת..לידיעתכם הרכב כרגע אתל הפחח כי הם עיקמו את כולה (לא יודע בעזרת מה) כי צריך להחליף את הדלת.
חבורה של מפגרים אוהדי בית"ר האלו
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
זה תסריט שכתוב מראש, אמרו והזהירו לפני- אם אתה בא אתה ועוד חבר עזבו אותכם שטויות עדיף לבוא בלי סימן זיהוי!
ברגע שאתם כמה חברה אל תפחדו הם סתם חבורה של נערים שפשוט תמיד מתלבשים על אוהד שניים.
מניסיון שכמעט גם עליי עשו לינץ' ב2003..
ברגע שאתם כמה חברה אל תפחדו הם סתם חבורה של נערים שפשוט תמיד מתלבשים על אוהד שניים.
מניסיון שכמעט גם עליי עשו לינץ' ב2003..

- אורי אדום בנשמה
שי האדום כתב:ברגע שאתם כמה חברה אל תפחדו הם סתם חבורה של נערים שפשוט תמיד מתלבשים על אוהד שניים.
פספסת את ההודעה שלי?
יש לבני השטן האלה אומץ ותעוזה שלא יביישו את ראשון הגנגסטרים בקוזה נוסטרה

ב-97 (ב-0-1 של סגרון), אני זוכר היטב איך המון שלהם הסתער על המון אוהדים שלנו (אוהד שלהם עם אובר ביטחון עצמי מצא עצמו לפתע זאב בודד מוקף עשרות אוהדים שלנו, ולמחרת תמונתו מגובס בשתי ידיו עיטרה את העמוד הראשי בספורט ידיעות..)
גם ב-2003, במשחק שנערך באשקלון (2-3 לנו - אופיר חיים בצמד וקאקו) אני לא אשכח איך עשרה מהם נתנו מכות אולי למאה משלנו..
באותו משחק שניצחנו 0-1 משער של אלון מזרחי כמעט הורידו אותנו מהכביש בירידות של הקסטל בגלל שהיה לנו צעיף על האוטו.כשהם רוצים לפגןע הם גם מחכים ביציאה מהעיר כי יודעים שאן שם נוכחות משטרתית.
[align=center]
GIFSoup[/align]

אותו משחק בדיוק עיכבו אותנו ביציאה אני זוכר איזה 20 דקות אחרי זה נסענו עם האוטו ופתאום אחרי הצומת שם חיכו לנו איזה 10 אוהדים עם גושי אבנים שמתאימים יותר לבנות בית אבן אחת פגע בגג של האוטו המשכנו בנסיעה ופתאום הופיע עוד אחד עם סלע בדיוק איך שהוא בא לזרוק שכן שלי לא התרגש ועשה תנועה עם האוטו כאילו הוא בא לדרוס את הנער הזה וזה מה שהציל אותנו הוא פחד וברח !אביב כתב:באותו משחק שניצחנו 0-1 משער של אלון מזרחי כמעט הורידו אותנו מהכביש בירידות של הקסטל בגלל שהיה לנו צעיף על האוטו.כשהם רוצים לפגןע הם גם מחכים ביציאה מהעיר כי יודעים שאן שם נוכחות משטרתית.
הגיע הזמן שהמשטרה תסיים סוף לדבר הזה
זה שי !