אוהדי הפועל באר שבע מתבקשים לרדת לקרקע, ומהר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

אוהדי הפועל באר שבע מתבקשים לרדת לקרקע, ומהר

שליחה על ידי yedidel »

כמו שאנחנו מצפים מהשחקנים לא להסתנוור ולהמשיך להיאבק עד הסוף, גם אנחנו צריכים לזכור איפה היינו.

אז ניצחנו שלושה משחקים, אחד בזכות יום שכל מטאטא ירה ועוד שניים בזכות הקרבה ומלחמה ענקית מול קבוצות חסרות שיניים, זה בטח לא סיבה לבוא בטענות לשחקנים שלא מצליחים לפרוץ בונקר מפואר של קבוצת צמרת מאורגנת.

אי אפשר שכל פעם יתרון הביתיות שלנו יטשטש, עם דממה ביציע מדקה 80 ותלונות קולניות על כל פס שלא מגיע. הלו, זה סגל מאוד מוגבל, הדבר היחיד שכרגע צריך לדרוש ממנו זה מלחמה בלי פשרות ואת זה נתנו היום.

רוצים לנצח את עכו? זה לא הולך להיות ערב של כדורגל גדול, אלא הרבה דם ושיניים ודחיפה ללא תנאי מהיציע.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

Re: אוהדי הפועל באר שבע מתבקשים לרדת לקרקע, ומהר

שליחה על ידי הראל »

כל אוהדי ההצלחות האלה שבאו היום מקווה שלא יבואו ביום רביעי , אפילו את השחקנים הם לא מכירים ושולים מיזה 10 מי זה 15 מי 77 יאללה שילכו ולא יחזרו.

מי שהיה מתחילת השנה יודע מאוד כמה הקבוצה הזו מוגבלת כמה השחקנים האלה מוגבלים ואין להם יכולת לתת פס לגול ואפילו לבעוט בשביל גול הכל בא מהגבהות
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

הראל כתב:כל אוהדי ההצלחות האלה שבאו היום מקווה שלא יבואו ביום רביעי , אפילו את השחקנים הם לא מכירים ושולים מיזה 10 מי זה 15 מי 77 יאללה שילכו ולא יחזרו.
אמן.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
העידוד היום היה מאוד דומה לרמה של הקבוצה-זוועה.
ביום רביעי חייבים להתעורר.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

ברור שהעידוד יהיה חלש, כל מיני טרמפיסטים שבאים אחרי הנצחונות וכרגיל לוקחים את מקום המעודדים.
זאת הבעיה שהגוש המעודד נמצא במיקום יחסית טוב במגרש והוא נתפס כבר שעה לפני המשחק

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

כן העידוד לא היה משהו, אבל דווקא אני הופתעתי מהבגרות של הקהל בכל הקשור להתפרעויות ביציעים וכד'..
תמונה

סמל אישי של משתמש
oshri26

שליחה על ידי oshri26 »

אוהדי הצלחות?!הקבוצה הייתה ערב המחזור מקום אחד מהירידה,איזה הצלחות מדובר?

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

oshri26 כתב:אוהדי הצלחות?!הקבוצה הייתה ערב המחזור מקום אחד מהירידה,איזה הצלחות מדובר?

הכל יחסי..

3 נצחונות רצוף והעדר השידור הוציאו מהחורים לא מעט אוהדים שלא מגיעים ב"ימים כתיקונם"...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

לא רוצה להיכנס לסיסמאות של "אוהדי הצלחות" (כביכול אנחנו אוהדים את הפועל ת"א או מכבי חיפה, גם אחרי הניצחונות ההישג היחידי שלנו היה לעלות מעל לקו האדום).
אני גם לא מאשים את האוהדים שהגיעו בגלל הניצחונות האחרונים. הם אוהדי הקבוצה בדיוק כמו כל אחד ואחד מאיתנו, והם בטח לא אשמים בעידוד אתמול. להפך, הם הכוח שלנו ומה שמבדיל אותנו מקבוצות כמו ראשון, רמת השרון ועכו שגם אחרי ניצחונות כמות הקהל שלהם לא משתנה.
אני מאשים או יותר נכון מאוכזב מהגוש המעודד, אלה שאמורים לסחוף את כל היציע (כולל את אלה שקשה להם להבדיל בין גבאי למלכה).

אליק, הראל, לפני שאתם מאשימים את אלה שהגיעו אתמול בגלל הניצחונות האחרונים, קודם תסתכלו טוב טוב פנימה ותשאלו את עצמכם איפה אתם הייתם אתמול. מדוע אתם לא עודדתם.
לצערי אתמול הייתי חולה ולכן בניגוד לשאר משחקי הבית לא הייתי עם הגוש המעודד. כשהסתכלתי למעלה בדקה ה80 ראיתי שקט מוחלט, לא רק מהפנים החדשות שהגיעו בגלל הניצחונות אלא גם מהפנים הקבועות בגוש המעודד.
הרגשתי צביטה בדקות האלה כי ידעתי שאולי אם הייתי בגוש המעודד הדברים היו שונים או לפחות הייתי מנסה שיהיו שונים. עם זאת, לא יתכן שבמשחק כל כך מכריע אף אחד מהגוש המעודד לא יקח יוזמה ויתחיל שירים.

לא מקבל את הקשר לכמות הקהל שהגיעה אתמול. אני זוכר משחקים (שיעול מכבי פתח תקווה שיעול) שגם אז הקהל שלנו לא תמך ברגעים שהקבוצה הייתה צריכה אותו. כשאני מנסה לעודד ואנשים מסתכלים עלי כאילו נפלתי מהירח בגלל שהקבוצה לא משחקת טוב.

אנחנו אלה שצריכים להוביל. ואם אפילו אנחנו לא עושים את זה, אנחנו לא צריכים לבוא בטענות לאף אחד חוץ מלעצמנו.

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

כן כן , גם אני ראיתי כמה "מנחוסים" שלא פקדו את יציעי וסרמיל המון זמן..... :(
תמונה

סמל אישי של משתמש
Chen

שליחה על ידי Chen »

כל כדור קרן/מצב נייח/עוברים את האמצע.. וחצי משער 2 צועק "הנה הנהההה" , "יששששש" וכל הקריאות הנאחסיות האלה..
מזעזע!

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. מושיקו, לא נראה לי שאתה במקום להטיף לי על עידוד...אם אתחיל לספור את המשחקים שבהם אתה לא מעודד לא תצא טוב :)

2. אני לא מתבייש להגיד (ואמרתי את זה כבר בעבר) - אני מהקהל שלנו התייאשתי...לא רוצה להיכנס לדיון כי עוד יאשימו אותי בהתנשאות אבל אני לא מתכוון לעודד עם האנשים האלה. בטח ובטח לא במשחקי בית.

שלח תגובה