אז בחרו שוער חלש ומגן זוועה,התנהלו באופן כושל מול ראדי מסיקה ועוד מועמדים,נבחרו שחקני חיזוק ישראלים בינונים,שוחררו אסולין וערן לוי...
אבל יותר מכל הטעות המשמעותית היא שחרורו של רביבו.
ולא, אין מקום לומר שמדובר בחוכמה לאחר מעשה שכן לא מעט אוהדים ואני בתוכם חזרנו ואמרנו שלשחרר את רביבו ללא החתמת קשר עושה משחק ברמתו זו טעות חמורה....
היום, לאחר סיבוב שלם כאשר אשדוד מאיימת על המקום הראשון,כאשר רביבו הוא השחקן המוביל בקבוצה, הברומטר שלה המוציא לפועל...היום ברור כבר לכל בר דעת שהשחרור של רביבו הוא הטעות הגדולה מכולן.
ואני מכיר את הטענה "הוא לא עושה הגנה..." אז אני שאלה - הייתם מוותרים על עשיית ההגנה שלו בתמורה לאיזה 5 בישולים ועוד משהו כמו 5 שערים שהיו מציבים אותנו לפחות במקום השביעי ? הייתם מוותרים על עשיית ההגנה שלו בתמורה לשילוב צעירים לצידו שיתפתחו ללא לחץ של קבוצת תחתית ? הייתם מוותרים על אי עשיית ההגנה שלו בתמורה לקבלת קבוצה שלא הייתה נאבקת כנגד הירידה ?
ועוד דבר, רביבו מוצב העונה בעמדה שהוא הכי טוב בה - מרכז הקישור. אצלנו הוא תופקד משום מה באגף וזה בוודאות מנע ממנו להפיק את מיטב היכולת התמונה ברגליו.
ועוד משהו לסיום, אני כותב את הטופיק לאחר שיחה עם חבר הנהלה ב-מ.ס אשדוד "תמסור תודה לחבר'ה בבאר שבע" הוא אמר לי "הויתור שלכם על רביבו זו המתנה ההכי גדולה שיכולנו לקבל העונה".
אמר ולא הוסיף דבר.