האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

שליחה על ידי גיל שגיב »

היום ניתן לומר באופן ודאי - השחרור של דוד רביבו היה הטעות ההכי משמעותית מכל מכלול הטעויות בקיץ האחרון.

אז בחרו שוער חלש ומגן זוועה,התנהלו באופן כושל מול ראדי מסיקה ועוד מועמדים,נבחרו שחקני חיזוק ישראלים בינונים,שוחררו אסולין וערן לוי...

אבל יותר מכל הטעות המשמעותית היא שחרורו של רביבו.

ולא, אין מקום לומר שמדובר בחוכמה לאחר מעשה שכן לא מעט אוהדים ואני בתוכם חזרנו ואמרנו שלשחרר את רביבו ללא החתמת קשר עושה משחק ברמתו זו טעות חמורה....

היום, לאחר סיבוב שלם כאשר אשדוד מאיימת על המקום הראשון,כאשר רביבו הוא השחקן המוביל בקבוצה, הברומטר שלה המוציא לפועל...היום ברור כבר לכל בר דעת שהשחרור של רביבו הוא הטעות הגדולה מכולן.

ואני מכיר את הטענה "הוא לא עושה הגנה..." אז אני שאלה - הייתם מוותרים על עשיית ההגנה שלו בתמורה לאיזה 5 בישולים ועוד משהו כמו 5 שערים שהיו מציבים אותנו לפחות במקום השביעי ? הייתם מוותרים על עשיית ההגנה שלו בתמורה לשילוב צעירים לצידו שיתפתחו ללא לחץ של קבוצת תחתית ? הייתם מוותרים על אי עשיית ההגנה שלו בתמורה לקבלת קבוצה שלא הייתה נאבקת כנגד הירידה ?

ועוד דבר, רביבו מוצב העונה בעמדה שהוא הכי טוב בה - מרכז הקישור. אצלנו הוא תופקד משום מה באגף וזה בוודאות מנע ממנו להפיק את מיטב היכולת התמונה ברגליו.

ועוד משהו לסיום, אני כותב את הטופיק לאחר שיחה עם חבר הנהלה ב-מ.ס אשדוד "תמסור תודה לחבר'ה בבאר שבע" הוא אמר לי "הויתור שלכם על רביבו זו המתנה ההכי גדולה שיכולנו לקבל העונה".

אמר ולא הוסיף דבר. :מיצמוץ:

סמל אישי של משתמש
niv1

Re: האם יש אוהדים שעדיין חושבים שהיה נכון להפרד מרביבו ?

שליחה על ידי niv1 »

היה פה גרוע ביותר.. רביבו מתאים לאשדוד כמו כפפה ליד.. לא שווה לתת לשחקן כזאת משכורת אדירה בשביל 5 בישולים ו3 שערים בעונה..וזה היה עוד תחת 2 ליצנים שונים לא אחד..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גרוע ביותר ? הגזמת.

הרי אין לך ולו שחקן אחד שמשתווה לתפוקה שלו גם בעונת 'הגרוע ביותר' כדבריך.

ועוד דבר, הוכח לא אחת שכאשר נותנים לו את מרכז השדה ואת חופשיות היצירה מקבלים ממנו תפוקה איכותית במיוחד כך קורה העונה וכך קרה במרבית שנותיו באשדוד.

אמרת מאמנים ליצנים ?
צדקת.

אבל תבין את האבסורד, אחד משני הליצנים החליט שרביבו לא מתאים.
יש מבין ? ליצן החליט בשביל כולנו....מה הפלא שככה הקבוצה נראית ?

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

שנה שעברה רביבו לא בא לידי ביטוי, היה נראה כמו אחד שלא משקיע וכדו'.

אבל מקצועית, היום הוא השחקן שהכי חסר לנו. לבעיטות, להוביל את הקישור. בשביל הכל.

יוסי מזרחי יודע להשתמש בו בצורה מופלאה, גם בהצבה על המגרש וגם באחריות שהוא נותן לו.

בדיעבד זה נראה כשחקן שהכי חסר לנו, אך בנקודת הזמן בו שחררנו אותו, זה היה סופר מתבקש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

הילה חדד כתב:שנה שעברה רביבו לא בא לידי ביטוי, היה נראה כמו אחד שלא משקיע וכדו'.

יוסי מזרחי יודע להשתמש בו בצורה מופלאה, גם בהצבה על המגרש וגם באחריות שהוא נותן לו.

בדיעבד זה נראה כשחקן שהכי חסר לנו, אך בנקודת הזמן בו שחררנו אותו, זה היה סופר מתבקש.
אני לא חושב.
אם אתה מביא בקיץ חלוץ כמו אקסברד ובונה עליו כחלוץ מוביל, אז איך אתה משחרר את רביבו?
הרי חלוץ כמו אקסברד משתוקק לקשר כמו רביבו בקבוצה שלו וההיפך.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

כולנו חכמים בדיעבד.
כמו שהילה אמרה- בנקודת הזמן ההיא, עם היחס בין השכר שביקש לתפוקה שנתן בשנתיים שלו כאן- זה היה מתבקש. אין ספק שכולנו ציפינו למחליפים יותר ראויים (ויכול מאוד להיות שגם קלינגר)..

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

izguy83 כתב: אני לא חושב.
אם אתה מביא בקיץ חלוץ כמו אקסברד ובונה עליו כחלוץ מוביל, אז איך אתה משחרר את רביבו?
הרי חלוץ כמו אקסברד משתוקק לקשר כמו רביבו בקבוצה שלו וההיפך.
נתחיל מזה שהסיבה לשחרור של רביבו לא הייתה כי העמדה שלו הייתה לא רלוונטית אלא בעיקר כי התפוקה שלו, החיבור שלו למועדון וההשקעה ביחס לשכר לא היו מספקים.

שנית, לא מעט מהלכים שנעשו כאן בקיץ היו לא הגיוניים. ואם הזכרת לדוגמא את אקסברד, שחקן שבא לידי ביטוי בצורה אופטימלית עם חלוץ נוסף לידו, קצת לא מסתדר עם החתמת שבחון, שחקן שיודע לשחק בעיקר מתחת לחלוץ כ 4-5-1 ולכן לא קשה להבחין שהבניה בקיץ הייתה קטסטרופה, עד כה גיא לוי עוד מנסה להבין איזה מערך אופטימלי הוא יכול להפיק מחומר השחקנים שיש לו.

בכל אופן, זה נכון שהדברים שעושה רביבו כרגע נראים מופלאים ובייחוד מקצועית מורגש חסרונו אבל כמו שאמרתי, בזמנו השחרור היה יותר ממתבקש.
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אני כמו גיל אמרתי שצריכים לפחות שחקן אחד ברמה להשאיר בקבוצה הזאת וההיתי גם נגד העזיבה של רביבו עדיין אני חושב שהוא שחקן שיכל לתרום לנו גם השנה
אנשים אומרים שהוא לא היה עושה הגנה ובקושי היה תורם בהתקפה מספיק רק השם שלו בשביל שקבוצות יפחדו ממה שיש לנו
היום גם את זה אין לנו
זה שי !
תמונה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

הילה חדד כתב:שנה שעברה רביבו לא בא לידי ביטוי, היה נראה כמו אחד שלא משקיע וכדו'.

זה רק מוכיח לי למה למרות הכל בחורות וכדורגל זה לא הולך ביחד אולי רק מירי נבו !
זה שי !
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אל תייחסו לעזיבה של רביבו את המצב של הפועל ב"ש היום.... לא בגלל שרביבו עזב אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. גם איתו נראנו אותו דבר בעונה הקודמת (מהרגע שמליקסון עזב).

לדעתי הוא שחקן טוב, אבל השחרור שלו מהפועל ב"ש היה נכון! הבעיה היא שאדון ניר קלינגר בנה פח אשפה של קבוצה!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שמעון א כתב:אל תייחסו לעזיבה של רביבו את המצב של הפועל ב"ש היום.... לא בגלל שרביבו עזב אנחנו נראים איך שאנחנו נראים. גם איתו נראנו אותו דבר בעונה הקודמת (מהרגע שמליקסון עזב).

לדעתי הוא שחקן טוב, אבל השחרור שלו מהפועל ב"ש היה נכון! הבעיה היא שאדון ניר קלינגר בנה פח אשפה של קבוצה!
אתה לא יכול לשחרר את מליקסון את אסולין את רביבו ואת ערן לוי ביחד !! כל השחקנים האלו הם היחידים שהיו מוציאים לפועל בקבוצה אתה יודע מה תשחרר 3 תשאיר 1 לפחות
אי אפשר להפוך את הקבוצה מהקצה לקצה ועוד להוסיף לזה שחקני נוער ושחקנים צעירים למקום כמו ב"ש זה לא הולך ביחד הכל עניין של הדרגה אז בזמנו לופא עשה את זה נפלא
לצד שחקנים כמו סגרון רמי אליהו אופיר חיים אסי רחמים שחקנים כמו בונפלד אלול ברדה חליבה פרחו!
כמו שאמרת הבנייה לא היתה נכונה אבל שחקן אחד מהארבע הראשונים שהזכרתי היו חייבים להשאיר
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. אתה יכול לשחרר את רביבו/ערן לוי/(לצערי) מליקסון/אסולין ביחד ולהצליח. הרעיון הוא להביא מחליפים ראויים וכאלה שעשו דבר או שניים בכדורגל, גם אם שיאם עוד לפניהם (כדי לבנות...).
פה הבעיה היתה ששחררו (וטוב עשו כמעט לגבי כולם) אבל לא הביאו כלום. ממש כלום.

2. דוד רביבו של אשדוד הוא ממש לא אותו רביבו של ב"ש.
אולי זה בגלל שכל שבוע שני הוא משחק בקופסא קטנה, אולי זה בגלל הרצון לשחק קל"ב ואולי זה באמת בגלל מיקומו במגרש...אבל בשורה התחתונה - עושה רושם שהוא מקרה קלאסי של שחקן של קבוצה אחת.
לא סתם הוא נתן נתונים מדהימים לאורך מס' שנים באשדוד והשיא שלו היה להגיע אלינו (עם כל הכבוד לנו).

3. לא מכיר את המספרים , אבל אקח סיכון ואומר גם שהשכר שלו באשדוד לא דומה לשכר שהיה רוצה לקבל בב"ש (אחרי שכבר עקץ סכומים מאוד יפים על תרומה לא משמעותית מספיק).

4. הבעיה לא היתה בשחרור של רביבו. הבעיה היתה שהמחליף שלו הוא ....
אמממ...
אמממ...
אין.
לאחר העזיבה של מאור, נותרו לנו שני שחקנים שיכלו להביא לנו נקודות באמצעות בעיטות חופשיות. שניהם שוחררו (לטעמי בצדק) אבל הציפייה היתה שיביאו מישהו שיידע לתת מענה גם לבעיטות חופשיות וגם לדברים נוספים...וזה ממש לא קרה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

האם היה צריך לשחרר את רביבו זאת שאלה אחת והתשובה היא כן.
האם היה צריך להביא קשר יצירתי ברמה גבוהה זאת שאלה אחרת והתשובה גם כן.

גיל אל תקשור בין שני הדברים. ואני שוב יזכיר לכולם שמהיום שמליקסון עזב אנחנו מפסידים בלי סוף, גם עם רביבו, ערן לוי ושות'.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הילה חדד כתב:
נתחיל מזה שהסיבה לשחרור של רביבו לא הייתה כי העמדה שלו הייתה לא רלוונטית אלא בעיקר כי התפוקה שלו, החיבור שלו למועדון וההשקעה ביחס לשכר לא היו מספקים.

שנית, לא מעט מהלכים שנעשו כאן בקיץ היו לא הגיוניים. ואם הזכרת לדוגמא את אקסברד, שחקן שבא לידי ביטוי בצורה אופטימלית עם חלוץ נוסף לידו, קצת לא מסתדר עם החתמת שבחון, שחקן שיודע לשחק בעיקר מתחת לחלוץ כ 4-5-1 ולכן לא קשה להבחין שהבניה בקיץ הייתה קטסטרופה, עד כה גיא לוי עוד מנסה להבין איזה מערך אופטימלי הוא יכול להפיק מחומר השחקנים שיש לו.

בכל אופן, זה נכון שהדברים שעושה רביבו כרגע נראים מופלאים ובייחוד מקצועית מורגש חסרונו אבל כמו שאמרתי, בזמנו השחרור היה יותר ממתבקש.
צודקת לחלוטין!
אז בזמנו רביבו היה סוג של עול על הקבוצה כולל ערן לוי וליאור אסולין, היום אולי הוא היה עדיף פי חמש על השחקן האנמי יוסי שבחון, ולכן אני גם מסכים עם גיל, במקום להביא שחקן קשר קדמי ברמה של דוד רביבו מבחינה של מספר בישולים בעיקר, הביאו לי את שבחון שהוא יותר חלוץ מבחינה מספרית מאשר קשר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:כולנו חכמים בדיעבד.
כמו שהילה אמרה- בנקודת הזמן ההיא, עם היחס בין השכר שביקש לתפוקה שנתן בשנתיים שלו כאן- זה היה מתבקש. אין ספק שכולנו ציפינו למחליפים יותר ראויים (ויכול מאוד להיות שגם קלינגר)..
מצטער, לא אני.

דבר בשם עצמך, אני הצפתי את כל הפורומים בין הייתר בטענה שאין לשחרר את רביבו,אתה מוזמן לבדוק.

שלח תגובה