השער הימני המקולל ב - וינטר
השער הימני המקולל ב - וינטר
99\98 מחזור 12. הכח ר"ג מארחת אותנו באצטדיון וינטר. אנחנו מובילים 2-1... אז בדקה ה 96... יובל פילוס משווה ל 2-2 וגורם לי לבכות כמו ילדה.
09\08... גביע המדינה.. הכח עמידר מארחת אותנו בגביע.. אנחנו מהלאומית מובילים 1-0 מול הכח מליגת העל... עד שבא ברק בדש ועושה 1-1 בדקה ה 93. הפסדנו כמובן בהארכה.
ושלשום במוצ"ש, זה כבר היה השיא. עד שאני אומר לעצמי: "הנה זהו סבלנו שנה שלמה, עכשיו מגיע לנו קצת להנות ולחזור מחוייכים ממשחקים", שוב אני מקבל סטירה לפנים.
בטוח היה עוד רק אני לא זוכר.
בן אדם שגנב אותנו במשך עונה וחצי ובנה פה פח אשפה של קבוצה. מקבל פרס מהקדוש ברוך הוא והנה הוא עוזר מאמן הנבחרת לקמפיין הקרוב. הבן אדם הולך לקבל משכורת מהמדינה במשך שנתיים על זה שהוא עובד יומיים בחודש בקושי. כאילו לא מספיק מה שהוא קיבל פה. לא מבין איפה הצדק פה.
09\08... גביע המדינה.. הכח עמידר מארחת אותנו בגביע.. אנחנו מהלאומית מובילים 1-0 מול הכח מליגת העל... עד שבא ברק בדש ועושה 1-1 בדקה ה 93. הפסדנו כמובן בהארכה.
ושלשום במוצ"ש, זה כבר היה השיא. עד שאני אומר לעצמי: "הנה זהו סבלנו שנה שלמה, עכשיו מגיע לנו קצת להנות ולחזור מחוייכים ממשחקים", שוב אני מקבל סטירה לפנים.
בטוח היה עוד רק אני לא זוכר.
בן אדם שגנב אותנו במשך עונה וחצי ובנה פה פח אשפה של קבוצה. מקבל פרס מהקדוש ברוך הוא והנה הוא עוזר מאמן הנבחרת לקמפיין הקרוב. הבן אדם הולך לקבל משכורת מהמדינה במשך שנתיים על זה שהוא עובד יומיים בחודש בקושי. כאילו לא מספיק מה שהוא קיבל פה. לא מבין איפה הצדק פה.
Re: השער הימני המקולל ב - וינטר
בס"ד
אם אני לא טועה בגמר גביע הטוטו פדלון הכניס את שער הניצחון לשער הימני.
אני זוכר נכון?
אני זוכר נכון?
כן. רק שאנחנו ישבנו בצד השני...yossi כתב:בס"ד
אני זוכר נכון?
יובל פילוס זה השער הכי עצוב שאני זוכר בדקה ה90 שספגנו ..
2-1 הובלנו משערים של חזי שירזי עם אני לא טועה וכדור חופשי נהדר של אביבי זוהר [ האח של איציק ] היתה אווירה מדהימה
אבל תמיד חששתי מיובל פילוס ! בסוף התברר שהחשש שלי היה מוצדק
זה שי!
2-1 הובלנו משערים של חזי שירזי עם אני לא טועה וכדור חופשי נהדר של אביבי זוהר [ האח של איציק ] היתה אווירה מדהימה
זה שי!

אני מוכן לוותר על הגביע הטוטו ההוא. רק תן לי לנצח את רמה"ש במוצ"ש האחרון.yossi כתב:בס"ד
אני זוכר נכון?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
זה והשער של הגרוזיני בקרית גת בדקה ה96-7 גם כן...זה שי ! כתב:יובל פילוס זה השער הכי עצוב שאני זוכר בדקה ה90 שספגנו ..
זה שי!
ותקנו אותי אם אני טועה - אבל זה לא השער גם שחגגנו בו את ה-3-0 נגד הכח בעונת העלייה?
כן. השער השלישי במחצית השניה של פטר אמולה.אליק כתב:
זה והשער של הגרוזיני בקרית גת בדקה ה96-7 גם כן...
ותקנו אותי אם אני טועה - אבל זה לא השער גם שחגגנו בו את ה-3-0 נגד הכח בעונת העלייה?
אם הזכרתה את אותו משחק נגד הכח רמת גן.
באותו משחק יצא לי לפגוש את גיא לוי בפעם הראשונה, הוא היה השדרן ביחד עם אלי אידייס.
באותו משחק יצא לי לפגוש את גיא לוי בפעם הראשונה, הוא היה השדרן ביחד עם אלי אידייס.
נכון את הראשון כבש אליניב את השני אופיר ולקינוח פיטר אמולה עבר את השוער וגילגל פנימהאליק כתב:
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אליק כתב:
גוצ'ה קוקשווילי.
אבל מצד שני - זה המשחק ממנו חלה התפנית שהסתיימה בסיום העונה בליגת העל

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
7 משחקים ללא ניצחון היה לנו איך לופא נשאר באותה תקופה אני לא יודע חחחחחחח מסתבר שזה היה טוב שהוא נישאר בסוף !אורי אדום בנשמה כתב:
גוצ'ה קוקשווילי.
אבל מצד שני - זה המשחק ממנו חלה התפנית שהסתיימה בסיום העונה בליגת העל
זה שי !

ספגנו כלכך הרבה גולים בדקות האחרונות בכלכך הרבה שערים.
לשיטתך, שני השערים בוסרמיל למשל? הרבה יותר מקוללים.
לשיטתך, שני השערים בוסרמיל למשל? הרבה יותר מקוללים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."