סטולר סיכם !
סטולר סיכם !
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 13324.html" onclick="window.open(this.href);return false;
זה שי !
זה שי !

Re: סטלור סיכם !
לדעתי זה לא בסדר לגנוב שחקנים מקבוצה חסרת אונים(כלומר אין לה ברירה אלא לקבל את החלטת המפרקים).
לא החיזוק אליו פיללנו.
שחקן טוב, אבל מוגבל התקפית, בעמדה שהיא לא מהדורשות חיזוק כרגע..
שחקן טוב, אבל מוגבל התקפית, בעמדה שהיא לא מהדורשות חיזוק כרגע..
לא רגיש אחי. פשוט לדעתי זה משחק מלוכלך. תאר לך שאנחנו במצב שלהם אז באה קבוצה שנלחמת איתנו לוקחת לנו את אופיר דודיזאדה.נדב סגרון כתב:שמעון מה הפכת לרגיש פתאום חחחח
שמעון שחכת מה קרה פה שאלי להב הלך אהה
גובני גוטמן שי הולצמן סתיו אלימלך אפילו סולוב חלילוביץ כולם עזבו יותר אין לי רגש לאף קבוצה בליגה תאמין לי שהם היו עושים לך הפוך עם המצב שלנו היה דומה
זה שי !
גובני גוטמן שי הולצמן סתיו אלימלך אפילו סולוב חלילוביץ כולם עזבו יותר אין לי רגש לאף קבוצה בליגה תאמין לי שהם היו עושים לך הפוך עם המצב שלנו היה דומה
זה שי !

זה היה בקיץ אחי. לא אחרי תחילת העונה.
עזוב מה זה משנה כבר... בכל מקרה, אם זה נכון אז שיהיה לנו בהצלחה!
עזוב מה זה משנה כבר... בכל מקרה, אם זה נכון אז שיהיה לנו בהצלחה!
במלחמה כמו במלחמה כל האמצעים כשרים...
-כמו שאמרו לפני גם לנו היו עושים זאת
-אם לא אלינו הוא היה עובר ומחזק מתמודדת אחרת לירידה (ראשל״צ/ביתר)
-ולאלו שאמרו שזה מיותר... ראינו איך אנחנו נראים כשסוארס חסר/משחק בלי חשק
-כמו שאמרו לפני גם לנו היו עושים זאת
-אם לא אלינו הוא היה עובר ומחזק מתמודדת אחרת לירידה (ראשל״צ/ביתר)
-ולאלו שאמרו שזה מיותר... ראינו איך אנחנו נראים כשסוארס חסר/משחק בלי חשק
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה היה או אנחנו או מכבי חיפה.שמעון א כתב:
לא רגיש אחי. פשוט לדעתי זה משחק מלוכלך. תאר לך שאנחנו במצב שלהם אז באה קבוצה שנלחמת איתנו לוקחת לנו את אופיר דודיזאדה.
לפי מה שאוהדי הפועל פתח תקווה סיפרו לי, שעתיים אחרי הפגישה איתנו הייתה אמורה להיות פגישה עם מכבי חיפה. לאחר שהמפרקים סיכמו איתנו בוטלה הפגישה עם מכבי חיפה, ככה שסטולר בכל מקרה לא היה נשאר בפתח תקווה.
התפקיד המקורי שלו הוא בלם, יהיה מעניין לראות האם ישחק לצד גביש או במקומו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אל תרחם עליהם בכסף הזה הם הולכים להביא 2 שחקנים שאחד מהם כנראה יבואה..שמעון א כתב:לדעתי זה לא בסדר לגנוב שחקנים מקבוצה חסרת אונים(כלומר אין לה ברירה אלא לקבל את החלטת המפרקים).
רק בשביל המשחקים שסוארס ייעדר זה שווה. בכל מקרה מדובר בהחתמה משתלמת לטווח הארוך, שחקן צעיר ומבטיח.
בס"דyedidel כתב:רק בשביל המשחקים שסוארס ייעדר זה שווה. בכל מקרה מדובר בהחתמה משתלמת לטווח הארוך, שחקן צעיר ומבטיח.
מסכים.
בלי סוארס אין לנו מה למכור בסגל הנוכחי.
ההחתמה הזו אם אכן תתבצע גם תחסוך לא מעט כאבי ראש עתידיים.
לא ברור מה יקרה עם יחיאל וגארידו (אני מאמין שגארידו ישוחרר, יחיאל יהפוך לשחקן ספסל) בעקבות גילם, גם סוארס וגביש יכולים פתאום לעזוב (את הרצון של סוארס אנחנו מכירים, סעיף השחרור של גביש הוא ביזיוני).
לפי ynet סטולר יחתום ל3.5 שנים כשהפועל פ"ת תקבל 250 אלף ש"ח תמורתו, לי זה נראה כמו עסקה משתלמת.
Re: סטולר סיכם !
סטולר קשר אחורי? או בלם?
כל אחד אומר משהו אחר.
כל אחד אומר משהו אחר.
Re: סטולר סיכם !
בס"דשמעון א כתב:סטולר קשר אחורי? או בלם?
כל אחד אומר משהו אחר.
גם וגם.
סגנון סוארס.