האליפות עוברת בבאר שבע.
האליפות עוברת בבאר שבע.
נכון, שוב משחק לא גדול של השחקנים, לא איזו יכולת של קבוצה במקומות 1-4.
אבל ממשיכים לא להתבטל בפני אף קבוצה בליגה.
ממשיכים להלחם עד השנייה האחרונה.
אפשר לומר היום שאין משחק שבו ניצחון מובטח ליריבה, הסיכויים לטובתנו אולי נמוכים לעיתים, אבל ניצחון ליריבה? לא מובטח כבר לאף אחת.
אבל ממשיכים לא להתבטל בפני אף קבוצה בליגה.
ממשיכים להלחם עד השנייה האחרונה.
אפשר לומר היום שאין משחק שבו ניצחון מובטח ליריבה, הסיכויים לטובתנו אולי נמוכים לעיתים, אבל ניצחון ליריבה? לא מובטח כבר לאף אחת.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: האליפות עוברת בבאר שבע.
מה שהשמטה אחת יכולה לעשות.. לא נסחפת קצת?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
שאפו גדול לשחקנים ולגיא .הגול עשה לי את השבוע.
אתה מספספס את הנקודה.אורי אדום בנשמה כתב:מה שהשמטה אחת יכולה לעשות.. לא נסחפת קצת?
מאז שגיא לוי הצליח להתוות את הדרך שלו ולהוביל את הקבוצה לאן שהוא שואף אין יותר הפסדים מיותרים, אף קבוצה לא יכולה להבטיח לה נצחון בבאר שבע.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- אורי אדום בנשמה
מוקדם עדיין לצאת בהצהרות בומבסטיות כאלו..
מה עוד שבליגת פח של העונה זו חכמה קטנה מאוד..
לא חושבת שיש פה הצהרה כזו או אחרת.אורי אדום בנשמה כתב:מוקדם עדיין לצאת בהצהרות בומבסטיות כאלו..
אבל ניב בהחלט צודק. עם כל החומר שחקנים פח שיש לנו, בעבר לא היית מצליח להוציא נקודות.
היום פתאום נקודה או יותר מול חיפה/הפועל תל אביב וכדו' כבר לא נראה תלוש מהמציאות.
ויש קשר לעובדה שכבר לא מתבטלים, להגיד שגם אין לזה קשר לעובדה שגם הקבוצות הגדולות ביכולת פח? יש.
אבל עדיין נחמד לראות שלמרות שכולם נופלים מהרגליים דקה 65 (מה יהיה עם הכושר הגופני הזה כבר)-
עדיין המלחמה עד הדקה האחרונה.

אורי, אני חושב שהתיקו בהחלט היה מוצדק ושיקף את מה שהלך במגרש.
סופסוף לא יצאנו מהמשחק נגד הפועל ת״א עם הפנים בין הידיים ואפשר לומר שהיום היה ציון דרך חשוב במאבק ההשארות שלנו ואין יותר כיף מלעשות את זה תוך כדי חבלה בסיכויי האליפות של הפועל ת״א. נקווה שבשבוע הבא נאכזב גם את התל אביבית השנייה שיש לה יומרות.
נ.ב
איפה היית היום ? לא ראיתי אותך.
סופסוף לא יצאנו מהמשחק נגד הפועל ת״א עם הפנים בין הידיים ואפשר לומר שהיום היה ציון דרך חשוב במאבק ההשארות שלנו ואין יותר כיף מלעשות את זה תוך כדי חבלה בסיכויי האליפות של הפועל ת״א. נקווה שבשבוע הבא נאכזב גם את התל אביבית השנייה שיש לה יומרות.
נ.ב
- אורי אדום בנשמה
8red כתב:נ.ב
צוואר וגב תפוסים חזק

ראיתי איך אשדוד וקריית שמונה (שתי הקבוצות הבאמת גדולות של הליגה) הזיעו מולנו.
מה הקשר אתה מדבר על התקופה שבאמת שיחקנו חרא.bs war כתב:ראיתי איך אשדוד וקריית שמונה (שתי הקבוצות הבאמת גדולות של הליגה) הזיעו מולנו.
מדברים איתך עכשיו על התקופה הטובה שהפסדנו סך הכול משחק אחד מתוך 7 המשחקים האחרונים. תנסה להיות קצת אופטימי לא יזיק...
רק בריאות אח שלי...אורי אדום בנשמה כתב:
צוואר וגב תפוסים חזק
מקווה שתעבור את מבחן הכשירות ליום שלישי ולמוצ"ש הבאים...

הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
הילה חדד כתב:
לא חושבת שיש פה הצהרה כזו או אחרת.
אבל ניב בהחלט צודק. עם כל החומר שחקנים פח שיש לנו, בעבר לא היית מצליח להוציא נקודות.
היום פתאום נקודה או יותר מול חיפה/הפועל תל אביב וכדו' כבר לא נראה תלוש מהמציאות.
ויש קשר לעובדה שכבר לא מתבטלים, להגיד שגם אין לזה קשר לעובדה שגם הקבוצות הגדולות ביכולת פח? יש.
אבל עדיין נחמד לראות שלמרות שכולם נופלים מהרגליים דקה 65 (מה יהיה עם הכושר הגופני הזה כבר)-
עדיין המלחמה עד הדקה האחרונה.
לא יודע.. נראה לי יותר מלאכותי ופאטה מורגנה
תיקו מול מכבי חיפה כבר הוצאנו אשתקד פעמיים, ומול חיפה והפועל ת"א של השנה זה לא כזה אי אי אי...
ניר,
תודה אחי, מקווה שיהיה בסדר, למרות שלצערי בשלישי אני כנראה בכל מקרה לא יוכל להגיע..
- אורי אדום בנשמה
ועוד דבר, ניר - לא אומר שגנבנו נקודה, אלא יותר בכיוון שזה פחות אנחנו ויותר הם..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חייב להגיד שמאז ומתמיד שנאתי את האימרה שבכותרת. זה גם תמיד בא ביחד עם התיאור "קבוצה סימפטית". עוד אימרה שקשה לי להתחבר אליה.
אני דווקא יצאתי מהמשחק אתמול עם הרגשה של פסופס. מדובר בהפועל ת"א הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות. עם חולית התקפה איכותית יותר וכמובן מפוקסת יותר אנחנו גם מנצחים את המשחק.
אני דווקא יצאתי מהמשחק אתמול עם הרגשה של פסופס. מדובר בהפועל ת"א הכי חלשה שראיתי בשנים האחרונות. עם חולית התקפה איכותית יותר וכמובן מפוקסת יותר אנחנו גם מנצחים את המשחק.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה הנה עוד אמרה שאתה בטח תשנא: "לא צריך להיות חזירים".
אמנם הפועל ת"א של השנה חלשה אבל אנחנו נחלשנו כפליים ויותר מהם - ככה שהתוצאה של אתמול הוא טובה מאוד, בטח לאור ההפסדים של הפועל חיפה ראשון והפתח תקוואיות.
אמנם הפועל ת"א של השנה חלשה אבל אנחנו נחלשנו כפליים ויותר מהם - ככה שהתוצאה של אתמול הוא טובה מאוד, בטח לאור ההפסדים של הפועל חיפה ראשון והפתח תקוואיות.
הפועל אני כבר משתגע