ירדן אבוחצירא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
red ultras

ירדן אבוחצירא

שליחה על ידי red ultras »

חברים יש לנו כאן שחקן יצירתי וכישרוני מאוד שאני חושב שלא מקבל את ההזדמנות בבוגרים מסיבה פשוטה - הוא הברומטר של קבוצת הנוער. אז נכון שהוא צריך לעבוד עוד הרבה בחדר כושר ולהתחזק אבל אני באמת חושב שיום שלישי זו הזדמנות נהדרת לתת לו את הצאנס בבמה המרכזית ומי יודע אולי נרוויח עושה משחק מבית

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: ירדן אבוחצירא

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

red ultras כתב:חברים יש לנו כאן שחקן יצירתי וכישרוני מאוד שאני חושב שלא מקבל את ההזדמנות בבוגרים מסיבה פשוטה - הוא הברומטר של קבוצת הנוער. אז נכון שהוא צריך לעבוד עוד הרבה בחדר כושר ולהתחזק אבל אני באמת חושב שיום שלישי זו הזדמנות נהדרת לתת לו את הצאנס בבמה המרכזית ומי יודע אולי נרוויח עושה משחק מבית
אפשר בהחלט לחשוב על זה. הייתי גם פותח בהרכב עם אבו לאבן בשלישי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

נראה לי שהעיתוי לא הכי מתאים..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
red ultras

אורי אדום בנשמה כתב:נראה לי שהעיתוי לא הכי מתאים..
אז מתי הוא יקבל את ההזדמנות שלו אורי?
בסוף הוא יתפספס לנו כמו רבים אחרים..
אם כבר מנצלים את יום שלישי לבחון את המגן הזר אפשר לתת גם לירדן את הצאנס..
הוא בטח לא פחות בשל מלוטם

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

red ultras כתב:

הוא בטח לא פחות בשל מלוטם
פחות, בטח שפחות.

אני הראשונה שתשמח שירדן יקבל הזדמנויות וכן, אולי יש מקום לתת לו הזדמנות ביום שלישי.. אבל-

ירדן חייב לעבוד קשה יותר כדי לקבל הזדמנויות בבוגרים. הוא בעל כשרון עצום אבל חייייב לרדת קצת לקרקע.

כמו גם חייב לעבוד על ההיבט הפיזי, על משחק ההגנה שלו וכדו'.

לגבי יום שלישי, אני מסכימה. לתת לכמה ילדים שמסוגלים לשחק בבוגרת את ההזדמנות. זה כולל כמובן גם את יוסף, יוני, שמעון לוגאסי, צחי מחלוף וכדו'.
נערך לאחרונה על ידי הילה חדד ב 08 ינואר 2012, 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מול הלהיט הכי חם של הליגה כשמליון ש"ח עומדים על כף המאזניים נראה לי לא הכי חכם..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
red ultras

הילה לא דיברתי על איציק ועקנין למשל שמראה שהוא פייטר לא קטן ועם הרבה חוצפה חיובית.. לדעתי לוטם וירדן באותה רמת בשלות כי לוטם קיבל הרבה צאנסים ועוד לא ראינו ממנו את הפוטנציאל (ויש כזה).. אני לאדע למה את מתכוונת שאת אומרת חייב לרדת לקרקע.. זה לא שהוא קיבל הזדמנות בהרכב ושינה את השם למסי.. אבל הוא באמת יצירתי והקבוצה שלנו משוועת למוביל כדור.. אם גיא לוי יתן לו את הצאנס באמצע.. כמישהו שבא לקבל את הכדור כל הזמן אנחנו נהנה בעתיד אני מבטיח לך

סמל אישי של משתמש
red ultras

אורי אדום בנשמה כתב:מול הלהיט הכי חם של הליגה כשמליון ש"ח עומדים על כף המאזניים נראה לי לא הכי חכם..
אורי זה לא שאם אבוחצירא משחק אתה מספסל את מליקסון.. יותר גרוע מנאסר הוא לא יכול להיות

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אם כבר בשחקני נוער עסקינן.. מתבקש - לוטם ז'ינו במקום ועקנין!

ולדעתי לא הזמן המתאים לתת לירדן צ'אנס..הקבוצה צריכה שחקנים מנוסים כי המצב לא טוב.
אם היינו בראש שקט אז ללא ספק ירדן היה צריך לקבל הזדמנות!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הילה חדד כתב:
פחות, בטח שפחות.

אני הראשונה שתשמח שירדן יקבל הזדמנויות וכן, אולי יש מקום לתת לו הזדמנות ביום שלישי.. אבל-

ירדן חייב לעבוד קשה יותר כדי לקבל הזדמנויות בבוגרים. הוא בעל כשרון עצום אבל חייייב לרדת קצת לקרקע.

כמו גם חייב לעבוד על ההיבט הפיזי, על משחק ההגנה שלו וכדו'.

לגבי יום שלישי, אני מסכימה. לתת לכמה ילדים שמסוגלים לשחק בבוגרת את ההזדמנות. זה כולל כמובן גם את יוסף, יוני, שמעון לוגאסי, צחי מחלוף וכדו'.
לאט לאט הילה. אומנם מדובר בגביע הטוטו, אבל מדובר בחצי הגמר כשמולנו עומדת יריבה שתפרק אותנו אם ניתן לה את ההזדמנות לכך.
לאור היכולת החלשה של נאסר והחיסרון של שבחון, לא הייתי מתנגד לתת את הצאנס לירדן (אם עולים ב4-5-1).
גם בהתקפה לא הייתי מתנגד לראות את אבו לאבן (אם חושבים לעלות במערך של 4-4-2).
הכל כמובן בהנחה שכל מי ששיחק אתמול כשיר. אם יחיאל וועקנין שהוחלפו בגלל פציעות לא כשירים, כשראיתי שגם אופיר התקשה בסיום המשחק, אפשר בהחלט לחשוב על לתת את הצאנס לשחקנים צעירים נוספים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה