כן. זו הגדרת המשחק של גיא לוי, ואני מסכים איתו בהחלט.
המשחק נגד הפועל תל אביב הוא סוג של בונוס, כלומר סביר מאוד שנשיג אפס נקודות וכל נקודה מעבר היא בונוס.
למה ? כי העונה עם הסגל העלוב זה בונוס לקחת נקודה משלשת הגדולות, עם כל זה שהן נחלשו כי אנחנו לא רק נחלשנו
אנחנו התרסקנו.
ולגבי המשחק עצמו, לראות את לויטה עוצר שניים שלשה שערים בטוחים ולהודות לכל מי שידע לסלק את צ'באי הליצן בזמן ולהחתים
את לויטה.
לראות את נאסר מסתכל איך חוטבה מרים בשקט את הכדור ולקבל עצבים עד כמה השחקן הזה מוגבל בחשיבה.
לראות את הרוש נותן דחיפה קטנה לטוטו לפני שהוא בועט בחופשיות ללויטה ולהבין מה זאת נחישות ועורמה.
לראות את וקנין עושה הצגה אחרי הליטוף של אבוטבול ולהשתמש בזה כדוגמא לאיך לפעמים צריך לנהוג כדי לנסות
להוציא קבוצה או שחקן ממומנטום (תאמינו לי שאבוטבול עם צהוב זה לא אותו אבוטבול,תודה לך וקנין על התאטרון) - אילוז תלמד מהילד איך בתחבולות מגיעים לתוצאות (אני יודע שזה לא אקט ספורטיבי,אבל הליטוף והדיבור הנגוע של אבוטבול ספורטיביים ?)
לראות את אדל מקבל שער שיוויון דרמטי ולהבין ששוב 'צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים' בטח לנוכח בזבוזי הזמן
המוזרים והאנפנטיליים שלו שמקשים להסביר האם זה השוער ששיחק בפריז סן ז'רמן ?
לראות את ניהול המשחק של גיא לוי ולהבין שגם אם טעה והוא טעה מול רמת השרון הפעם ידע לתקן בניהול משחק נכון
עם שקט על הקווים וחילופים בזמן.
בשבוע הבא משחק בונוס נוסף,נקווה לחזור עם משהו....
שבוע דבש.
משחק בונוס.
Re: משחק בונוס.
יש שיגידו שזאת גישה לוזרית - אבל כבר ראינו מה קרה לנו בשנים האחרונות מול הפועל ת"א עם סגל הרבה יותר איכותי.
המשחק אתמול מוכיח שבליגה של השנה זה הכל בראש ושיש חשיבה חיובית ורצון - אז גם הנקודות באות.
המשחק אתמול מוכיח שבליגה של השנה זה הכל בראש ושיש חשיבה חיובית ורצון - אז גם הנקודות באות.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
בדיעבד? לא בונוס ולא נעליים, תיקו שעושה צדק נוכח ההתפתחויות על כר הדשא.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
זה העניין בדיוק.8red כתב:יש שיגידו שזאת גישה לוזרית - אבל כבר ראינו מה קרה לנו בשנים האחרונות מול הפועל ת"א עם סגל הרבה יותר איכותי.
גיא לוי בניגוד למאמנים רבים אחרים מודע לאיכות הסגל שקיבל ולמגבלותיו ונוהג בהתאם.
אני בטוח שבעונה הבאה (עם אלונה אני מקווה) יהיה לנו סגל איכותי יותר ואז נצחון בוסרמיל על כל קבוצה
לא יחשב כבונוס.
אני דווקא חושב שהעונה יש לנו סגל יותר איכותי מעונה שעברה.
ועם גיא לוי היה מתחיל את העונה בב"ש, לא היינו מפסידים כ"כ הרבה משחקים.
יחס עם זאת אנחנו חייבים חיזוק, זה מה שבטוח.
ומזאת הגישה הזאת עלק עונה הבאה אולי עם אלונה?
מז"א?
למה אתה חושב שהיא הולכת?
מז"א?
למה אתה חושב שהיא הולכת?
לגבי הסגל.....אין לי מה לומר,אם זה מה שאתה חושב.Genius כתב:אני דווקא חושב שהעונה יש לנו סגל יותר איכותי מעונה שעברה.
מז"א?
למה אתה חושב שהיא הולכת?
בנוגע לאלונה, סתם הערכה שלי לנוכח ההתנהלות בעונה הזו.
אני מקווה בדיוק כמוך שהיא תשאר לשנים רבות.