על שחקנים ומספרים
על שחקנים ומספרים
יש שחקנים שמטריפים אותנו עם השטויות שהם עושים על המגרש, שאנחנו מתחרפנים מהמשחק הלא חכם שלהם.
אבל שורה תחתונה, אם מסתכלים על התקופה הטובה שהתחילה בבני יהודה (7 משחקים אחרונים):
נאסרדיניו - לא מוסר, לא חכם, עושה שטויות - שני שערים, שני בישולים, מעורבות גדולה בשני השערים הראשונים מול רמה"ש
אקסברד - איטי, יודע רק לנגוח, לא משתלט על כדורי גובה כמו שצריך - שלושה שערים
שבחון (חצי אוהבים אותו וחצי לא) - רך, נעלם דקות ארוכות - שער ושני בישולים (שיחק רק ב4 משחקים מתוך ה7)
אתמול גם מוטי מלכה ש85 דקות צועקים עליו מהיציע שהוא הורס כל התקפה עשה מהלך גדול בדקה ה90... אולי גם הוא בדרך
אז מה מזל? או שאנחנו לא מבינים כדורגל ביציע?
אבל שורה תחתונה, אם מסתכלים על התקופה הטובה שהתחילה בבני יהודה (7 משחקים אחרונים):
נאסרדיניו - לא מוסר, לא חכם, עושה שטויות - שני שערים, שני בישולים, מעורבות גדולה בשני השערים הראשונים מול רמה"ש
שבחון (חצי אוהבים אותו וחצי לא) - רך, נעלם דקות ארוכות - שער ושני בישולים (שיחק רק ב4 משחקים מתוך ה7)
אתמול גם מוטי מלכה ש85 דקות צועקים עליו מהיציע שהוא הורס כל התקפה עשה מהלך גדול בדקה ה90... אולי גם הוא בדרך
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: על שחקנים ומספרים
תמדוד את השחקנים לאורך עונה שלמה ואין לי ספק שתראה שכל השמות שציינת לא מספיק טובים בשבילנו.yedidel כתב:יש שחקנים שמטריפים אותנו עם השטויות שהם עושים על המגרש, שאנחנו מתחרפנים מהמשחק הלא חכם שלהם.
גם דובב גבאי כבש ארבעה שערים בשלושת המשחקים האחרונים, עכשיו תבדוק לכמה מצבים מצוינים הוא הגיע בשלושת המשחקים האחרונים ותבין שזה לא אומר דבר.
מדובר בשחקנים שמשחקים באופן קבוע בהרכב, שרוב הכדורים בהתקפה מגיעים אליהם, שאמורים להיות הברומטר ההתקפי שלנו, ועדיין, אנחנו כבר במחזור ה21 ואף שחקן בקבוצה לא כבש מעל ארבעה שערים (כשדובב שכבש ארבעה כבש שלושה מהם במשחק אחד) ולא בישל מעל שני שערים.
הנתונים מדברים בעד עצמם על חוליית ההתקפה שלנו. עם חוליית התקפה אחרת אנחנו היינו באמצע הטבלה לפחות, רחוקים ממאבקי הירידה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
התשובה ניתנה כבר בנושא אחר פה: גיא לוי.
הבנאדם פשוט מנצל את הכישורים הלא רבים של השחקנים שלו בצורה הכי מקסימלית שאפשר ומגלה סבלנות רבה יותר מהאוהדים, לפני שהוא מחליט להחליף שחקן כזה או אחר.
עד עכשיו הולך לו לא רע עם זה.
הבנאדם פשוט מנצל את הכישורים הלא רבים של השחקנים שלו בצורה הכי מקסימלית שאפשר ומגלה סבלנות רבה יותר מהאוהדים, לפני שהוא מחליט להחליף שחקן כזה או אחר.
עד עכשיו הולך לו לא רע עם זה.
הפועל אני כבר משתגע
אני מדבר על הסגל הקיים שהוא לא משהו.משה אוחיון כתב: תמדוד את השחקנים לאורך עונה שלמה ואין לי ספק שתראה שכל השמות שציינת לא מספיק טובים בשבילנו.
גם דובב גבאי כבש ארבעה שערים בשלושת המשחקים האחרונים, עכשיו תבדוק לכמה מצבים מצוינים הוא הגיע בשלושת המשחקים האחרונים ותבין שזה לא אומר דבר.
מדובר בשחקנים שמשחקים באופן קבוע בהרכב, שרוב הכדורים בהתקפה מגיעים אליהם, שאמורים להיות הברומטר ההתקפי שלנו, ועדיין, אנחנו כבר במחזור ה21 ואף שחקן בקבוצה לא כבש מעל ארבעה שערים (כשדובב שכבש ארבעה כבש שלושה מהם במשחק אחד) ולא בישל מעל שני שערים.
הנתונים מדברים בעד עצמם על חוליית ההתקפה שלנו. עם חוליית התקפה אחרת אנחנו היינו באמצע הטבלה לפחות, רחוקים ממאבקי הירידה.
אבל שחקנים עם מספרים פחות טובים בסגל הנוכחי מקבלים מאיתנו פחות ביקורת.
- Sir Alex Ferguson
לא יודע מי אלה השחקנים האלה שיש להם מספרים פחות טובים ולא מקבלים ביקורת. אתה מוזמן לשתף במי מדובר, כמה דקות הם קיבלו השנה והאם מדובר בשחקנים שהקבוצה בנויה עליהם מבחינה התקפית?yedidel כתב:
אני מדבר על הסגל הקיים שהוא לא משהו.
אבל שחקנים עם מספרים פחות טובים בסגל הנוכחי מקבלים מאיתנו פחות ביקורת.
אני יודע שחלוץ שלא כובש שער או מבשל שער אחרי שני הכדורים האדירים שנתן אתמול דוידזאדה בתחילת המשחק הוא לא חלוץ אמיתי. לא לקבוצה עם השאיפות שלנו לפחות.
אני יודע שקשר כמו מלכה/נאסר שמקבל במשחק כדורים בלי הפסקה ופשוט מבזבז אותם פעם אחרי פעם, הוא לא שחקן לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
אני יודע שחלוץ כמו אקסברד, שמאוד מוגבל עם הכדור ומגביל אותנו לסגנון משחק מאוד מסוים ולגולים מאוד מסוימים, הוא לא שחקן לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
מילא השמות למעלה היו נותנים אקסטרה כמו שאחד כמו דוידזאדה נותן כשהוא משחק בקישור. תנועה בלי הפסקה, משחק בנגיעה, עזרה בלתי פוסקת בהגנה, רצון לנצח בכל מצב, אבל גם את זה הם לא נותנים.
כשהשמות למעלה חלשים (מי אמר אקסברד ומלכה בשבוע שעבר ברמת השרון? מי אמר גבאי מול סכנין?) הם מציגים רמה של שחקן ממוצע בליגה הלאומית.
לא בטוח בכלל שבלי חיזוק השמות למעלה יספיקו כדי להישאר בליגה.
אמממ... מה המספרים של דוידזאדה העונה?משה אוחיון כתב: לא יודע מי אלה השחקנים האלה שיש להם מספרים פחות טובים ולא מקבלים ביקורת. אתה מוזמן לשתף במי מדובר, כמה דקות הם קיבלו השנה והאם מדובר בשחקנים שהקבוצה בנויה עליהם מבחינה התקפית?
אני יודע שחלוץ שלא כובש שער או מבשל שער אחרי שני הכדורים האדירים שנתן אתמול דוידזאדה בתחילת המשחק הוא לא חלוץ אמיתי. לא לקבוצה עם השאיפות שלנו לפחות.
אני יודע שקשר כמו מלכה/נאסר שמקבל במשחק כדורים בלי הפסקה ופשוט מבזבז אותם פעם אחרי פעם, הוא לא שחקן לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
אני יודע שחלוץ כמו אקסברד, שמאוד מוגבל עם הכדור ומגביל אותנו לסגנון משחק מאוד מסוים ולגולים מאוד מסוימים, הוא לא שחקן לקבוצה עם שאיפות כמו שלנו.
מילא השמות למעלה היו נותנים אקסטרה כמו שאחד כמו דוידזאדה נותן כשהוא משחק בקישור. תנועה בלי הפסקה, משחק בנגיעה, עזרה בלתי פוסקת בהגנה, רצון לנצח בכל מצב, אבל גם את זה הם לא נותנים.
כשהשמות למעלה חלשים (מי אמר אקסברד ומלכה בשבוע שעבר ברמת השרון? מי אמר גבאי מול סכנין?) הם מציגים רמה של שחקן ממוצע בליגה הלאומית.
לא בטוח בכלל שבלי חיזוק השמות למעלה יספיקו כדי להישאר בליגה.
- Sir Alex Ferguson
את השנה דוידזאדה פתח על הספסל ואסור גם לשכוח שהיו לא מעט משחקים שהוא שיחק כמגן. חוץ מזה, כפי שראית בהודעה שכתבתי למעלה, הוא מביא ערך מוסף שאף אחד מהשמות שציינת לא נותן.yedidel כתב:
אמממ... מה המספרים של דוידזאדה העונה?
על הנייר, אתמול אופיר לא בישל שום שער, במציאות, הוא נתן שלושה כדורים גדולים (שניים מהם היו במחצית הראשונה ועליהם כבר דיברתי בהודעה למעלה) שעם שחקני התקפה איכותים נגמרים בשער.
אין ספק שאופיר עוד צריך להשתפר ולהיות בולט יותר, אבל בניגוד לשמות שציינת למעלה, אצלו גם רואים דברים מעבר. ובניגוד למלכה למשל, לא מדובר רק בכישרון אלא גם בעבודה בלי הפסקה לאורך כל 90 הדקות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי חוץ משבחון כל השחקנים שרשמת הם שחקנים שאם הם ישפרו את המשחק בראש שלהם הם יהיו שחקנים טובים שעוד נתענג מהם לא מעט.
ולגביי הדיבור על דובב גבאי, איזה חלוצים מחוץ לרחבה מול שוער היו מצליחים לכבוש בדויק?
טוטו תמוז הגדול נכשל גם הוא פעמיים האם זה אומר שהוא לא חלוץ טוב?
כלומר חלוץ נמדד גם בהגעה למצבים ולא רק בכיבוש, ודובב גבאי אלמלא הפציעה שלו מהעונה שעברה הוא עוד היה עם יותר מ4 שערים, הוא חלוץ נהדר לדעתי ורואים עליו.
ולגביי אקסברד, אולי הוא באמת לא חלוץ מושלם והוא לא שחקן מושלם, אבל שצריך אותו הוא שם וזה לא הולך ברגל, אז אולי אפשר לקרוא לזה מזל ולא יכולת, אבל יש שחקנים בסגל הלא טוב של הקבוצה שיכולים להיות הרבה יותר טובים אם הם יהיו עם יותר ביטחון.
והדבר הכי חשוב שאנשים שוכחים הוא שרוב השחקנים שמדברים עליהם הם סך הכל צעירים מאוד, אולי לא דובב גבאי כי הוא כבר נראה לי בן 25, אבל עדיין שחקן צעיר עם עוד צעירים לא יכול להושיע לבד ובטחון זה דבר שהוא יותר חשוב מהכל וברגע שיש לשחקנים צעירים ביטחון אז דברים הולכים לפי היכולת, והנה מוטי מלכה עם טיפה יותר ביטחון היה אולי נותן ניצוצות במשחק שלם ולא ב10 דקות...
ולגביי הדיבור על דובב גבאי, איזה חלוצים מחוץ לרחבה מול שוער היו מצליחים לכבוש בדויק?
טוטו תמוז הגדול נכשל גם הוא פעמיים האם זה אומר שהוא לא חלוץ טוב?
כלומר חלוץ נמדד גם בהגעה למצבים ולא רק בכיבוש, ודובב גבאי אלמלא הפציעה שלו מהעונה שעברה הוא עוד היה עם יותר מ4 שערים, הוא חלוץ נהדר לדעתי ורואים עליו.
ולגביי אקסברד, אולי הוא באמת לא חלוץ מושלם והוא לא שחקן מושלם, אבל שצריך אותו הוא שם וזה לא הולך ברגל, אז אולי אפשר לקרוא לזה מזל ולא יכולת, אבל יש שחקנים בסגל הלא טוב של הקבוצה שיכולים להיות הרבה יותר טובים אם הם יהיו עם יותר ביטחון.
והדבר הכי חשוב שאנשים שוכחים הוא שרוב השחקנים שמדברים עליהם הם סך הכל צעירים מאוד, אולי לא דובב גבאי כי הוא כבר נראה לי בן 25, אבל עדיין שחקן צעיר עם עוד צעירים לא יכול להושיע לבד ובטחון זה דבר שהוא יותר חשוב מהכל וברגע שיש לשחקנים צעירים ביטחון אז דברים הולכים לפי היכולת, והנה מוטי מלכה עם טיפה יותר ביטחון היה אולי נותן ניצוצות במשחק שלם ולא ב10 דקות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קצת אובייקטיביות לא תזיק...משה אוחיון כתב: את השנה דוידזאדה פתח על הספסל ואסור גם לשכוח שהיו לא מעט משחקים שהוא שיחק כמגן. חוץ מזה, כפי שראית בהודעה שכתבתי למעלה, הוא מביא ערך מוסף שאף אחד מהשמות שציינת לא נותן.
על הנייר, אתמול אופיר לא בישל שום שער, במציאות, הוא נתן שלושה כדורים גדולים (שניים מהם היו במחצית הראשונה ועליהם כבר דיברתי בהודעה למעלה) שעם שחקני התקפה איכותים נגמרים בשער.
אין ספק שאופיר עוד צריך להשתפר ולהיות בולט יותר, אבל בניגוד לשמות שציינת למעלה, אצלו גם רואים דברים מעבר. ובניגוד למלכה למשל, לא מדובר רק בכישרון אלא גם בעבודה בלי הפסקה לאורך כל 90 הדקות.
קשה להתייחס לעונה הזו כמקשה אחת.
חייב לחלק אותה ל-2 : עד המחזור ה-14 (קלינגר + הזמן שלקח לגיא לוי להכיר את הסגל) ומהמחזור ה-14 ואילך.
מדברים פה יותר מדי על יכולות של שחקנים בכל מיני משחקים, אבל זו לו הסיבה שבגללה אנחנו נראים טוב ב-7 מחזורים האחרונים.
הסיבה העיקרית לכך היא שב"ש סוף סוף נראית כקבוצה (והיא לא נראתה כזו מעונת העלייה, כולל התקופה היפה של מליקסון שבה התוצאה הייתה תלויה ביכולת שלו בלבד).
אחד המאפיינים הכי יפים של קבוצה שנראית כמו קבוצה (במימד ההתקפי) זה שבכל משחק יש מישהו שמתעלה על עצמו ומביא את האקסטרה למגרש. פעם זה שבחון, פעם זה נאסר, פעם זה גבאי, פעם זה אקסברד, פעם זה מלכה, פעם זה אילוז, פעם זה דודזאדה וכו וכו...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הצחקת אותוizguy83 כתב: קצת אובייקטיביות לא תזיק...
- Sir Alex Ferguson
יספר לי אליק היקר, ואני מקווה שגם izguy83 יצטרף אליו, בכמה משחקים העונה אופיר דוידזאדה שיחק כקשר (אפילו בשבת הוא ירד לעמדת המגן בשלב מסוים). אחרי זה נערוך השוואה עם כמות המשחקים שנאסר שיחק ונראה האם באמת הביקורת של ידידאל נכונה.אליק כתב:
הצחקת אותו
אני זוכר שברוב הפעמים שאופיר שיחק השנה כקשר (ולצערי זה קרה פחות משרציתי) הוא היה מהטובים במגרש.
קדימה חברה, תוכיחו לי אחרת. בואו תוכיחו לי שאין הבדל ביכולת בין אופיר לנאסר ומלכה. שאופיר לא זוכה לביקורת בגלל שהוא שחקן בית.
אני אגב חושב אחרת. אם אלה היו שחקני בית שהיו מציגים השנה את היכולת ששחקנים כמו מלכה, אקסברד, נאסר ושחקני רכש אחרים מציגים לאורך זמן, הם היו מזמן ביציע. אבל בגלל שמדובר בשחקני רכש, בכאלה שבא מבחוץ, הם מקבלים עוד צאנס ועוד צאנס.
משה זה קשקוש. השנה כל אחד מקבל את ההזדמנות ונשפט נטו לפי היכולת שלו. אבו-לאבן קיבל הזדמנות ארוכה בהרכב למרות ירידה ביכולת (וכנראה גם בעיות משמעת), ועקנין גם מקבל קרדיט רב, אקסברד ירד לספסל גם אחרי גולים בגלל משחק אחד לא טוב, כנ"ל מלכה.משה אוחיון כתב: יספר לי אליק היקר, ואני מקווה שגם izguy83 יצטרף אליו, בכמה משחקים העונה אופיר דוידזאדה שיחק כקשר (אפילו בשבת הוא ירד לעמדת המגן בשלב מסוים). אחרי זה נערוך השוואה עם כמות המשחקים שנאסר שיחק ונראה האם באמת הביקורת של ידידאל נכונה.
אני זוכר שברוב הפעמים שאופיר שיחק השנה כקשר (ולצערי זה קרה פחות משרציתי) הוא היה מהטובים במגרש.
קדימה חברה, תוכיחו לי אחרת. בואו תוכיחו לי שאין הבדל ביכולת בין אופיר לנאסר ומלכה. שאופיר לא זוכה לביקורת בגלל שהוא שחקן בית.
אני אגב חושב אחרת. אם אלה היו שחקני בית שהיו מציגים השנה את היכולת ששחקנים כמו מלכה, אקסברד, נאסר ושחקני רכש אחרים מציגים לאורך זמן, הם היו מזמן ביציע. אבל בגלל שמדובר בשחקני רכש, בכאלה שבא מבחוץ, הם מקבלים עוד צאנס ועוד צאנס.
כדאי להפסיק עם רגשי הנחיתות האלה, כי לאורך השנים הם נטמעים יותר מדי בתודעה של שחקני הבית ש"דופקים" אותם.
ויספר לנו אדון משה היקר כמה העדפתם את דודזאדה כמגן בתחילת עונה... אי אפשר להתווכח עם היכולת של נאסר לדוגמא במחזורים האחרונים בדיוק כמו שאי אפשר להתווכח עם היכולת של דודזאדה... בשורה התחתונה, מי שנמצא במומנטום טוב יותר, משחק. מי אמר שעם אבו לאבן המצב היה טוב יותר?משה אוחיון כתב: יספר לי אליק היקר, ואני מקווה שגם izguy83 יצטרף אליו, בכמה משחקים העונה אופיר דוידזאדה שיחק כקשר (אפילו בשבת הוא ירד לעמדת המגן בשלב מסוים). אחרי זה נערוך השוואה עם כמות המשחקים שנאסר שיחק ונראה האם באמת הביקורת של ידידאל נכונה.
- Sir Alex Ferguson
מתחילת העונה טענתי שאופיר צריך לפתוח בהרכב (לא שזה חוכמה גדולה). מאז שראיתי את השילוב שלו עם הרוש (בקריית אליעזר מול הפועל חיפה) העדפתי שהוא יפתח בקישור, אבל מכיוון שקלינגר היה המאמן, והוא ראה באופיר רק כמגן, אז העדפתי שאופיר יפתח כמגן, מאשר שלא יפתח בכלל.izguy83 כתב:
ויספר לנו אדון משה היקר כמה העדפתם את דודזאדה כמגן בתחילת עונה... אי אפשר להתווכח עם היכולת של נאסר לדוגמא במחזורים האחרונים בדיוק כמו שאי אפשר להתווכח עם היכולת של דודזאדה... בשורה התחתונה, מי שנמצא במומנטום טוב יותר, משחק. מי אמר שעם אבו לאבן המצב היה טוב יותר?
בוודאי שאפשר להתווכח על היכולת של נאסר במחזורים האחרונים. ברמת השרון הוא נתן כדור אחד נפלא שהתחיל את אחד מהשערים וחוץ מזה היה חושך, במיוחד הגנתית, ולכן גיא הוציא אותו. מול סכנין הוא סגר בצורה לקויה את האגף והוביל לכדור הקרן שממנו סכנין הבקיעו. במשחק השבוע נאסר איבד כדור אחרי כדור, עיכב את המשחק שלנו ומנע מאיתנו להגיע למצבים אמיתים.
אי אפשר בכלל לערוך השוואה בין אופיר, שהוא מהפרוספקטים הבולטים בקבוצה, לשחקן כמו נאסר שפשוט לא מבין את המשחק.
ידידאל, מצטער להגיד לך, אבל אם לאבו לאבן היה שחקן רכש הוא היה באנקר בהרכב.
לא רק שהוא לא נופל ביכולת שלו העונה מכל אותם שחקנים שביחד כבשו 10 שערים ב20 משחקים (ושוב אני מזכיר שגבאי כבש שלושה מאותם עשרה במשחק אחד), אלא שהוא עולה עליהם.
שלא תבין לא נכון, גם במלכה אני מזהה כישרון. ההבדל הוא שבעוד מלכה מקבל עוד צאנס ועוד צאנס למרות יכולת עלובה, אבו לאבן, שהכישרון שלו לא פחות, יורד לשחק עם מחלקת הנוער.
בקבוצה איכותית יותר, יתכן והיה מקום להתלבטות בקשר לשחקנים צעירים ועדיין לא בשלים כמו דוידזאדה ואבו לאבן. בקבוצה השנה, שהתחלופה לאותם צעירים היא צעירים אחרים שלא עולים על הילדים שלנו או שחקני רכש כושלים, אין יותר מידי מקום להתלבטות.
אם בסוף עונה כמו העונה הנוכחית לא נרוויח שחקן כמו אבו לאבן, אז יהיה מדובר במחדל עצום.
האובייקטיביות שלך זועקת לשמיים אם הצלחת להפיל על נאסר את תיק ההפסד לסכנין, והוצאת את אופיר צדיק.... שניהם עשו בדיוק אותו דבר באותו מהלך עם ראדי.משה אוחיון כתב: מתחילת העונה טענתי שאופיר צריך לפתוח בהרכב (לא שזה חוכמה גדולה). מאז שראיתי את השילוב שלו עם הרוש (בקריית אליעזר מול הפועל חיפה) העדפתי שהוא יפתח בקישור, אבל מכיוון שקלינגר היה המאמן, והוא ראה באופיר רק כמגן, אז העדפתי שאופיר יפתח כמגן, מאשר שלא יפתח בכלל.
בוודאי שאפשר להתווכח על היכולת של נאסר במחזורים האחרונים. ברמת השרון הוא נתן כדור אחד נפלא שהתחיל את אחד מהשערים וחוץ מזה היה חושך, במיוחד הגנתית, ולכן גיא הוציא אותו. מול סכנין הוא סגר בצורה לקויה את האגף והוביל לכדור הקרן שממנו סכנין הבקיעו. במשחק השבוע נאסר איבד כדור אחרי כדור, עיכב את המשחק שלנו ומנע מאיתנו להגיע למצבים אמיתים.
אי אפשר בכלל לערוך השוואה בין אופיר, שהוא מהפרוספקטים הבולטים בקבוצה, לשחקן כמו נאסר שפשוט לא מבין את המשחק.
ידידאל, מצטער להגיד לך, אבל אם לאבו לאבן היה שחקן רכש הוא היה באנקר בהרכב.
לא רק שהוא לא נופל ביכולת שלו העונה מכל אותם שחקנים שביחד כבשו 10 שערים ב20 משחקים (ושוב אני מזכיר שגבאי כבש שלושה מאותם עשרה במשחק אחד), אלא שהוא עולה עליהם.
שלא תבין לא נכון, גם במלכה אני מזהה כישרון. ההבדל הוא שבעוד מלכה מקבל עוד צאנס ועוד צאנס למרות יכולת עלובה, אבו לאבן, שהכישרון שלו לא פחות, יורד לשחק עם מחלקת הנוער.
בקבוצה איכותית יותר, יתכן והיה מקום להתלבטות בקשר לשחקנים צעירים ועדיין לא בשלים כמו דוידזאדה ואבו לאבן. בקבוצה השנה, שהתחלופה לאותם צעירים היא צעירים אחרים שלא עולים על הילדים שלנו או שחקני רכש כושלים, אין יותר מידי מקום להתלבטות.
אם בסוף עונה כמו העונה הנוכחית לא נרוויח שחקן כמו אבו לאבן, אז יהיה מדובר במחדל עצום.
אבו לבן פתח ב8 משחקים בעונתו הראשונה בבוגרים... וגם מלכה נשלח להתאמן השבוע עם קבוצת הנוער לידיעתך.
בקיצור,די לתחושות קיפוח. שוב אני מזכיר לך שמבחינת עתיד המועדון אין יותר מדי הבדל בין שחקן שגדל בנוער והוחתם לחוזה ארוך טווח לשחקן צעיר שהביאו והוחתם לחוזה ארוך טווח (רק לא לקשקש לי על מחוייבות בבקשה)