גביע המדינה - סיבוב ח'
גביע המדינה - סיבוב ח'
ההגרלה תיערך ביום רביעי הקרוב (11.1), המשחקים יערכו ב 7-8 לפברואר.
יאללה לזרוק הימורים.
לי אישית זורם רצח גבעת אולגה ב-1 בצהריים!
יאללה לזרוק הימורים.
לי אישית זורם רצח גבעת אולגה ב-1 בצהריים!
Re: גביע המדינה - סיבוב ח'
נציין רק את האופציות-
מכבי יבנה (ליגה א'), הפועל נצרת עלית (לאומית), בית"ר ת"א רמלה (לאומית), מ.ס. כפר קאסם (ליגה ב'), מ.ס. גבעת אולגה (ליגה א'), הפועל עפולה (ליגה א'), הפועל בני לוד רכבת (לאומית), הפועל ר"ג אסי (לאומית), מכבי הרצליה (לאומית), מכבי א.א. פאחם (לאומית), בית"ר כפ"ס שלומי (ליגה א'), ס.כ. נס ציונה (לאומית), הפועל ירושלים (לאומית), הפועל אסי גלבוע (ליגה א'), מכבי ב"ש (לאומית), הפועל כפ"ס (לאומית).
גם דרבי יכול לבוא טוב (:
מכבי יבנה (ליגה א'), הפועל נצרת עלית (לאומית), בית"ר ת"א רמלה (לאומית), מ.ס. כפר קאסם (ליגה ב'), מ.ס. גבעת אולגה (ליגה א'), הפועל עפולה (ליגה א'), הפועל בני לוד רכבת (לאומית), הפועל ר"ג אסי (לאומית), מכבי הרצליה (לאומית), מכבי א.א. פאחם (לאומית), בית"ר כפ"ס שלומי (ליגה א'), ס.כ. נס ציונה (לאומית), הפועל ירושלים (לאומית), הפועל אסי גלבוע (ליגה א'), מכבי ב"ש (לאומית), הפועל כפ"ס (לאומית).
גם דרבי יכול לבוא טוב (:

בס"ד
מ.ס. כפר קאסם בבית.
אחרי כל התקפי הלב שאנחנו עוברים במשחקי הליגה יהיה נחמד משחק אחד לשבת ברוגע ולראות קצת ילדים מהנוער מקבלים צ'אנס.
מ.ס. כפר קאסם בבית.
אחרי כל התקפי הלב שאנחנו עוברים במשחקי הליגה יהיה נחמד משחק אחד לשבת ברוגע ולראות קצת ילדים מהנוער מקבלים צ'אנס.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עם המזל שלנו ניסע שוב צפונה ושוב צפונה ושוב צפונה.
הלוואי עלינו דרבי!
הלוואי עלינו דרבי!
- dardasmiley
הפועל ת"א בחוץ...
בני יהודה בבית!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הילה חדד כתב:נציין רק את האופציות-
גם דרבי יכול לבוא טוב (:
בגללך הייתי בטוח שלא מקבלים קבוצה מליגת העל