לאדון שמעון הרוש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לאדון שמעון הרוש
לא רוצה להיות כאן? אתה לא חייב.
אתה מרגיש שאין לך את המוטיבציה והיכולת לתרום לקבוצה? תהיה מקצוען, תקרא לגיא לוי לשיחה בארבע עיניים, ותגיד לו שלמרות שפיזית אתה כאן, הראש והלב שלך לא נמצאים כאן.
תפסיק לבזות את עצמך ואותנו מידי שבוע ולעלות למשחקים בלי מוטיבציה.
לשחק בהפועל באר שבע זאת זכות, ואם יש מישהו שלא מבין את זה, הדלת פתוחה...
אתה מרגיש שאין לך את המוטיבציה והיכולת לתרום לקבוצה? תהיה מקצוען, תקרא לגיא לוי לשיחה בארבע עיניים, ותגיד לו שלמרות שפיזית אתה כאן, הראש והלב שלך לא נמצאים כאן.
תפסיק לבזות את עצמך ואותנו מידי שבוע ולעלות למשחקים בלי מוטיבציה.
לשחק בהפועל באר שבע זאת זכות, ואם יש מישהו שלא מבין את זה, הדלת פתוחה...
Re: לאדון שמעון הרוש
די, די לקשקש כבר. זה ממש לא נכון. חלאס אחרי כל משחק לא טוב של הקבוצה להאשים את הרוש ונאסר. הוא לא שיחק טוב בדיוק כמו כולם!!!
כל הקבוצה הייתה גרועה אבל ללא ספק שמעון הראש היה הכוכב של הגרועים.
פשוט ביזיון!!!!!! כאילו אכל חמין דקה לפני שעלה למגרש..ראבק איפה המלחמה ? איפה ?????
פשוט ביזיון!!!!!! כאילו אכל חמין דקה לפני שעלה למגרש..ראבק איפה המלחמה ? איפה ?????
- dardasmiley
ומה עם נאסר? שבשניה שמקבל כדור אתה יודע שטוב לא יצא מזה כי הוא עוד שניה מנסה את התרגיל הקבוע של ללכת ימינה, הבלם יעמוד ויקח לו את הכדור בלי מאמץ גדול מדי.
ומה עם אילוז? שנופל בכל הזדמנות, בגול של עטר הוא כבר עמד מולו, ואז נפל ולעטר מעולם לא היה קל לבעוט ככה לשער, שילך לעבוד בפילאטיס על יציבות.
ומה עם שבחון? שמאבד כדור בכל פעם שמישהו עושה פוווווו בסביבתו
הם נראו פח אתמול, בלי מחויבות, בלי לחימה בלי רצון והכי גרוע בלי אמונה.
ואחרי שראיתי את רמה"ש מגיעה לשם שבוע שעבר ולא מתבטלת, משחקת כדורגל ומנצחת אני יודע שהאשמה היא רק בשחקנים האפסים שלנו ששומעים "מכבי" "בלומפילד" "עטר" "קולאוטי" וישר מקבלים פיק ברכיים ורצים לרופא לקבל פטור מהמשחק. פשוט אפסים!!!!!!
ומה עם אילוז? שנופל בכל הזדמנות, בגול של עטר הוא כבר עמד מולו, ואז נפל ולעטר מעולם לא היה קל לבעוט ככה לשער, שילך לעבוד בפילאטיס על יציבות.
ומה עם שבחון? שמאבד כדור בכל פעם שמישהו עושה פוווווו בסביבתו
הם נראו פח אתמול, בלי מחויבות, בלי לחימה בלי רצון והכי גרוע בלי אמונה.
ואחרי שראיתי את רמה"ש מגיעה לשם שבוע שעבר ולא מתבטלת, משחקת כדורגל ומנצחת אני יודע שהאשמה היא רק בשחקנים האפסים שלנו ששומעים "מכבי" "בלומפילד" "עטר" "קולאוטי" וישר מקבלים פיק ברכיים ורצים לרופא לקבל פטור מהמשחק. פשוט אפסים!!!!!!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה שמדהים שמול רוב הקובצות ההתבטלות הזאת לא התרחשה, אלב מול מכבי תל אביב פוף הם נראים כאילו ברצלונה משחקת מולם...
אתם יודעים מי המאמן כושר של מכבי אגב?
יוסי קקון, הואו לא אחר!
אתם יודעים מי המאמן כושר של מכבי אגב?
יוסי קקון, הואו לא אחר!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה,
אתה מדבר בכזו נחרצות - כיצד יתכן שאתה בודד במערכה נגד שמעון הרוש?<
אתה מדבר בכזו נחרצות - כיצד יתכן שאתה בודד במערכה נגד שמעון הרוש?<
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
אני אתחיל דווקא עם דבריו של עודד גביש אחרי המשחק אתמול (מעניין למי הוא התכוון):gate5 כתב:כל הקבוצה הייתה גרועה אבל ללא ספק שמעון הראש היה הכוכב של הגרועים.
"הבלם עודד גביש לקח ללב את ההפסד ובחדר ההלבשה זעם על חבריו ואמר להם: "מי שלא רוצה לשחק עדיף שיגיד למאמן וייצא החוצה"."
בהמשך למה שגביש אמר למעלה, וגם אם לא התכוון להרוש ספציפית, אין ספק שהרוש משחק בחוסר מוטיבציה לאחרונה. אם להגיד את האמת, הקרדיט בנוגע לזיהוי חוסר החשק של הרוש לא מגיע לי. זה היה דודו שעוד במחצית חצי הגמר מול קריית שמונה הצביע על הנקודה הזאת ואמר שהרוש בכלל לא מנסה לעלות למעלה ולפרוץ באגף. אתמול בבלומפילד זה היה אביב שאמר לי דברים דומים. והאמת, רק אתמול ירד לי האסימון. מעבר ליכולת החלשה של הרוש ולחוסר אינטליגנציה שלו, הוא פשוט לא רוצה להיות כאן. אחרי המשחק יצא לי לדבר עם עוד אוהדים שהגיעו למסקנה דומה. נראה שהרוש עזב את הקבוצה ושכח להודיע לנו על כך.
הרוש איכזב אותי אתמול הרבה בגלל שמעבר ליכולת החלשה הוא גם עלה לשחק בחוסר מוטיבציה. כל השחקנים אתמול היו חלשים, אבל הרוש גם הציג חוסר מוטיבציה, ובניגוד לאחרים, אצלו זה כבר חוסר חשק שמתמשך על פני משחקים רבים ולא משהו חד פעמי.
קשקוש. כל פעם ששחקן משחק חלש מאשימים אותו בחוסר מוטיבציה. יש ימים גרועים וזהו.
כמו שאת סוארס האשימו בשביתה איטלקית בתחילת העונה...
- Sir Alex Ferguson
אבל גם הטענות בנוגע לסוארס היו נכונות. אומנם הסיבות היו אחרות (החברה שעזבה את ישראל ולחצה עליו לעזוב גם בגלל המצב הביטחנוי), אבל גם אז היה ברור שהראש של סוארס במקום אחר, בטח כשהקבוצה הייתה במצב נואש.yedidel כתב:קשקוש. כל פעם ששחקן משחק חלש מאשימים אותו בחוסר מוטיבציה. יש ימים גרועים וזהו.
אז אולי סוארס לא עשה "שביתה איטלקית", אבל גם הוא עלה למשחקים בלי מוטיבציה ובחוסר חשק.
אני שוב אומר, תשימו את השאלה יכולה טובה או רעה בצד, זה לא שמישהו מהקבוצה אתמול הציג יכולת טובה. השאלה היא איך יכול להיות שחוץ מהיכולת הרעה הרוש מציג כבר כמה משחקים חוסר מוטיצבציה וחוסר חשק? גם מול קריית שמונה וגם אתמול לא זכור לי פעם אחד ספרינט של הרוש למעלה כשהוא פותח או נותן אופצית מסירה. היתרון הכי גדול של הרוש, היתרון שמאזן קצת את הליקוים שלו במשחק ההגנה, זה היכולת שלו לתרום התקפית. ברגע שהוא משחק בחוסר במוטיבציה, ברגע שהוא עולה למגרש רק כי הוא חייב, הוא גם לא תורם שום דבר מבחינה התקפית. זה לוקסוס גדול מידי בשביל קבוצה כמו שלנו.
משה ידידי, באתי לחזק....
להזכירך וגם ליתר הגולשים הרוש עוד אז בקיץ האחרון בכלל לא רצה להגיע לכאן.
בנוסף, מאז הגעתו לא זכור לי שהציג משחקים טובים במיוחד כפי שהציג בעכו בעונה שעברה.
אכן יש מצב של העדר מוטיבציה בדיוק כפי שקרה לקינגסטון בזמנו גם אם מסיבות אחרות....
שחקן ללא מוטיבציה אין לו מקום לא בהרכב לא בספסל ולא בסגל.
מעבר לזה יתכן ויש גם סיבה נוספת כמו בעיות אישיות וכד', על כל פנים ככה לא משחקים
בטח לא בקבוצה שנאבקת על חייה....
להזכירך וגם ליתר הגולשים הרוש עוד אז בקיץ האחרון בכלל לא רצה להגיע לכאן.
בנוסף, מאז הגעתו לא זכור לי שהציג משחקים טובים במיוחד כפי שהציג בעכו בעונה שעברה.
אכן יש מצב של העדר מוטיבציה בדיוק כפי שקרה לקינגסטון בזמנו גם אם מסיבות אחרות....
שחקן ללא מוטיבציה אין לו מקום לא בהרכב לא בספסל ולא בסגל.
מעבר לזה יתכן ויש גם סיבה נוספת כמו בעיות אישיות וכד', על כל פנים ככה לא משחקים
בטח לא בקבוצה שנאבקת על חייה....
ההבדל בין הרוש וסוארס של תחילת העונה לבין אילוז ונאסר, זה שהשניים האחרונים דווקא כן רוצים לשחק פה אבל לרוע מזלנו אין להם וגם לא יהיה להם מושג איך לשחק בכלל... ועכשיו לך תרוץ עם כאלה סוסים שבורים.
הפועל אני כבר משתגע
משה צודק ללא ספק.
הרוש לא רצה בכלל להגיע לכאן. והוא בדיוק משחק ככה.
הוא פשוט לא זז..הוא אדיש.. הוא לא עושה כ-ל-ו-ם.
אמרו שהיה טוב בעכו, לא ? הוא פשוט לא שחקן..נקודה.
רואים שהוא לא רוצה להיות כאן. ומי שלא רוצה להיות כאן שלא יהיה.
הרוש לא רצה בכלל להגיע לכאן. והוא בדיוק משחק ככה.
הוא פשוט לא זז..הוא אדיש.. הוא לא עושה כ-ל-ו-ם.
אמרו שהיה טוב בעכו, לא ? הוא פשוט לא שחקן..נקודה.
רואים שהוא לא רוצה להיות כאן. ומי שלא רוצה להיות כאן שלא יהיה.
חלאס עם זה כבר!!!!!!!!!!!!
למה אף אחד פה לא יורד פצצות על השטויות שגביש עושה כל משחק???
למה אף אחד לא יורד על דוידזאדה שגם לו לא חסר שטויות???
למה אף אחד לא אומר כלום על זה שאבו לבן המלך!! נכנס ולא עשה כלום??
חלאס כבר עם הפולחן הזה חלאס!!!!!!!!!!!
משה נמאסת!!! שחרר מהבן אדם.
כרגיל כל מילה שנייה שלך זה שחקן באר שבעי בגלל הפחי אשפה האלו אנחנו יורדים ליגה!!
תתעוררררררררררררררררר
צודק שהוא לא רוצה להיות פה!
גם אני לא הייתי רוצה להיות עם קהל פח שנתפס בו על כל דבר.
דרך אגב, מישהו חשב שזו הנחייה של המאמן שאמר לו להישאר מאחור כדי לנסות ולבלום את עטר\יצחקי??
כמובן שזה אפילו לא עלה במחשבות-הרי הכי קל זה ליפול על שמעון הרוש, למרות שמתוך 14 שחקנים ששיחקו 13 ניראו זוועה
כרגיל כל מילה שנייה שלך זה שחקן באר שבעי בגלל הפחי אשפה האלו אנחנו יורדים ליגה!!
תתעוררררררררררררררררר
דרך אגב, מישהו חשב שזו הנחייה של המאמן שאמר לו להישאר מאחור כדי לנסות ולבלום את עטר\יצחקי??
כמובן שזה אפילו לא עלה במחשבות-הרי הכי קל זה ליפול על שמעון הרוש, למרות שמתוך 14 שחקנים ששיחקו 13 ניראו זוועה
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
לא רוצה להתייחס ספציפית לכן הרוש, לא הרוש...מוטי כתב:חלאס עם זה כבר!!!!!!!!!!!!
תתעוררררררררררררררררר
אבל אתה אוהב לקחת קיצוניות שניה שזה לא יאומן.
גביש- בכלל לא מפולחן שחקני הבית.
אופיר- האחרון שאתה יכול לבוא אליו בטענות.
את העניין של הרוש אני אשים בצד(הוא באמת כבר עם הראש לא פה) מוצדק או לא זה עניין אחר.
רק שאותו עניין עם הנחיה של המאמן אפשר להגיד גם אבו לאבן לדוגמא שמוצב באגף ומרגיש שם לא בנוח (כמו גם גבאי, אגב).
אז תנשום, לעובדה שיש אנשים שקיצוניים עם האהבה לשחקני הבית אני עוד יכולה להבין, בכל זאת זה סוג של לגדל ילדים משלנו.
את הקיצוניות שלך קצת פחות קל לי לקבל (ולא, הם לא חסינים מביקורת).

- Sir Alex Ferguson
בהמשך לדברים של הילה, מזכיר לך מוטי שהקבוצה השנה הייתה בנויה על שחקני הרכש. שחקני הבית עד גיא לוי בקושי ראו דקות (אפילו אופיר דוידזאדה היה על הספסל עד המשחק בקריית אליעזר מול הפועל חיפה), וגם בשבת ההרכב הראשון היה עם שני שחקני בית ותשעה שחקני רכש.הילה חדד כתב:
לא רוצה להתייחס ספציפית לכן הרוש, לא הרוש...
אבל אתה אוהב לקחת קיצוניות שניה שזה לא יאומן.
גביש- בכלל לא מפולחן שחקני הבית.
אופיר- האחרון שאתה יכול לבוא אליו בטענות.
את העניין של הרוש אני אשים בצד(הוא באמת כבר עם הראש לא פה) מוצדק או לא זה עניין אחר.
רק שאותו עניין עם הנחיה של המאמן אפשר להגיד גם אבו לאבן לדוגמא שמוצב באגף ומרגיש שם לא בנוח (כמו גם גבאי, אגב).
אז תנשום, לעובדה שיש אנשים שקיצוניים עם האהבה לשחקני הבית אני עוד יכולה להבין, בכל זאת זה סוג של לגדל ילדים משלנו.
את הקיצוניות שלך קצת פחות קל לי לקבל (ולא, הם לא חסינים מביקורת).
אנחנו לא יורדים ליגה בגלל שחקני הבית אלא בגלל שקלינגר נפל בצורה קשה עם שחקני הרכש שהביא (איפה נמצאים היום צבאי, טורס, קינגסטון, סולימאן ותורג'מן שעליהם בנה קלינגר את הקבוצה בקיץ?).
כפי שהילה אמרה, הדעה שלך קיצונית. עד עכשיו אני לא מבין איך אתה מצדיק את הרוש? במה בדיוק אפשר להצדיק אותו? הוא הועדף בתחילת השנה על הפרוספקט הכי גדול שגדל כאן בשנים האחרונות (אופיר דוידזאדה) ועדיין לא הרשים. גם עכשיו כשהוא חזר מפציעה ומציג יכולת חלשה הוא ממשיך לקבל קרדיט בהרכב ולא מצדיק את אותו הקרדיט.
בניגוד לגביש (בכלל שחקן רכש) או אילוז שגם שהם טועים או חלשים הם עדיין מרוכזים בהצלחת הקבוצה, אדון הרוש משחק בלי חשק ובלי מוטיבציה.
אני חוזר ואומר, מי שלא רוצה להיות כאן, שלא יהיה כאן. זה הבסיס. אחרי שנסיים עם אלה שלא רוצים להיות כאן, אפשר לעבור לאלה שמציגים יכולת חלשה ולא מספיק טובים כדי ללבוש את החולצה שלנו.