סבע וקיסו-התרשמות ראשונית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

סבע וקיסו-התרשמות ראשונית

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
נתחיל בסבע:
עושה רושם של שחקן עם המון כישרון, מהיר, טכני ובעל ראיית משחק מעולה.
מאוד הופתעתי מהקשר הצעיר, רק שלא ירים את האף וימשיך ככה.
המשחק שלנו מתבסס ברוב הגדול של המשחק מאגף שמאל בלבד, היום היה סוף סוף גם אופצייה באגף ימין.

קיסו:
למרות ההחמצה הגדולה שלו בתחילת המשחק אהבתי את מה שראיתי.
עושה רושם שהוא קורא את המשחק נכון, יודע מתי לעלות ומתי ללחוץ.
יש לו טכניקת מסירה טובה ויודע לשחק בנגיעה, ביחד עם סוארס יצר אמצע טוב היום.

מה ההתרשמות שלכם?

סמל אישי של משתמש
yedidel

Re: סבע וקיסו-התרשמות ראשונית

שליחה על ידי yedidel »

מאוד אהבתי את המשחק של קיסו, למרות ההחמצה, הוא התחיל את המשחק מעולה עם שלושה חילוצים טובים וכדורים מהירים קדימה. עושה רושם של שחקן שמבין את המשחק.

על שחקן צעיר שמבקיע צמד בבכורה כמובן אין תלונות, מודה שהמימדים שלו בהתחלה הדאיגו אותי, הוא נראה כמו ילד בן 12 שזרקו למגרש, אבל כנראה שזה לא מפריע לו בטכניקה :)

אבל כמובן, המשכיות. שמנצחים כולם נראים יותר טוב, צריך לראות איך הם יהיו במשחקים יותר קשים.

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

התרשמות טובה משניהם,מה שבאמת שמתי לב אצל שניהם ואהבתי מאוד זה ששניהם יודעים לשחק לעומק,דבר שלא היה לקבוצה עכשיו.

צריך לראות את זה גם לראות במשחקים שהקבוצה פחות טובה ושהם יצטרכו לקחת את המושכות לידיים.

דרך אגב,גיא לוי מתכוון להעיף את נאסר כבר מההרכב?

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

KaduSimioni כתב: דרך אגב,גיא לוי מתכוון להעיף את נאסר כבר מההרכב?
כנראה שכל עוד הוא ייתן מספרים, לא משנה עד כמה שנתחרפן מהאיבודים שלו, הוא ימשיך לקבל קרדיט.
בסופו של דבר גם הערב הוא סיים עם בישול, סחט כמה מצבים נייחים ויצר כמה מצבים מסוכנים.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
כנראה שכל עוד הוא ייתן מספרים, לא משנה עד כמה שנתחרפן מהאיבודים שלו, הוא ימשיך לקבל קרדיט.
בסופו של דבר גם הערב הוא סיים עם בישול, סחט כמה מצבים נייחים ויצר כמה מצבים מסוכנים.
כמו גם העובדה שיש לו יתרון שהוא יודע לשחק בשני האגפים ואין הרבה חלופות באגף שמאל (הרוש זה לא נראה כמו אופציה כ"כ).
תמונה

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

כל פעם שסבע קיבל את הכדור היה מצב מעניין-ההפך הגמור מנאסר.
קיסו עם משחק טוב מאוד ולראיה שלטנו במרכז המגרש ללא עוררין סופסוף
שבחון עם אחד המשחקים הטובים שלו כתוצאה מהשליטה במרכז.
סה"כ המשחק הטוב שלנו העונה שאפו לשחקנים ולמאמן כשמגיע מגיע -מוריד את הכובע

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

התרשמות טובה ? ? ?

חביבי - סבע נתן היום משחק שאני לא זוכר כבר הרבה זמן של שחקן שלנו בקבוצה (וזה כולל את מליקסון).
ולא שאני חלילה משווה אבל, הוא מאוד מאוד הזכיר לי היום את "מסי" בסגנון המשחק שלו.
ולא כל כך הבנתי האמת מה היה התפקיד שלו היום ? קשר ימני (למרות שהוא בכלל שמאלי טבעי ביותר), או אולי קשר חלוץ (למרות שהוא עשה היום גם הרבה הגנה).
עשה רושם אדיר היום, רק אני מקווה מאוד בשבילו שזאת לא תהיה הופעה חד פעמית, כמו שהיה עם גבאי.

ולגבי קיסו, נתן משחק טוב מאוד, רק חבל על ההחמצה הענקית שלו במחצית הראשונה, אבל הרבה בזכותו שלטנו שליטה אבסולוטית במרכז המגרש, עשה רושם מעולה יחסית למשחק ראשון.

ולגבי גיא לוי, סוף סוף הבנתה מה הייתה הבעיה הכי גדולה העונה של הקבוצה, באין הנעת כדור שהיה כל העונה, ורואים שעבדתם על נושא החזקת כדור של הקבוצה ולא בסתם העפת כדורים למעלה מכל מקום במגרש, היום אפילו היה אפשר לראות בבעיטות 5 של השוער מסירות כדור למגנים ופיתוח משחק, במקום סתם עוד בעיטה למעלה.
רק עוד דבר קטן לי אלייך, היום כמעט חצי מיציע 2 צעק את זה, עידו אקסברד הביתה פיפי ולישון.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

אי אפשר לקבוע משהו לפי משחק אחד. יבחנו בתרומה שלהם לאורך תקופה, נקווה שימשיכו ככה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

mair369 כתב:התרשמות טובה ? ? ?

חביבי - סבע נתן היום משחק שאני לא זוכר כבר הרבה זמן של שחקן שלנו בקבוצה (וזה כולל את מליקסון).
ולא שאני חלילה משווה אבל, הוא מאוד מאוד הזכיר לי היום את "מסי" בסגנון המשחק שלו.
ולא כל כך הבנתי האמת מה היה התפקיד שלו היום ? קשר ימני (למרות שהוא בכלל שמאלי טבעי ביותר), או אולי קשר חלוץ (למרות שהוא עשה היום גם הרבה הגנה).
עשה רושם אדיר היום, רק אני מקווה מאוד בשבילו שזאת לא תהיה הופעה חד פעמית, כמו שהיה עם גבאי.
תחזיק חזק, הסכך שלך עומד לעוף.

משחק מצויין היום, אבל הלכת טיפה רחוק.

יכול ליהיות שבשבוע הבא כשנאסר עם צהובים, הוא זה שיהיה באגף שמאל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

mair369 כתב:התרשמות טובה ? ? ?

ולגבי קיסו, נתן משחק טוב מאוד, רק חבל על ההחמצה הענקית שלו במחצית הראשונה, אבל הרבה בזכותו שלטנו שליטה אבסולוטית במרכז המגרש, עשה רושם מעולה יחסית למשחק ראשון.

ולגבי גיא לוי, סוף סוף הבנתה מה הייתה הבעיה הכי גדולה העונה של הקבוצה, באין הנעת כדור שהיה כל העונה, ורואים שעבדתם על נושא החזקת כדור של הקבוצה ולא בסתם העפת כדורים למעלה מכל מקום במגרש, היום אפילו היה אפשר לראות בבעיטות 5 של השוער מסירות כדור למגנים ופיתוח משחק, במקום סתם עוד בעיטה למעלה.
רק עוד דבר קטן לי אלייך, היום כמעט חצי מיציע 2 צעק את זה, עידו אקסברד הביתה פיפי ולישון.
לגבי אקסברד, לדעתי משחק יחסית מאוד חלש שלו, אבל מפה ועד להגיד לעיף אותו הביתה זה לא לעניין.
השחקן ניצח משחקים ונתן בתקופה האחרונה משחקים טובים. המשחק הזה ספציפי היה חלש וכרגע אין לך יותר מידי פתרונות לחוד בהתקפה,יש לך את אבו לבן ואקסברד.
לדעתי גיא לוי צרייך לפתוח עם אבו לבן ולשלב את אקסברד בחצי שעה אחרונה של המשחק יותר אפקטיבי.

חוץ מזה משחק כדורגל גדול היום של הפועל באר שבע. יכולת המסירות וראיית משחק שלא נראתה פה מאז ימי מליקסון.
מגיע לשחקנים כל הכבוד, אבל עכשיו שם המשחק זה המשכיות כי ללא המשכיות כל המשחק הזה לא שווה כלום.
:גאוות הנגב:
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ננאד קיסו במחצית הראשונה הרשים אותי, ולמרות ההחמצה רואים שיש לו כדורגל, הוא מנהל את המשחק בצורה נהדרת ולראייה כמה מסירות עומק נהדרות שהוא ניסה לשלוח, כלומר סוף סוף משהו שהיה חסר וזה חשיבה לעומק המגרש.

וסבע עוד מוקדם לדבר עליו, מוכשר הוא בטוח אבל השחקן האחרון שחגג צמד או שלושער ליתר דיוק במשחקו הראשון (דובב גבאי) לא הצליח לכבוש יותר מדיי מאז, אז צריך לראות מה יהיה הלאה ואז לשפוט.

אם הקבוצה תחתים עוד שחקן התקפה ואת גלובוביץ' אז בהחלט יהיה אפשרי לשרוד בליגה, כי גיא לוי כנראה יודע מה הוא עושה ומביא...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
חייל_אדום

שליחה על ידי חייל_אדום »

הייתי נותן כותרת לעיתון לביום ראשון:

הגודל לא קובע

:מוציא לשון:
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

סבע - אם לא היה כדורגלן,כנראה היה אצן. מהירות שכבר הרבה זמן לא נראיתה על גבי כר הדשא בוסרמיל,רגל שמאל איכותית ובעיקר
סוללה שלא נגמרת.

קיסו - יחסית למשחק ראשון תצוגה טובה. חוכמת משחק (מה שלחלוטין היה חסר),מסירות מדוייקות,לחץ (עד שנגמר האוויר בעקבות כושר לקוי)
ובעיקר שילוב מצויין עם סוארז שיוצר קישור אחורי טוב מאוד.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

דר אדום בנשמה כתב:
וסבע עוד מוקדם לדבר עליו, מוכשר הוא בטוח אבל השחקן האחרון שחגג צמד או שלושער ליתר דיוק במשחקו הראשון (דובב גבאי) לא הצליח לכבוש יותר מדיי מאז, אז צריך לראות מה יהיה הלאה ואז לשפוט.
משום מה אני כן בטוח ביכולת של סבע.
השערים שכבש היוו שכר הולם ליכולת המצויינת בלי שום קשר.. בניגוד לשלושער של גבאי בעונה שעברה לדוגמה שהיה במקום הנכון בזמן הנכון

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

KaduSimioni כתב: דרך אגב,גיא לוי מתכוון להעיף את נאסר כבר מההרכב?
עד כמה שאני לא אוהב את האנוכיות של נאסר והחוסר בהבנת משחק, אחרי צפייה בתקציר: הבחור בישל גול והכין עוד שני מצבים של 100% שער (אקסברד ממטר וקיסו עם ההחמצה שנראית הרבה יותר גרוע בתקציר, פשוט בעט דרדלה ועוד לצד של קאלה). אני לא בטוח שבסגל הנוכחי יש מחליף שיעשה יותר.

שלח תגובה