כשאדם לא מגיע למקום עבודתו הוא נענש ולא מקבל משכורת על כך שהוא לא הגיע.
היום הפועל באר שבע צריכה לקבל קנסות ולהבין שהביזיון הזה חייב ליגמר.
להפסיד למכבי חיפה מותר
לא לשחק נגד מכבי חיפה שהנקודות האלה יתנו לנו את הסיכוי הגדול לישאר בליגה זה בושה.
קנסות קנסות קנסות..
קנסות.. קנסות.. קנסות..
Re: קנסות.. קנסות.. קנסות..
רחמים על מאות האוהדים שהטריחו עצמם לראות הופעה בזיונית שכזאת אחרי דבר כזה, חיייבים לבצע כמה מהלכים שיזעזעו את השחקנים, אם אפשר לקרוא להם כך.
נערך לאחרונה על ידי דניב ב 28 ינואר 2012, 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
שחקנים ללא כבוד למועדון, לאוהדים ולמקצוע. הופעה מבזה ללא טיפת רצון או מוטיבציה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
"אם נצליח להשוות היום זה נס" כך צוטט היום אחד משחקני הפועל באר שבע בירידה למחצית.
אז מה אתם מצפים?
אז מה אתם מצפים?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
קנסות יכולים להיות רק אם קיימת הנהלה בקבוצה.
ואצלנו קיימים (או יותר נכון לא קיימים) אלונה ברקת והמנכ"ל הדגול אסי רחמים.
שכל אחד פשוט משלים את השני:
מי יותר גרוע בתפקידו
1. אלונה ברקת בתור בעלים
2. אסי רחמים בתור מנכ"ל
ואצלנו קיימים (או יותר נכון לא קיימים) אלונה ברקת והמנכ"ל הדגול אסי רחמים.
שכל אחד פשוט משלים את השני:
מי יותר גרוע בתפקידו
1. אלונה ברקת בתור בעלים
2. אסי רחמים בתור מנכ"ל
בס"דניב כתב:"אם נצליח להשוות היום זה נס" כך צוטט היום אחד משחקני הפועל באר שבע בירידה למחצית.
אז מה אתם מצפים?
הדבר שהכי הרגיז היום.
הקלות הבלתי נסבלת של להגיע לת"א או חיפה, לעשות פיפי במכנסיים רק מלשמוע את השם ולהשאיר נקודה כבר בצומת בית קמה. מנטליות מחורבנת שקיימת כבר שנים וכנראה גם לא תשתנה בקרוב.
אין עם מי לדבר.
אין עם מי לדבר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אגב, חשוב להגיד שלמרות ההופעה המבישה אני לא בעד הרעיון שנקרא "קנסות". מדובר ברעיון מיושן שאני נגדו בכל סיטואציה.
הייתי מציע דווקא את השיטה האנגלית. במקרים כמו היום וכמו המשחק בבלומפילד שהקבוצה מובסת ומושפלת (וויגאן כבר עשתה את זה בעבר, ארסנל עשתה את זה השנה, גם קבוצות אנגליות אחרות עושות את זה) הקהל שהגיע מבאר שבע מקבל את כספו בחזרה. ואם בארץ יותר קשה לגלות מי הם האוהדים שנסעו למשחק, אפשר לחשוב על פיצוי אחר לקהל אחרי משחקים כמו אתמול וכמו לפני שבועיים.
בנוגע לשחקני הקבוצה, הם צריכים לשלם במקומם בהרכב ואפילו בסגל. אפשר לשלוח אחרי משחק כמו אתמול את אופיר דוידזאדה ויוסי שבחון ליציע. דווקא משום שמדובר בשניים מהשחקנים האיכותים בקבוצה. אפשר ללכת אל העוגנים, אלא שאמורים להיות באנקר בהרכב ולהפוך אותם לדוגמא.
אפשר גם לקבוע לשחקנים אימון היום ב6 בבוקר בחוף הים ולגרום להם להשלים את כל הדקות אתמול שהם לא רצו במגרש בריצה על חוף הים ובאימוני כושר מפרכים.
הייתי מציע דווקא את השיטה האנגלית. במקרים כמו היום וכמו המשחק בבלומפילד שהקבוצה מובסת ומושפלת (וויגאן כבר עשתה את זה בעבר, ארסנל עשתה את זה השנה, גם קבוצות אנגליות אחרות עושות את זה) הקהל שהגיע מבאר שבע מקבל את כספו בחזרה. ואם בארץ יותר קשה לגלות מי הם האוהדים שנסעו למשחק, אפשר לחשוב על פיצוי אחר לקהל אחרי משחקים כמו אתמול וכמו לפני שבועיים.
בנוגע לשחקני הקבוצה, הם צריכים לשלם במקומם בהרכב ואפילו בסגל. אפשר לשלוח אחרי משחק כמו אתמול את אופיר דוידזאדה ויוסי שבחון ליציע. דווקא משום שמדובר בשניים מהשחקנים האיכותים בקבוצה. אפשר ללכת אל העוגנים, אלא שאמורים להיות באנקר בהרכב ולהפוך אותם לדוגמא.
אפשר גם לקבוע לשחקנים אימון היום ב6 בבוקר בחוף הים ולגרום להם להשלים את כל הדקות אתמול שהם לא רצו במגרש בריצה על חוף הים ובאימוני כושר מפרכים.
ושוב אני חוזר ואומר: "מצאתם לכם..."
קנסות? פיצויי? התחשבות בקהל שהולך עם הקבוצה (???) הזאת לכל מקום בקור ובחום?
"לא לא לא" -אומרת אלונה...
לפעמים נידמה שההנהלה עושה תחרות עם השחקנים ב"מי מתעלל בקהל יותר חזק"...
קנסות? פיצויי? התחשבות בקהל שהולך עם הקבוצה (???) הזאת לכל מקום בקור ובחום?
"לא לא לא" -אומרת אלונה...
לפעמים נידמה שההנהלה עושה תחרות עם השחקנים ב"מי מתעלל בקהל יותר חזק"...
הפועל אני כבר משתגע