מחיאות כפיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

מחיאות כפיים

שליחה על ידי sumsum »

טוב יגידו לי שאני נע בין קיצוניות אחת לשניה, בין שמחה ואושר ליגון ותוגה
אבל מגיעות מחיאות כפיים לנושאי התפקידים הבאים:
1. המנכ"ל - שחקן העבר, אסייייי רחמים
2. המאמן - שחקן העבר, (מחזיק ממנו מאוד אגב), גייייייייא לוי
3. ע. המאמן- שחקן העבר, שייייייייימון ביטון
4. ע. המאמן- שחקן העבר, ניסווווווו אביטן

ואחרי מחיאות הכפיים, אני מציע לכל האוחזים במשרות ובמפתחתות, להניח את המפתחות
כן, כן, להתפטר!
מדוע?
פשוט- ממחזור 4 בערך, יודעים אנשי המקצוע ונושאי התפקידים המהוללים שהקבוצה תרד בוודאות ללא חיזוק
מה עשו במועדון מאז? כן כן מדובר בערך מאמצע אוקטובר, לתומי חשבתי שעובדים קשה בטירוף על חיזוק
מה הביאו? שחקנים ילדים של מסוגלים לשאת בעול ולסחוב את הקבוצה קדימה
נכשלו להביא מלבד זר אחד, כשלון חרוץ ומחפיר- מחכים לשניה האחרונה כמו קבצנים העומדים בפתח לשאריות שאולי תפלטנה מקבוצות ישראליות.
חשבתי שיצאנו מהקטע של שחקנים חופשיים שגמרו קריירה ופרשו, רק ששכחו להודיע על פרישה.
אבל בהפועל באר-שבע כנראה לא לומדים, לא רוצים להתפתח לצד מקצועני ולבצע מעקב אחרי זרים, וסקאוטינג הבסיסי שנעשה דרך היו טיוב, הוא מביש.
אם יאמרו נגיד שהמאמן מכיר את השחקנים...ולמרות הכרותו נאצ'ב שוחרר (מודה הייתי באימון אחד שנחרדתי ממנו, שחקנים מאוד חלשים שהובאו להתרשמות)
אגב, מה הסיפור הזה של התרשמות? יש מילה מכובסת מזו למבחנים? אם אתה מכיר שחקן, סע תראה אותו במשחקים שלו
ותביא אותו רק לבדיקות ולחתום, ככה זה שמביאים זרים מליגות מבישות שהמגרש בטאובל נראה לידם כמו הסן סירו.
אבל שתיקת הכבשים, כל אנשי המקצוע לא פוצים פה, ולא מזיזים אצבע בשביל לעמוד בשער ולומר זה לא יכול להצליח בשיטה הזו, נכשלנו בה פעמים רבות ככה נרד ליגה אבל אף אחד לא עושה את זה, נאחזים בכסאות כמו גלמים והכשלון יהיה שלכם, כן של כל אחד מכם!
אם אתם אנשי מקצוע אני צנצנת, אם לכם יש הבנה בכדורגל היא לא נראית ראויה לליגה מקצוענית, מצטער הגיעו מים עד נפש, הסיפור עם החיזוק נראה כמו בדיחה עלובה.
זר אחד חולה לב, זר שני מתאמן עם מעיל כי קר לו(סיידורף) והוא שאריות של נתניה נבחנים פה, זר שלישי, לא יודע לעצור כדור (נאצ'ב) זר רביעי נתקע בשדה התעופה ושניה אחרי שטס כאילו שנבחן החליטו שלא מתאים כאילו נבחן בשדה התעופה, חחחח בדיחה עצובה, המגן פתאום מלכלכים עליו שפתאום יש טובים ממנו גם בסגל הנוכחי, אז מה נשאר? עד מתי תתבזו עם זרים מבישים ומביכים? אני אומר- אם אלה הזרים שאתם מסוגלים להביא ומצליחים 'לפגוע' בהם, אז אני מודיע לכם שהדבר היחידי שפגעתם בו זה האינטיליגנציה של הקהל- תתתתתתביייייישוו!!
אני אומר לכל אחד ואחד מכם אנשי המקצוע בקבוצה, תתביישו לכם שהגעתם ל5 ימים לפני תום העברות מבלי שיש לכם שחקנים תותחים!!! כן תותחים וכן על תותחים צריך לשלם! הפכתם את וסרמיל לתחנת רכבת עלובה של זרים הזויים וחסרי כל קשר למקצוע- תתביישו!
נערך לאחרונה על ידי sumsum ב 28 ינואר 2012, 22:05, נערך 2 פעמים בסך הכל.

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

Re: מחיאות כפיים

שליחה על ידי M.I.O.E »

sumsum כתב:טוב יגידו לי שאני נע בין קיצוניות אחת לשניה, בין שמחה ואושר ליגון ותוגה

כן, כן, להתפטר!
מדוע?
פשוט- ממחזור 4 בערך, יודעים אנשי המקצוע ונושאי התפקידים המהוללים שהקבוצה תרד בוודאות ללא חיזוק
מה עשו במועדון מאז? כן כן מדובר בערך מאמצע אוקטובר, לתומי חשבתי שעובדים קשה בטירוף על חיזוק
נכשלו להביא מלבד זר אחד, כשלון חרוץ ומחפיר- מחכים לשניה האחרונה כמו קבצנים העומדים בפתח לשאריות שאולי תפלטנה מקבוצות ישראליות.
חשבתי שיצאנו מהקטע של שחקנים חופשיים שגמרו קריירה ופרשו, רק ששכחו להודיע על פרישה.
אבל בהפועל באר-שבע כנראה לא לומדים, לא רוצים להתפתח לצד מקצועני ולבצע מעקב אחרי זרים, וסקאוטינג הבסיסי שנעשה דרך היו טיוב, הוא מביש.
אם יאמרו נגיד שהמאמן מכיר את השחקנים...ולמרות הכרותו נאצ'ב שוחרר (מודה הייתי באימון אחד שנחרדתי ממנו, שחקנים מאוד חלשים שהובאו להתרשמות)
אגב, מה הסיפור הזה של התרשמות? יש מילה מכובסת מזו למבחנים? אם אתה מכיר שחקן, סע תראה אותו במשחקים שלו
ותביא אותו רק לבדיקות ולחתום, ככה זה שמביאים זרים מליגות מבישות שהמגרש בטאובל נראה לידם כמו הסן סירו.
אבל שתיקת הכבשים, כל אנשי המקצוע לא פוצים פה, ולא מזיזים אצבע בשביל לעמוד בשער ולומר זה לא יכול להצליח בשיטה הזו, נכשלנו בה פעמים רבות ככה נרד ליגה אבל אף אחד לא עושה את זה, נאחזים בכסאות כמו גלמים והכשלון יהיה שלכם, כן של כל אחד מכם!
אם אתם אנשי מקצוע אני צנצנת, אם לכם יש הבנה בכדורגל היא לא נראית ראויה לליגה מקצוענית, מצטער הגיעו מים עד נפש, הסיפור עם החיזוק נראה כמו בדיחה עלובה.
זר אחד חולה לב, זר שני מתאמן עם מעיל כי קר לו(סיידורף) והוא שאריות של נתניה נבחנים פה, זר שלישי, לא יודע לעצור כדור (נאצ'ב)
אני אומר לכל אחד ואחד מכם אנשי המקצוע בקבוצה, תתביישו לכם שהגעתם ל5 ימים לפני תום העברות מבלי שיש לכם שחקנים תותחים!!! כן תותחים וכן על תותחים צריך לשלם! הפכתם את וסרמיל לתחנת רכבת עלובה של זרים הזויים וחסרי כל קשר למקצוע- תתביישו!
מגה לייק!!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

השאלה היא עם איזה שחקנים נסיים את חלון ההעברות למרות שאין ספק שהתמונה הכללית מלמדת על מחדל גדול.
השמועות כרגע הם שהחליטו שהקשר לא יחזור ושגם המגן הימני הסקוטי ישוחרר.
צריך לחכות בסבלנות לסוף מועד ההעברות. אין ספק שמה שיש כרגע לא מתקרב לציון עובר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

קורא לכולם להציף את הטופיק הזה, עד מתי נסתפק בשאריות? עד מתי ניתן לביזיון הזה להתמשך עם שחקנים מהונלולו וכאלה שפרשו ולא הודיעו, עד מתי נביא שחקנים מסרטונים ביו טיוב ונסמוך על סוכנים סוג ד'!?
תציפו, תנו בלייק שיידע כל פונקציונר וכזה שחוטא לאמת המקצועית ומנחית לכאן את המתחזים שעלינו עליהם, מהמנכ"ל עובר במאמן וכלה בעוזרי המאמן!
מי שלא יכול להשפיע שיקום ויילך!
מי שנותן יד לבושה שנקראת 'בחירת השחקנים בהפועל בארשבע' ולא מתריע על טעויות פאטליות שיקום ויילך!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

להציף ? עכשיו ?

חבל שלא הצפת הודעות דומות בקיץ לפני שהחולה שהיה אז במצב קל הפך לחולה אנוש....

אבל בכל מקרה אני בעד.
אין ספק שחסרה מקצוענות בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

בסדר לתומי חשבתי שקלינגר יילך על אותה רמה של זרים (פרננדש וברנרדו) ולאכזבתי הפך באחת ל'לא רואה' והביא לנו זרים שבאמת לא רציניים
ולגיא נתתי קרדיט כי אני מעריך אותו כמאמן וכמבין כדורגל אבל אני רואה שלא מפסיקים עם הילדים
וזה מאכזב אותי קשות שמביאים שחקנים מסרטונים ברשת-מביש שהחלטות על כל כך הרבה כסף נלקחות על קרן הצבי בהימור ענק על צעירים חסרי נסיון.
כדאי מאוד שיידעו במערכת המוזרה הזו שנקראת הפועל באר-שבע שהקהל מבין כדורגל ולהבא שוק כגון זה שהלך פה בעניין הזרים לא יישנה והגיע הזמן שישלמו שם על שחקנים ברמה ולא על ילדים שהטלת מטבע ביניהם ובין הצלחה וכשלון
הימור מטורף נקווה שהוא גמבלר עם הגיון ולא מהמר מטורף על עתיד המועדון.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

sumsum כתב:טוב יגידו לי שאני נע בין קיצוניות אחת לשניה, בין שמחה ואושר ליגון ותוגה

כן, כן, להתפטר!
מדוע?
זר אחד חולה לב, זר שני מתאמן עם מעיל כי קר לו(סיידורף) והוא שאריות של נתניה נבחנים פה, זר שלישי, לא יודע לעצור כדור (נאצ'ב) זר רביעי נתקע בשדה התעופה ושניה אחרי שטס כאילו שנבחן החליטו שלא מתאים כאילו נבחן בשדה התעופה, חחחח בדיחה עצובה, המגן פתאום מלכלכים עליו שפתאום יש טובים ממנו גם בסגל הנוכחי, אז מה נשאר? עד מתי תתבזו עם זרים מבישים ומביכים? אני אומר- אם אלה הזרים שאתם מסוגלים להביא ומצליחים 'לפגוע' בהם, אז אני מודיע לכם שהדבר היחידי שפגעתם בו זה האינטיליגנציה של הקהל- תתתתתתביייייישוו!!

צודק ..!
הפועל ב"ש מדרדרת בכל הנושא הזה של זרים ושחקנים ישראלים משנה לשנה !
זה שי !
תמונה

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

אלון,איפה אלונה בכל התמונה שאתה מצייר??

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אלונה? אלונה מתנהגת כמו כל בעלים נורמלי אחר, תקציב יש? יש
בעלי מקצוע יש? לא בטוח
אלונה מספקת תנאים שלא קיימים במועדונים אחרים, ולמה מנצלים את זה? לקבוצות תחתית שנה אחר שנה.
היא נותנת חופש מקצועי וכל איש מקצוע שנכשל כאן נכשל בזכות עצמו.
כי זה גם עזורי, גם קלינגר ועכשיו גם גיא לוי שלוקחים תקציב, וממצים אותו לשחקנים בני 23 שאף פעם לא ראו דשא מחוץ לארצם, ולא דוברים אנגלית וחסרי נסיון לחלוטין.
אני מהשוק הישראלי התייאשתי, לא רוצה ישראלים מבחוץ בכלל, אבל דחילאק שבזרים ישקיעו בענק!
אלונה לא נקיה מטעויות, אני מבין אותה שהיא כבר לא סומכת על אף אחד וקשה עם הכסף
אבל מה עושים בצוות המקצועי? לוקחים שוב הימורים אז בחייאתתתתת
על מי עובדים פה? על אלונה? בטוח, עלינו? לגמרי עובדים!

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

sumsum כתב:אלונה? אלונה מתנהגת כמו כל בעלים נורמלי אחר, תקציב יש? יש
בעלי מקצוע יש? לא בטוח
אלונה מספקת תנאים שלא קיימים במועדונים אחרים, ולמה מנצלים את זה? לקבוצות תחתית שנה אחר שנה.
היא נותנת חופש מקצועי וכל איש מקצוע שנכשל כאן נכשל בזכות עצמו.
כי זה גם עזורי, גם קלינגר ועכשיו גם גיא לוי שלוקחים תקציב, וממצים אותו לשחקנים בני 23 שאף פעם לא ראו דשא מחוץ לארצם, ולא דוברים אנגלית וחסרי נסיון לחלוטין.
אני מהשוק הישראלי התייאשתי, לא רוצה ישראלים מבחוץ בכלל, אבל דחילאק שבזרים ישקיעו בענק!
אלונה לא נקיה מטעויות, אני מבין אותה שהיא כבר לא סומכת על אף אחד וקשה עם הכסף
אבל מה עושים בצוות המקצועי? לוקחים שוב הימורים אז בחייאתתתתת
על מי עובדים פה? על אלונה? בטוח, עלינו? לגמרי עובדים!
השאלה מה התקציב שיש לגיא לחיזוק? איפה מערך הסקאוט שאמור להיות במועדון מקצועי?? אנחנו מועדון חובבני שמנוהל בידי אחת שאין לה ולא יהיה לה מושג בחיים בניהול קבוצת כדורגל..לא ראיתי בשום קבוצה בארץ שהדובר יותר חזק מהמנכ"ל..אלונה דבר ראשון צריכה קודם לבנות מערכת אחרכך קבוצה..שאלונה תסתכל טוב על הקבוצה שלה..היחדי ששרד שם בתקופתה הוא השחקן ששילמו עליו כסף והרבה כסף(סוארס)..אם כל קיץ הייתה ממשיכה לקנות זר אחד ברמה של סוארס היום היה לך שלד של 3זרים איכותים..אבל מה פצאום להמשיך משהו שהצליח עדיף להביא נגרים מרחבי אירופה..לשלם להם סתם כסף ולא לקבל שום תרומה..היא חייבת להתעורר ולשנות את החשיבה שלה..בינתיים הכסף שלה והקבוצה שלה נעלמים וחבל..ולא פחות חשוב שתזכיר למר חלפון שהיא דוברת המועדון ולא המנכ"ל..קח דוגמא לשחקן שחסר לך מאוד ששווה השקעה ושווה לפתוח עבורו את הארנק החלוץ של עכו שצפוביץ צעיר ומצויין ובדיוק מה שאנחנו צריכים..

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אתה לא סותר את דברי, אתה רק מתרכז בדברים שהם לא 'מקצועיים' הרי אם אני מאמן ואני רוצה להצליח אני לא מביא שחקן כמו מוחמד אדאמו, או מביא שחקן כמו קוקץ' שפרש לפני שנה רק שכח להודיע.
המאמנים כאן מוציאים את החשק להשקיע, עם הליצנים שעבורם מבקשים שאלונה תשלם גם אני לא הייתי מוציא שקל.
בכל הנוגע למערכת סקאוטינג? כבר אמרתי הדברים הרבה הרבה יותר פשוטים הנה המודל שלי למערכת סקאוטינג.
שימוש נרחב בשחקני עבר של המועדון שישמחו עבור גרושים לתת רשימת שמות בכל תחילת עונה למעקב והרי שמות שחקני העבר הרלוונטיים שמאמנים/מעורים בליגות המקומיות:
1. דראז'ן מדונוביץ- מאמן במחלקות הנוער בקרואטיה
2. סיאד חלילוביץ-מאמן במחלקות הנוער בקרואטיה
3. רמיק יזרסקי- שחקן עבר ופרשן מוביל בפולין
4. ז'אן קלוד קאביה מוקניה- בטוח מבין יותר מהצנצנות שבוהות פה בסרטונים ביו טיוב
התוכנית- עבור תשלום שנתי ועבור תפוקה שתבחן בסיומה של כל עונה הם אמורים להביא 3-4 שמות בעמדות שונות של שחקנים צעירים עם פוטנציאל השבחה גדול
לאחר עונת הפיילוט ייווצר בנק שחקנים של כ20 שחקן, 2-3 שחקנים על כל עמדה ברגע נתון שכמובן חייב להיות 5-6 משחקים מוקלטים מלאים ולא סרטונים שלהם שיישלחו על ידי אותם 'שליחי' מועדון שייבחנו על ידי הצוות המקצועי, שחקנים רלוונטיים/נחוצים בעמדותיהם נציגי הצוות המקצועי יטוסו למדינות השחקנים ייפגשו עם אותו נציג/שחקן עבר שייקח אותם לראות משחק 'לייב'.
מאמן הקבוצה פה שלנו יהיה מחוייב לקחת 80% מסגל הזרים שלו אך ורק מבנק השחקנים שיש לקבוצה במעקב, אין יותר קומבינות עם סוכנים, אין יותר 'קופונים' ומצמצמים למינימום את האופציה ל'הפתעות' רעות עם שחקנים שאתה לא מכיר.
בדרך הזו גם יעלה לך גרושים כל העניין, גם תדע מה אתה מקבל, וגם תמקסם את אחוזי ההצלחה בפגיעה בזרים.
פשוט-זול, והרבה יותר מוצלח ממאיר ריפמן וסוכנים שמביאים לפה יאנצ'יק, קינגסטון אדאמו גלארזה ועוד ליצנים.
אם קורא את ההודעה הזו מישהו מהמועדון ורוצה הסבר מפורט לאיך מערכת סקאוט צריכה לפעול ולא הבין משהו מהתוכנית שלי, תרים לי טלפון, לא בושה.
בושה זה- להביא ליצנים שנה אחר שנה.

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

sumsum כתב:אתה לא סותר את דברי, אתה רק מתרכז בדברים שהם לא 'מקצועיים' הרי אם אני מאמן ואני רוצה להצליח אני לא מביא שחקן כמו מוחמד אדאמו, או מביא שחקן כמו קוקץ' שפרש לפני שנה רק שכח להודיע.
המאמנים כאן מוציאים את החשק להשקיע, עם הליצנים שעבורם מבקשים שאלונה תשלם גם אני לא הייתי מוציא שקל.
בכל הנוגע למערכת סקאוטינג? כבר אמרתי הדברים הרבה הרבה יותר פשוטים הנה המודל שלי למערכת סקאוטינג.
שימוש נרחב בשחקני עבר של המועדון שישמחו עבור גרושים לתת רשימת שמות בכל תחילת עונה למעקב והרי שמות שחקני העבר הרלוונטיים שמאמנים/מעורים בליגות המקומיות:
1. דראז'ן מדונוביץ- מאמן במחלקות הנוער בקרואטיה
2. סיאד חלילוביץ-מאמן במחלקות הנוער בקרואטיה
3. רמיק יזרסקי- שחקן עבר ופרשן מוביל בפולין
4. ז'אן קלוד קאביה מוקניה- בטוח מבין יותר מהצנצנות שבוהות פה בסרטונים ביו טיוב
התוכנית- עבור תשלום שנתי ועבור תפוקה שתבחן בסיומה של כל עונה הם אמורים להביא 3-4 שמות בעמדות שונות של שחקנים צעירים עם פוטנציאל השבחה גדול
לאחר עונת הפיילוט ייווצר בנק שחקנים של כ20 שחקן, 2-3 שחקנים על כל עמדה ברגע נתון שכמובן חייב להיות 5-6 משחקים מוקלטים מלאים ולא סרטונים שלהם שיישלחו על ידי אותם 'שליחי' מועדון שייבחנו על ידי הצוות המקצועי, שחקנים רלוונטיים/נחוצים בעמדותיהם נציגי הצוות המקצועי יטוסו למדינות השחקנים ייפגשו עם אותו נציג/שחקן עבר שייקח אותם לראות משחק 'לייב'.
מאמן הקבוצה פה שלנו יהיה מחוייב לקחת 80% מסגל הזרים שלו אך ורק מבנק השחקנים שיש לקבוצה במעקב, אין יותר קומבינות עם סוכנים, אין יותר 'קופונים' ומצמצמים למינימום את האופציה ל'הפתעות' רעות עם שחקנים שאתה לא מכיר.
בדרך הזו גם יעלה לך גרושים כל העניין, גם תדע מה אתה מקבל, וגם תמקסם את אחוזי ההצלחה בפגיעה בזרים.
פשוט-זול, והרבה יותר מוצלח ממאיר ריפמן וסוכנים שמביאים לפה יאנצ'יק, קינגסטון אדאמו גלארזה ועוד ליצנים.
אם קורא את ההודעה הזו מישהו מהמועדון ורוצה הסבר מפורט לאיך מערכת סקאוט צריכה לפעול ולא הבין משהו מהתוכנית שלי, תרים לי טלפון, לא בושה.
בושה זה- להביא ליצנים שנה אחר שנה.
הלוואי..
מערך סקאוט שיהיה בנוי בצורה נכונה,יכול לחסוך לאלונה מאות אלפי דולרים על נגרים למינהם..
לא מאמין שהם ייבנו מערך כזה בכלל..
תיהיה בטוח שהם קוראים כאן כל תגובה..
וזאת לא הפעם הראשונה שאנשים ממלצים על מערך כזה..
כנראה יותר נוח לתת למאמנים לעשות קופות על חשבון המועדון..

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אני מאוד אתאכזב אם יקראו ולא יפנימו, המטרה היא לא רק למלא תפקיד, על כסא כל אחד יכול לשבת.
השאלה מי תורם למערכת ומקדם אותה, ומי ממלא תפקיד ומנציח את הכשלון הרב שנתי שקורה כאן, בחיי שבתקופת זינו פגענו יותר טוב בזרים.
וזה מביך לחשוב על זה.
אין יותר טוב מזרים, הם עולים לך זול יותר משחק מקומי (ענייני מיסוי) ובדרך זו ההשקעה הכי גדולה צריכה להיות בזרים! לא ברור מה מתחננים לישראלים סוג ב/ג/ד להגיע הנה שבאותו כסף וכסף גדול תוכל להנחית לכאן שחקנים מעולים שלא מעניין אותם שהמועדונים כאן לא משהו, ושאין מה לעשות כאן אחרי שעות העבודה, ושאין כאן ים.
צריכים להתעורר שם מהתרדמת וגז השינה שפוזר ברח' יהודה הלוי.

M.I.O.E

שליחה על ידי M.I.O.E »

שים לב לזה ותבין מי מנהל את המועדון ..

אירוע אמש, בו ירק עידן ורד ממכבי חיפה על מוטי מלכה, הוציא כמה מאנשי המועדון מכליהם. דוברת המועדון ציפורה חלפון שוחחה עם המנכ"ל אסי רחמים בניסיון למצוא פתרון לעניין.

זה ההבדל, אחת שמלצרית בסנוקר לא יכולה להיות מנהלת לך את המועדון..
אצלנו כל אוהד(לא מהשרופים) יודע מי "הדוברת" של הפועל באר שבע..
בשאר הקבוצות רוב האוהדים השרופים לא יודעים מה שם הדובר של קבוצתם!!

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

לא מעניין יעקב, צריך להתרכז אך ורק בצד המקצועי, ולנסות לשפר אותו,
כל השאר מבחינתי רכילות ולא דברים שאנחנו האוהדים צריכים להתעסק בהם.
צריכים לתת ביקורת על בחירת שחקנים, על יכולת, ועל מיקום.
כל השאר כמו 'מי חותך את המלפפונים לקייטרינג בתא הכבוד' מצטער לא מעניין אותי.
כל הפונקציונרים שיש להם בעיות מתוך המערכת יש להם 2 אפשרויות במידה ואין להם יכולת השפעה/לא מקבלים את הכלים להצליח:
1. להשאר ולהיות סמרטוט ו'לחיות עם זה'.
2. לשים את המפתחות ולתת לבעלת הבית להחליט מי יותר חשוב למערכת.

שלח תגובה