בפעם המאה אלף : פ-ר-ו-פ-ר-צ-י-ו-ת
בפעם המאה אלף : פ-ר-ו-פ-ר-צ-י-ו-ת
נכון, שיחקנו גרוע, ללא יותר מדי מחוייבות, התבטלנו במגרש וסבלנו מהחלטות לא טובות של המאמן, אבל תרדו לקרקע ומהר. לקרוא לגיא לוי להתפטר? לפני שבוע היללתם אותו על הרכש המדוייק ואחרי שבוע אתם קוראים לו להתפטר? אלו הסממנים של קבוצת תחתית. נכון שזה לא מה שאנחנו רוצים לראות ושחלק מהשחקנים נראים כמו מתחזים על הדשא, אבל כנסו לפרופורציות ונתעסק במשחקים החשובים שנשאר לנו עד הפלייאוף, אם נביא 10-12 נקודות שזה בהחלט לא בשמיים נהיה במצב טוב מאוד.
Re: בפעם המאה אלף : פ-ר-ו-פ-ר-צ-י-ו-ת
מי דיבר על המשחק? אתה שתית אלכוהול? הבנת הנקרא
תקרא על מה הביקורת שלי ולמה קראתי לכללללל הצוות הניהולי/מקצועי ללכת הביתה
על מה צריך פרופורציות? על זה ש3 וחצי חודשים לא מצאו זר אחד נורמלי? ששוב מחפשים כאלה שפרשו/מהמחלקה הקרדיולוגית?
תתעורר, מנהלים כמו מכולת קבוצה של מליונים.
על מה צריך פרופורציות? על זה ש3 וחצי חודשים לא מצאו זר אחד נורמלי? ששוב מחפשים כאלה שפרשו/מהמחלקה הקרדיולוגית?
תגדיר לי מזה משחק חשוב? משחק אחרון לסיום העונה כשאנחנו נאבקים נגד הירידה?!, במצב של הקבוצה כל משחק הוא סופר חשוב, אנחנו נבכה על כל נקודה שאיבדנו בכל מגרש, וכמו שהשחקנים נראים המצב בכי רע, זה לגיטימי לחלוטין למחות נגד המאמן והצוות המקצועי, מותר להפסיד אבל לא כשהקבוצה שלך נראית כמו כלום ושום דבר, הפורפרוציות שלך יצאו מגדרם שב"ש תקבר בבאר התחתית של הליגה וכשהיא לא תהיה תלויה בעצמה.
מעניין. שבוע שעבר הרכש הזה היה טוב והשבוע עשיתם אותו פח אשפה? הצוות המקצועי אשם שהגיע שחקן עם בעיות לב?! כשמביאים שחקן להתרשמות/מבחנים, גם אם הוא מאנגליה זה לא טוב וכשמביאים שחקן ע״ס קלטות והמלצות זה גם לא טוב. כמה זרים איכותיים כבר אפשר למצוא בינואר? הצוות המקצועי שלך מצויין, לא יודע אם זה יספיק להישאר בליגה, אבל תבין שאת האדמה החרוכה שהשאיר קלינגר, אי אפשר לתקן ב3 שבועות בינואר!sumsum כתב:מי דיבר על המשחק? אתה שתית אלכוהול? הבנת הנקרא
זה כל העניין!! ממחזור 4 ידעו מה הבעיות ושהסגל הזה יירד ליגה ללא חיזוק,
אז במה חיזקו? בשחקנים שלא שיחקו מ2010? בשחקנים מליגות ארכאיות?
בילדים שברור שלא יוכלו לאורך זמן למשוך את הקבוצה? בחייאת 3 חודשים לא מצאו זרים להביא לחתום??? בואנה איפה אתה חי, בק"ש נסעו ראו והביאו, מה פה? יו טיוב?
בושה.
אז במה חיזקו? בשחקנים שלא שיחקו מ2010? בשחקנים מליגות ארכאיות?
בילדים שברור שלא יוכלו לאורך זמן למשוך את הקבוצה? בחייאת 3 חודשים לא מצאו זרים להביא לחתום??? בואנה איפה אתה חי, בק"ש נסעו ראו והביאו, מה פה? יו טיוב?
בושה.
לגיטימי לחלוטין למחות נגד הצוות המקצועי זה דבר אחד, לקרוא להם להתפטר זה דבר שני. גם אני חושב שגיא לוי לא היה העיפרון הכי מחודד הקלמר היום, אבל זה לא כ״כ משנה כי השחקנים לא הגיעו היום לחיפה. ועדין אני טוען שנשאר לנו לוח משחקים טוב מאוד (חוץ מקרית שמונה) עד הפליאוף ושבכל תלוי בנו.דניב כתב:תגדיר לי מזה משחק חשוב? משחק אחרון לסיום העונה כשאנחנו נאבקים נגד הירידה?!, במצב של הקבוצה כל משחק הוא סופר חשוב, אנחנו נבכה על כל נקודה שאיבדנו בכל מגרש, וכמו שהשחקנים נראים המצב בכי רע, זה לגיטימי לחלוטין למחות נגד המאמן והצוות המקצועי, מותר להפסיד אבל לא כשהקבוצה שלך נראית כמו כלום ושום דבר, הפורפרוציות שלך יצאו מגדרם שב"ש תקבר בבאר התחתית של הליגה וכשהיא לא תהיה תלויה בעצמה.
אין בכלל קשר למשחק זה כל העניין, מי דיבר על המשחק? למי היו טענות לגבי הסגל שקלינגר הביא?
הטענות והכשלון הוא בגלל שנגמר חלון העברות, היה מקום ל3 זרים-מה הובא? ילד בן 22 שבחייו לא יצא מהמדינה שלו לשחק, על כל קשיי ההתאקלמות שצפויים לו.
אז איזה מערכת שפויה לוקחת כאלה סיכונים עם שחקן בעמדה כה מרכזית?
יתרה מכך, איזו מערכת מקצוענית שמתחילת אוקטובר יודעת שצריך להתחזק מגיע עד 4 ימים לפני מועד תום העברות ללא הזרים שנחוצים לה?
איזו מערכת מקצוענית ראויה מביאה זרים שלא שיחקו דקקקקקה בעונה הנוכחית, נותנת לו להרקב בשדה תעופה ובסוף מחליטה שהוא לא יחזור כי הוא לא מתאים כאילו נבחן בשדה תעופה?
איזה מערכת מקצוענית ראויה מביאה זר שלא מתאים לקבוצה כמו מכבי נתניה על תקציביה הדלים?
איזו מערכת מקצוענית ראויה מביאה זרים על סמך יו טיוב מבלי לנסוע למשחקים שלהם לראות אותם בשטח מוכר?
אז יענו לי ויגידו שיש עכשיו פגרה? זה המחדדדדל!!! הכי גדול- איפה היו 3 חודשים? איזה צוות ניהולי מקצועני לא מצליח להחתים שחקן אחד מוכח וכזה שלא מגיע לאחר שלא שיחק חודשים/עונות?
רק צוות כושל שצריך להניח את המפתחות.
הטענות והכשלון הוא בגלל שנגמר חלון העברות, היה מקום ל3 זרים-מה הובא? ילד בן 22 שבחייו לא יצא מהמדינה שלו לשחק, על כל קשיי ההתאקלמות שצפויים לו.
יתרה מכך, איזו מערכת מקצוענית שמתחילת אוקטובר יודעת שצריך להתחזק מגיע עד 4 ימים לפני מועד תום העברות ללא הזרים שנחוצים לה?
איזו מערכת מקצוענית ראויה מביאה זרים שלא שיחקו דקקקקקה בעונה הנוכחית, נותנת לו להרקב בשדה תעופה ובסוף מחליטה שהוא לא יחזור כי הוא לא מתאים כאילו נבחן בשדה תעופה?
איזה מערכת מקצוענית ראויה מביאה זר שלא מתאים לקבוצה כמו מכבי נתניה על תקציביה הדלים?
איזו מערכת מקצוענית ראויה מביאה זרים על סמך יו טיוב מבלי לנסוע למשחקים שלהם לראות אותם בשטח מוכר?
אז יענו לי ויגידו שיש עכשיו פגרה? זה המחדדדדל!!! הכי גדול- איפה היו 3 חודשים? איזה צוות ניהולי מקצועני לא מצליח להחתים שחקן אחד מוכח וכזה שלא מגיע לאחר שלא שיחק חודשים/עונות?
ההופעה הבזיונית של השחקנים היא תוצאה ישירה מהכנה לקויה של המאמן ושות', השכלנו לדעת העונה שאין משחקים טובים, הפסדנו כמעט לכל קבוצה בליגה, הפסדנו משחקים כשהובלנו, המציאות מחייבת אותנו להילחם בכל משחק, אני אישית לא קראתי לאף גורם להתפטר, לא שחכתי שרוב הסגל גיא לוי לא בחר ונאלץ להתמודד בעל כורחו עם הבחירות של קלינגר ושעדיין הסגל שלנו מטולא ורק כעת הזרים מגיעים, עדיין לא חרצתי את גורלם ודעתי תתגבש עליהם במהלך כמה משחקים רצופים.izguy83 כתב:
לגיטימי לחלוטין למחות נגד הצוות המקצועי זה דבר אחד, לקרוא להם להתפטר זה דבר שני. גם אני חושב שגיא לוי לא היה העיפרון הכי מחודד הקלמר היום, אבל זה לא כ״כ משנה כי השחקנים לא הגיעו היום לחיפה. ועדין אני טוען שנשאר לנו לוח משחקים טוב מאוד (חוץ מקרית שמונה) עד הפליאוף ושבכל תלוי בנו.
עם זאת הייתי רוצה שהבעלים תבצע כמה מהלכים שיזעזעו את השחקנים, מעריך את גיא לוי כמאמן אולם לא מסכים עם צורת המשחק שלו שמשלמים עליה ביוקר, מודע לאילוצים שמוצבים בפניו עם זאת מתוקף תפקידו להערך בהתאם, לא לחינם הוא מקבל משכורת, ועם איך שנראינו היום ממולץ לו לשנות סגנון, כי גם לנו נמאס מהכישלון, ויגיע היום שגם אנחנו נעלה הילוך בסבלנות.
טוב, כדי שבאמת תיכנסו לפרופורציות.
גיא לוי סגר שבוע שעבר סיבוב עם 19/45 נקודות. מדובר ב42 אחוזי הצלחה, שזה כמעט מה שעשינו בעונה שעברה (כולל חצי עונה עם מליקסון), ואחוז הצלחה שמספיק לאמצע טבלה לאורך עונה נורמלית.
אנחנו כאוהדים יכולים להתעצבן על משחקים כמו היום וכמו מכבי ת"א שנראה שלא התאמצו, לא היו מוכנים וכולם משקשקים. שזאת ביקורת נחמדה, אבל לא כזאת שאפשר להסיק ממנה משהו. תפקידו של מאמן טוב זה לפרק את הביזיון לסיבות מקצועיות פרופר שאפשר לעבוד עליהם מקצועית.
גיא לוי סגר שבוע שעבר סיבוב עם 19/45 נקודות. מדובר ב42 אחוזי הצלחה, שזה כמעט מה שעשינו בעונה שעברה (כולל חצי עונה עם מליקסון), ואחוז הצלחה שמספיק לאמצע טבלה לאורך עונה נורמלית.
אנחנו כאוהדים יכולים להתעצבן על משחקים כמו היום וכמו מכבי ת"א שנראה שלא התאמצו, לא היו מוכנים וכולם משקשקים. שזאת ביקורת נחמדה, אבל לא כזאת שאפשר להסיק ממנה משהו. תפקידו של מאמן טוב זה לפרק את הביזיון לסיבות מקצועיות פרופר שאפשר לעבוד עליהם מקצועית.
בס"ד
מסכים עם פותח האשכול.
עוד נקודה שלא הועלתה היא וצריכים להתחשב בה היא העובדה שהקבוצה שלנו מאוד צעירה, מה שגורם לכך שגם אם נרצה או לא נרצה עליות וירידות ביכולת הן דבר טבעי.
מעדיף להפסיד את הנקודות מול קבוצות שהן מרכז-צמרת ולא מול קבוצות שהן מרכז-תחתית שעד עכשיו מולם אנחנו עושים את העבודה.
והנק' שסומסום מעלה היא נקודה שגם אני העליתי פה כבר לפני המשחק מול מכבי ת"א, מצד שני צריך להתחשב בכך שאיזה שחקן "תותח" כלשונכם ירצה להגיע לקבוצה שנמצאת עמוק עמוק במאבקי הישרדות?
אם אותו שחקן הוא באמת "תותח" ושחקן מוביל בקבוצתו אני לא מאמין שהוא ייקח את הסיכון המקצועי בירידת ליגה ופגיעה בקריירה בשביל כמה דולרים.
מסכים עם פותח האשכול.
עוד נקודה שלא הועלתה היא וצריכים להתחשב בה היא העובדה שהקבוצה שלנו מאוד צעירה, מה שגורם לכך שגם אם נרצה או לא נרצה עליות וירידות ביכולת הן דבר טבעי.
מעדיף להפסיד את הנקודות מול קבוצות שהן מרכז-צמרת ולא מול קבוצות שהן מרכז-תחתית שעד עכשיו מולם אנחנו עושים את העבודה.
והנק' שסומסום מעלה היא נקודה שגם אני העליתי פה כבר לפני המשחק מול מכבי ת"א, מצד שני צריך להתחשב בכך שאיזה שחקן "תותח" כלשונכם ירצה להגיע לקבוצה שנמצאת עמוק עמוק במאבקי הישרדות?
אם אותו שחקן הוא באמת "תותח" ושחקן מוביל בקבוצתו אני לא מאמין שהוא ייקח את הסיכון המקצועי בירידת ליגה ופגיעה בקריירה בשביל כמה דולרים.
נו באמת!!!sumsum כתב:אין בכלל קשר למשחק זה כל העניין, מי דיבר על המשחק? למי היו טענות לגבי הסגל שקלינגר הביא?
תהיה רציני, איזה שחקן רציני ירצה לבוא לקבוצה שנלחמת על הירידה?
עזוב, קח את קבוצות הצמרת ותגיד לי איזה שחקן בקליבר רציני הם הביאו.
ובוא ננתח את הדוגמא שהעלית (ק"ש) : רב"ש נסע לראות שחקן שהוא עקב אחריו הרבה זמן והחתים בכלל שחקן אחר (סולארי) שנכנס לקבוצה שהיא מכונה משומנת העונה ושהכל הולך לה ובינתיים הוא ברמה של הקבוצה, לא יותר מזה, אי אפשר להגיד שהוא שדרג אותם.
ועוד נקודה, לא נראה לי ששחקן כמו סולארי היה מגיע לקבוצה בישראל שלא חזק במאבק האליפות, אז צא מהסרט שאתה חי בו.
הקבוצה שלנו לא יציבה וזה מעצבן. מכאן ועד להאשים את הצוות המקצועי שהוא חובבן ולא יודע מה הוא עושה, זה כבר הכפשה והאשמות שווא.
[quote="izguy
ובוא ננתח את הדוגמא שהעלית (ק"ש) : רב"ש נסע לראות שחקן שהוא עקב אחריו הרבה זמן והחתים בכלל שחקן אחר (סולארי) שנכנס לקבוצה שהיא מכונה משומנת העונה ושהכל הולך לה ובינתיים הוא ברמה של הקבוצה, לא יותר מזה, אי אפשר להגיד שהוא שדרג אותם.
ועוד נקודה, לא נראה לי ששחקן כמו סולארי היה מגיע לקבוצה בישראל שלא חזק במאבק האליפות, אז צא מהסרט שאתה חי בו.
הקבוצה שלנו לא יציבה וזה מעצבן. מכאן ועד להאשים את הצוות המקצועי שהוא חובבן ולא יודע מה הוא עושה, זה כבר הכפשה והאשמות שווא.[/quote]
חחחחחחח
הצחקת אותי, טוב אתה
הקבוצה שלנו לא יציבה וזה מעצבן. מכאן ועד להאשים את הצוות המקצועי שהוא חובבן ולא יודע מה הוא עושה, זה כבר הכפשה והאשמות שווא.[/quote]
חחחחחחח
הצחקת אותי, טוב אתה
חחחחחחחsumsum כתב:[quote="izguy
הקבוצה שלנו לא יציבה וזה מעצבן. מכאן ועד להאשים את הצוות המקצועי שהוא חובבן ולא יודע מה הוא עושה, זה כבר הכפשה והאשמות שווא.
הצחקת אותי, טוב אתה[/quote]
שמח שהצחקת אותי, אבל העובדות מדברות.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
טופזוקוב וטלקסקי הגיעו בזמנו להפועל ת"א שנאבקה נגד הירידה. לאונרדו פאסוס ודריו פרננדס הגיעו עכשיו לבית"ר י"ם. אוסטין אגידה הגיע בזמנו בינואר להפועל פתח תקווה. מקרייב הגיע בזמנו בינואר לאשדוד גם היא במאבק נגד הירידה.izguy83 כתב: נו באמת!!!
כשעוקבים אחרי שחקן מספיק זמן או כששמים כסף רציני על שחקן אפשר להביא שחקנים איכותים שיגיעו גם לקבוצות תחתית בישראל.
כשמחפשים מציאות ושחקנים זולים/ללא חוזה אז קשה למצוא שחקנים איכותים בינואר, בזה אין ספק.
עדיין יש לקבוצה זמן לתקן. מקווה מאוד שבקבוצה ינצלו את הכסף שיש (או לפחות שאומרים שיש) כדי לחזק את הקבוצה בשחקנים איכותים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לדוגמא:izguy83 כתב: נו באמת!!!
https://www.nrg.co.il/online/71/ART2/33 ... at=6508190" onclick="window.open(this.href);return false;