היום-שלישי
שעה-18:30
דילמה-ללכת או לא למשחק
הקדמה:
אני אוהד הקבוצה למעלה מ-20 שנה. רוב העונות מנוי למשחקי הבית ומגיע לבערך חצי ממשחקי החוץ...
רוב הזמן(כמו שרובכם יודע) יש יותר אכזבות/הפסדים/כאבים/לפעמים ביזיונות. ולפעמים יש גם רגעי אושר קטנים...קטנים?? לא לא, התכוונתי שמספרם מועט אבל העוצמה... ענקית. כן כך הם חייו של אוהד הפועל ב״ש, נע בין יאוש לתקווה, בין אופטימיות לפסימיות, בין גאווה לשפל... אך כמו שחתימתי מעידה(״הכאב הוא זמני , הגאווה היא לנצח״) לא מתייאשים וממשיכים הלאה. בטוב , ברע, בלאומית, ובליגת העל...
אז תפסתי את עצמי שואל,תוהה,מתפלא... מה נלך למשחק?? 80 ש״ח, סיכויים עלובים(לנוכח החודש האחרון לפחות),קור כלבים ואובך שמקשה על הנשימה שגם ככה לא קלה...
מה לא נלך?? משחק גביע, נוקאווט, אולי תהיה דרמה,הארכה,פנדלים(מין נבואה שכזאת ויהיו עוד בהמשך), זה פה בב״ש...
אספתי את עצמי והלכתי... הגעתי 25 דקות לפני פתיחת המשחק(הכי מאוחר שהגעתי עד כה) הקהל מועט,מנומנם,כעוס מאירועי השבת.. בערך כמוני...
אותו קהל עודד בצורה נפלאה! גם אחרי השער בדקה 46 בתוספת של מחצית ראשונה, שער שאמור להוציא רוח מהמפרשים של ספינה שגם ככה בטביעה,שער די באשמת לויטה (הנפלא) ועדיין הקהל שר לו שירים(אמרתי לעצמי בלב הוא עוד יחזיר לנו בפנדלים)
לא ייפרט יותר מידי על המשחק שכן הוא ארך 120 דקות+ פנדלים וגם היה עמוס אירועים והזדמנויות,החמצות, מהפכים, מומנטומים שמשתנים...
נדלג אל הפנדלים: אקסברד ניגש(אחרי שהחמיץ במשחק פנדל) ואני אומר(בלב) הוא בטוח מכניס... וגול!! גלבאן ניגש(ואני אומר בלב עדיין) זה זמן לויטה ואכן לויטה הודף!! שבחון ניגש ובעיטה מצויינת לרשת בחצי גובה פנימה!! ובני יהודה ניגשת ואני אומר(כבר לא בלב) שזה עף לשמיים ואכן עף!! גביש בועט מצויין פנימה!! בני יהודה שוב ואני אומר(ממש בקול רם) גם את זה לויטה לוקח.. אכן לקח!!(השופט החליט אחרת אבל זה כבר לא שינה דבר)
..היה פשוט תענוג... ובעונה כזאת אל לנו להמעיט בערכו של התענוג... היה פשוט שווה כל אגורה..דרמה מלווה בהמון התקפי לב... אבל עם כמו שנראינו היום היא גם הייתה עמוסת תקוות שהכל יהיה בסדר רק צריך להמשיך כך...
לא יודע אם זה הצעקות מאלונה/השחקנים שנמאס להם לבזות אותנו ובעיקר את עצמם/אולי בני יהודה שנהיינו עבורם לכבשה... והאמת גם לא מעניינת אותי הסיבה...
רק תמשיכו ככה!
אוהב אותך הפועל באר שבע!
מונולוג של אוהד
מונולוג של אוהד
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
Re: מונולוג של אוהד
ההתלבטות, התחושות והסיטואציות שתיארת הן בדיוק מה שאני ואני מניח שעוד רבים עברנו אתמול- החל מאם בכלל כדאי ללכת למשחק וכלה בדרמה עם ההפי אנד שקיבלנו בתמורה לזה שהוצאנו את עצמנו מהבית במזג אויר מסריח ומהכיס 80 ש״ח. אתמול לשם שינוי הייתה תמורה לאגרה.