פנייה לאלונה.
פנייה לאלונה.
בשבת הבאה יתקיים בוסרמיל משחק על 6 נקודות נגד הפועל פ"ת.
לא הגיוני שנשלם 80 שקל בשביל משחק כזה ומשחקי תחתית אחרים! עד סוף העונה מחירי הכרטיסים צריכים להיות 25/50 מקסימום!
במצב שנקלענו אליו, הקבוצה צריכה את הקהל, ולא ההפך, וצריך לזכור שכדורגל ששווה את המחיר של הכרטיס אנחנו לא נראה.
הקהל שיגיע למשחקים שנשארו עד סוף העונה, לא יגיע כדי לראות כדורגל, הוא יגיע כדי להציל את הקבוצה שלו!
הקבוצה צריכה את הדחיפה של הקהל שלה במשחקים החשובים האלה!
יאללה הפועל!
לא הגיוני שנשלם 80 שקל בשביל משחק כזה ומשחקי תחתית אחרים! עד סוף העונה מחירי הכרטיסים צריכים להיות 25/50 מקסימום!
במצב שנקלענו אליו, הקבוצה צריכה את הקהל, ולא ההפך, וצריך לזכור שכדורגל ששווה את המחיר של הכרטיס אנחנו לא נראה.
הקהל שיגיע למשחקים שנשארו עד סוף העונה, לא יגיע כדי לראות כדורגל, הוא יגיע כדי להציל את הקבוצה שלו!
הקבוצה צריכה את הדחיפה של הקהל שלה במשחקים החשובים האלה!
יאללה הפועל!
Re: פנייה לאלונה.
לגמרי מסכים.
יש פה מישהו שבאמת יכול להעביר את המסר??????....
זהו צעד סופר חשוב למאבקי הירידה
זהו צעד סופר חשוב למאבקי הירידה
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

את שעת המשחקים התאחדות קובעת, אבל בכל מה שקשור למחירי הכרטיסים
צודק בהחלט.
אני חושב שיו"ר העמותה צריך לפנות לאלונה בנושא
צודק בהחלט.
אני חושב שיו"ר העמותה צריך לפנות לאלונה בנושא
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
צריך לזכור שבמכירה מוקדמת בדר"כ המחירים הם זולים משמעותית ממחיר בקופות בשבת
[align=center]
GIFSoup[/align]

- dardasmiley
את שעת המשחקים ההתאחדות בשיתוף עם צ'רלטון קובעת, האמת שרציתי לפתוח על זה טופיק כבר לפני שבועיים אבל הייתי בטוח שמישהו אחר יעשה את זה במקומי, לפני שבועיים אם אני לא טועה צ'רלטון הסכימה לבקשת אוהדי בית"ר ירושלים והזיזה שעת משחק לאחרי צאת השבת. מה שאומר שלנו מוכרים לוקשים וסיפורים ומערבבים אותנו על ימין ועל שמאל אבל כשמדובר באוהדים של קבוצה גדולה או אוהדים אלימים כולם מקפלים את הזנב בשקט ונותנים להם מה שהם רוצים. פשוט שחיתות!!!!
https://one.co.il/Cat/Articles/Article. ... id=0&bz=25" onclick="window.open(this.href);return false;
https://one.co.il/Cat/Articles/Article. ... id=0&bz=25" onclick="window.open(this.href);return false;
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביב כתב:צריך לזכור שבמכירה מוקדמת בדר"כ המחירים הם זולים משמעותית ממחיר בקופות בשבת
השאלה אם אכן תהיה הנחה במכירה מוקדמת, כי בשני משחקי הבית האחרונים מול הפועל ת"א ונתניה לא היה דבר כזה..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- A Chosen One
כרטיס לאוהד שלנו עולה 30/60 היום.redo כתב:בשבת הבאה יתקיים בוסרמיל משחק על 6 נקודות נגד הפועל פ"ת.
הקבוצה צריכה את הדחיפה של הקהל שלה במשחקיםr החשובים האלה!
יאללה הפועל!
כל הרעיון של המכירה המוקדמת זה לתת לאוהד שלנו מחיר נמוך יותר משל אוהדי היריבה, זה לא רק בשביל להבטיח שהאוהדים יגיעו. דרך המכירה המוקדמת אפשר להחזיר לכל הקבוצות הקטנות ששמעו שהקהל של בש מגיע ופתאום מקפיצים את המחיר ב30 שקל.. אני קונה עם חבר תמיד במכירה מוקדמת ולא זכור לי מתי שילמתי 80 בפעם האחרונה
ככה זה האוהדים שלנו לאחרונה אין להם כח ללכת לקניון לקנות במכירה מוקדמת ואז הם בוכים שעולה 80 .
אבל בכל מקרה הייתי מציע למועדון לא למכור במכירה מוקדמת בלונה והקניון כי סתם לוקחים לאוהדים עמלה וזה הופך את זה ליותר מעצבן גם אם משלמים פחות .
אבל בכל מקרה הייתי מציע למועדון לא למכור במכירה מוקדמת בלונה והקניון כי סתם לוקחים לאוהדים עמלה וזה הופך את זה ליותר מעצבן גם אם משלמים פחות .

גם בקופות כרטיס למשחק של תחתית לא אמור לעלות 80 שקל!
עם או בלי קשר ספציפית למשחק הקרוב, אפשר וצריך מעכשיו לנסות לפעול גם בנוגע לעונות הבאות.
אתר השישית בליגה, החליט לצאת במאבק ולגרום לפילוט של בני יהודה (מחיר אחיד, 50 ש"ח) להיות משהו עבור כלל הקבוצות.
מוזמנים להצטרף למאבק: https://www.atzuma.co.il/hashishit" onclick="window.open(this.href);return false;
אתר השישית בליגה, החליט לצאת במאבק ולגרום לפילוט של בני יהודה (מחיר אחיד, 50 ש"ח) להיות משהו עבור כלל הקבוצות.
מוזמנים להצטרף למאבק: https://www.atzuma.co.il/hashishit" onclick="window.open(this.href);return false;

לא ייתכן שליכולת של הקבוצה+המתקן שנקרא וסרמיל אוהדים ישלמו פה 80 ש"ח.
אפילו שיש יום וחצי מכירה מוקדמת ואף אחד לא באמת מספיק זה לא מספיק!
למה לא לעשות 25/50 למה ?
הריי היא תרוויח יותר כסף כי יבואו יותר אוהדים!
פשוט ביזיון 80 שקל לשלם - ביזיון !!!!!
אפילו שיש יום וחצי מכירה מוקדמת ואף אחד לא באמת מספיק זה לא מספיק!
למה לא לעשות 25/50 למה ?
הריי היא תרוויח יותר כסף כי יבואו יותר אוהדים!
פשוט ביזיון 80 שקל לשלם - ביזיון !!!!!
עזבו יכולת עזבו מתקן ..!
אלונה לבד צריכה לעשות את זה ועם היא לא עושה את זה היא חוזרת על טעויות או יותר נכון מוסיפה עוד טעויות למה שהיא עושה פה כבר שנים !
כל קבוצה שנקלעת במחזורי הסיום למצב כזה או שמורידה מחירים בצורה דרסטית או פשוט נותנת כרטיסים בחינם !
זה שי !
אלונה לבד צריכה לעשות את זה ועם היא לא עושה את זה היא חוזרת על טעויות או יותר נכון מוסיפה עוד טעויות למה שהיא עושה פה כבר שנים !
כל קבוצה שנקלעת במחזורי הסיום למצב כזה או שמורידה מחירים בצורה דרסטית או פשוט נותנת כרטיסים בחינם !
זה שי !

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נדב סגרון כתב:אבל בכל מקרה הייתי מציע למועדון לא למכור במכירה מוקדמת בלונה והקניון כי סתם לוקחים לאוהדים עמלה וזה הופך את זה ליותר מעצבן גם אם משלמים פחות .
כבר החל מהעונה שעברה לא נגבית עמלה ברכישת כרטיס למשחקי הבית, זאת ע"פ דרישת המועדון.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר