מניה דיפרסיה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

מניה דיפרסיה.

שליחה על ידי גיל שגיב »

זה סיפור המשחק מול ק.שמונה לפחות מבחינתי.

מחצית ראשונה - דיפרסיה.

לראות את המערך שהציב גיא לוי ולהתביש/להתאכזב/להשתומם/להעצב.
ואז גם להזכר בקלינגר ולאחל לו בלב מס' צרות לא קטנות....כמה עלובה יכולה הקבוצה להראות ועוד מול מי ?
ק. שמונה ??? הרי אפילו בזמנו נגד ברצלונה הגדולה לא שיחקנו במערך כזה הגנתי.

ואז גם מקבלים שער...כאילו לא מספיק שנעצו לנו את הסכין אז עכשיו גם מסובבים אותה....

נכון, אתה בשלבים הללו גם מגלה סוג של הבנה לנוכח הקבוצה העלובה שיש לנו העונה ומבין בקטנה את גיא לוי...
רק שמה לעשות וקשה לחיות עם כלום כדורגל שכזה.

מחצית שניה - מניה (לא ממש אבל סוג של)

מלכה ואקסברד נכנסים ואז פתאום גם יש התקפות, עברנו את החצי !!!! יייייששש!!!! נו, גם זה משהו,לא ?
דני עמוס מזנק,דני עמוס מנתר....ריח של שער באויר.
ואז נאסר נותן את הנגיחה ואנחת רווחה נשמעת.....(בשלב הזה ותודו כולכם אנחנו גם הופכים לחזירים קטנים...נקודה ? למה לא שלש ?)
ההצלה של לויטה בדקה ה-91 מחזירה אותנו לפרופורציות...נקודה ? טוב מאוד,תודה רבה.

רבות נכתב ועוד יכתב על העונה המאכזבת הזו, חשוב יותר מכל שאלונה בעיקר אלונה תלמד ותשכיל לישם את כל התובנות מימה שאנחנו עוברים השנה.

ועוד דבר, תיקו או חלילה הפסד בשבת מול פ"ת וכאילו לא עשינו כלום, רק שעכשיו אנחנו מתפנים למשחקים עד סוף העונה מול קבוצות 'הליגה שלנו'
משחקים מול קבוצות הפלי אוף התחתון, שם אנחנו חייבים לגלות עדיפות,אין ברירה אחרת.

בהצלחה ! :דגל:

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: מניה דיפרסיה.

שליחה על ידי הסניגור האדום »

תודה רבה גיל, זה ההסבר על הנושא שפתחתי במחצית הראשונה שבו אתה מסביר הכי טוב לכול המקטרגים עליי, ושוב פעם תודה.
רק אל תשכח מי יצא......

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

הסניגור האדום כתב: רק אל תשכח מי יצא......
לא כי אין קשר לזה שהשתנתה השיטה, אין קשר שהכנסנו כלים התקפיים. הבעיה היא רק אביתר!

אתה בלתי נסבל.

ולמען הסר ספק- אביתר לא מגן. לא חושבת שהוא כזה, לא חושבת שהוא טוב.

אבל מישל, חלאס!
תמונה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

תיארת די יפה את מצב הרוח תוך כדי התפתחות המשחק. אמרתי את זה במהלך המשחק
ואומר גם עכשיו, אפשר לבקר כמה שרוצים את גיא לוי וגם הרבה פעמים בצדק, אבל אם הוא לא
פה אנחנו 10 נקודות פחות. לגבי אילוז, אין ספק שהוא מגלה חולשה רבה ולא הייתי יוצא איתו
למלחמה, אותו כנ"ל לגבי שבחון. בעונה כזו אנחנו חייבים שלכל השחקנים תהיה רוח לחימה ואוריינטציה
הגנתית, זה לוקסוס גדול מדי שיהיו במגרש שחקנים שישוטטו סטייל שיבחון, עם כל הכישרון שיש לו.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

:/

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

אריק,

אני גם חושבת שבמצבנו אנחנו זקוקים לשחקנים לוחמנים.

מצד שני, קיסו לא משוטט על המגרש? ומה לגבי נאסר, הוא עם אוריינטציה הגנתית?! ומלכה?

זה לא שמה שיש לנו כרגע זה חומר לוחמני ורק שבחון משוטט באמצע.

מה שכן, אני מסכימה שהוא צריך ליהיות מעורב יותר במשחק שלנו ולנהל אותו.

במחצית הראשונה ברמת השרון (משחק שאין אחד שירצה לזכור) כששבחון בא לידי ביטוי הוא היה מעורב בשלושת הגולים, ניהל את המשחק ודי הורגש חסרונו כשנפצע.

מאוד באופנה להוריד אותו לספסל, לדעתי זו טעות. בעיקר בגלל הפוטנציאל.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

הילה חדד כתב:אריק,

אני גם חושבת שבמצבנו אנחנו זקוקים לשחקנים לוחמנים.

מצד שני, קיסו לא משוטט על המגרש? ומה לגבי נאסר, הוא עם אוריינטציה הגנתית?! ומלכה?

זה לא שמה שיש לנו כרגע זה חומר לוחמני ורק שבחון משוטט באמצע.

מה שכן, אני מסכימה שהוא צריך ליהיות מעורב יותר במשחק שלנו ולנהל אותו.

במחצית הראשונה ברמת השרון (משחק שאין אחד שירצה לזכור) כששבחון בא לידי ביטוי הוא היה מעורב בשלושת הגולים, ניהל את המשחק ודי הורגש חסרונו כשנפצע.

מאוד באופנה להוריד אותו לספסל, לדעתי זו טעות. בעיקר בגלל הפוטנציאל.
רק שניגוד לנאסר, קיסו ושות', הוא לא פוטנציאל, הוא שחקן בן 29. אם עכשיו הוא לא יתחיל לעשות משהו אימתי?
נכון, יש לו משחקים טובים, רמה"ש או בגביע נגד בני יהודה. אבל שהוא לא טוב הוא פשוט לא נמצא.

יכול להיות שסתם יש לי משהו נגד שחקנים שאוהבים ליפול או לקחת צעד אחורה במאבק על כדור.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
רק שניגוד לנאסר, קיסו ושות', הוא לא פוטנציאל, הוא שחקן בן 29. אם עכשיו הוא לא יתחיל לעשות משהו אימתי?
נכון, יש לו משחקים טובים, רמה"ש או בגביע נגד בני יהודה. אבל שהוא לא טוב הוא פשוט לא נמצא.

יכול להיות שסתם יש לי משהו נגד שחקנים שאוהבים ליפול או לקחת צעד אחורה במאבק על כדור.
מן הסתם, בגלל שיש לו אפ אנד דאון הוא משחק בב"ש ולא באירופה.

מתי שהוא כן נותן משחק טוב, אפשר לראות שכל הקבוצה נראית טוב יותר.

ובוא נדייק, יש לך משהו נגד אותו סוג של שחקנים אבל גיל 28 ומעלה. עם השאר אתה מאוד סלחן.

בכל אופן, הויכוח הזה די מיותר. לא נגיע להסכמה בעניין של שבחון. ננעלתם על העובדה שהוא פרווה, רך ולא נלחם. קשה להזיז אתכם מזה.

ואגב, דווקא כשמדובר בשחקן צעיר שמקבל הזדמנות אני מצפה לראות קצת יותר אוריינטציה לוחמנית ולעשות הגנה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

הילה צר לי על הסלחנות שלך לכול אלה שהבאנו עד הלום,הסלחנות שלך והנחמדות תוביל אותנו במהרה לליגה השניה,
אני כואב אני דואב לראות שחקנים שהם אחרי השיא, שהיו אמורים לסיים את הקריירה במכבי באר שבע או בהפועל ערד והם עדיין כאן,
ההבדל הוא ענק אביאל אליק בין הביקורת שלי לשחקנים ולבין הביקורת לגיא,
השחקנים חסרי יכולת לא מסוגלים כול אחד וסיבותיו,גיא סובל מעליות ומורדות, שאם לא היו לו אותם הוא היה מאמן את הנבחרת ואף היה מצליח לאמן בחו"ל,
גם לעליות ולמורדות שלו זכותי להתעצבן לכעוס ולא להסכים איתו, בדיוק איך שהוא עושה ומאמן את הקבוצה מבלי לשאול אותי או אותכם,
לא מבין על מה ההתנפלות.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ועדיין הוא השחקן הכי טוב שלנו-שבחון עם העליות ועם הירידות
שהוא לא על המגרש אנחנו 2 רמות מתחת
שום מילה על אל-קפיטן.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

sumsum כתב:ועדיין הוא השחקן הכי טוב שלנו-שבחון עם העליות ועם הירידות
שהוא לא על המגרש אנחנו 2 רמות מתחת
שום מילה על אל-קפיטן.
זה ממש לא נכון וגם לא מגובה סטטיסטית.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
שבחון אולי לא מפגין בכל משחק את שיא היכולת אבל הוא עדיין השחקן היחידי שיכול למלא בצורה טובה את תפקיד עושה המשחק, והוא ממלא אותו רוב הזמן בצורה טובה.
דבר שהוא צריך להשתפר בו זה המספרים, הוא מקבל חופש מלא במרכז המגרש וחייב להביא את עצמו לידי ביטוי ביותר שערים ובישולים.
גם על נאסר יש לדעתי הגזמה בביקורת, רוב הזמן הוא כן יורד להגנה ומפעיל לחץ ויחד עם זאת מביא גם תפוקה התקפית טובה מאוד ביחס לשאר הקבוצה.למלכה שגם לא מבצע הגנה וגם לא מביא שום ערך מוסף להתקפה כמעט ואין טענות.
אני לא סגור על קיסו, הוא לוחץ טוב ורץ לא מעט אבל הוא עדיין לא מספיק דומיננטי בקישור וכמעט ולא זוכה בכדורים.גם המסירות שלו הם בעיקר לרוחב ולא לעומק.
וקנין צריך לראות יותר דקות, הערך המוסף שהוא מביא איתו בדמות המון לחימה והתלהבות צריכים להיות יותר על הדשא.

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

ידידאל יש שחקנים שגם אם לא כובשים הם ה-שחקנים המשמעותיים
בטח לא נאסר (שבולט מבחינה סטטיסטית) או אקסברד
שבחון הוא העוגן בחלק ההתקפי זה שלא מתפרק בלחץ

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לדעתי שבחון חייב לשחק.
גם אני בעבר טענתי שהוא רך, שהוא לא לוקח אחריות וכו...
בזמן האחרון שמתי לב שכשהוא לא על המגרש, אנחנו פשוט לא משחקים כדורגל ובועטים את כל הכדורים למעלה בלי כתובת.
כשהוא כן על המגרש, המשחק הרבה יותר מאורגן (למרות שעדין זה לא מספיק מאורגן ובגלל זה אנחנו קבוצת תחתית), אבל כרגע זה יותר טוב מכלום.
לגבי נאסר, לא מבין אתכם, מה עוד הבחור יצטרך לעשות כדי שתבינו שמדובר בשחקן הרכב לגיטימי ברוב קבוצות ליגת העל, בטח בהפועל ב"ש.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

באמת, אם אני ואחרים לא נסתכל על הטבלה מדי פעם ולא נלך ולא נצפה בחבורה של גיא, אלא נקרא כול הזמן את התגובות של חלק מהכותבים כאן יהיה ממש כייף, אנו נבין שהפועל באר שבע מתמודדת על אליפות או לכול הפחות על מקום באירופה,
חברים חברים חברים .... תתעוררו המחצית הראשונה אתמול הייתה זוועה ואני עוד עדין,
כול השחקנים אולי פרט לשלושה היו זוועה אז מה אתם עושים איתם חסד מה?
אין להם יכולת תקלטו בגלל זה אנחנו נמצאים במיקום הזה בטבלה,

שלח תגובה