בד גיא

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
bs war

בד גיא

שליחה על ידי bs war »

https://sports.walla.co.il/?w=/157/2509561" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: בד גיא

שליחה על ידי izguy83 »

כתבה מגמתית ומגעילה שמראה רק את חצי הכוס הריקה.אפשר לחשוב שהוא מעיף מאימונים שחקנים שכבשו 15 שערים העונה והיו המצטיינים בכל משחק.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אם אופיר סער אוהד של הקבוצה, הוא צריך להתבייש.

סמל אישי של משתמש
נדב סגרון

שליחה על ידי נדב סגרון »

אני באמת רוצה שבקבוצה השתלבו אנשי מקצוע ושחקנים באר שבעים אבל כל פעם שאני קורא כתבה כזאת אני מבין כמה הם סמרטוטים כתבה מגמתית לא נעימה לקריאה בקיצור כתבה גרועה לנסות בכתבה אחת להשוות בין גיא לוי לניר קלינגר זה פשוט בדיחה . להתפלא על זה שמאמן מעיף שחקנים שלא מצליחים לחבר פס כל היום מלכלכים ומדליפים זה גם בדיחה עצובה . לא להבין למה מאמן מתעצבן מזה שלא משתפים אותו בכך שמחתימים שחקנים צעירים זה גם בדיחה במיוחד שמדובר בגיא שבאמת מבין דבר או 2 בשחקני נוער .
בקיצור גועל של כתבה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
mair369

שליחה על ידי mair369 »

גועל נפש של כתבה.

אני ממש לא מהחסידים של גיא לוי אבל אם יש משהוא שאני מצדיק ומחזק אותו, זה העובדה שהוא לא דופק חשבון לשום שחקן, בטח ובטח לא לכמה צעירים שחיים בסרט כאילו הם "כוכבים".
מצידי שיעיף אפילו חצי קבוצה, כל עוד השחקנים ממשיכים לזלזל במועדון בקהל ובכל האנשים שבזכותם הם מתפרנסים ומקבלים את הבמה לשחק בליגה הראשונה, אז שילכו לחתום אבטלה, אולי רק אז הם יעריכו את כל מה שהמועדון נתן להם.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

הכתבה רק חיזקה את הדעה שיש על מי לסמוך ושיש בחור אחראי שעומד על הקווים
אני מאמין בו ובדרך שלו... עונה הבאה תהיה עונה טובה הרבה יותר, בליגת העל כמובן

שלח תגובה