גם אם זה כואב אותך אוהב
גם אם זה כואב אותך אוהב
וכמה שזה כואב, לאבד 3 נקודות מכלום, ממשחק מצוין בשליטה שלנו להפסיד בגלל חוסר אחריות של כמה שחקנים טיפשים.
גביש ונאסר עם הטעויות של המשחק, הראשון מחפש את הנפילה במקום לבשל את ה- 2:0- פ"ת יוצאת למתפרצת ומשווה, השני עם עבירה שכולה טמטום (עבירה מאחורה בחצי של היריב כשיש לך צהוב?!). אבל כנראה שזה המחיר שאנחנו צריכים לשלם על קבוצה צעירה.
שלא לדבר על ההחמצות. ד"ש לאקסברד, זינו ולשבחון שיכלו לגמור את המשחק כבר במחצית.
בקיצור איבדנו נקודות יקרות מפז באמת בגלל שטויות, אבל אפשר לפחות להתעודד קצת מהיכולת..
גביש ונאסר עם הטעויות של המשחק, הראשון מחפש את הנפילה במקום לבשל את ה- 2:0- פ"ת יוצאת למתפרצת ומשווה, השני עם עבירה שכולה טמטום (עבירה מאחורה בחצי של היריב כשיש לך צהוב?!). אבל כנראה שזה המחיר שאנחנו צריכים לשלם על קבוצה צעירה.
שלא לדבר על ההחמצות. ד"ש לאקסברד, זינו ולשבחון שיכלו לגמור את המשחק כבר במחצית.
בקיצור איבדנו נקודות יקרות מפז באמת בגלל שטויות, אבל אפשר לפחות להתעודד קצת מהיכולת..
Re: גם אם זה כואב אותך אוהב
"משחק מצויין בשליטה שלנו..."
לויטה עבד שעות נוספות במשחק הזה אם לא שמת לב. פ"ת הייתה לא פחות טובה מאיתנו אם לא יותר טובה.
לויטה עבד שעות נוספות במשחק הזה אם לא שמת לב. פ"ת הייתה לא פחות טובה מאיתנו אם לא יותר טובה.
בס"דשמעון א כתב:"משחק מצויין בשליטה שלנו..."
נו באמת...
פ"ת צריכים להגיד תודה לאקסברד ושבחון שהם לא ירדו על ארבע (לפחות).
גביש!!! לא!!!! מגן!!! אילוז ברמה הרבה יותר טובה וכל הטעויות שאילוז עושה בתפקיד הזה גביש עושה פי 4 !
גביש צריך וחייב לשחק רק במרכז ההגנה. להפועל פ"ת אין שחקנים עם זה היה קבוצה אחרת היינו מקבלים לפחות 3 שערים..
גביש צריך וחייב לשחק רק במרכז ההגנה. להפועל פ"ת אין שחקנים עם זה היה קבוצה אחרת היינו מקבלים לפחות 3 שערים..

דווקא הוא מגן לא רע בכלל, הכי טוב שיש לנו כרגע. הטעות שעשה לא קשורה לתפקוד שלו במגרש...חייל_אדום כתב:גביש!!! לא!!!! מגן!!! אילוז ברמה הרבה יותר טובה וכל הטעויות שאילוז עושה בתפקיד הזה גביש עושה פי 4 !
גביש דווקא היה טוב מאוד. כמעט ולא תקפו מהאגף שלו.חייל_אדום כתב:גביש!!! לא!!!! מגן!!! אילוז ברמה הרבה יותר טובה וכל הטעויות שאילוז עושה בתפקיד הזה גביש עושה פי 4 !
אז נכון ששני השערים הגיעו באיבוד כדור שלו ברחבת היריב - אבל זה המחיר שמשלמים אם רוצים מגנים תוקפים.
קודם כל אני לא מאשים את גביש. אני חולה על השחקן הצעיר והמוכשר הזה והוא יגיע עוד רחוק. אבל מגן חייב זריזות ומהירות, מה שגם אין לנו בלמים הכי טובים במרכז ההגנה גביש היחידי שיציב.
לדעתי עם אילוז היה משחק במשחק הזה היינונראים הרבה יותר טוב באגף הזה.
לדעתי עם אילוז היה משחק במשחק הזה היינונראים הרבה יותר טוב באגף הזה.

שמעון כפרהשמעון א כתב:"משחק מצויין בשליטה שלנו..."
בתוך חבר ישן שלך (ימיי מקיף ז העליזים ...)
נראה לי שקיבלתה שפעת מהמזג האוויר היום
במחצית הראשונה הם רק בעטו שתי בעיטות מחוץ לרחבה
במחצית השנייה היה להם משקוף (אולי שתיים לא שמתי לב) אבל פרט לבעיטות מרחוק אני כמעט ולא זוכר שהם הגיעו למצבים
בס"דyedidel כתב:
גביש דווקא היה טוב מאוד. כמעט ולא תקפו מהאגף שלו.
אז נכון ששני השערים הגיעו באיבוד כדור שלו ברחבת היריב - אבל זה המחיר שמשלמים אם רוצים מגנים תוקפים.
מסכים.
גביש גם יצר 2 מצבים לגול, הפס לשבחון שאיכשהו הצליח להחמיץ וההרמה הטובה לאקסברד במחצית השנייה.
אילוז כבר שנים לא נותן הרמה אחת נורמלית מהאגף או סתם פס לאמצע שיגרום למצב.שלא נדבר על החלק ההגנתי שלו.
בעיטות מרחוק זה חלק מהמשחק. ככה ניצחנו את בני יהודה בסיבוב הראשון. פ"ת שיחקה לא פחות טוב מאיתנו.mair369 כתב:
שמעון כפרה
בתוך חבר ישן שלך (ימיי מקיף ז העליזים ...)
נראה לי שקיבלתה שפעת מהמזג האוויר היום
במחצית הראשונה הם רק בעטו שתי בעיטות מחוץ לרחבה
במחצית השנייה היה להם משקוף (אולי שתיים לא שמתי לב) אבל פרט לבעיטות מרחוק אני כמעט ולא זוכר שהם הגיעו למצבים
שפעת לא קיבלת... אבל מחלת לב מהקבוצה הזאת אני בטוח שיש לי.

באמת שכבר אין לי כוחות יותר. לא יודע למה אלוהים עושה לנו את זה.
- A Chosen One
משחק ענק שלנו ושאף אחד לא יגיד לי אחרת. לפעמים הכדורגל אכזרי, אין מה לעשות. מה שבטוח, זה שהתגובות שרואים פה רק יחזירו אותנו לצורת משחק הקודמת
כבר שנים שאני אומר שחסר לנו המימד הזה בהתקפה - אולי מאז ימי רמי אבו לאבן.שמעון א כתב: בעיטות מרחוק זה חלק מהמשחק. ככה ניצחנו את בני יהודה בסיבוב הראשון. פ"ת שיחקה לא פחות טוב מאיתנו.
לא מצליח להבין מה קשה לשחקנים פשוט להניף את הרגל ולבעוט כשהם חופשיים, במקום לנסות לחפש להעביר את המשקוף ולהכנס עם הכדור לתוך השער.
בטח ובטח כשהמשטח חלקלק וכל בעיטה הפכת להיות מסוכנת.
זה שוב סמפטום של שחקנים לא חכמים שלא מנסים לשחק פשוט.
הפועל אני כבר משתגע