בס"ד
שווה אשכול משלו.
איזה יכולת, איזה חכמת משחק, איזה טכניקה, פשוט תענוג.
מי היה מאמין שזה מה שנקבל מהשחקן שרובנו חשבנו שישמש ללא יותר מסותם חורים.
אם חיפשנו יורש למליקסון אז מצאנו, חייבים לעשות הכל כדי להשאיר אותו בקיץ.
דיא סבע
בשביל מה את סבע? אפשר להביא קשר ממוטנגרו יצרתי ב20 אלף דולר ולהחתים אותו ל7 עונות...
עלק תקציב 22 מליון שקל בושה! איפה הכסף איפה?!
קיבלת על מליקסון 700 אלף יורו!?? תנחיתי פה שחקן של חצי מליון דולר במקום להחתים לי שחקני פח לחוזה של 5 שנים
חייל_אדום כתב:בשביל מה את סבע? אפשר להביא קשר ממוטנגרו יצרתי ב20 אלף דולר ולהחתים אותו ל7 עונות...
עלק תקציב 22 מליון שקל בושה! איפה הכסף איפה?!
קיבלת על מליקסון 700 אלף יורו!?? תנחיתי פה שחקן של חצי מליון דולר במקום להחתים לי שחקני פח לחוזה של 5 שנים
די די נו.
מי שראה את גרביץ' בגביע ראה דברים שסבע לא עדיין לא התקרב אליהם, זה שהוא שיחק בצד ימין היותר טבעי שלו.
סבע מוכשר ונחמד אבל עדיין רחוק מהמחמאות האלה.
גרביץ שחקן עם המון כישרון (למרות שגם במקרה שלו אנחנו משלמים ונשלם על חוסר הניסיון שלו), הבעיה היא שהוא כרגע לא מסוגל לשחק 90 דקות.
סבע בהופעה מדהימה אתמול, זה נראה שהוא טוב בלפחות 2 דרגות מכל שחקן אחר במגרש.
כשתהיה לנו את האופציה לפתוח עם גרביץ וסבע ביחד אנחנו נהיה קבוצה מאוד מסוכנת.
באמת שאני לא מגזים אבל דיע סבא זה מליקסון הבא. איזה שחקן הוא אמאלללה. שאפו ענק
גרביץ שחקן ברמה גבוהה שאנחנו יכולים להרוויח אותו בענק אם הקבוצה הייתה קצת יותר טובה.
הקבוצה שיחקה אתמול את המשחק הטוב שלה העונה..טיפשות של שחקן צעיר והחמצות של ילדים בגן גרמו להפסד.
אפשר לתקן נגד מכבי פ"ת.. אם להפ' פ"ת יש תקווה להישאר בליגה שהם מרחק של 7 נקודות אז גם לנו שאנחנו במרחק של נקודה צריכה להיות התקווה.
אם מנצחים בשבת אז לא קרה כלום.
תאמינו לי המזל לא ישחקן להפ' פת כל העונה ומי שראה אותה אתמול ראה קבוצה שמתאימה לשחק בליגה א'. הם כלכך חלשים שזה לא ייאמן.
מה שצריך להדאיג אותנו זה היכולת סיום המאכזבת שלנו.
דובב היה שם שלושער נוספים אם היה משחק.. פשוט כואב.
ממש אופייני לנו, שהשחקן היחיד שכן מראה ניצוצות של כדורגל גדול הוא אותו אחד שבשנה הבאה יככב במדי קבוצת האם שלו, מכבי ת"א.
ולגבי יכולת הסיום שלנו - בפעם המיליון בשנים האחרונות אני שואל - למה לא לבעוט לשער מרחוק?? גשם, הדשא חלק - אבל למה שהחסרי מוח האלו באדום ינסו לפציץ מרחוק??
בס"ד
עוד משחק גדול של הילד.
כמו נגד הפועל פ"ת, פשוט היה ידוע שאם יבוא גול זה רק מהברקה שלו, בשונה מהמשחק ההוא ההברקה שאכן באה גם הביאה שער ניצחון מתוק וצודק.
אם לא ירים את האף ויתרכז רק בכדורגל הוא יגדל להיות שחקן גדול.היכולת והאופי כבר שם.
כמו על אוהד לויטה, הייתי שם על הילד הזה כל סכום כמעט שמכבי תבקש כדי להשאיר אותו.
כמו עם לויטה, לצערנו הסבירות שהוא אכן יישאר אצלנו נמוכה מאוד וחבל כי קשה למצוא שחקנים כאלו, שמזכירים בניצוצות שלהם את מליקסון ובניון.
8red כתב:כמו על אוהד לויטה, הייתי שם על הילד הזה כל סכום כמעט שמכבי תבקש כדי להשאיר אותו.
כמו עם לויטה, לצערנו הסבירות שהוא אכן יישאר אצלנו נמוכה מאוד וחבל כי קשה למצוא שחקנים כאלו, שמזכירים בניצוצות שלהם את מליקסון ובניון.
הילד ענק.
אבל בוא נירגע רגע עם ההשוואות למאור ובניון. יש זמן...
לדעתי אם באר שבע נשארת בליגה צריך להחתים את השחקנים הבאים:
גרביץ' (נכון לוי לא נותן לו לשחק יותר מדיי אבל שהוא שיחק הוא הראה ניצוצות), סבע (בכל מחיר) ולויטה (למרות שדווקא ללויטה יש תחלופה לא רעה לדעתי בדמותו של ניל אברבנל שוערה של הפועל רעננה), שלושת אלו הם שחקנים שאם הקבוצה תצליח להשאיר אותם עוד יגרמו לנו לשמוח.
אבל הכל בתנאי שהקבוצה תשאר, אם הקבוצה תרד קרוב לוודאי שרוב הסגל ייעלם ויישארו רק שחקני הבית ואולי סיראז' נסאר ואבי יחיאל (עד כמה שזה יישמע מוזר נראה לי שהוא דווקא לא יתנגד לשחק איתנו בליגה הלאומית...).