אופיר דוידזאדה
אופיר דוידזאדה
טוב, שמגיע ביקורת אז מגיע.
צריך לשבת טוב עם עצמו ולחשוב איך שלוש פעמים בחודש (גולסה ואתמול פעמיים) מבקיעים עליו בדיוק את אותו שער בלי שהוא מפריע לבועט.
מצפייה בתקציר פ"ת בכלל לא היתה עם יתרון מספרי בשני המקרים, מדובר נטו בכיסוי לקוי.
צריך לשבת טוב עם עצמו ולחשוב איך שלוש פעמים בחודש (גולסה ואתמול פעמיים) מבקיעים עליו בדיוק את אותו שער בלי שהוא מפריע לבועט.
מצפייה בתקציר פ"ת בכלל לא היתה עם יתרון מספרי בשני המקרים, מדובר נטו בכיסוי לקוי.
Re: אופיר דוידזאדה
חודשיים אחרונים הכי חלש בקבוצה.
דווקא ממנו שהוא שחקן בית והכישרון האדיר שיש לו ציפתי למשהו אחר בזמן הקריטי הזה!
כנראה החוסר תחרות על ההרכב גורמת לו את זה. אם היה הרוש הוא כנראה היה מתאמץ יותר!
כנראה החוסר תחרות על ההרכב גורמת לו את זה. אם היה הרוש הוא כנראה היה מתאמץ יותר!
להגיד שאופיר לא מתאמץ זו כפיות טובה.gate5 כתב:חודשיים אחרונים הכי חלש בקבוצה.
השחקן היחידי שאתמול נפל קצת על התחת במזג אוויר והשלוליות היה הוא.
מגיעה לו ביקורת כי הוא מציג יכולת ירודה בזמן האחרון אבל זה בטח לא כי אין לו תחרות והוא מתאמץ פחות. תמיד קל לכם לזרוק סיסמאות כאלה באוויר.
כנראה שהתסכול של אתמול, ממש מקשה עליכם.

שמעו, מצד אחד הבחור מקצוען אמיתי, אינטיליגנט, משקיע המון במגרש ושומר על קור רוח תמיד.
מצד שני, העונה הזאת עושה רושם שהוא הולך להיות אביתר אילוז 2.
ההרמות שלו מזעזעות (אם היה מרים נורמלי, אחת מחמש ההרמות שלו אתמול היתה לפחות נגיחה אחת למסגרת).
הכיסוי ההגנתי שלו ביזיון. בגול הראשון כל האצטדיון ראה שהכדור יגיע ללוזון בעוד כמה שניות, אבל אופיר בשלו, רץ לרחבה. למה לשמור על שחקן כמו יניב לוזון 20 מטר מהשער? עדיף לתת לו לבעוט לא?
ושלא תבינו לא נכון, ביקורת אתמול מגיעה לכולם בלי יוצא מן הכלל, לנאסר על האדום, גיא לוי על שלא החליף את נאסר שהיה במשחק פושר עם צהוב (במיוחד שעל הספסל מחכים מלכה וגרביץ'), לשבחון, אקסברד וז'ינו על ההחמצות ולגיא לוי על האשמה בגול השני ועל ההשמטה שממנה נוצר המשקוף של פ"ת שהוא לדעתי ההחמצה הכי גדולה במשחק.
היו צריכים לקרות כ"כ הרבה דברים כדי שנפסיד את המשחק אתמול וכולם קרו.
מתסכל!!!
נ.ב - היחיד שאין לי אליו טענות אתמול זה אבי יחיאל, השחקן הכי יציב שלנו העונה.
ההרמות שלו מזעזעות (אם היה מרים נורמלי, אחת מחמש ההרמות שלו אתמול היתה לפחות נגיחה אחת למסגרת).
הכיסוי ההגנתי שלו ביזיון. בגול הראשון כל האצטדיון ראה שהכדור יגיע ללוזון בעוד כמה שניות, אבל אופיר בשלו, רץ לרחבה. למה לשמור על שחקן כמו יניב לוזון 20 מטר מהשער? עדיף לתת לו לבעוט לא?
ושלא תבינו לא נכון, ביקורת אתמול מגיעה לכולם בלי יוצא מן הכלל, לנאסר על האדום, גיא לוי על שלא החליף את נאסר שהיה במשחק פושר עם צהוב (במיוחד שעל הספסל מחכים מלכה וגרביץ'), לשבחון, אקסברד וז'ינו על ההחמצות ולגיא לוי על האשמה בגול השני ועל ההשמטה שממנה נוצר המשקוף של פ"ת שהוא לדעתי ההחמצה הכי גדולה במשחק.
מתסכל!!!

izguy83 כתב:שמעו, מצד אחד הבחור מקצוען אמיתי, אינטיליגנט, משקיע המון במגרש ושומר על קור רוח תמיד.
ושלא תבינו לא נכון, ביקורת אתמול מגיעה לכולם בלי יוצא מן הכלל, לנאסר על האדום, גיא לוי על שלא החליף את נאסר שהיה במשחק פושר עם צהוב (במיוחד שעל הספסל מחכים מלכה וגרביץ'), לשבחון, אקסברד וז'ינו על ההחמצות וללויטה על האשמה בגול השני ועל ההשמטה שממנה נוצר המשקוף של פ"ת שהוא לדעתי ההחמצה הכי גדולה במשחק.
מתסכל!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אחרי שצפיתי בתקציר כמה פעמים אני חושב שהדעה של ידידאל היא קיצונית מידי.
בגול הראשון - אופיר דוידזאדה אכן היה צריך לצעת על לוזון אבל מי שיסתכל היטב יראה שאופיר לא יצא על לוזון בגלל ששחקן של פתח תקווה עשה תנועה לכיוון האגף שלו ואופיר פחד שאם הוא יצא ללוזון השחקן באגף שלו ישאר לבד. נכון, מדובר בטעות בשיקול דעת כי במצב כזה שחקן ההגנה חייב לצאת לשחקן עם הכדור, אבל עדיין הייתה סיבה לכך שדוידזאדה לא יצא ללוזון ואפשר לראות בהילוך החוזר שהוא התלבט מה לעשות במהלך.
בגול השני - אופיר דוידזאדה לא אשם בשום דרך בשער. הוא היה רחוק מצרפתי, הוא ניסה כמיטב יכולותו לצמצם את הפער מצרפתי ולמנוע ממנו את הבעיטה אבל הוא היה רחוק מידי.
אם כבר לחפש אשם בשני השערים, זה אוהד לוויטה. הוא יוצא מהכלל אצלנו מאז שהגיע, בזה אין שום ספק, אבל את שני השערים אתמול הוא חייב היה לקחת. בשני המקרים כדורים לא חזקים מידי שנבעט מרחוק והלכו לעברו ופשוט נכנסו דרכו. היה רך מידי בצורה שהלך לכדורים וספג שני שערים אותם הוא היה חייב למנוע. הייתה לו גם עוד השמטה של כדור ברחבה שנגמרה בבעיטה של אדו למשקוף.
בגול הראשון - אופיר דוידזאדה אכן היה צריך לצעת על לוזון אבל מי שיסתכל היטב יראה שאופיר לא יצא על לוזון בגלל ששחקן של פתח תקווה עשה תנועה לכיוון האגף שלו ואופיר פחד שאם הוא יצא ללוזון השחקן באגף שלו ישאר לבד. נכון, מדובר בטעות בשיקול דעת כי במצב כזה שחקן ההגנה חייב לצאת לשחקן עם הכדור, אבל עדיין הייתה סיבה לכך שדוידזאדה לא יצא ללוזון ואפשר לראות בהילוך החוזר שהוא התלבט מה לעשות במהלך.
בגול השני - אופיר דוידזאדה לא אשם בשום דרך בשער. הוא היה רחוק מצרפתי, הוא ניסה כמיטב יכולותו לצמצם את הפער מצרפתי ולמנוע ממנו את הבעיטה אבל הוא היה רחוק מידי.
אם כבר לחפש אשם בשני השערים, זה אוהד לוויטה. הוא יוצא מהכלל אצלנו מאז שהגיע, בזה אין שום ספק, אבל את שני השערים אתמול הוא חייב היה לקחת. בשני המקרים כדורים לא חזקים מידי שנבעט מרחוק והלכו לעברו ופשוט נכנסו דרכו. היה רך מידי בצורה שהלך לכדורים וספג שני שערים אותם הוא היה חייב למנוע. הייתה לו גם עוד השמטה של כדור ברחבה שנגמרה בבעיטה של אדו למשקוף.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
מאז ששיבחתי את היכולת שלו.. הוא רק נחלש...
אני מנחוס
אני מנחוס
- red ultras
משה,
אתה רק עושה נזק לשחקני הבית בזה שאתה יוצא להגנתם גם כשברור לכולם שאתה טועה.
אופיר היה אשם אתמול ב2 הגולים, נקודה.
לגביי לויטה, בתקציר זה אכן נראה שיש לו חלק בגולים אבל במגרש ראינו שלא יכל לעשות הרבה. מדובר על שני כדורים שטוחים שהחליקו על הדשא הרטוב.. כך שלא היה לו שום סיכוי
לגביי לויטה, בתקציר זה אכן נראה שיש לו חלק בגולים אבל במגרש ראינו שלא יכל לעשות הרבה. מדובר על שני כדורים שטוחים שהחליקו על הדשא הרטוב.. כך שלא היה לו שום סיכוי
- Sir Alex Ferguson
אין לי בעיה לבקר את שחקני הבית כשצריך. גם אני חושב שלאופיר דוידזאדה יש בהחלט חלק גדול בשער הראשון. אבל להפוך את זה לבעיה מגמתית אצל אופיר כמו שידידיאל ניסה לעשות, לדעתי מדובר בטעות.red ultras כתב:משה,
בתקציר ניתן לראות שבגול השני הוא לא הספיק להגיע לצרפתי כי הוא היה רחוק ממנו, ובגול הראשון ניתן לראות שהוא התלבט האם לצאת או לא ללוזון בגלל ששחקן של פתח תקווה בדיוק עשה חפיפה באגף של אופיר.
ובעוד שעם אופיר אתה מחמיר, אתה מקל עם לוויטה. שני השערים עברו דרכו, הראשון מתחת לגוף שלו והשני פגע בגוף שלו ונכנס. הוא לא האשם הבלעדי בשערים, בוודאי שלא, אבל הוא היה רך מידי בשני השערים.
הנה אגב התמונה מהמגרש ממש לפני שצרפתי כובש את השער השני, שים לב למרחק של דוידזאדה (שבכל המהלך שמר שחקן אחר של פתח תקווה) מצרפתי, הוא ניסה להגיע אבל פשוט לא הספיק:

- red ultras
זה הקטע שאני ממש לא מחמיר עם אופיר אני חושב שהוא שחקן מצויין ואחד מארבעת הבאנקרים בהרכב, עם זאת אי אפשר להתעלם מהחלק שהיה לו בשערים.. לגבי השער השני התמונה שהבאת מוכיחה אותך אבל בשער הראשון אין ספק שיש לו חלק רציני. שוב בחזרה ללויטה, אלף בית שמלמדים שחקן כדורגל זה שבמזג אויר כמו שהיה בשבת צריך לבעוט והרבה על הדשא כשהוא חלק הכדור טס ומחליק עליו וזה מה שהיה אף על פי שבתקציר הכדורים נראה קצת דרדלה אבל לא כך היה.. אין לי ספק שביטם רגיל לויטה לוקח עוד 100 פעמים את הגולים האלו ולראייה במחצית הראשונה הוא לקח כדור הרבה יותר קשהמשה אוחיון כתב: אין לי בעיה לבקר את שחקני הבית כשצריך. גם אני חושב שלאופיר דוידזאדה יש בהחלט חלק גדול בשער הראשון. אבל להפוך את זה לבעיה מגמתית אצל אופיר כמו שידידיאל ניסה לעשות, לדעתי מדובר בטעות.
בתקציר ניתן לראות שבגול השני הוא לא הספיק להגיע לצרפתי כי הוא היה רחוק ממנו, ובגול הראשון ניתן לראות שהוא התלבט האם לצאת או לא ללוזון בגלל ששחקן של פתח תקווה בדיוק עשה חפיפה באגף של אופיר.
ובעוד שעם אופיר אתה מחמיר, אתה מקל עם לוויטה. שני השערים עברו דרכו, הראשון מתחת לגוף שלו והשני פגע בגוף שלו ונכנס. הוא לא האשם הבלעדי בשערים, בוודאי שלא, אבל הוא היה רך מידי בשני השערים.
הנה אגב התמונה מהמגרש ממש לפני שצרפתי כובש את השער השני, שים לב למרחק של דוידזאדה (שבכל המהלך שמר שחקן אחר של פתח תקווה) מצרפתי, הוא ניסה להגיע אבל פשוט לא הספיק:
אם ככה, אז אצלנו השחקנים פשוט אנאלפאבתים.red ultras כתב: אלף בית שמלמדים שחקן כדורגל זה שבמזג אויר כמו שהיה בשבת צריך לבעוט והרבה על הדשא כשהוא חלק הכדור טס ומחליק עליו
הפועל אני כבר משתגע
לדעתי מי שאשם בשערים שספגנו הם שני הקשרים האחוריים שלנו, קיסו וסוארס. הם היו חייבים לסגור את צרפתי ולוזון.
אל תשכחו ששני הגולים באו במתפרצות אחרי ששחקנים שלנו נכחו ברחבה של פתח תקווה.
בגול הראשוון גביש הוכשל לא הוכשל ונשאר תקוע ברחבה ומישהי היה צריך לסגור את האגף הימני שמשם התחילה ההתקפה כשהשחקנים סגרו תשטח הימני כל הצד השמאלי היה פרוץ ולוזון קיבל את הכדור בשקט ושלווה פה היה צלריך לבוא עזרה של קשר אחורי כמו שאמר שמעון קיסו/סוארס או פשוט הקשר השמאלי שבמקרה הזה נאסר לא היה במגרש והיו אילתורים
בגול הראשוון גביש הוכשל לא הוכשל ונשאר תקוע ברחבה ומישהי היה צריך לסגור את האגף הימני שמשם התחילה ההתקפה כשהשחקנים סגרו תשטח הימני כל הצד השמאלי היה פרוץ ולוזון קיבל את הכדור בשקט ושלווה פה היה צלריך לבוא עזרה של קשר אחורי כמו שאמר שמעון קיסו/סוארס או פשוט הקשר השמאלי שבמקרה הזה נאסר לא היה במגרש והיו אילתורים
- Sir Alex Ferguson
לסיכום, מיהרת לשפוט את התגובה שלי ולהפוך אותי לסוביקטיבי כשבסופו של דבר אתה כותב את אותם הדברים שאני כתבתי - אופיר דוידזאדה לא אשם בשער השני אבל יש לו חלק גדול בשער הראשון.red ultras כתב: זה הקטע שאני ממש לא מחמיר עם אופיר אני חושב שהוא שחקן מצויין ואחד מארבעת הבאנקרים בהרכב, עם זאת אי אפשר להתעלם מהחלק שהיה לו בשערים.. לגבי השער השני התמונה שהבאת מוכיחה אותך אבל בשער הראשון אין ספק שיש לו חלק רציני. שוב בחזרה ללויטה, אלף בית שמלמדים שחקן כדורגל זה שבמזג אויר כמו שהיה בשבת צריך לבעוט והרבה על הדשא כשהוא חלק הכדור טס ומחליק עליו וזה מה שהיה אף על פי שבתקציר הכדורים נראה קצת דרדלה אבל לא כך היה.. אין לי ספק שביטם רגיל לויטה לוקח עוד 100 פעמים את הגולים האלו ולראייה במחצית הראשונה הוא לקח כדור הרבה יותר קשה
ואם מנתחים את השער הראשון, מה היה לנו שם? אחד אקסברד שהיה צריך לכבוש ופיספס את הכדור, אחד גביש שנפל ברחבה וגם אם היה פנדל החליט להישאר לשכב על הדשא ולבוא בתלונות לשופט במקום לחזור להגנה, ואחד לוויטה שכדור לא חזק במיוחד שנבעט מרחוק עבר לו מתחת לגוף, בטח לא אשמתו הבלעדית של דוידזאדה, בטח לא משהו שאפשר לקפוץ בגללו למסקנות כפי שידידאל עשה.
אני חושב שאופיר יכול לתת יותר, הרבה יותר ממה שהוא נותן במחזורים האחרונים, אבל זה לא אומר שצריך לבקר אותו בצורה קיצונית.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. מסכים עם הראל. מדובר במתפרצות אחרי שהרבה שחקנים שלנו חיפשו למעלה שער שני (והיו כל כך קרובים...
)
בגול הראשון אפשר להאשים את כולם, החל מאקסברד...דרך גביש, קיסו, סוארז ועד דודזאדה וליטה
גם בגול השני זה די דומה (וגם הגול היה די דומה
)
בשני המקרים אפשר להוסיף את נאסר לרשימת הנאשמים.
היה שפע של חוסר מזל במשחק הזה. בכמויות. אבל בשורה התחתונה, לא מדובר במכונות ובעקבות המצב על הדשא...הכיוון שהמשחק קיבל ומזג האוויר - היה גם לא מעט בלאגן. כואב אבל זה מה יש...
2. מושיקו, השאלה אם היית הופך ככה עולמות גם בשביל להוציא את קיסו/שבחון זכאים או שזה רק עם שחקני בית הסיפור הזה?

בגול הראשון אפשר להאשים את כולם, החל מאקסברד...דרך גביש, קיסו, סוארז ועד דודזאדה וליטה
גם בגול השני זה די דומה (וגם הגול היה די דומה

בשני המקרים אפשר להוסיף את נאסר לרשימת הנאשמים.
היה שפע של חוסר מזל במשחק הזה. בכמויות. אבל בשורה התחתונה, לא מדובר במכונות ובעקבות המצב על הדשא...הכיוון שהמשחק קיבל ומזג האוויר - היה גם לא מעט בלאגן. כואב אבל זה מה יש...
2. מושיקו, השאלה אם היית הופך ככה עולמות גם בשביל להוציא את קיסו/שבחון זכאים או שזה רק עם שחקני בית הסיפור הזה?