הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה
אני יודע שאחרי אתמול הכל נראה שחור, בטח לאור הרגשת הפספוס שמלווה את כולנו, אבל כולנו צריכים להבין שמדובר במאבק ארוך וקשה שלא מוכרע בניצחון או בהפסד כזה או אחר.
יש לפנינו עוד ארבעה משחקים עד לסיום העונה הסדירה (מכבי פ"ת, אשדוד, בני יהודה וראשון) ואז גם פליאוף תחתון (שבו יש שבעה משחקים) כשאנחנו במרחק של נקודה אחת מבית"ר י"ם ושתי נקודות מהפועל חיפה, מרחק של משחק אחד, זה הכל.
אסור להרים ידיים, אסור להכניס את המערכת למחשבות שאתמול ירדנו ליגה כי המציאות רחוקה מכך. אנחנו חייבים להכניס את המערכת לטירוף חיובי ולתת לשחקנים את האמונה שאפשר לנצח בכל משחק.
אנחנו חייבים להאמין ולשדר את האמונה הזאת למערכת.
יש לפנינו עוד ארבעה משחקים עד לסיום העונה הסדירה (מכבי פ"ת, אשדוד, בני יהודה וראשון) ואז גם פליאוף תחתון (שבו יש שבעה משחקים) כשאנחנו במרחק של נקודה אחת מבית"ר י"ם ושתי נקודות מהפועל חיפה, מרחק של משחק אחד, זה הכל.
אסור להרים ידיים, אסור להכניס את המערכת למחשבות שאתמול ירדנו ליגה כי המציאות רחוקה מכך. אנחנו חייבים להכניס את המערכת לטירוף חיובי ולתת לשחקנים את האמונה שאפשר לנצח בכל משחק.
אנחנו חייבים להאמין ולשדר את האמונה הזאת למערכת.
Re: הפסדנו בקרב אבל לא במלחמה
צודק במאה אחוז. השאלה האם הקהל מוכן למלחמה הזאת?
אם אתמול, במשחק מעולה שלנו, שאנחנו שולטים במגרש ומובילים בצדק, דקה אחרי ההרחקה של נאסר דממה באצטדיון... תחשבו מה זה עושה לשחקנים, שרואים שחקן מקבל אדום ואז כל האצטדיון משתתק, איזה קשה זה לשמור על אותה התלהבות וקצב משחק.
אם אתמול, במשחק מעולה שלנו, שאנחנו שולטים במגרש ומובילים בצדק, דקה אחרי ההרחקה של נאסר דממה באצטדיון... תחשבו מה זה עושה לשחקנים, שרואים שחקן מקבל אדום ואז כל האצטדיון משתתק, איזה קשה זה לשמור על אותה התלהבות וקצב משחק.
- Sir Alex Ferguson
כבר הרבה זמן אני חושב על להתחיל קמפיין של "באר שבע לא תרד", לנסות לגבש את כל הקהל, השחקנים וההנהלה לקמפיין כדי להכניס את המערכת לתודעה שבקצב הזה אנחנו יורדים ליגה.yedidel כתב:צודק במאה אחוז. השאלה האם הקהל מוכן למלחמה הזאת?
לא ידעתי אם זה כדאי כי פחדתי שאם נתחיל מוקדם מידי האפקט של הקמפיין יאבד את הכוח מוקדם מידי, חשבתי שצריך אולי לחכות עד תחילת הפליאוף התחתון, אבל אחרי אתמול, אולי צריך לחשוב להתחיל את הקמפיין כבר במשחק הקרוב או זה אחריו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קמפיין "באר שבע לא תרד" מתחיל בראש ובראשונה בזה שכרטיס למשחק תחתית נגד הפועל פ"ת לא נמכר ב80 שקל בקופות.משה אוחיון כתב: כבר הרבה זמן אני חושב על להתחיל קמפיין של "באר שבע לא תרד", לנסות לגבש את כל הקהל, השחקנים וההנהלה לקמפיין כדי להכניס את המערכת לתודעה שבקצב הזה אנחנו יורדים ליגה.
לא ידעתי אם זה כדאי כי פחדתי שאם נתחיל מוקדם מידי האפקט של הקמפיין יאבד את הכוח מוקדם מידי, חשבתי שצריך אולי לחכות עד תחילת הפליאוף התחתון, אבל אחרי אתמול, אולי צריך לחשוב להתחיל את הקמפיין כבר במשחק הקרוב או זה אחריו.
נמאס.
- Sir Alex Ferguson
אנחנו כרגע מדברים על העתיד, המשחק מול הפועל פתח תקווה הוא העבר. בדיוק בגלל דברים כמו שציינת (מחירי כרטיסים גבוהים) צריך לגייס את כל המערכת לפרויקט של "באר שבע לא תרד".redo כתב:
קמפיין "באר שבע לא תרד" מתחיל בראש ובראשונה בזה שכרטיס למשחק תחתית נגד הפועל פ"ת לא נמכר ב80 שקל בקופות.
נמאס.
אם אנחנו, האוהדים "השפויים", לא נתחיל בקמפיין, לא נרעיד את המועדון ונעיר אותו, זה יבוא מהכיוון של "המקללים", ואז זה ילך לכיוון אחר שרק יפגע בקבוצה.
זה הזמן שלנו להתעורר ולהעיר את כל המערכת.
באר שבע לא תרד!
צריך שלושה ל"טנגו" הזה, משה.
אבל מה לעשות שראשי המועדון לא רוצים להשתתף במאמץ המלחמתי ואילו השחקנים עושים הכל (בכוונה או לא בכוונה - זה לא משנה בכלל) כדי לסבך את הקבוצה כמה שיותר.
אבל מה לעשות שראשי המועדון לא רוצים להשתתף במאמץ המלחמתי ואילו השחקנים עושים הכל (בכוונה או לא בכוונה - זה לא משנה בכלל) כדי לסבך את הקבוצה כמה שיותר.
הפועל אני כבר משתגע
אני לא מסכים - השחקנים רוצים, הם פחות יכולים. ואיפה שיש פחות יכולת צריכה להגיע ההתלהבות ואנרגיות מהקהל, שיש קבוצה טובה פחות צריך את היציע.8red כתב:צריך שלושה ל"טנגו" הזה, משה.
- Sir Alex Ferguson
ניר, הגישה שלך מתאימה לעבר. אני מסתכל קדימה.8red כתב:צריך שלושה ל"טנגו" הזה, משה.
מספיק להאשים את השחקנים, ההנהלה וכל גורם אחר. זה מה שיש ועם זה אנחנו נצטרך לשרוד.
אם הכל היה פועל כמו שאנחנו רוצים לא היינו מתקרבים בכלל למקום שאנחנו נמצאים בו היום.
אנחנו עכשיו צריכים להסתכל איך אנחנו כאוהדים עושים את המקסימום כדי להשאיר את הקבוצה בליגה. עכשיו זה לא הזמן לבכות על טעויות העבר או לחפש אשמים אלא להשאיר את הכל מאחור ולהתגייס למען הקבוצה.
השינוי צריך להתחיל קודם כל אצלנו, אחרי זה אנחנו נסחוף אחרינו את כל המערכת.
באר שבע לא תרד!
מחזק מאוד.משה אוחיון כתב: כבר הרבה זמן אני חושב על להתחיל קמפיין של "באר שבע לא תרד", לנסות לגבש את כל הקהל, השחקנים וההנהלה לקמפיין כדי להכניס את המערכת לתודעה שבקצב הזה אנחנו יורדים ליגה.
למרות שהכל נראה שחור בבוקר הזה, זה בדיוק הזמן להתחיל.
ידידאל ומשה, אנחנו הופענו הרבה מאוד פעמים כשהיה צריך אותנו למען המועדון ולמען הקבוצה.
אנחנו יכולים מהצד שלנו לעשות המון וכבר הוכחנו את זה, אבל בלי שיהיה לזה שיתוף פעולה מצד המועדון עצמו, כל דבר שנעשה לא יהיה אפקטיבי.
וכרגע, צר לי, אבל אני לא רואה שמתוך המועדון נעשים דברים כדי לעזור לגייס את הקהל למלחמה. גם מול השחקנים עצמם ניראה שעוברים לסדר היום על הפסדים ובטח ובטח שלא משדרים לשופטים שלא ישתקו להם על טעויות קריטיות שהם מרשים לעצמם לעשות בייתר קלות במשחקים נגדנו.
אנחנו יכולים מהצד שלנו לעשות המון וכבר הוכחנו את זה, אבל בלי שיהיה לזה שיתוף פעולה מצד המועדון עצמו, כל דבר שנעשה לא יהיה אפקטיבי.
וכרגע, צר לי, אבל אני לא רואה שמתוך המועדון נעשים דברים כדי לעזור לגייס את הקהל למלחמה. גם מול השחקנים עצמם ניראה שעוברים לסדר היום על הפסדים ובטח ובטח שלא משדרים לשופטים שלא ישתקו להם על טעויות קריטיות שהם מרשים לעצמם לעשות בייתר קלות במשחקים נגדנו.
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
משה, אם רוצים להתחיל קמפיין כזה אז ערב המשחק מול מכבי פ"ת הוא טיימינג מצויין.
וכן, אחד הצעדים הראשונים שצריכים להיות הם הורדת מחירים דרסטית.
במצב כמו שלנו חייבים להפוך את וסרמיל למגרש סופג נקודות, במחירים של 40\80 אין שום סיכוי לצבוע את וסרמיל באדום אלא אם כן זה משחק שהוא באמת לחיים ולמוות, משחק שאליו אנחנו לא רוצים להגיע.
אני מאמין שהורדת מחירים ל20\40 ושיווק אגרסיבי הן מצד ההנהלה והן מצד האוהדים יעשו את העבודה.
משה, אם רוצים להתחיל קמפיין כזה אז ערב המשחק מול מכבי פ"ת הוא טיימינג מצויין.
וכן, אחד הצעדים הראשונים שצריכים להיות הם הורדת מחירים דרסטית.
במצב כמו שלנו חייבים להפוך את וסרמיל למגרש סופג נקודות, במחירים של 40\80 אין שום סיכוי לצבוע את וסרמיל באדום אלא אם כן זה משחק שהוא באמת לחיים ולמוות, משחק שאליו אנחנו לא רוצים להגיע.
אני מאמין שהורדת מחירים ל20\40 ושיווק אגרסיבי הן מצד ההנהלה והן מצד האוהדים יעשו את העבודה.
לא יודע אם זה מנחם אתכם, אבל אנחנו לא לבד... כרטיס מבוגר למשחק של הפועל חיפה עלה אתמול 85.
אז מה אתה אומר בעצם ? לשבת בחיבוק ידיים רק כדי שיהיה אפשר להגיד "הם לא רוצים, גם אני לא רוצה?" מה זה הגישה של הבן 4 הזה.8red כתב:ידידאל ומשה, אנחנו הופענו הרבה מאוד פעמים כשהיה צריך אותנו למען המועדון ולמען הקבוצה.
נניח לעובדה שלטעמי אין שחקן שרוצה לרדת ליגה, גם אם היה ולא היה אכפת להם. אני רוצה לדעת שעשיתי כל שביכולתי כדי למנוע את זה. הם יכולים לעבור לשחק בשנה הבאה במקומות אחרים, אני לא מחליפה קבוצה.
עם הנהלה שרוצה, בלי שחקנים שרוצים. צריך פשוט לעשות הכל כדי שב"ש לא תרד.
זה יתחיל שבת ב 19:00 במושבה, שם הכל מתחיל מאפס.

שום גישה של בן 4.
פשוט גישה ריאלית שאומרת שאנחנו יכולים לעשות המון אבל כל עוד אין גורם רשמי (מועדון, עירייה, תקשורת) - כמו בזמנו עם הגביע או בזמן שלחצנו על טרנר להעיף את ההוא מהאולמות - שייתן את ידו, אז אני לא רואה איך האג'נדה הזאת מתקדמת.
ועד עכשיו לא שמעתי מה בדיוק אנחנו אמורים לעשות שלא עשינו עד עכשיו?
תנו הצעות מעשיות ולא הצהרות שאין מאחוריהן כלום.
פשוט גישה ריאלית שאומרת שאנחנו יכולים לעשות המון אבל כל עוד אין גורם רשמי (מועדון, עירייה, תקשורת) - כמו בזמנו עם הגביע או בזמן שלחצנו על טרנר להעיף את ההוא מהאולמות - שייתן את ידו, אז אני לא רואה איך האג'נדה הזאת מתקדמת.
הפועל אני כבר משתגע
קודם כל לפוצץ את המגרשים, בבית ובחוץ.8red כתב:שום גישה של בן 4.
אם למשחק נגד הפועל חיפה שהיה מאוד קריטי עבורנו, כולל הורדת מחירים הגיעו 3500 צופים אז איפה היתרון בקהל שאמרו שיש לב"ש על שאר קבוצות התחתית (פרט לבית"ר). הפועל חיפה והפועל פ"ת במצבנו מביאים את אותה כמות הקהל.