אילוז תוריד את הקפטן ומהר
- dardasmiley
אילוז תוריד את הקפטן ומהר
לא יודע מי שם לב אבל איך שהשופט שרק לסיום הוא ב-ר-ח לחדר ההלבשה. מי שהביא את השחקנים לקהל הוא אבי יחיאל
פשוט אפס!!! לא רק שהוא לא ראוי לסרט הקפטן (שאגב נראה שהוא ממש מציק לו על היד במהלך המשחק) הוא גם לא ראוי להקרא שחקן הפועל באר שבע!!!!
שבוע טוב חברים
פשוט אפס!!! לא רק שהוא לא ראוי לסרט הקפטן (שאגב נראה שהוא ממש מציק לו על היד במהלך המשחק) הוא גם לא ראוי להקרא שחקן הפועל באר שבע!!!!
שבוע טוב חברים
Re: אילוז תוריד את הקפטן ומהר
שלא לדבר על היכולת שלו היום. ואל תתלהבו מהרמה אחת מוצלחת פעם בשנה...
בדיוק! בושה שהוא ברח בסוף המשחק.
עלוב. פשוט עלוב. ועל כדורגל אין מה לדבר. הביתה ומהר!
עלוב. פשוט עלוב. ועל כדורגל אין מה לדבר. הביתה ומהר!
לא צריך להתעסק בשטויות האלה די כבר!
גיא מחליט שהוא צריך להיות בהרכב אז הוא בהרכב.
נתן משחק גרוע מאד למרות שבדקות הסיום עשה כמה דברים יפים.
תפסיקו ללכלך עליו כי זה לא עוזר לאף אחד..סתם מוריד לו את הביטחון.
אין מה לעשות הוא יהיה פה עד סוף העונה זה בטוח והוא גם יהיה מגן ימני עד סוף העונה.
תשתחררו כבר מלהתעסק בשטויות !!!!
גיא מחליט שהוא צריך להיות בהרכב אז הוא בהרכב.
נתן משחק גרוע מאד למרות שבדקות הסיום עשה כמה דברים יפים.
תפסיקו ללכלך עליו כי זה לא עוזר לאף אחד..סתם מוריד לו את הביטחון.
אין מה לעשות הוא יהיה פה עד סוף העונה זה בטוח והוא גם יהיה מגן ימני עד סוף העונה.
תשתחררו כבר מלהתעסק בשטויות !!!!
- dardasmiley
לא חושב שזה שטויות. זה מראה על ההתנהגות שלו כקפטן. זה שהשופט לא מוציא צהוב כל המשחק והוא לא אומר מילה. זה שבכל קרן יריב הוא מתחבא. זה שכשצריך מישהו שיגלגל שחקן יריב פצוע אל מחוץ למגרש הוא נעלם. ועוד הרבה הרבה דברים... כל זה מראה שהוא לא יכול ולא צריך להיות קפטן בקבומה שנלחמת על חייה...
שחקן בית עאלק! אפס מאופס!
שחקן בית עאלק! אפס מאופס!
דיי כבר מסכן הוא לא מגן כולנו יודעים!! אבל מה הוא אשם שכל מאמן שבא לפה אומר לו לפתוח מגן מה הוא יגיד לא רוצה????
הוא רוצה לשחק ולא משנה איפה יגידו לו!!!
אם הוא היה בקישור לאורך השנים אני בטוח שהינו מדברים עליו אחרת!!!
הוא גרועעע בתור מגן אבל הוא לא אשם שהוא בתפקיד הזה!!!!!!!!!!!
בקשר לסרט קפטן הוא אכן לא מנהיג בעליל!
הוא רוצה לשחק ולא משנה איפה יגידו לו!!!
אם הוא היה בקישור לאורך השנים אני בטוח שהינו מדברים עליו אחרת!!!
הוא גרועעע בתור מגן אבל הוא לא אשם שהוא בתפקיד הזה!!!!!!!!!!!
בקשר לסרט קפטן הוא אכן לא מנהיג בעליל!
- dardasmiley
שים לב שלא אמרתי מילה על איכות המשחק. נטו על היותו לא קפטן
דווקא בדקות הסיום הוא התעורר על עצמו והפגין נחישות כשחילץ כדורים בצורה לא רעה, גידל ביצים והתעמת עם שחקן אשדוד וקינח בהרמה לשער ניצחון.
חבל שזאת תופעה חד פעמית, אחרת הוא היה יכול להיות שחקן ראוי לקבוצת כדורגל.
חבל שזאת תופעה חד פעמית, אחרת הוא היה יכול להיות שחקן ראוי לקבוצת כדורגל.
ולמרות הכל בתקמיר המשחק היו לו שתי הרמות מצוינות אחת לאקסברד שם במשקוף, והשניה שער ניצחון.
לעומת זאת מדוידזאדה לא ראינו כלום ולא שומעים ביקורת.
אולי (כולל אני) אנחנו מגזימים עם הביקורת עליו??
לעומת זאת מדוידזאדה לא ראינו כלום ולא שומעים ביקורת.
אולי (כולל אני) אנחנו מגזימים עם הביקורת עליו??
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שאנחנו צריכים להפנים שאלה השחקנים שיש לנו ואיתם אנחנו יוצאים לקרב.
כרגע אין אופציה טובה יותר בעמדת המגן מאביתר ואנחנו צריכים להשלים עם זה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אביתר משחק חלש כבר מספר עונות, מחדל קשה של הקבוצה שלא פתרו את עקב האכילס הזה
ללא קשר, יש הוראה ברורה של כל קבוצה שמשחקת נגדנו לתקוף דרך האגף שלו שלוקה בקשיחות, מחוייבות ובאיטיות מחרידה, די היה לראות את אביתר רודף אחרי טל בן חיים, סליחה...ויתר מהצעד הראשון...עוד היה מבקש ממנו שייקח אותו טרמפ בחזור.
מעבר לכך גם הגבהותיו לרוב לא הגבהות חדות, אלא הגבהות של טכניקה לקויה, אתמול הצליח לו ואני מאושר בשביל הקבוצה, ושוב לא מדובר במשהו אישי, אבל שכל האצטדיון רואה שהוא חלש בוודאי שישרוק לו בוז, והחולשה הזו נמשכת כבר מספר עונות.
לעניין האופי..אני חושב שצריך היה לשאול את זה שמינה אותו לקפטן אם הוא מתאים,
התשובה ברורה לכולנו ומעבר לכך, שיהיה לו בהצלחה ולקבוצה עד תום העונה, בעונה הבאה צריך פתרון שונה.
ללא קשר, יש הוראה ברורה של כל קבוצה שמשחקת נגדנו לתקוף דרך האגף שלו שלוקה בקשיחות, מחוייבות ובאיטיות מחרידה, די היה לראות את אביתר רודף אחרי טל בן חיים, סליחה...ויתר מהצעד הראשון...עוד היה מבקש ממנו שייקח אותו טרמפ בחזור.
מעבר לכך גם הגבהותיו לרוב לא הגבהות חדות, אלא הגבהות של טכניקה לקויה, אתמול הצליח לו ואני מאושר בשביל הקבוצה, ושוב לא מדובר במשהו אישי, אבל שכל האצטדיון רואה שהוא חלש בוודאי שישרוק לו בוז, והחולשה הזו נמשכת כבר מספר עונות.
לעניין האופי..אני חושב שצריך היה לשאול את זה שמינה אותו לקפטן אם הוא מתאים,
התשובה ברורה לכולנו ומעבר לכך, שיהיה לו בהצלחה ולקבוצה עד תום העונה, בעונה הבאה צריך פתרון שונה.
- dardasmiley
שוב, הטופיק הזה לא בא לרטון שוב על רמתו של אילוז כשחקן כדורגל. ברור לכולם שזה לא האידיאלי אבל אני גם חושב שכרגע הוא לא השחקן הכי גרוע בקבוצה, בכל משחק, כל המשחק...
הטופיק הזה נועד לדבר על קפטן של קבוצת תחתית שהוא אחד משני שחקני הבית היחידים, שפשוט בורח מכל אחריות. והשיא לכך מגיע שבמקום להביא את השחקנים שלו להודות לקהל שתמך במשך משחק שלם למרות פיגור הוא בורח בטיסה לחדר ההלבשה... זה לא קפטן, ומבחינתי אחרי מה שעשה אתמול גם אם יבקיע כל משחק עד סוף העונה ויסגור את האגף שלו כמו מייקון, לא רוצה לראות אותו בקבוצה בשנה הבאה!!!
הטופיק הזה נועד לדבר על קפטן של קבוצת תחתית שהוא אחד משני שחקני הבית היחידים, שפשוט בורח מכל אחריות. והשיא לכך מגיע שבמקום להביא את השחקנים שלו להודות לקהל שתמך במשך משחק שלם למרות פיגור הוא בורח בטיסה לחדר ההלבשה... זה לא קפטן, ומבחינתי אחרי מה שעשה אתמול גם אם יבקיע כל משחק עד סוף העונה ויסגור את האגף שלו כמו מייקון, לא רוצה לראות אותו בקבוצה בשנה הבאה!!!
מעדיף שם את גביש, זה דווקא היה רעיון לא רע בכלל, לא מבין למה גיא לוי הפסיק עם זה.משה אוחיון כתב:אני חושב שאנחנו צריכים להפנים שאלה השחקנים שיש לנו ואיתם אנחנו יוצאים לקרב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי אם כבר קפטן אז אבי יחיאל הכי ראוי, שחקן אחראי, וגם סוג של מנהיג בהגנה, עדיף בהרבה על בשר התותחים הרבע עוף שעונה לשם אביתר אילוז.
איפה הקפטנים של פעם, סתיו אלימלך נדמה לי גם שאפרים דוידי אוח, היום סמרטוט הוא הקפטן של הקבוצה...
איפה הקפטנים של פעם, סתיו אלימלך נדמה לי גם שאפרים דוידי אוח, היום סמרטוט הוא הקפטן של הקבוצה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הוא הפסיק עם זה כי גביש הוא שחקן כבד שיתקשה להתמודד באגף עם שחקני התקפה מהירים וכי אם גביש עולה להתקפה הוא לא מספיק מהיר כדי לחזור בזמן להגנה ואנחנו יכולים לשלם על זה (ראה ערך המשחק מול הפועל פתח תקווה).bs war כתב:
מעדיף שם את גביש, זה דווקא היה רעיון לא רע בכלל, לא מבין למה גיא לוי הפסיק עם זה.
הוא הפסיק עם זה בעיקר כי אם גביש מוסט ימינה מי שפותח במרכז ההגנה הוא גארידו שמצוי בכושר איום ונורא ויוצר חור אחרי חור במרכז ההגנה.
מוטי העלה אתמול את השם של איציק ועקנין (ששיחק מגן בנוער) כאופציה לאגף ימין. יכול להיות מעניין, למרות שלהחליף כל שבוע שחקן באגף ימין זה נוראי לקבוצה כמונו.
כניראה שעדיף ללכת עם אילוז בהרכב עד לסוף העונה בתקווה שזה יתן לו ביטחון ולא נשלם מחיר גדול מידי באגף ימין.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!