שאלה
שאלה
כמה חילופים מנצחים גיא לוי צריך לעשות כדי שיפסיקו לשרוק בוז כל המביני עניין?
Re: שאלה
הרבה.
בישראל חושבים שכל אחד יכול להיות מאמן.
בישראל חושבים שכל אחד יכול להיות מאמן.
די כבר, די... תגן על גיא לוי, תאהב אותו.. אבל חלאס לחפש שטויות בשביל ההוכחות האלה, כמה אפשר.yedidel כתב:כמה חילופים מנצחים גיא לוי צריך לעשות כדי שיפסיקו לשרוק בוז כל המביני עניין?
הלך לו החילוף, לפני שבועיים בדיוק אותו חילוף וזה לא הלך. איפה היית אז?
מותר להעביר ביקורת!
1. החילוף של חלוץ תמורת חלוץ קצת היה מיותר, אם כבר חילוף היה הגיוני להשאיר את שניהם. למרות המהפך.
2. למרות הגול, להכניס את לוטם ללא תפקיד מוגדר, אי שם בהתקפה לא כזה פתרון. ושוב, למרוווווות הגול.
3. שלושה זרים על הספסל. שניים הוא הביא. שלושתם לא ראו דשא. גארידו נניח, גם בוזוביץ לא כזה מבינה אבל ניחא. גרביץ מה?
4. החילוף עם נאסר היה הרבה זמן מאוחר מידי (ולא, לא קשור לעובדה שאני אישית לא מחזיקה ממנו. יותר מעשר דקות שהוא עמד ולא זז בצד שמאל).

בס"ד
היום בכלל נשבר שיא, חבורה די גדולה של אנשים משער 2 קיללו את גיא מספיק חזק שיושבי שער 5 ישמעו.
גם בשער 5 היו כמה שניסו להתחיל קללות אך לשמחתי הרוב השפוי השתיק אותם מיד.
היום בכלל נשבר שיא, חבורה די גדולה של אנשים משער 2 קיללו את גיא מספיק חזק שיושבי שער 5 ישמעו.
גם בשער 5 היו כמה שניסו להתחיל קללות אך לשמחתי הרוב השפוי השתיק אותם מיד.
אמרתי בדיוק אותו דבר.הילה חדד כתב:
די כבר, די... תגן על גיא לוי, תאהב אותו.. אבל חלאס לחפש שטויות בשביל ההוכחות האלה, כמה אפשר.
הלך לו החילוף, לפני שבועיים בדיוק אותו חילוף וזה לא הלך. איפה היית אז?
אבל אני מנסה להגיד לך שגם זה שזה עבד לא אומר שזה הדבר הנכון שהיה צריך לעשות.yedidel כתב: אמרתי בדיוק אותו דבר.
אין לי בעיה אם אתה חושב שגיא מאמן טוב, מחזיק ממנו. לבריאות. גם אני חושבת שיש בו הבנה גדולה בכדורגל. מצד שני יש דברים לא מובנים ומותר להעביר ביקורת. וכן זה בעיקר בחילופים כל הזמן.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
שישרקו בוז בחילוף אבל להתחיל לשיר גיא לוי בן ז(&&@ ממש לא לעניין.
הקהל מטומטם? חלק גדול כן! בלי להתייפייף...
הקהל מטומטם? חלק גדול כן! בלי להתייפייף...
אותם אנשים פשוט עושים צחוק מעצמם, כשרגע אחד הם מקללים את גיא ושתי דקות אחרי כל חילוף שהוא עושה הקבוצה מבקיעה והם באוויר.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
הילה,
1. החילופים שלו מנצחים משחקים עוד מעונת העלייה...
אפשר לקרוא לזה מזל ואפשר להגיד הרבה דברים, אבל זה עובד לו...
2. הוא הסביר כמה וכמה פעמים שהקבוצה לא משחקת טוב לעניות דעתו כשהוא משחק עם שני חלוצים. אולי עם סגל אחר היה משחק אחרת.
אף אחד לא יכול לטעון שהקבוצה לא משחקת משחק התקפי. גם אם זה עם חלוץ אחד.
3. בעניין הזרים - אתם צריכים להחליט.
כשזה נוח למי שסימן את גיא לוי - אז צועקים עליו שהוא נותן לזרים שהוא הביא לשחק בגלל שהביא אותם.
כשזה נוח - צועקים עליו שהזרים שהוא הביא מייבשים את הספסל.
קורה. לא תמיד פוגעים בינואר. או שאולי הם סתם לא טובים בשלב הזה. או השד יודע מה.
בשורה התחתונה - אם הוא לא מחזיק מהם, עדיף שייתן להם לשחק בכל זאת?
2. הוא הסביר כמה וכמה פעמים שהקבוצה לא משחקת טוב לעניות דעתו כשהוא משחק עם שני חלוצים. אולי עם סגל אחר היה משחק אחרת.
כשזה נוח למי שסימן את גיא לוי - אז צועקים עליו שהוא נותן לזרים שהוא הביא לשחק בגלל שהביא אותם.
על שני הסעיפים הראשונים, אין מה לדון. דשנו בזה מאה פעם. תהנה עם ההגנה.RedRock כתב:הילה,
בנוגע לסעיף 3, בגלל זה אמרתי. גארידו ובוזוביץ עוד ניחא. לגבי גרביץ חד משמעית בכל פעם ששיחק הציג כדורגל טוב יותר מהרבה אחרים על המגרש. בטח ובטח ראוי ליהיות מחליף.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הילה אני מוכרח לומר שלדעתי האישית את טועה, כלומר גיא לוי עולה אומנם עם הרכב הגנתי אבל אפשר לראות במשחקים האחרונים שמשחק ההתקפה של הקבוצה הוא בהחלט אחת מנקודות האור.
אגב תארו לעצמיכם את הקבוצה עם גיא לוי מתחילת העונה, לדעתי +9 נקודות ממה שיש לקבוצה היום...
אגב תארו לעצמיכם את הקבוצה עם גיא לוי מתחילת העונה, לדעתי +9 נקודות ממה שיש לקבוצה היום...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
תתפלא, אני חושבת שמקצועית גיא לוי מאמן שמבין הרבה בכדורגל. האופציה הטובה ביותר בהיצע שהיה פה כשהוחתם.נדב סגרון כתב:הילה אני יודע שאת לא כזאת אבל בכל זאת מה מניע אותך כל הזמן נגד גיא לוי אני חייב לשמוע ?
רק שמותר להעביר ביקורת. ויש על מה- לצד דברים טובים שהוא עושה.
אין צורך כל שבוע לחפש מה הלך לו, רק כדי לפתוח טופיק. מאמן שמבין כדורגל, ידוע. ועדיין בעיניי עושה טעויות.

השאלה מה את מגדירה טעויות.הילה חדד כתב:
תתפלא, אני חושבת שמקצועית גיא לוי מאמן שמבין הרבה בכדורגל. האופציה הטובה ביותר בהיצע שהיה פה כשהוחתם.
רק שמותר להעביר ביקורת. ויש על מה- לצד דברים טובים שהוא עושה.
אין צורך כל שבוע לחפש מה הלך לו, רק כדי לפתוח טופיק. מאמן שמבין כדורגל, ידוע. ועדיין בעיניי עושה טעויות.
יש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים ולא מבינים.
דוגמא פשוטה :
הכי קל היה להגיד אתמול (ומודה שגם אני נפלתי בפח) שלהכניס את דובב במקום אקסברד זה לא נכון ופחדני.
מצד שני, שיחקנו טוב מאוד ושינוי מערך יכול היה גם להרוס.
בדיעבד זה התברר כמהלך נכון כי הרצף של המשחק לא נפגע והשער השני היה עניין של זמן
בחילוף של לוטם, אני בטוח שגיא חשב על המשחק ההוא מלפני שבועיים. להכניס את גרביץ' להוציא את נאסר (ששיחק פצוע עשר דקות בערך) ולהפקיר בכך את ההגנה (נאסר עושה הגנה, גרביץ' לא).
בשורה התחתונה, גיא לוי עושה חילופים שלפעמים נראים לנו תמוהים, אבל ברוב הפעמים זה מצליח.
פעם אחת או פעמיים? אפשר להגיד מזל.
יותר מזה, זה רק מוכיח את העובדה שאף אחד מאיתנו הוא לא מאמן כדורגל.
תנו לו את הקרדיט. מגיע לו.
נ.ב - הקהל שלנו מרבה לעודד את השחקנים (הכוונה ברמה האישית). גם לגיא לוי מגיע. והרבה.
אני מאוד מחזיק מגיא לוי, מה שכן לדעתי החילוף של לוטם זינו בשבת זה נטו אינטואיציה.
מצד שני גם את זה צריך
מצד שני גם את זה צריך