נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בחוץ מול בני יהודה - שבת ב-18:00.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: נקבע מועד משחק הליגה הקרוב בחוץ מול בני יהודה - שבת ב-18:00.
ע"פ היכולת במחזורים האחרונים אנחנו יכולים לעשות הפתעה ולצאת עם ניצחון.
תיקו גם יספק מאד... רק לא הפסד.
סוארז יחסר בגלל צהובים. כנראה לוטם יקבל את המקום שלו.
מצפה לפחות ל 2000 אוהדים ..
תיקו גם יספק מאד... רק לא הפסד.
סוארז יחסר בגלל צהובים. כנראה לוטם יקבל את המקום שלו.
מצפה לפחות ל 2000 אוהדים ..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קשה מאוד לנצח אותה קבוצה 3 פעמים בעונה, בפרט קבוצה עדיפה עליך בהרבה שמשחקת בבית..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אגב סטטיסטיקה, זה לא אופייני לי לדעת כאלה נתונים אבל סתם לידיעה-אורי אדום בנשמה כתב:קשה מאוד לנצח אותה קבוצה 3 פעמים בעונה, בפרט קבוצה עדיפה עליך בהרבה שמשחקת בבית..
קרוב ל 16 שנה שבני יהודה לא הצליחה לנצח אותנו בבית שלה.

בני יהודה יבואו מאוד נחושים למשחק הזה.
הם רוצים להבטיח את הפלייאוף העליון, וגם לנקום על ההפסד שלהם בווסרמיל בגביע המדינה.
סוארס לא ישחק, אולי לוטם זינו יקבל את חולצת ההרכב.
הם רוצים להבטיח את הפלייאוף העליון, וגם לנקום על ההפסד שלהם בווסרמיל בגביע המדינה.
סוארס לא ישחק, אולי לוטם זינו יקבל את חולצת ההרכב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וקנין חייב לחזור להרכב פשוט חייב, עכשיו צריכים לב ונשמה, ולוטם ז'ינו לא מספיק טוב כקשר אחורי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- red ultras
ב״ה מנצחים!
בני יהודה קבוצה פרווה עם הרבה בעיות.
הקהל ואבוקסיס על הפנים, התקפה מאוד חלשה שממעטת לכבוש.. אם עוצרים את גלבאן = מנצחים.
בני יהודה קבוצה פרווה עם הרבה בעיות.
הקהל ואבוקסיס על הפנים, התקפה מאוד חלשה שממעטת לכבוש.. אם עוצרים את גלבאן = מנצחים.
בס"ד
אצל בני יהודה חסן אבו זייד ייעדר.
החיסרון של סוארז יכול להיות משמעותי, קיסו מאוד רך ולצידו צריך לשחק שחקן קשוח שיורד לגליצ'ים וחוטף כדורים.
לא ראיתי מספיק את לוטם, ממה שראיתי מוקנין תכונות של בולדוזר יש לו.כרגע לוטם נמצא מעל וקנין בהיררכיה והוא כנראה יפתח.
אצל בני יהודה חסן אבו זייד ייעדר.
החיסרון של סוארז יכול להיות משמעותי, קיסו מאוד רך ולצידו צריך לשחק שחקן קשוח שיורד לגליצ'ים וחוטף כדורים.
לא ראיתי מספיק את לוטם, ממה שראיתי מוקנין תכונות של בולדוזר יש לו.כרגע לוטם נמצא מעל וקנין בהיררכיה והוא כנראה יפתח.
מצד אחד אופטימי אחרי 2 נצחונות רצופים,כדורגל לא רע בחלקו,רוח גבית מצויינת מהאוהדים וסטטיסטיקה מרשימה מול בני יהודה העונה.
מצד שני? וויליאם סוארס. קבוצה בלי אמצע היא לא קבוצה. מישהו מצליח לתאר לעצמו קישור יציב ופעלתן עם גארידו/ז'ינו וקיסו?
אנחנו מחר משחקים בלי העוגן שלנו,העמוד שדרה. זה הדבר היחיד שמדאיג אותי מאוד ברמה המקצועית.
מה דעתכם? מה הייתם מציעים לגיא לעשות מחר?
מצד שני? וויליאם סוארס. קבוצה בלי אמצע היא לא קבוצה. מישהו מצליח לתאר לעצמו קישור יציב ופעלתן עם גארידו/ז'ינו וקיסו?
אנחנו מחר משחקים בלי העוגן שלנו,העמוד שדרה. זה הדבר היחיד שמדאיג אותי מאוד ברמה המקצועית.
מה דעתכם? מה הייתם מציעים לגיא לעשות מחר?
איציק וקנין!
לא ברור לי למה הוא לא בתמונת ההרכב אפילו.
לא ברור לי למה הוא לא בתמונת ההרכב אפילו.
- red ultras
הייתי מציע לגיא לוי להכניס את איציק ועקנין ולתת לו הוראה שלא לתת לגלבאן רגע של מנוחה, הוא השחקן המסוכן שלהם וצריך לשחק עליו מאוד אגרסיבי
ההתאחדות, בני יהודה והחברה שמנהלת את בלומפילד צריכים להתבייש. שערים 7 ו-8 בכלל לא נפתחים ונותנים
לאוהדי היריבה לשבת מאחורי השער. אז לפני שמתלוננים על זה שאין קהל במגרשים שיסתכלו על עצמם, בושה!!!
לאוהדי היריבה לשבת מאחורי השער. אז לפני שמתלוננים על זה שאין קהל במגרשים שיסתכלו על עצמם, בושה!!!
אריק כתב:ההתאחדות, בני יהודה והחברה שמנהלת את בלומפילד צריכים להתבייש. שערים 7 ו-8 בכלל לא נפתחים ונותנים
זו הסיבה שאני נשאר ולא נוסע..
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתה רציני? בלומפילד מכל יציע וזווית הוא חוויה, בטח כשהמגרש הביתי שלנו הוא וסרמיל.yakov7 כתב:
זו הסיבה שאני נשאר ולא נוסע..
ברגעים האלה אנחנו צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה, תירוצים כמו מיקום השער הם האחרונים שצריכים לחשוב עליהם. בטח כשמדובר באיצטדיון נפלא כמו בלומפילד...
באר שבע לא תרד!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בשבילי לשבת מאוחרי השער ,כששערים 7 ,8 ריקים זו לא חוויה צפיה. אני מקווה מאוד שהלילה הלבן שעבר על חלק משחקני באר שבע לא ייפגע בנו..משה אוחיון כתב: אתה רציני? בלומפילד מכל יציע וזווית הוא חוויה, בטח כשהמגרש הביתי שלנו הוא וסרמיל.
ברגעים האלה אנחנו צריכים לעמוד מאחורי הקבוצה, תירוצים כמו מיקום השער הם האחרונים שצריכים לחשוב עליהם. בטח כשמדובר באיצטדיון נפלא כמו בלומפילד...
באר שבע לא תרד!