גיא לוי: "ביקשנו דחיה, לא הקשיבו לנו"
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
גיא לוי: "ביקשנו דחיה, לא הקשיבו לנו"
מתברר שהנהלת הקבוצה ביקשה לדחות את המשחק מול בני יהודה בעקבות המצב בדרום. ההתאחדות סירבה.
את משחק קבוצת הנוער דווקא כן דחו (היו אמורים לשחק מול בית"ר י"ם בבית וגן).
את המשחק בין מכבי ב"ש לאום אל פאחם הפסיקו לפני סוף המשחק בעקבות אזעקה שנשמעה במהלך המשחק.
את משחק קבוצת הנוער דווקא כן דחו (היו אמורים לשחק מול בית"ר י"ם בבית וגן).
את המשחק בין מכבי ב"ש לאום אל פאחם הפסיקו לפני סוף המשחק בעקבות אזעקה שנשמעה במהלך המשחק.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: גיא לוי: "ביקשנו דחיה, לא הקשיבו לנו"
יש משהו בזה, בקושי ישנים בלילה, מוקפצים כל שעה, לחץ הדם קופץ מ80 ל140 תוך שניה, מאוד לא בריא לגוף ועוד אחרי זה לשחק משחק ליגה, לא אנושי.
לא ראיתי את המשחק אבל למרות הטענות המוצדקות של המועדון לא היינו צריכים לראות את התוצאה הנוראית הזאת.
לא ראיתי את המשחק אבל למרות הטענות המוצדקות של המועדון לא היינו צריכים לראות את התוצאה הנוראית הזאת.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אין מה לבוא בטענות בדיעבד.
בשורה התחתונה - אם זה כל כך הפריע לשחקנים (וזה לגיטימי אם כן...)
היו צריכים לבוא להנהלה ולהגיד - 'אנחנו לא מוכנים לשחק. נקודה.'
המועדון לא היה מכריח אותם לשחק.
ואף אחד לא היה מעז להוריד אותנו ליגה. גם לא היו מעזים לתת עונש כבד. אין סיכוי.
במקרה הכי גרוע - הפסד טכני. עדיף משמעותית על מה שחווינו - גם ביחס השערים ובעיקר בפן המנטלי.
בשורה התחתונה - אם זה כל כך הפריע לשחקנים (וזה לגיטימי אם כן...)
היו צריכים לבוא להנהלה ולהגיד - 'אנחנו לא מוכנים לשחק. נקודה.'
המועדון לא היה מכריח אותם לשחק.
ואף אחד לא היה מעז להוריד אותנו ליגה. גם לא היו מעזים לתת עונש כבד. אין סיכוי.
במקרה הכי גרוע - הפסד טכני. עדיף משמעותית על מה שחווינו - גם ביחס השערים ובעיקר בפן המנטלי.
- dardasmiley
צר לי לאכזב אותך, אבל היינו מקבלים על זה באבי-אבינו, אנחנו לא מכבי חיפה/הבועל ת"א/מכבי ת"א שאם זה היה קורה להם היו משעים את כל הליגה עד יעבור זעם.
להפך, עכשיו כשמכבי פ"ת מסובכת חזק בתחתית לוזון ושות' רק מחפשים סיבה למסיבה להורדת נקודות, ולנו היו מורידים בכיף איזה 8-10.
אצלנו ההתאחדות כל כך מושחתת שמישל פלאטיני מתגאה שהוא חבר של לוזון...
היו צריכים לדחות את המשחק, כי אין ערך ספורטיבי, מרגע שאף אחד בהתאחדות לא שם על הבקשה שלנו אין מה לעשות אלא לעלות ולשחק, בכל מקרה אסור היה להראות כמו שנראנו ואסור לתלות את ההפסד באזעקות...
להפך, עכשיו כשמכבי פ"ת מסובכת חזק בתחתית לוזון ושות' רק מחפשים סיבה למסיבה להורדת נקודות, ולנו היו מורידים בכיף איזה 8-10.
אצלנו ההתאחדות כל כך מושחתת שמישל פלאטיני מתגאה שהוא חבר של לוזון...
היו צריכים לדחות את המשחק, כי אין ערך ספורטיבי, מרגע שאף אחד בהתאחדות לא שם על הבקשה שלנו אין מה לעשות אלא לעלות ולשחק, בכל מקרה אסור היה להראות כמו שנראנו ואסור לתלות את ההפסד באזעקות...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מסכים. שחיתות, מכבי פ"ת, הכל רקוב...
ועדיין - יש גבול.
לא היו מעזים להוריד ליגה קבוצה בגלל טרור. למרות שזורקים על הדרום ***
ועדיין - יש גבול.
לא היו מעזים להוריד ליגה קבוצה בגלל טרור. למרות שזורקים על הדרום ***
אחח מתי תפסיקו להיות אוהדים תמימים ???
עוד לפני המשחק ידעתי שאם יפסידו הם יאשימו את המצב ויגידו שלא ישנו בלילה .
זה היה כל כך צפוי , אין מה לעשות , כשסוארז לא בהגנה אנחנו נראים פח , שלא נדבר על גארידו במקום גביש .
חוץ מ-2 שחקנים בהרכב כל ההרכב שלנו בכלל גר במרכז אז למי הם מזיינים בשכל שהם לא ישנו בלילה ?
אולי רק אסי רחמים לא ישן בלילה , והוא לא שיחק !! שיתביישו להם ! 2000 אוהדים נוסעים וכרגיל הם משקשקים ומאכזבים אותם ! עלובים !
זה היה כל כך צפוי , אין מה לעשות , כשסוארז לא בהגנה אנחנו נראים פח , שלא נדבר על גארידו במקום גביש .
חוץ מ-2 שחקנים בהרכב כל ההרכב שלנו בכלל גר במרכז אז למי הם מזיינים בשכל שהם לא ישנו בלילה ?
אולי רק אסי רחמים לא ישן בלילה , והוא לא שיחק !! שיתביישו להם ! 2000 אוהדים נוסעים וכרגיל הם משקשקים ומאכזבים אותם ! עלובים !
אני חושבת שבדיעבד זה בהחלט כתירוץ. הייתי מצפה לא רק לבקש דחייה של המשחק אלא שאם הם אינם יכולים, פשוט לא להופיע. טכני? אז טכני. זה עדיף ממה שהיה היום. בעיקר כי אני חושבת שכן יש השפעה על מה שהיה בלילה על היכולת היום. אבל ברגע שעולים למגרש מבחינתם זה אומר שהם היו מסוגלים לשים בצד. לא מסוגלים? לא עולים.ran כתב:אחח מתי תפסיקו להיות אוהדים תמימים ???
ולמעוניינים, 6 שחקני הרכב היום+ המחליפים גרים בב"ש.
לויטה, אילוז, גארידו , דוידזאדה, אדליי, נסאר, קיסו, גרביץ' ודובב גבאי.

זה לא משנה אם הפסידו בגלל זה או לא, כאשר איזור שלם (כמליון אזרחים) במדינה שמתגאה באחווה ובדאגה לזולת חיים במקלטים לא היה צריך להערך אירועי ספורט בכלל.
יש פה אזרחים סוג ז' שלמדינה לא באמת איכפת מהם.
יש פה אזרחים סוג ז' שלמדינה לא באמת איכפת מהם.
- dardasmiley
העניין, שזה לא מה שהיה לפני 10 שנים בכדורגל, שקבוצה שלא עולה למשחק סופגת טכני וזהו.
הים זה היה מלווה בהעמדת לבית דין וסימפוזיון, טוב עשו שעלו בכל מקרה ושלא יתלו את התבוסה בחוסר השינה...
הים זה היה מלווה בהעמדת לבית דין וסימפוזיון, טוב עשו שעלו בכל מקרה ושלא יתלו את התבוסה בחוסר השינה...
לא היו מעיזים להעניש אותנו ביותר מטכני (וגם זה בספק) אם היינו מחליטים לא לעלות בעקבות מצב בטחוני.dardasmiley כתב:העניין, שזה לא מה שהיה לפני 10 שנים בכדורגל, שקבוצה שלא עולה למשחק סופגת טכני וזהו.

ע"פ תקנון ההתאחדות - קבוצה שלא מופיעה למשחק יורדת אוטומטית ליגה.
אז שיורידו הקבוצה שלנו מייצגת עיר ויש כאלה הטוענים גם אזור שלם , אם באזור ועיר שלמה אנשים במקלטים אין מקום לשחק .המועדון שתק פעם קודמת נגד נתניה המועדון שתק גם עכשיו היה צריך לעשות הרבה יותר רעש לפני אין מה לעשות עכשיו.
לא שאני חושב שזה היה משנה התאחדות פח הזאת קיימה משחק בתוך באר שבע, הקבוצות בדרום חייבות להתחיל להתעורר שאשדוד ובאר שבע יקבלו החלטה ויעמדו מאחוריה ביחד אף אחד לא יוריד אותם ליגה תאמינו לי . והילה היום שיחקו 8 שחקנים שכנראה כמו כולנו לא ישנו בלילה זה בהחלט בעיה לא יודע אם זה מה שגרם ליכולת אבל זה בהחלט חלק מהבעיה שהייתה היום .(אדלי,גבאי,גרביץ,אילוז,דוידזדה,אדלי,גארידו,קיסו)
לא שאני חושב שזה היה משנה התאחדות פח הזאת קיימה משחק בתוך באר שבע, הקבוצות בדרום חייבות להתחיל להתעורר שאשדוד ובאר שבע יקבלו החלטה ויעמדו מאחוריה ביחד אף אחד לא יוריד אותם ליגה תאמינו לי . והילה היום שיחקו 8 שחקנים שכנראה כמו כולנו לא ישנו בלילה זה בהחלט בעיה לא יודע אם זה מה שגרם ליכולת אבל זה בהחלט חלק מהבעיה שהייתה היום .(אדלי,גבאי,גרביץ,אילוז,דוידזדה,אדלי,גארידו,קיסו)

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לא יודע מה איתכם, אחרי ששמעתי שבני יהודה הצטרפה לבקשה לדחות את המשחק (מתוך הזדהות עם הדרום) המחשבה הראשונה שעלתה לי היא מה היה קורה במצב ההפוך, כלומר אם הטילים היו נוחתים בת"א וקבוצה מת"א הייתה אמורה לשחק בבאר שבע, מה אז ההתאחדות הייתה עושה.
לדעתי, לא רק שהיו דוחים את המשחק בבאר שבע, אלא היו דוחים את כל המחזור של ליגת העל עד לרגיעה...
לדעתי, לא רק שהיו דוחים את המשחק בבאר שבע, אלא היו דוחים את כל המחזור של ליגת העל עד לרגיעה...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגב תשים לב שגם אשדוד וגם באר שבע לא שיחקו כמו שצריך...משה אוחיון כתב:לא יודע מה איתכם, אחרי ששמעתי שבני יהודה הצטרפה לבקשה לדחות את המשחק (מתוך הזדהות עם הדרום) המחשבה הראשונה שעלתה לי היא מה היה קורה במצב ההפוך, כלומר אם הטילים היו נוחתים בת"א וקבוצה מת"א הייתה אמורה לשחק בבאר שבע, מה אז ההתאחדות הייתה עושה.
אגב 2 נכון שרק שני שחקנים מההרכב הם באר שבעיים אבל יש עוד כמה שחקנים שגרים בבאר שבע ולא נולדו בבאר שבע, ויש גם את הזרים, ובקיצור בואו נגיד את זהככה המצב הזה הוא מראש היה מצב נוראי.
אז נכון שבתחילת העונה זה אולי השפיע למחזור הראשון והקבוצה המשיכה עם היכולת הרעה, אבל זה משפיע ואי אפשר לומר שזה לא משפיע.
אגב גם אוהד לויטה נדמה לי גר עם חברה שלו בבאר שבע, עוד שחקן שבטוח הושפע מהעניין...
פשוט בושה להתאחדות...
במצריים ברגע אחד של בלאגן כמו שהיה שם ששרפו את האיצטדיון ביטלו את כל המשחקים עד להודעה חדשה.
פה אבי לוזון יעשה הכל על מנת שמכבי פתח תקווה תהיה בליגת העל, אבל בנתיים באופן מצחיק זה לא הולך לא כל כך כי הם בועטים בדלי המים שהוא ממלא להם...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!