יש מצב שהרדיוס יצא לנו בול עם האיסור לקיום משחקים עם קהל בתקופה הקרובה...גם הפועל באר שבע תופיע ותאלץ להסביר את התנהגות אוהדיה שהתפרעו במהלך ההפסד 5:1 לבני יהודה, גם כן במשחק שנערך ביום שבת באצטדיון בלומפילד.
צפו פגיעה..
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
צפו פגיעה..
https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 96606.html" onclick="window.open(this.href);return false;
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
Re: צפו פגיעה..
מה עשינו? זריקת כוס שתייה לא?
אוי ואבוי לנו אם זו הגישה. אסור לקיים משחקים עם קהל? אין משחק. לא עולים. שיורידו אותו ליגה אוטו', נראה אותם.אורי אדום בנשמה כתב:https://www.one.co.il/Article/11-12/1,1 ... 96606.html
יש מצב שהרדיוס יצא לנו בול עם האיסור לקיום משחקים עם קהל בתקופה הקרובה...
אסור לנו להיכנע שוב לדברים האלה. עד שהמצב לא יציב. מצידי שידחו את המחזור.
והטוטו מעניין לי אתם יודעים את מה.

יצא להם בול לתת לנו משחק ללא קהל וככה לא יצטרכו לדחות את הפליאוף.
לא הבנתי מה עשינו? ואורי אין לנו תנאי אתה יכול להירגע ניראה לי את התנאי שלנו נתנו לנו נגד קרית שמונה אם אני לא טועה

זרקו כוס שתיה למגרש. זה מה שאני ראיתי, אבל אולי היה משהו ב-10 הדקות האחרונות כי כבר יצאתי.נדב סגרון כתב:לא הבנתי מה עשינו? ואורי אין לנו תנאי אתה יכול להירגע ניראה לי את התנאי שלנו נתנו לנו נגד קרית שמונה אם אני לא טועה
בית"ר קיבלה רדיוס 1 (לאחר הערעור) על אוהד ששרף צעיף ובכלל המגמה של בית הדין של ההתאחדות הוא להחמיר בתקופה האחרונה כך שזה לא מבשר טובות.
מצד שני, אנחנו עומדים לדין ביחד עם מכבי פ"ת, כך שהדיינים לא יוכלו לעשות דין אחד לנו ודין אחד להם.
אם אנחנו מקבלים משחק ללא קהל על כוס שתייה מסכנה זה כבר באמת יעבור את הגבול.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הילה חדד כתב:
אוי ואבוי לנו אם זו הגישה. אסור לקיים משחקים עם קהל? אין משחק. לא עולים. שיורידו אותו ליגה אוטו', נראה אותם.
אסור לנו להיכנע שוב לדברים האלה. עד שהמצב לא יציב. מצידי שידחו את המחזור.
והטוטו מעניין לי אתם יודעים את מה.
מסכים איתך, ואמרתי את זה בעצמי קודם לכן, רק שאם כבר נקבל עונש רדיוס, אז אין טעם להילחם.. לא ככה?
נדב סגרון כתב:לא הבנתי מה עשינו? ואורי אין לנו תנאי אתה יכול להירגע ניראה לי את התנאי שלנו נתנו לנו נגד קרית שמונה אם אני לא טועה
תנאי או לא, אין לנו את הלוקסוס הזה לצאת בעונש מינימלי בכזו עידנא דריתחא בה כפי שאתה רואה תעריף הענישה נסק לשמיים...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אז זהו, שיש! עקרונית! וזה לא רק העניין של הקהל, כבר 4 ימים אין הכנה אידיאלית לשום שחקן למשחק הזה ביום שבת. ושלא יגיד לי 2 שחקנים גרים בב"ש! יותר מ80 אחוז שחקנים גרים פה. הם עדיין מתאמנים פה. כבר יום שני ברציפות שיש להם אזעקה באימון. יהא רדיוס אשר יהא. את המשחק במחזור הקרוב לטעמי חייב לדחות. כבר מעכשיו.אורי אדום בנשמה כתב:
מסכים איתך, ואמרתי את זה בעצמי קודם לכן, רק שאם כבר נקבל עונש רדיוס, אז אין טעם להילחם.. לא ככה?

צודקת! רדיוס או לא - זה בכלל לא אמור לשנות! ברגע שהאימונים ושגרת היום של הקבוצה מופרעת בצורה כזאת חייבים ללחוץ לדחייה עד שהשקט יחזור.הילה חדד כתב:
אז זהו, שיש! עקרונית! וזה לא רק העניין של הקהל, כבר 4 ימים אין הכנה אידיאלית לשום שחקן למשחק הזה ביום שבת. ושלא יגיד לי 2 שחקנים גרים בב"ש! יותר מ80 אחוז שחקנים גרים פה. הם עדיין מתאמנים פה. כבר יום שני ברציפות שיש להם אזעקה באימון. יהא רדיוס אשר יהא. את המשחק במחזור הקרוב לטעמי חייב לדחות. כבר מעכשיו.
מצד שני לאור הרכרוכיות של ההנהלה שלנו ולאור זה שההתאחדות מקבלת פעם אחר פעם החלטות חסרות רגישות, אני לא מבין למה לא העבירו מתחילת השבוע את את האימונים לאזור המרכז כמו שעשו בעבר או לאזורים בנגב כמו ירוחם, ערד, מצפה רמון שאינם בטווח הטילים ועל הדרך אולי למשוך קצת התעניינות מצד תושבי ה אזורים האלו מהקבוצה שאמורה לייצג גם אותם.
כי זה בדיוק מה שההתאחדות רוצה.8red כתב:
אני לא מבין למה לא העבירו מתחילת השבוע את את האימונים לאזור המרכז כמו שעשו בעבר או לאזורים בנגב כמו ירוחם, ערד, מצפה רמון שאינם בטווח הטילים ועל הדרך אולי למשוך קצת התעניינות מצד תושבי ה אזורים האלו מהקבוצה שאמורה לייצג גם אותם.
אם אתה יכול להתאמן במרכז, אז תשחק במרכז.
גם אם נקבל רדיוס הוא יופעל רק במשחק הבית הראשון של הפלייאוף..
ראשית, הנהלת המועדון כבר הסכימה לתקדימים שכאלו בעבר ויזמה בעצמה אימונים בקריית שלום או בר״ג- אז מה נשתנה?izguy83 כתב: כי זה בדיוק מה שההתאחדות רוצה.
אם אתה יכול להתאמן במרכז, אז תשחק במרכז.
שנית, אין דין אימון כדין משחק- בטח לא כשכל משחק מעכשיו והלאה הוא גורלי וקריטי.
בכל אופן, ממחר האימונים בקריית שלום. זה לא משנה את העובדה שאין כאן שום הכנה אידיאלית ולטעמי המחזור צריך להידחות.8red כתב:
ראשית, הנהלת המועדון כבר הסכימה לתקדימים שכאלו בעבר ויזמה בעצמה אימונים בקריית שלום או בר״ג- אז מה נשתנה?
שנית, אין דין אימון כדין משחק- בטח לא כשכל משחק מעכשיו והלאה הוא גורלי וקריטי.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מעניין אותי עד כמה הכתבה מסולפת בכוונת תחילה או סתם אין להם מושג מה היה בבלומפילד.
"תיאלץ להסביר את התפרעות אוהדיה"?
מדובר בשני מקרים של אוהדים מטומטמים-
1. זריקת כוס שתיה קרוב מאוד לשחקן בני יהודה.
2. ניסיון זריקה של כוס נוספת לכיוון שער הקבוצה - ללא הצלחה.
שני האירועים האלה היו מלווים בתגובות עצבניות מאוד של הרוב המוחלט של האוהדים כלפי אותם 2 מטומטמים.
כשבפעם השניה זה אפילו גרם למיני קטטה ביציע בין אותו מפגר לאחרים שהתעצבנו עליו...
הדבר הכי חמור שהיה בנוסף לדברים האלה היו שריקות הבוז לאילוז על כל נגיעה בכדור........
אני לא ממהר להגן על הקהל שלנו, אבל יומיים ורבע אחרי פוגרום שהלך באותו אצטדיון בדיוק - הקונוטציה ל"התפרעות אוהדים" היא אחרת לחלוטין.
"תיאלץ להסביר את התפרעות אוהדיה"?
מדובר בשני מקרים של אוהדים מטומטמים-
1. זריקת כוס שתיה קרוב מאוד לשחקן בני יהודה.
2. ניסיון זריקה של כוס נוספת לכיוון שער הקבוצה - ללא הצלחה.
שני האירועים האלה היו מלווים בתגובות עצבניות מאוד של הרוב המוחלט של האוהדים כלפי אותם 2 מטומטמים.
כשבפעם השניה זה אפילו גרם למיני קטטה ביציע בין אותו מפגר לאחרים שהתעצבנו עליו...
הדבר הכי חמור שהיה בנוסף לדברים האלה היו שריקות הבוז לאילוז על כל נגיעה בכדור........
אני לא ממהר להגן על הקהל שלנו, אבל יומיים ורבע אחרי פוגרום שהלך באותו אצטדיון בדיוק - הקונוטציה ל"התפרעות אוהדים" היא אחרת לחלוטין.