הגישה צריכה להיות החלטית וחד משמעית בנוגע למשחקי ההישארות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

הגישה צריכה להיות החלטית וחד משמעית בנוגע למשחקי ההישארות

שליחה על ידי אריק »

הגישה בנוגע למצב הביטחוני צריכה להיות החלטית ביותר והיא שהקבוצה לא תשחק אף משחק בית
מחוץ לוסרמיל וללא הקהל הביתי. זהו מסר שיש לשדר לכולם ובעיקר להתאחדות לכדורגל. הם יכולים שם
בת"א ובפ"ת להחליט מה שהם רוצים, המועדון צריך להוביל את הנושא ולא להיות מובל. אנחנו לא צריכים
להתנצל שיורים עלינו טילים, שלילדים שלנו יש חרדות שילכו איתם כל החיים, שמקום העבודה שלנו בסכנה
ושהלילות כבר מזמן לא לילות. כל הבקשות האלה להתאחדות נראות כמו התרפסות והתחננות שיתחשבו בנו.
עם כל הכבוד, אני מעדיף לרדת ליגה בגלל שלא הופעתי למשחקים מאשר לרדת ליגה בדרך של אדון לוזון.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

Re: הגישה צריכה להיות החלטית וחד משמעית בנוגע למשחקי ההישארות

שליחה על ידי הילה חדד »

מסכימה ומחזקת! לא יאומן שאנחנו תלויים בחסדיהם של ראשי ההתאחדות והוועדות למיניהן שמחליטות על זה.

אני רק חייבת לציין שבעיניי, גם אם המשטרה תאשר לקיים משחק ביום שבת הקרוב- זה מסוכן ולא אחראי.

רק לחשוב שכמות האוהדים שתגיע (שגם לצערי לא תיהיה גדולה) חס וחלילה, חס וחלילה תצטרך להתגונן אם במקרה תיהיה אזעקה ולהיצמד לקיר זה סכנת נפשות בלי קשר מה יהיה גורלו של הטיל. נוסיף לזה שהחוסר ספורטיביות להכנה הכי לא אידאלית שהייתה השבוע לשחקנים רק מוסיפה. חייב לדחות את המשחק לפחות ליום שלישי ואת הגביע לדחות קדימה. (ולכל אלו שטוענים שלא יהיה ההבדל בין שבת לשלישי, אז לצערי יש הבדל בין יום וחצי שקט שכבר ראינו שלא ממש משקפים משהו לכמעט 5 ימים בע"ה שיהיו של שקט).
תמונה

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

מצד שני,זאת המציאות,תתרגלו. לא יהיה בקרוב פתרון קסם של זבנג וגמרנו.
יש סיכוי שישוגר טיל לעבר ב"ש בשבת כמו שיש סיכוי שישוגר בזמן שאני כותב את השורות האלה וכמו שהיה סיכוי שישוגר לפני 3 דקות או שישוגר בעוד 5 ימים.
למה אנחנו מחכים? שעזה תימחק? שצהל ייכנס לעזה וינקה אותה מאמל"ח? שהחמאס והג'יאהד יודיעו על הודנה של 50 שנה והכרה במדינת ישראל? לא יקרה,לא יקרה,לא יקרה.
מה עושים? משביתים את הדרום? סוגרים את הכדורגל בדרום? פורשים מההתאחדות לכדורגל?
יש פה כבר הרבה מעבר לעניין בטחוני,יש פה עניין של גישה לחיים ואיך ממשיכים מכאן הלאה.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

messiah כתב:מצד שני,זאת המציאות,תתרגלו. לא יהיה בקרוב פתרון קסם של זבנג וגמרנו.
יש סיכוי שישוגר טיל לעבר ב"ש בשבת כמו שיש סיכוי שישוגר בזמן שאני כותב את השורות האלה וכמו שהיה סיכוי שישוגר לפני 3 דקות או שישוגר בעוד 5 ימים.
למה אנחנו מחכים? שעזה תימחק? שצהל ייכנס לעזה וינקה אותה מאמל"ח? שהחמאס והג'יאהד יודיעו על הודנה של 50 שנה והכרה במדינת ישראל? לא יקרה,לא יקרה,לא יקרה.
מה עושים? משביתים את הדרום? סוגרים את הכדורגל בדרום? פורשים מההתאחדות לכדורגל?
יש פה כבר הרבה מעבר לעניין בטחוני,יש פה עניין של גישה לחיים ואיך ממשיכים מכאן הלאה.
בס"ד
מה עושים?
ביחד עם ראשי הערים הגדולות ממשיכים להשבית את הדרום.
ב"ש ואשדוד לא יהפכו לשדרות 2, אם צריך אז להשבית את כל הדרום בכדי להפעיל לחץ על הממשלה אז זה מה שייעשה.

ואני כמובן מחזק את דבריו של אריק והילה, להצהיר באופן חד משמעי שאנחנו לא עולים לשחק.אני מאמין שאשדוד יהיו ביחד איתנו.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

מה עושים? שוברים שתיקה ושוברים שגרה.
שהמדינה תתמודד.

לא מתאמנים, לא משחקים ולא עושים כלום.

ההחלטה של רוביק למשל מצוינת. לבטל את הלימודים על דעת העירייה. לא מוכנים להפוך לשדרות.
ואם צריך, לרכז מאמץ ויחד עם אשקלון ואשדוד ליזום שביתה כללית מקומית.
כמה שיותר רעש. אסור לתת למצב הזה להיות הרגל.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אני במקום רוביק פשוט סוגר את האצטדיון שהוא מתקן עירוני.
ככה ללוזון לא תהיה ברירה אלא לדחות את המשחק.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

ניר יש לך טעות קלה, לוזון יחשוב על אופצייה אחרת מגרש נייטרלי באזור המרכז.

ללוזון אכפת ממכבי פתח תקווה ומעצמו, אז מה אכפת לו שבבאר שבע השחקנים מרגישים פחד ושאר תושבי הדרום מפחדים העיקר שמכבי פתח תקווה תשאר בליגה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה