בספורט 5 טוענים שמחפשים מאמן, תגובת המועדון בפנים
בספורט 5 טוענים שמחפשים מאמן, תגובת המועדון בפנים
https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 17535.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תגובת המועדון:
"הנהלת המועדון לא מתעסקת ולא התעסקה בחיפוש מאמן. הכתבה שעלתה בספורט 5 היא קשקוש גמור והמצאה. המועדון לא פנה לרן ולא לאף מאמן. אנחנו מתעסקים אך ורק בהישארות הקבוצה בליגה."
תגובת המועדון:
"הנהלת המועדון לא מתעסקת ולא התעסקה בחיפוש מאמן. הכתבה שעלתה בספורט 5 היא קשקוש גמור והמצאה. המועדון לא פנה לרן ולא לאף מאמן. אנחנו מתעסקים אך ורק בהישארות הקבוצה בליגה."
Re: איך לא שומרים על שקט תעשייתי טייק 1
איזה טיפשות להתעסק בדברים כאלה. דברים כאלה משפיעים לרעה לא פחות מהמצב הבטחוני.
לא מבין את גם אם זה נכון למה עכשיו מי אלו שמעייצים לאלונה זה לא מובן לא מובן פשוט ביזיון
יסלח לי מר כתב ערוץ הספורט,אבל לדעתי מדובר בידיעה מונפצת שכל מטרתה זה למלא את המשבצת היומית ששייכת להפועל ב"ש.
יסלח לי אלוהים אם אני טועה ומטעה אך זכורות לי יותר מפעם או פעמיים שבהן אותו כתב ספציפי חירחר והצית מהומות שווא בכתבותיו ברגעים של חוסר
אחריות ושל דימיון מפותח.
יסלח לי אלוהים אם אני טועה ומטעה אך זכורות לי יותר מפעם או פעמיים שבהן אותו כתב ספציפי חירחר והצית מהומות שווא בכתבותיו ברגעים של חוסר
אחריות ושל דימיון מפותח.
פשוט המועדון הזה הולך מדחי אל דחי.
לא יודעים לסתום את הפה כשצריך ושוב חוזרים על הטעות של לשחרר את גיא לוי רק כי הוא לא בא טוב לעין של מישהי או מישהו שם.
כן בדיוק רן בן שמעון ירצה להגיע לפה שניה אחרי שלקח אליפות...
לא יודעים לסתום את הפה כשצריך ושוב חוזרים על הטעות של לשחרר את גיא לוי רק כי הוא לא בא טוב לעין של מישהי או מישהו שם.
כן בדיוק רן בן שמעון ירצה להגיע לפה שניה אחרי שלקח אליפות...
אדיוטים.
אין מילה אחרת.
מאוד מקווה שזה לא נכון.
אין מילה אחרת.
מאוד מקווה שזה לא נכון.
אפילו לא טרח לצרף ציטוטים מגורמים במועדון, והתגובה היחידה של מישהו בידיעה הזו מכחישה את הטענות.
נראה כמו ספין, ולא מוצלח במיוחד..
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
ידיעה בטיימינג אומלל שנכתבה ע"י כתב אומלל.
כאילו שלא חסרות לנו בעיות ריכוז עם כל הטילים שקופצים לבקר כל רגע
Re: בספורט 5 טוענים שמחפשים מאמן לעונה הבאה, תגובת המועדון בפנים
תגובת המועדון:
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: בספורט 5 טוענים שמחפשים מאמן, תגובת המועדון בפנים
ושוב פעם הדלפה של מקורבי המתחזה לעיתונאי, האם המועדון יעמיד את המדלפים במקומם? לא לא נראה לי וחבל,
ההתנהלות השכונתית בתוך המועדון פוגעת במועדון פגעה בו ותמשיך להפגע, אם לא יהיה זעזוע והעמדת העובדים במקומם המועדון יראה כך גם עוד עשר שנים לצערי,
ההתנהלות השכונתית בתוך המועדון פוגעת במועדון פגעה בו ותמשיך להפגע, אם לא יהיה זעזוע והעמדת העובדים במקומם המועדון יראה כך גם עוד עשר שנים לצערי,
המודעה הכי דבילית שיצאה.. גם אם זה אלונה תגיד שזה נכון אני לא יאמין לזה , רק בן שמעון ירצה לבוא לקבוצה שאולי תשחק בליגה השנייה אחרי שלקח אליפות ושהוא מדבר בתקשורת שהוא רוצה חיפה.
בקיצור מי שהפיץ את הידיעה לא חשב מספיק
בקיצור מי שהפיץ את הידיעה לא חשב מספיק
אין עשן בלי אש??
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
messiah כתב:יסלח לי מר כתב ערוץ הספורט,אבל לדעתי מדובר בידיעה מונפצת שכל מטרתה זה למלא את המשבצת היומית ששייכת להפועל ב"ש.
אחריות ושל דימיון מפותח.
bs war כתב:אפילו לא טרח לצרף ציטוטים מגורמים במועדון, והתגובה היחידה של מישהו בידיעה הזו מכחישה את הטענות.
RedRock כתב:ידיעה בטיימינג אומלל שנכתבה ע"י כתב אומלל.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
והיום גיא לוי מתראיין לכולם חוץ מלספורט 5. תותח 

היה צריך להיות חכם ולא צודק. לפתוח חזית מול הבמה המרכזית של ליגת העל זו טעות טקטיתyedidel כתב:והיום גיא לוי מתראיין לכולם חוץ מלספורט 5. תותח
עם כל הכעס על אדון אברג'יל. לטעמי גיא היה צריך להתעלות על עצמו ולהתראיין.