עם סיום הליגה הרישמית, כל אחד מתבקש לרשום את הציון שלו לשחקנים ולמאמן ואם אפשר גם נימוקים לא יזיק...
אוהד לויטה - ציון 7 : החליף בהצלחה לא מבוטלת את הליצן צבאי,יחד עם זאת אחראי לכמה שערים במחזורים האחרונים שאלמלא זה היה מקבל אצלי - 8, בסך הכל שוער טוב עם פוטנציאל ענק !
עודד גביש - ציון 6 : משחק בסדר באופן יחסי אבל אסור לשכוח שגם לו חלק במסננת העונה.
אבי יחיאל - ציון 5 : עיין ערך גביש רק איטי יותר ונחוש פחות.
גרידו - ציון 4 : אכזבה גדולה, בטח משחקן זר (עושה רושם שלא התאושש מהפציעה שעבר).
אופיר דוידזאדה - ציון 4 : מבחינתי אכזבה, במקום לפרוץ קדימה רק הדרדר לאחור. להערכתי הלחץ משפיע עליו לרעה.
אביתר אילוז - ציון 3 : אם לא כל האוהדים אז בטח פרימו יסכים איתי....
וויליאם סוארס - ציון 6 : אם נישאר ליגה זה לא מעט בזכותו, הבלאנס שלנו בקישור בלעדיו בני יהודה עשתה חגיגה.
קיסו - ציון 4 : עוד נפילה של גיא לוי, פירוט בהמשך....
דיא סבע - ציון 7 : לחבק...לנשק....סובל מחוסר יציבות שאופיינית לגילו הצעיר,אם אלונה יכולה לרכוש אותו שתמהר.....עוד שנתיים תג המחיר יעבור את המליון יורו.
סירז' נאסר - ציון 6 : האמת ? קטלתי אותו לא מעט בעיקר בגלל העדר משחק אנטילגנטי מצידו אולם ממשחק למשחק אני רואה שהוא לומד (וזה ממש לא בגלל השער אתמול).
יוסי שיבחון - ציון 5 : בסה"כ אכזבה, לא מנהיג ולא לוקח יוזמה....כאילו מדובר בשחקן נוער בתחילת דרכו בבוגרים.
אקסברד - ציון 6 : בסה"כ עושה את שלו בדרך כלל אם כי דרושים לו מספר לא מועט של הזדמנויות על מנת לכבוש שער אחד.....חייב לשפר את הריכוז והדיוק מול השער.
גיא לוי - ציון 6 : הכניס סדר בבלאגן שהותיר קלינגר, הכניס נחישות ללא מעט שחקנים, הביא את סבע הכשרוני....אבל יחד עם זאת כשל בבחירה של המגן בוזוביץ', כשל בבחירה של קיסו, גרביץ' בסך הכול קשר סביר.....בקיצור, גיא לוי פיספס את ינואר בענק ! לא לחינם נפוצו ידיעות כי לא ימשיך בעונה הבאה....לעניות דעתי הנפילה בינואר עם החיזוק היא הגורם המרכזי בהחלטה של אלונה שגיא לא ימשיך, למרות שאני מאשים את קלינגר במרבית הכשלון העונה אני מסכים שגיא לוי לא ראוי להמשיך עונה נוספת, מי שבוחר 3 זרים ברמה נמוכה שכזו כאשר אני זוכר את קוסטרוב...כנראה שפשוט אין לו את זה. ובליגת העל הזרים הם ההבדל בין הצלחה לכשלון גם כאשר אין כסף גדול (ולנו דווקא יש לא מעט) תראו מה עשה אלי כהן בעכו עם בחירת הזרים וזה עוד כאשר עזבו אותו שחקנים מובילים כמו ראדי.....אלי כהן הוא המועמד המועדף עלי לעונה הבאה.
אלי כהן מבחינתי הוא 'לופא הצעיר', בקיצור מתאים לנו כמו כפפה ליד.
שבוע דבש ובהצלחה בפלי אוף !!!
עם סיום הליגה.....ציונים חברים ציונים !
Re: עם סיום הליגה.....ציונים חברים ציונים !
גיא לוי הצליח להביא בסיבוב השני 21 נקודות מ 45 אפשריות. זה כמעט 50%. לדעתי עם סגל כמו שיש לנו זה נחשב להצלחה גדולה. תוסיף לזה עוד 8 נקודות שהוא הצליח להוציא בסיבוב הראשון אחרי שקלינגר עזב. הביא 8 נקודות מ 24 אפשריות, לעומת קלינגר שהביא 3 מ 21. אולי עם הזרים הוא לא הצליח כ"כ אבל תראה את דיא סבע שכולנו חשבנו שהוא ילד והוא לא מתאים למאבקי תחתית ותראה מה הקטן הזה עושה במגרש.
אבל גיל בוא נחכה לסוף העונה כדי לתת ציונים כי המטרה היא להישאר בליגה - ועוד לא הבטחנו את ההישארות אז זה לא הוגן כ"כ כלפי גיא או השחקנים.
אבל גיל בוא נחכה לסוף העונה כדי לתת ציונים כי המטרה היא להישאר בליגה - ועוד לא הבטחנו את ההישארות אז זה לא הוגן כ"כ כלפי גיא או השחקנים.
קראתי בעיון שורה שורה וחשבתי שאני הוזה...גיל שגיב כתב:עם סיום הליגה הרישמית, כל אחד מתבקש לרשום את הציון שלו לשחקנים ולמאמן ואם אפשר גם נימוקים לא יזיק...
אוהד לויטה - ציון 7 : החליף בהצלחה לא מבוטלת את הליצן צבאי,יחד עם זאת אחראי לכמה שערים במחזורים האחרונים שאלמלא זה היה מקבל אצלי - 8, בסך הכל שוער טוב עם פוטנציאל ענק !
עודד גביש - ציון 6 : משחק בסדר באופן יחסי אבל אסור לשכוח שגם לו חלק במסננת העונה.
אבי יחיאל - ציון 5 : עיין ערך גביש רק איטי יותר ונחוש פחות.
גרידו - ציון 4 : אכזבה גדולה, בטח משחקן זר (עושה רושם שלא התאושש מהפציעה שעבר).
אופיר דוידזאדה - ציון 4 : מבחינתי אכזבה, במקום לפרוץ קדימה רק הדרדר לאחור. להערכתי הלחץ משפיע עליו לרעה.
אביתר אילוז - ציון 3 : אם לא כל האוהדים אז בטח פרימו יסכים איתי....
וויליאם סוארס - ציון 6 : אם נישאר ליגה זה לא מעט בזכותו, הבלאנס שלנו בקישור בלעדיו בני יהודה עשתה חגיגה.
קיסו - ציון 4 : עוד נפילה של גיא לוי, פירוט בהמשך....
דיא סבע - ציון 7 : לחבק...לנשק....סובל מחוסר יציבות שאופיינית לגילו הצעיר,אם אלונה יכולה לרכוש אותו שתמהר.....עוד שנתיים תג המחיר יעבור את המליון יורו.
סירז' נאסר - ציון 6 : האמת ? קטלתי אותו לא מעט בעיקר בגלל העדר משחק אנטילגנטי מצידו אולם ממשחק למשחק אני רואה שהוא לומד (וזה ממש לא בגלל השער אתמול).
יוסי שיבחון - ציון 5 : בסה"כ אכזבה, לא מנהיג ולא לוקח יוזמה....כאילו מדובר בשחקן נוער בתחילת דרכו בבוגרים.
אקסברד - ציון 6 : בסה"כ עושה את שלו בדרך כלל אם כי דרושים לו מספר לא מועט של הזדמנויות על מנת לכבוש שער אחד.....חייב לשפר את הריכוז והדיוק מול השער.
גיא לוי - ציון 6 : הכניס סדר בבלאגן שהותיר קלינגר, הכניס נחישות ללא מעט שחקנים, הביא את סבע הכשרוני....אבל יחד עם זאת כשל בבחירה של המגן בוזוביץ', כשל בבחירה של קיסו, גרביץ' בסך הכול קשר סביר.....בקיצור, גיא לוי פיספס את ינואר בענק ! לא לחינם נפוצו ידיעות כי לא ימשיך בעונה הבאה....לעניות דעתי הנפילה בינואר עם החיזוק היא הגורם המרכזי בהחלטה של אלונה שגיא לא ימשיך, למרות שאני מאשים את קלינגר במרבית הכשלון העונה אני מסכים שגיא לוי לא ראוי להמשיך עונה נוספת, מי שבוחר 3 זרים ברמה נמוכה שכזו כאשר אני זוכר את קוסטרוב...כנראה שפשוט אין לו את זה. ובליגת העל הזרים הם ההבדל בין הצלחה לכשלון גם כאשר אין כסף גדול (ולנו דווקא יש לא מעט) תראו מה עשה אלי כהן בעכו עם בחירת הזרים וזה עוד כאשר עזבו אותו שחקנים מובילים כמו ראדי.....אלי כהן הוא המועמד המועדף עלי לעונה הבאה.
אלי כהן מבחינתי הוא 'לופא הצעיר', בקיצור מתאים לנו כמו כפפה ליד.
שבוע דבש ובהצלחה בפלי אוף !!!
אני מסכים איתך כמעט בהכל (חוץ מגיא לוי).
בס"ד
כמו ששמעון אמר ציונים וסיכומים נעשה בסוף העונה.
גיא לוי יותר מראוי להישאר ואני מקווה שהוא אכן יישאר.
כדאי לאנשים לדפדף קצת אחורה בארכיון ולעשות השוואות בין הקבוצה של מחזורים 1-14 ובין הקבוצה שיש לנו היום, זיכרון קצר זו מחלה נפוצה.
כמו ששמעון אמר ציונים וסיכומים נעשה בסוף העונה.
גיא לוי יותר מראוי להישאר ואני מקווה שהוא אכן יישאר.
כדאי לאנשים לדפדף קצת אחורה בארכיון ולעשות השוואות בין הקבוצה של מחזורים 1-14 ובין הקבוצה שיש לנו היום, זיכרון קצר זו מחלה נפוצה.
כל הכבוד על ההשקעה.
חבל על המאמץ כי לא צריך לתת ציונים בטח לא בשלב כזה שמבחינתו מדובר בגביע גביע בכל משחק.
הסיכומים עוד רחוקים מאיתנו.............
חבל על המאמץ כי לא צריך לתת ציונים בטח לא בשלב כזה שמבחינתו מדובר בגביע גביע בכל משחק.
הסיכומים עוד רחוקים מאיתנו.............
גיל עם בדיוק אתה מסכים שגיא לא צריך להשאר?
ומה קרה לקמפיין האלמותי שלך להנחית פה את מלמיליאן?
גיא הוא מאמן בסדר, לנו דרוש יותר מיזה בטח עם השקט והכסף של אלונה.8red כתב:גיל עם בדיוק אתה מסכים שגיא לא צריך להשאר?
נכון, גיא שינה אלמנטים מסויימים בהתנהגותו ביחס לקדנציה הקודמת אבל
עושה רושם שלא עשה את הקפיצה מאימון קבוצה קטנה לאימון קבוצה עם קהל גדול ושאיפות.
גיא לא הצליח בקריירה שלו לפגוע ולו בזר איכותי אחד וגולת הכותרת היא הבחירות שלו
בינואר האחרון.
מלמיליאן אמרת ? אני בעד בהחלט.
רק שנכון לשנתיים האחרונות אלי כהן צבר ניסיון והצלחה לעומת אורי שנעלם משהו מהנוף...
אלי כהן נכון להיום הוא האופציה המועדפת שלי, אורי הבא בתור.
ושוב, אני לא אומר שגיא לוי הוא מאמן כושל, אני כן אומר שמגיע לנו מאמן אחר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גיל בניגוד אלייך אני לא ממהר לעשות סיכומים, העונה לא נגמרה ואין צורך לחלק ציונים.
אגב לדעתי גיא לוי מאמן מצוין ואם אלעד בונפלד שהתאמן אצל לופא קדוש שיורם ארבל כינה אותו "גאון לופא קדוש, גאון בכדורגל" והתאמן גם אצל גיא לוי אמר שגיא לוי המאמן הכי טוב שהוא התאמן אצלו זה אומר דרשני.
ולאלעד בונפלד גם לא היה סיבה ללקק בתחת לגיא לוי שבתחילת העונה נתן לו לאופיר חיים ונדמה לי גם לדודי פדלון ולאורן ניסים להתאמן עם הנוער-נערים.
ככה שלדעתי גיא לוי תפור עלינו כמו כפפה, נכון שאולי עם מאמן אחר הקבוצה הייתה עם 36 נקודות נניח ולא עם 32 אבל זה עדיף מהכלום ושום דבר אם קלינגר היה ממשיך לאמן את הקבוצה.
אצל קלינגר כל גול היה יותר מקרי מהשני, עם גיא לוי רואים שיפור רואים משחק קבוצתי ושכל אחד גם כשקשה תורם ככל יכולתו.
אגב לדעתי גיא לוי מאמן מצוין ואם אלעד בונפלד שהתאמן אצל לופא קדוש שיורם ארבל כינה אותו "גאון לופא קדוש, גאון בכדורגל" והתאמן גם אצל גיא לוי אמר שגיא לוי המאמן הכי טוב שהוא התאמן אצלו זה אומר דרשני.
ולאלעד בונפלד גם לא היה סיבה ללקק בתחת לגיא לוי שבתחילת העונה נתן לו לאופיר חיים ונדמה לי גם לדודי פדלון ולאורן ניסים להתאמן עם הנוער-נערים.
ככה שלדעתי גיא לוי תפור עלינו כמו כפפה, נכון שאולי עם מאמן אחר הקבוצה הייתה עם 36 נקודות נניח ולא עם 32 אבל זה עדיף מהכלום ושום דבר אם קלינגר היה ממשיך לאמן את הקבוצה.
אצל קלינגר כל גול היה יותר מקרי מהשני, עם גיא לוי רואים שיפור רואים משחק קבוצתי ושכל אחד גם כשקשה תורם ככל יכולתו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
דר, הליגה הסתיימה ולכן ערכתי סיכום של הליגה לפני הפלי אוף.
בנוגע לגיא לוי, הסברתי שהוא בסך הכול בסדר רק שאני מצפה ליותר מיזה.
אני בניגוד לך ראיתי אליפות וגביע (אני לא יודע בן כמה אתה אז יכול להיות שראית גביע)
אני מעריך שעם גיא לוי לא נגיע להישגים משמעותיים בעתיד.
דרוש לנו מאמן איכותי יותר, כזה שיודע לבחור זרים ולהוציא מקסימום מהישראלים
אלי כהן הוכיח שהוא כזה, אני מעדיף אותו על פני גיא.
בנוגע לגיא לוי, הסברתי שהוא בסך הכול בסדר רק שאני מצפה ליותר מיזה.
אני בניגוד לך ראיתי אליפות וגביע (אני לא יודע בן כמה אתה אז יכול להיות שראית גביע)
אני מעריך שעם גיא לוי לא נגיע להישגים משמעותיים בעתיד.
דרוש לנו מאמן איכותי יותר, כזה שיודע לבחור זרים ולהוציא מקסימום מהישראלים
אלי כהן הוכיח שהוא כזה, אני מעדיף אותו על פני גיא.