הפועל באר שבע VS מכבי הרצליה | שמינית גמר גביע המדינה - דיון
הפועל באר שבע VS מכבי הרצליה | שמינית גמר גביע המדינה - דיון
אין כאן נושא למשחק אז פתחתי אחד כזה.
שיהיה לנו הרבה בהצלחה.
אם למישהו יש לינק לצפייה באינט' שיביא.
שיהיה לנו הרבה בהצלחה.
אם למישהו יש לינק לצפייה באינט' שיביא.
Re: הפועל באר שבע VS מכבי הרצליה | שמינית גמר גביע המדינה - דיון
https://www.tvonsport.com/iframe2/chanalname.html?kFeVS" onclick="window.open(this.href);return false;
ערוץ הקיבוץ..
ערוץ הקיבוץ..
ערוץ הקיבוץ:
https://www.tvonsport.com/iframe2/chanalname.html?kFeVS" onclick="window.open(this.href);return false;
ברוך שפטרנו מעונשו של המפעל הזה. כל הכוחות והריכוז מופנים כעת לקרבות הגורליים שלנו בליגה.
חבל רק שסחטו מעצמם 120 דקות לפני שבת...8red כתב:ברוך שפטרנו מעונשו של המפעל הזה. כל הכוחות והריכוז מופנים כעת לקרבות הגורליים שלנו בליגה.
אני מקווה שה 120 דקות לא יהיו תירוץ שנשמע מהצוות המקצועי והשחקנים אחרי המשחק בקריית אליעזר.
אחרי שהחזקתי ממנו כל כך אחרי המשחק היום גיא לוי שוב החל במסע השטויות שלו !
זה שי !
זה שי !

לא מיותר ולא נעליים. מפעל שיכול להפוך עונה שלמה, בטח שעונה כזאת.
אבל כנראה שמאותו גמר ב2003 אנחנו מקוללים ולא עוברים את השמינית... מה לא היה לנו מאז.
אבל כנראה שמאותו גמר ב2003 אנחנו מקוללים ולא עוברים את השמינית... מה לא היה לנו מאז.
אני לא מבין את התגובה - ברוך שפטרנו .
אז לא היינו עולים למגרש מפסידים טכני ושלום על ישראל ,
לא לשכוח שזה גביע המדינה , והייתה לנו הזדמנות פז לעלות לרבע הגמר!!! מה שלא קורה בכל עונה ואפילו לא בכל 10.
דווקא אם היינו מנצחים זה היה מוסיף לתנופה וליבטחון שלנו לשאר קרבות התחתית.
דבר אחד לא מובן לי , גיא לוי התנהג כאילו גם הוא לא רוצה לעלות , וחלק גדול מהמשחק שיחקנו בלי חלוץ טבעי עד שאקסברד נכנס.
פתח עם שני חלוצים (היה לו חום כנראה) ובמחצית השנייה הוציא את שניהם והכניס קשרים.....
לא לשכוח שזה גביע המדינה , והייתה לנו הזדמנות פז לעלות לרבע הגמר!!! מה שלא קורה בכל עונה ואפילו לא בכל 10.
דבר אחד לא מובן לי , גיא לוי התנהג כאילו גם הוא לא רוצה לעלות , וחלק גדול מהמשחק שיחקנו בלי חלוץ טבעי עד שאקסברד נכנס.
פתח עם שני חלוצים (היה לו חום כנראה) ובמחצית השנייה הוציא את שניהם והכניס קשרים.....

בס"ד
איך אפשר להגיד "ברוך שפטרנו" על גביע המדינה?
בטח ובטח בעונה הזו שהרוב הגדול של הקבוצות לא מאיימות וניתנות לעבירה.
היכולת במחצית הראשונה הייתה פשוט מחפירה, הזכירה לי את היכולת העלובה של תחילת השנה.
גרביץ' היה בין הגרועים במגרש והוסיף חטא על פשע בכך שהציג הופעה אגואיסטית להחריד.
בכלל, משחק האגפים שלנו פשוט לא היה קיים ולכן כל מה שראינו זה העפת כדורים קדימה והנעת כדור חסרת תכלית בחלק האחורי של המגרש.
מהרגע שנאסר וסבע נכנסו סוף סוף קיבלנו משחק אגפים ראוי ויכולת שמזכירה את הליגה, מה שאני לא מבין זה את הכניסה המאוחרת של אקסברד, כניסה מוקדמת שלו ויכול מאוד להיות שהיינו עם כרטיס לרבע הגמר ב-90 דקות.
ונקודה אחרונה-הקוון ליד שער5.
ליצן כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן.
נגיעות של שחקנים מול העיניים שלו הוא לא מסוגל לקלוט.
איך אפשר להגיד "ברוך שפטרנו" על גביע המדינה?
בטח ובטח בעונה הזו שהרוב הגדול של הקבוצות לא מאיימות וניתנות לעבירה.
היכולת במחצית הראשונה הייתה פשוט מחפירה, הזכירה לי את היכולת העלובה של תחילת השנה.
גרביץ' היה בין הגרועים במגרש והוסיף חטא על פשע בכך שהציג הופעה אגואיסטית להחריד.
בכלל, משחק האגפים שלנו פשוט לא היה קיים ולכן כל מה שראינו זה העפת כדורים קדימה והנעת כדור חסרת תכלית בחלק האחורי של המגרש.
מהרגע שנאסר וסבע נכנסו סוף סוף קיבלנו משחק אגפים ראוי ויכולת שמזכירה את הליגה, מה שאני לא מבין זה את הכניסה המאוחרת של אקסברד, כניסה מוקדמת שלו ויכול מאוד להיות שהיינו עם כרטיס לרבע הגמר ב-90 דקות.
ונקודה אחרונה-הקוון ליד שער5.
ליצן כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן.
נגיעות של שחקנים מול העיניים שלו הוא לא מסוגל לקלוט.
לא חום, ההעמדה על המגרש ממש לא הייתה שני חלוצים. או שאבולאבן היה באגף או שדובב, רוטציה בניהם.Mordechai כתב:אני לא מבין את התגובה - ברוך שפטרנו .
ברור שחבל שלא עלינו, מצד שני אם כבר לא היה לעלות- אז לגמור את זה ב 90 דקות. כל יריבותנו לתחתית (פרט למכבי פ"ת) כבר לא במפעל ומרוכזים בליגה ורק אנחנו עם שחקנים שבקושי שורדים 90 דקות כל שבוע, קיבלנו באמצע השבוע עוד 120 דקות כשאת משחק הליגה הקרוב אנחנו משחקים הכי מוקדם, שבת ב 17:00.
וההחלטה להוציא את דובב ואבולאבן ולא להכניס חלוץ טבעי אחר(עד החילוף השלישי של אקסברד), הייתה לגמרי הזויה.

לא הייתי במשחק אבל שאני רואה את ההרכב לא כל כך התחברתי לרוטציה של גיא לוי...
אפשר לעשות חילוף אחד בהגנה, אחד בקישור ואחד בהתקפה למשל, לפתוח בלי כל השלישייה ההתקפית החמה שלך ולצפות שהם יגבשו שיתוף פעולה בהתקפה תוך כדי משחק זה נראה לי פחות הגיוני.
אפשר לעשות חילוף אחד בהגנה, אחד בקישור ואחד בהתקפה למשל, לפתוח בלי כל השלישייה ההתקפית החמה שלך ולצפות שהם יגבשו שיתוף פעולה בהתקפה תוך כדי משחק זה נראה לי פחות הגיוני.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
העובדה שדווקא בעמדה של קיסו לא הייתה רוטציה הייתה הבעיה הכי גדולה שלנו. קיסו היה השחקן הכי חלש במגרש (וביום כמו אתמול זה ממש לשבור שיאים). קיסו היה מפוזר ואיבד הרבה כדורים, כשהגנתית לא זכורה לי פעולה אחת משמעותית שלו בכל המשחק.yedidel כתב:לא הייתי במשחק אבל שאני רואה את ההרכב לא כל כך התחברתי לרוטציה של גיא לוי...
דוגמא טובה לזה הייתה בהתקפה כאשר בשלוש פעמים שהוא היה חופשי באגף להרים כדור לרחבה, הוא הצליח להרים את הכדור הראשון גבוה מידי ללא שום כתובת, את הכדור השני הוא שיחרר באיחור עד שהמגן בא והרחיק את הכדור לחוץ, כשהשיא הגיע בהארכה כשהוא ניצב בפעם השלישית חופשי באגף, הוא הצליח להסתבך עם עצמו, לאבד את הכדור ולעשות עבירה מה שנתן להרצליה זמן לנשום ועצר את המומנטום שלנו אחרי השיווין.
קשה מאוד לשלוט במשחק עם קשר כל כך חלש.
לא הייתה לי בעיה עם ההרכב שגיא לוי עלה איתו. כן הייתה לי בעיה עם העובדה שקיסו פתח בהרכב ועם העובדה שאחרי שנאסר וסבע נכנסו למגרש שיחקנו בלי חלוץ בדקות רבות עד שאקסברד נכנס (באיחור רב כאמור).
הייתה לי גם בעיה עם העובדה שבטלויזיה הראו שבהארכה, לאחר שכבשנו את השיווין והרצליה נשארו ב10 שחקנים, גיא לוי ביקש משחקני ההגנה לא לעלות. אתה משווה בגביע בהארכה במשחק בית מול קבוצה מליגה שנייה שנופלת מהרגליים ונמצאת ב10 שחקנים, למה לא לתקוף בכל הכוח? למה לא להפעיל לחץ על כל המגרש? למה להגביל את המגינים ושחקני ההגנה שלא יעלו למעלה?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בקיצור. דיבורים דיבורים. הפועל באר שבע הייתה צריכה לעלות שלב בגביע.
משחק בית. קבוצה מהלאומית. איפה הנשמה במגרש? איפה המחויבות לאוהדים ולסמל?
אין מילים. די. כבר אין מילים אין אין אין. עד לאן "גאוות הנגב"? אה? עד לאן? די כבר! אני כבר לא יודע איפה לקבור את עצמי מרוב בושה.
המועדון הזה מבזה את עצמו יותר ויותר. סעמקקקקקקקק!#@$#^%^
משחק בית. קבוצה מהלאומית. איפה הנשמה במגרש? איפה המחויבות לאוהדים ולסמל?
אין מילים. די. כבר אין מילים אין אין אין. עד לאן "גאוות הנגב"? אה? עד לאן? די כבר! אני כבר לא יודע איפה לקבור את עצמי מרוב בושה.
המועדון הזה מבזה את עצמו יותר ויותר. סעמקקקקקקקק!#@$#^%^
ברוך שפטרנו - את זה אני אומר בדיעבד.
ברור שהייתי שמח אם היינו עולים לשלבים הגבוהים יותר ושוברים את נאחס שמינית הגמר.
אבל כרגע חשוב להפסיק להתאבל על אי ההעפלה ולתת את הכל- שחקני הקבוצה, כמו גם ההנהלה והאוהדים, לשבעת הגמרים שלפנינו.
ברור שהייתי שמח אם היינו עולים לשלבים הגבוהים יותר ושוברים את נאחס שמינית הגמר.
אבל כרגע חשוב להפסיק להתאבל על אי ההעפלה ולתת את הכל- שחקני הקבוצה, כמו גם ההנהלה והאוהדים, לשבעת הגמרים שלפנינו.
הפועל אני כבר משתגע