הפועל פ"ת מנצחת דקה 90... ויבואו בשבוע הבא נגדנו כמו אריות כי עדיין יש להם סיכוי להישאר. אנחנו קבוצה בלי מזל. נקודה.
מכבי פ"ת - הפועל חיפה
הפועל פ"ת - הפועל באר-שבע
שני המשחקים יהיו במושבה, השאלה היא איזה משחק ידחה ליום ראשון...
הפועל פ"ת מנצחת דקה 90...
Re: הפועל פ"ת מנצחת דקה 90...
תראה שמעון, אנחנו לא צריכים להסתכל על אף קבוצה ולא אמור להיות אכפת לנו ממצב או ממומנטום של אף קבוצה, אנחנו כל משחק צריכים לבוא ולתת 150% מעצמנו ולעשות הכל בכדי לנצח.
אבל, אנחנו לוזרים ככההההההההההההההההההההההההה גדולים, אין מה לעשות.
תראה שמעון, אנחנו לא צריכים להסתכל על אף קבוצה ולא אמור להיות אכפת לנו ממצב או ממומנטום של אף קבוצה, אנחנו כל משחק צריכים לבוא ולתת 150% מעצמנו ולעשות הכל בכדי לנצח.
- dardasmiley
זה די ברור מי תזכה ליום מנוחה נוסף ולשחק אחרי שהיא יודעת מה עשתה התחתית ומי תזכה להופיע מול הפועל פ"ת בשעה מגעילה שלא תאפשר לאוהדים שלה להגיע.
ותודה ללוזון על ליגה ישרה והוגנת
בס"דdardasmiley כתב:זה די ברור מי תזכה ליום מנוחה נוסף ולשחק אחרי שהיא יודעת מה עשתה התחתית ומי תזכה להופיע מול הפועל פ"ת בשעה מגעילה שלא תאפשר לאוהדים שלה להגיע.
על זה נאמר:
"אין לנו ליגה אחרת, גם אם ההתאחדות צוררת".
הסיכוי של הפועל פ"ת להישאר בליגה נשאר נמוך מאוד עד אפסי.גם היום לפי מה שהבנתי עכו שלטו לחלוטין במגרש עד השער הראשון של פ"ת שאחריו קרה לעכו בערך מה שקרה לנו מול רמה"ש.
אנחנו קבוצה טובה יותר, צריך לבוא בשיא הריכוז והמוטיבציה למושבה ולצאת עם 3 נקודות.
בתכלס, אתם אוהבים להתבכיין.
דווקא אני אעדיף שנשחק ביום שבת, בלי הלחץ לבוא אחרי שיודעים מה שאר התוצאות.
עוד יום מנוחה? יש להם שבוע מהיום, זה לא שיש איזה גביע באמצע.
רוב הסיכויים שק. שמונה תיקח אליפות כבר מחרתיים ככה שישאר משחק מרכזי לתחתית. שבת, 19:50 נשמע לי עדיף להרבה אנשים (גבולי אך אפשרי אפילו לשומרי השבת)- מאשר יום ראשון.
דווקא אני אעדיף שנשחק ביום שבת, בלי הלחץ לבוא אחרי שיודעים מה שאר התוצאות.
עוד יום מנוחה? יש להם שבוע מהיום, זה לא שיש איזה גביע באמצע.
רוב הסיכויים שק. שמונה תיקח אליפות כבר מחרתיים ככה שישאר משחק מרכזי לתחתית. שבת, 19:50 נשמע לי עדיף להרבה אנשים (גבולי אך אפשרי אפילו לשומרי השבת)- מאשר יום ראשון.