גיא ? מספיק ודי !
גיא ? מספיק ודי !
היום ניתן היה לראות מאמן כבוי משהו על הספסל...
אולי זה הפרסום המוקדם כי לא ימשיך....אולי הוא בעצמו לא מאמין כל כך.
יחד עם זה - בוזוביץ',גרביץ' קיסו, סיפור שלם של כשלון טוטאלי חסר תקדים !
הראשון ביציע כמעט מאז שהגיע, השני נעלם בספסל והשלישי משחק כמו הצרות שלי.
גיא נכשל בסיכומו של דבר גם אם נישאר לבסוף בליגת העל,נכון להיום היורדת השלישית תקבע
בנינו לבין מכבי פ"ת.....ועכשיו לכו להלחם מול הקבוצה של לוזון.
ועוד מילה לסיום - אביתר אילוז תתבייש ! תסיר את סרט הקפטן ותמסור אותו כמעט לכל שחקן אחר בסגל.
קפטן ? אתה קפטן ? אתה בכלל שחקן כדורגל ?
אולי זה הפרסום המוקדם כי לא ימשיך....אולי הוא בעצמו לא מאמין כל כך.
יחד עם זה - בוזוביץ',גרביץ' קיסו, סיפור שלם של כשלון טוטאלי חסר תקדים !
הראשון ביציע כמעט מאז שהגיע, השני נעלם בספסל והשלישי משחק כמו הצרות שלי.
גיא נכשל בסיכומו של דבר גם אם נישאר לבסוף בליגת העל,נכון להיום היורדת השלישית תקבע
בנינו לבין מכבי פ"ת.....ועכשיו לכו להלחם מול הקבוצה של לוזון.
ועוד מילה לסיום - אביתר אילוז תתבייש ! תסיר את סרט הקפטן ותמסור אותו כמעט לכל שחקן אחר בסגל.
קפטן ? אתה קפטן ? אתה בכלל שחקן כדורגל ?
Re: גיא ? מספיק ודי !
לכו תחפשו איפה להוציא את המרמור שלכם, בחיי.
אין לי כוח אפילו לענות לגופו של כל סעיף פה.
רק מאחלת לכם אושר ובריאות בחיים.
אין לי כוח אפילו לענות לגופו של כל סעיף פה.
רק מאחלת לכם אושר ובריאות בחיים.

סתם הוא רוצה שיבוא יובל נעים שיעמוד ויצעק על השחקנים יעשה פוזות של קפיצות על הספסל. אז בטוח ננצח
גיל אתה אוהד כורסא. פשוט מבזה איך שאתה מדבר.
גיא לוי הרים אותך מהקרשים על מה אתה מדבר תגיד לי?
נכשל בזרים? היה לו בדיוק דקה וחצי להביא אותם..והוא הביא זרים במהירות שיא ולא כמו שהוא אוהב לבחון לעומק כי לא היה זמן.
לפני שאתה בא לשפוט את גיא לוי תגיע למשחקים ותתמוך בקבוצה.
בגלל אוהדים כמוך אנחנו נרד ליגה. אתה לא מבין כלום.
בושה.
גיא לוי הרים אותך מהקרשים על מה אתה מדבר תגיד לי?
נכשל בזרים? היה לו בדיוק דקה וחצי להביא אותם..והוא הביא זרים במהירות שיא ולא כמו שהוא אוהב לבחון לעומק כי לא היה זמן.
לפני שאתה בא לשפוט את גיא לוי תגיע למשחקים ותתמוך בקבוצה.
בגלל אוהדים כמוך אנחנו נרד ליגה. אתה לא מבין כלום.
בושה.
גיא לוי לא צריך ללכת הביתה, לא עכשיו.
(בסיום העונה הוא ילך)
גיא לוי צריך להתעורר ולעורר את השחקנים, גיא עושה רושם של אחד
שאין לא חשק ו/או מוטיבציה (זה החל לאחר הפרסום של אברג'יל כי גיא לא ימשיך בעונה הבאה...)
ראו את זה בבירור לאחר הראיון שנתן אחרי הניצחון נגד ראשל"צ....
גיא נכשל ובענק !!! בינואר.
היה לו שפע של זמן לבחון לבדוק לחפש זרים עד ינואר ומה שהוא הביא זה כלום ושום דבר
ואם תירצו מדובר במהלך כמעט חסר תקדים ! בטח בכול מה שנוגע לבוזוביץ'.
חושבים שאני טועה ?
בבקשה, כמה מקרים אתם מכירים של זר ששיחק מחצית אחת ומאז הועלם כאילו לא היה ולא בגלל פציעה או עבירת משמעת אלא אך ורק מסיבה מקצועית ?
תבינו, ינואר להרבה קבוצות היה בגדר אפשרות לתקן פה ושם, ינואר לקבוצה שלנו היה בגדר ערכת החיאה לחולה אנוש בטיפול נמרץ.....גיא קנה ערכה מקולקלת ועל כן החולה מתקשה להתאושש וחלילה עלול למות.
גיא כשל בענק בינואר ולכן גם לא ימשיך.
(בסיום העונה הוא ילך)
גיא לוי צריך להתעורר ולעורר את השחקנים, גיא עושה רושם של אחד
שאין לא חשק ו/או מוטיבציה (זה החל לאחר הפרסום של אברג'יל כי גיא לא ימשיך בעונה הבאה...)
ראו את זה בבירור לאחר הראיון שנתן אחרי הניצחון נגד ראשל"צ....
גיא נכשל ובענק !!! בינואר.
היה לו שפע של זמן לבחון לבדוק לחפש זרים עד ינואר ומה שהוא הביא זה כלום ושום דבר
ואם תירצו מדובר במהלך כמעט חסר תקדים ! בטח בכול מה שנוגע לבוזוביץ'.
חושבים שאני טועה ?
בבקשה, כמה מקרים אתם מכירים של זר ששיחק מחצית אחת ומאז הועלם כאילו לא היה ולא בגלל פציעה או עבירת משמעת אלא אך ורק מסיבה מקצועית ?
תבינו, ינואר להרבה קבוצות היה בגדר אפשרות לתקן פה ושם, ינואר לקבוצה שלנו היה בגדר ערכת החיאה לחולה אנוש בטיפול נמרץ.....גיא קנה ערכה מקולקלת ועל כן החולה מתקשה להתאושש וחלילה עלול למות.
גיא כשל בענק בינואר ולכן גם לא ימשיך.
בתנאי שגיא יתעורר ויצא מה'בעסה' האישית בה הוא מצוי....אחרת בסוף העונה נשחק בלאומית.אביב כתב:טופיק לסוף העונה.לא לעכשיו.
גיל איך אתה רוצה שהוא ירגיש שהמועדון מבחינה תקשורתית מתנהל כמו שכונה . חייב להוציא הודעה גם אם היא לא באמת נכונה שגיא ממשיך זה בטוח יעשה לו את העבודה יותר קלה .מה גם שבאמת מגיע לו להמשיך כמו שאמרו מעליי הוא באמת הרים אותנו מהקרשים וגם אם נרד ליגה עדין מגיע לו שאפו ענק אני לא האמנתי שאפשר לחבר את אוסף הפחים האלה לקבוצה . נכון הוא לא חף מטעויות אבל עדין מגיע לו המון תודה .

נדב סגרון כתב:גיל איך אתה רוצה שהוא ירגיש שהמועדון מבחינה תקשורתית מתנהל כמו שכונה . חייב להוציא הודעה גם אם היא לא באמת נכונה שגיא ממשיך זה בטוח יעשה לו את העבודה יותר קלה .מה גם שבאמת מגיע לו להמשיך כמו שאמרו מעליי הוא באמת הרים אותנו מהקרשים וגם אם נרד ליגה עדין מגיע לו שאפו ענק אני לא האמנתי שאפשר לחבר את אוסף הפחים האלה לקבוצה . נכון הוא לא חף מטעויות אבל עדין מגיע לו המון תודה .
נדב- בשבילך:
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... spx?id=855" onclick="window.open(this.href);return false;

לא יודע הילה זה עדין הודעה פרווה מדי תגידו גיא לוי סיכם לא בושה לשקר לפעמים אף אחד לא יהרוג אותנו.
אבל לא נורא גם הודעה הזאת היא בסדר כרגע , ולא שחלילה אני חושב שזה מה שיעזור לנו להישאר בליגה אבל זה בטח לא יזיק .
אבל לא נורא גם הודעה הזאת היא בסדר כרגע , ולא שחלילה אני חושב שזה מה שיעזור לנו להישאר בליגה אבל זה בטח לא יזיק .

גיא לוי הוא ממש לא הבעיה של הקובצה, בלעדיו אנחנו היינו הרבה אחרי הפועל פ"ת וכבר מזמן היינו מתפללים שקבוצות קרובות יותר הן אלה שיהיו בליגה הלאומית.
ינואר זה לא קיץ. בטח לא כשאין לך מחלקת סקאוטינג ראויה.
וברור שצריך אחת אבל אני לא חושבת שאת זה גיא קובע.
אולי הוא יכול לבקש (ומי יודע) אבל לקבוע? ודאי שלא.
הוא עושה טעויות, אף אחד לא אמר שלא.
ברור שהחיזוק בינואר לא היה טוב ולא הספיק.
אבל לחזק בינואר?
זה כל כך לא מתאים למאמן המחושב שהוא גיא לוי.
אני חושבת שלא רק שהוא צריך להמשיך עוד שנה, בטח במידה ונישאר, הוא חייב להמשיך עוד שנה.
הכישלון בעונה הזו הוא קודם של קלינגר, אח"כ של אלונה ורק אז של גיא, שהוא לא חף מטעויות.
אגב, אולי כדאי שתפסיקו עם כל האשמות ה"איך לא היית במשחק", לפעמים זה לא תלוי בך.
שבוע טוב,
ינואר זה לא קיץ. בטח לא כשאין לך מחלקת סקאוטינג ראויה.
וברור שצריך אחת אבל אני לא חושבת שאת זה גיא קובע.
אולי הוא יכול לבקש (ומי יודע) אבל לקבוע? ודאי שלא.
הוא עושה טעויות, אף אחד לא אמר שלא.
ברור שהחיזוק בינואר לא היה טוב ולא הספיק.
אבל לחזק בינואר?
זה כל כך לא מתאים למאמן המחושב שהוא גיא לוי.
אני חושבת שלא רק שהוא צריך להמשיך עוד שנה, בטח במידה ונישאר, הוא חייב להמשיך עוד שנה.
הכישלון בעונה הזו הוא קודם של קלינגר, אח"כ של אלונה ורק אז של גיא, שהוא לא חף מטעויות.
אגב, אולי כדאי שתפסיקו עם כל האשמות ה"איך לא היית במשחק", לפעמים זה לא תלוי בך.
שבוע טוב,
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
גיא לוי הוציא את המועדון מהקרשים של ירידת ליגה וודאית!!
פשוט כואב הלב טופיק כזה בשלב הזה.
גיא לוי הגיע לקבוצה להשאיר אותה ליגה ובנתים הוא עושה את זה בצורה מצוינת למרות חילוקי דעות עם חילופים פה ושם שלפעמים היו מוצדקים ונתנו 3 נק'.
תפסיקו כל אחד ליהות מאמן ולחשוב שהם מבינים משהו, גיא לוי זה הבן אדם האחרון שצרייך לבוא בטענות!
תפתחו תעיניים כנראה שיש לכם זיכרון קצר אבל המאמן מקפרסין עשה פה בית קברות אחד גדול גם השחקני רכש שרצה בקיץ ולא הגיעו הם שחקני פח שלא עושים כולם בקבוצת שלהם.
פשוט כואב הלב טופיק כזה בשלב הזה.
גיא לוי הגיע לקבוצה להשאיר אותה ליגה ובנתים הוא עושה את זה בצורה מצוינת למרות חילוקי דעות עם חילופים פה ושם שלפעמים היו מוצדקים ונתנו 3 נק'.
תפסיקו כל אחד ליהות מאמן ולחשוב שהם מבינים משהו, גיא לוי זה הבן אדם האחרון שצרייך לבוא בטענות!
תפתחו תעיניים כנראה שיש לכם זיכרון קצר אבל המאמן מקפרסין עשה פה בית קברות אחד גדול גם השחקני רכש שרצה בקיץ ולא הגיעו הם שחקני פח שלא עושים כולם בקבוצת שלהם.

קיויתי שהסכינים הארוכות ישלפו רק בסוף העונה ,אם בכלל, אבל יש אנשים שלא יכולים להתאפק...
הפועל אני כבר משתגע
איזה תגובות......לא להאמין.
הוא הצליח.....הוא הציל.....סכינים ארוכות.......חירטוטיאדה שלמה !
1. כמו בתחילת העונה כך גם עכשיו אני מתריע ומזהיר לפני הקריסה !
2. גם עכשיו כמו אז היו שכתבו כנגד מבלי להעמיק בתוכנם של דברים ואז באורח פלא לאחר מס' משחקים אימצו את דברי אחת לאחת (יש כאלה שכותבים ברוב חוצפתם שידעו.....חחחחחח).
3. אני לא אומר שגיא מאמן כושל אלא שנכשל בינואר(אני מאמין שאם היה מאמן מתחילת העונה מצבינו היה טוב יותר), אני לא קובע שיש לפטר אותו אבל מאמין שהוא מאמן סביר ואני רוצה מאמן טוב בעונה הבאה.
4. אני כן אומר שמאז הפרסום כי כנראה לא ימשיך גיא לוי הוא מאמן כבוי ובמצבינו אנחנו צריכים אש על הקווים ! דרבון ! מוטיבציה ! התלהבות ! הקרבה ! נשמה !!!!!!
5. אני כן אומר שבנישה של ינואר הוא נכשל ובענק אבל זה רק כדי להסביר למה אני נגד המשך העסקתו בעונה הבאה אני מדגיש בעונה הבאה !
6. הטופיק נועד להעיר ולעורר את גיא לוי וגם את אלונה על מנת שתבין שמשהו לא טוב קורה לגיא לוי מאז הפרסום.
7. תתפלאו - לא הרבה זמן לאחר הטופיק יצאה הודעה מרגיעה מההנהלה....כנראה שאין קשר לטופיק אבל בטח יש קשר לתוכנם של דברי, כלומר גם בהנהלה הבינו שהפרסום גרם ועוד יגרום נזק וכי גם אם הפרסום נכון (כלומר שגיא לא ימשיך) יש להוציא הודעה מרגיעה כדי שגיא יחזור לעצמו ויפסיק להראות כמו אדם מדוכא.
8. "גיא ? מספיק ודי !" - משמעותו תחזור לעצמך ומספיק עם ההתנהגות הילדותית תגובתית הזו לכל פרסום שמתפרש כאי שביעות רצון מתפקודך, קח את עצמך בידיים ותוביל את הקבוצה לחוף מבטחים, אם תצליח ולא ירצו בך לעונה הבאה לפחות תרשום לך ברזומה הצלחה בהשארת קבוצה מפורקת בליגת העל או אז יהיו קבוצות לא מעטות שירצו בך...מקווה שעכשיו הבין כבר מי שלא הבין למה הייתה כוונתי.
הוא הצליח.....הוא הציל.....סכינים ארוכות.......חירטוטיאדה שלמה !
1. כמו בתחילת העונה כך גם עכשיו אני מתריע ומזהיר לפני הקריסה !
2. גם עכשיו כמו אז היו שכתבו כנגד מבלי להעמיק בתוכנם של דברים ואז באורח פלא לאחר מס' משחקים אימצו את דברי אחת לאחת (יש כאלה שכותבים ברוב חוצפתם שידעו.....חחחחחח).
3. אני לא אומר שגיא מאמן כושל אלא שנכשל בינואר(אני מאמין שאם היה מאמן מתחילת העונה מצבינו היה טוב יותר), אני לא קובע שיש לפטר אותו אבל מאמין שהוא מאמן סביר ואני רוצה מאמן טוב בעונה הבאה.
4. אני כן אומר שמאז הפרסום כי כנראה לא ימשיך גיא לוי הוא מאמן כבוי ובמצבינו אנחנו צריכים אש על הקווים ! דרבון ! מוטיבציה ! התלהבות ! הקרבה ! נשמה !!!!!!
5. אני כן אומר שבנישה של ינואר הוא נכשל ובענק אבל זה רק כדי להסביר למה אני נגד המשך העסקתו בעונה הבאה אני מדגיש בעונה הבאה !
6. הטופיק נועד להעיר ולעורר את גיא לוי וגם את אלונה על מנת שתבין שמשהו לא טוב קורה לגיא לוי מאז הפרסום.
7. תתפלאו - לא הרבה זמן לאחר הטופיק יצאה הודעה מרגיעה מההנהלה....כנראה שאין קשר לטופיק אבל בטח יש קשר לתוכנם של דברי, כלומר גם בהנהלה הבינו שהפרסום גרם ועוד יגרום נזק וכי גם אם הפרסום נכון (כלומר שגיא לא ימשיך) יש להוציא הודעה מרגיעה כדי שגיא יחזור לעצמו ויפסיק להראות כמו אדם מדוכא.
8. "גיא ? מספיק ודי !" - משמעותו תחזור לעצמך ומספיק עם ההתנהגות הילדותית תגובתית הזו לכל פרסום שמתפרש כאי שביעות רצון מתפקודך, קח את עצמך בידיים ותוביל את הקבוצה לחוף מבטחים, אם תצליח ולא ירצו בך לעונה הבאה לפחות תרשום לך ברזומה הצלחה בהשארת קבוצה מפורקת בליגת העל או אז יהיו קבוצות לא מעטות שירצו בך...מקווה שעכשיו הבין כבר מי שלא הבין למה הייתה כוונתי.