כמה הימורים שלי על ציטוטים שיופיעו בוואלה ספורט:
-איך גיא הוציא את דיא
-למה שמעון הרוש לא משחק
-אילוז פגוע ובגלל זה הוא ניראה ככה
-עודד גביש חסר לנו
-גארידו פח
בקיצור בואו נהמר כי באמת אין מצב רוח למשהו אחר.
מחר בוואלה
Re: מחר בוואלה
ענק!!!נדב סגרון כתב:כמה הימורים שלי על ציטוטים שיופיעו בוואלה ספורט:
-איך גיא הוציא את דיא
-למה שמעון הרוש לא משחק
-אילוז פגוע ובגלל זה הוא ניראה ככה
-עודד גביש חסר לנו
-גארידו פח
בקיצור בואו נהמר כי באמת אין מצב רוח למשהו אחר.
קראת את המחשבות שלי...
כתבה שלמה שבנויה על ציטוטים בעילום שם לא שווה התייחסות לדעתי.
אני לא אומר שהציטוטים לא נכונים אלא שמדובר בציטוטים של אנשים קטנים שלא שווה התייחסות.
גם לפי הכתבה הזו וגם לפי הכתבות האחרונות בספורט 5 ברור שיש מספר אנשים במועדון שלא רוצים שגיא ימשיך ומוכנים לפגוע
בקבוצה בכדי שזה אכן יקרה בסופו של דבר.
אני לא אומר שהציטוטים לא נכונים אלא שמדובר בציטוטים של אנשים קטנים שלא שווה התייחסות.
גם לפי הכתבה הזו וגם לפי הכתבות האחרונות בספורט 5 ברור שיש מספר אנשים במועדון שלא רוצים שגיא ימשיך ומוכנים לפגוע
בקבוצה בכדי שזה אכן יקרה בסופו של דבר.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
"אנחנו הקבוצות החלשות ביותר בתחתית. הפועל חיפה קבוצה עם הרבה אופי, וצריך להודות – גם יותר טובה מאיתנו וגם יודעת לעמוד נכון יותר על המגרש"
"דיברנו עם שחקנים בהפועל חיפה. טל בנין התעלל בהם באימון המסכם. אצלנו? אולי עדיף שמישהו יקנה וידאו או DVD. אתה יודע כמה זמן לא ראינו קלטת?"
חבורה של אפסים, כשמתנהלים מולם במשמעת חזקה הם בוכים, כשמקלים עליהם יותר הם גם בוכים, תמיד ימצאו על מה להתלונן. מקווה שזה רק שחקן אחד ולא האופי הכללי של הסגל שלנו, כי אחרת אין עם מי לצאת למלחמה.
"דיברנו עם שחקנים בהפועל חיפה. טל בנין התעלל בהם באימון המסכם. אצלנו? אולי עדיף שמישהו יקנה וידאו או DVD. אתה יודע כמה זמן לא ראינו קלטת?"
חבורה של אפסים, כשמתנהלים מולם במשמעת חזקה הם בוכים, כשמקלים עליהם יותר הם גם בוכים, תמיד ימצאו על מה להתלונן. מקווה שזה רק שחקן אחד ולא האופי הכללי של הסגל שלנו, כי אחרת אין עם מי לצאת למלחמה.
לא מבין איך שכחתי את אופציית התדרוך הטקטי ובנימה יותר רצינית שמישהו במועדון הזה יתעורר ויעיף את המדליף הזה לכל הרוחות אני בטוח שבמועדון יודעים מי זה אין זמן לכל השחקנים השפלים האלה .
גם אם המדליף הוא שחקן בכיר אני מעדיף שהוא לא יהיה בקבוצה אנחנו במלחמה ולמלחמה כזאת יוצאים עם גברים ולא עם שחקנים בעלי אישיות נמוכה שכל היום מתעסקים בחרא בקיצור פחי ***.
גם אם המדליף הוא שחקן בכיר אני מעדיף שהוא לא יהיה בקבוצה אנחנו במלחמה ולמלחמה כזאת יוצאים עם גברים ולא עם שחקנים בעלי אישיות נמוכה שכל היום מתעסקים בחרא בקיצור פחי ***.

- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
המדליפים האלה הם חבורה של אפסים קטנים ועלובים שצריכים להימחק מהמועדון בהקדם האפשרי.
גועל נפש אחד (או יותר...) גדול
גועל נפש אחד (או יותר...) גדול
כן תדרוך טקטי זה מה שהיה עוזר לכם לנצח.
לדעתי אם הקבוצה יורדת ליגה חס וחלילה - צריך לחייב את השחקנים המדליפים להשאר בקבוצה ולסבול את המגרשים באום אל פאחם ושאר מגרשי הליגה הלאומית.
אולי ככה ילמדו לפחות לסתום את הפה שלהם בתקופה כל כך קריטית לעתיד המועדון.
לדעתי אם הקבוצה יורדת ליגה חס וחלילה - צריך לחייב את השחקנים המדליפים להשאר בקבוצה ולסבול את המגרשים באום אל פאחם ושאר מגרשי הליגה הלאומית.
אולי ככה ילמדו לפחות לסתום את הפה שלהם בתקופה כל כך קריטית לעתיד המועדון.
הפועל אני כבר משתגע
בס״ד
אני לא חושב שזה קשה לשער די בבטחון מי הוא אותו מדליף.
אני בטוח שגיא לא סתם סימן אותו וגורם לו רוב הזמן לבלות ביציע, גם כמעט כל כתבה בוואלה מלאה בהתעסקות בלתי פוסקת אם אותו שחקן יושב ביציע או בספסל בליווי ציטוטים נגד גיא ועל אותה ״התעללות״.
כמובן שיכול להיות שזה כלל לא נכון.
אני לא חושב שזה קשה לשער די בבטחון מי הוא אותו מדליף.
אני בטוח שגיא לא סתם סימן אותו וגורם לו רוב הזמן לבלות ביציע, גם כמעט כל כתבה בוואלה מלאה בהתעסקות בלתי פוסקת אם אותו שחקן יושב ביציע או בספסל בליווי ציטוטים נגד גיא ועל אותה ״התעללות״.
כמובן שיכול להיות שזה כלל לא נכון.