פתיחת הקמפיין

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sumsum

פתיחת הקמפיין

שליחה על ידי sumsum »

טוב, עשינו המון השנה, אבל יש לנו עוד הרבה מאוד עבודה
אני קורא לכל אחד שאי פעם הרגיש שהפועל באר-שבע חשובה לו, וגם לכאלה שרק מזדהים בשייכותם לאיזור
לעזוב הכל, בשבת/ראשון הקרוב
משחק על החיים, כי לא נתן להפועל באר-שבע לרדת!
כולם מגיעים למושבה!!! :יאללה הפועל: :דגל: :צעיף:

E26

Re: פתיחת הקמפיין

שליחה על ידי E26 »

קמפיין? שההנהלה המטומטמת הזו בלשון המעטה יתעוררו ויעשו הם קמפיין.
החל ממשחקי הבית כניסה מינימלית של 10/20 ש"ח לערטיס ובמשחקי חוץ הסעות חינם

ככה נשארים בליגה ומוקירים תודה לאוהדים.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

שבת? ראשון? זה לא משנה, אנחנו צריכים להיות במשחק במושבה (ראש הזהב?) בכל יום ובכל שעה.
זה הזמן שלנו לדחוף את הקבוצה להישארות בליגה.

אני מקווה שראשי האוהדים יתחילו לפעול להתחלת קמפיין אמיתי וממושך נגד הירידה. צריך לשתף בקמפיין כזה גם את ההנהלה וגם את השחקנים כדי להכניס את כל המערכת לאווירה של קמפין באר שבע לא תרד.

תמונה

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

תירוצים יש לכולם וטענות יש לכולם.זה הזמן להגיד מה אני (!!! ) יכול לעשות למען הישארות הקבוצה.חשבונות בסוף העונה.לא עכשיו.
כולנו למען המטרה - באר שבע לא תרד !
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

מוזמנים לכתוב רעיונות. פגישה עם ההנהלה תתקיים השבוע בתקווה כמה שיותר מוקדם.
וכבר מראש אני אומר שנושא המחירים עלה וידוע לא צריך לכתוב זאת שוב :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

הנה כמה דברים שניתן לעשות כדי לשנות את המצב הנוכחי של הקבוצה:

מצד האוהדים -
לצאת בקמפיין נרחב של "באר שבע לא תרד", באתרים, בפורמים, בבלוגים, ובעיקר בפייסבוק. אפילו לפתוח קבוצה מיוחדת שעוסקת בנושא (כמו הקבוצה של "אנחנו 10" שנפתחה בזמנו, אולי אפשר אפילו לקחת את אותה הקבוצה ולשנות לה את השם למטרה הנוכחית).

אפשר לקיים צעדים שונים כדי מצד אחד לפרסם את הקמפיין ומצד שני להביא את הקהל למגרשים:
רונדו בעיר לפני משחקים, לפנות לעיתונאים השונים שלא יפסיקו לדבר על הקמפיין ועל הצעדים שלנו, להוציא אולי חולצות עם הסיסמא למעלה, שלטים לגדר, שירים כמובן במשחקים, כל מה שאנחנו יכולים כדי לעזור לקבוצה למשוך קהל למשחקים וכדי להכניס את כולם לאווירה של מלחמה נגד הירידה.
לפנות לקהל ולהגיד שמעכשיו עד סוף העונה אנחנו מתרכזים בדבר אחד וזה הצלת הקבוצה מהירידה. לא מקללים, לא שורקים בוז, באים מאהבה לדחוף את הקבוצה, בבית ובחוץ, בהובלה ובפיגור.

מצד ההנהלה -
הוצאת מנוי מיוחד למשחקי הבית פליאוף התחתון במחיר נמוך במיוחד או לחילופין לצאת בהודעה רשמית שמעכשיו עד סוף העונה כל משחקי הבית מחירים יעמדו על 20 ש"ח לנוער ו40 ש"ח לבוגר, אפשר גם להוסיף מבצע כמו כל ילד מתחת לגיל 13 שיבוא עם חולצה אדומה יכנס חינם לשער 6.
בנוסף הייתי מבקש מההנהלה שתסבסד את ההסעות למשחקי החוץ ותקבע את המחיר על מחיר של 10 ש"ח להסעה. ככה נרחיק את אלה שבאים בחינם כדי לעשות בלאגן ונרוויח את הפרסום ועוד אוהדים שיתמכו בקבוצה גם במשחקי החוץ.
גם הקבוצה צריך לפנות לעיתונאים ולהגיד שהיא תומכת בקמפיין של האוהדים והם עובדים בשיתוף מלא של ההנהלה.

מצד הצוות המקצועי והשחקנים -
לפחות פגישה אחת בין האוהדים לשחקנים ולצוות המקצועי.
לבקש גם מהשחקנים שיעלו לאמצעי התקשורת השונים ויפנו לקהל וידברו על המשחקים החשובים בהמשך הדרך.

מה שהכי חשוב הוא ליצור באז ורעש סביב הקבוצה. ברגע שיתעסקו בצעדים שאנחנו עושים זאת תהפוך לשיחת היום, זה יביא קהל נוסף למגרשים וגם יעיר את המערכת.

אני חושב שהצעדים שכתבתי למעלה צריכים להיות הבסיס לכל קמפיין מוצלח, אשמח אם ינסו להגשים אותם במציאות.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

yedidel כתב:מוזמנים לכתוב רעיונות. פגישה עם ההנהלה תתקיים השבוע בתקווה כמה שיותר מוקדם.
וכבר מראש אני אומר שנושא המחירים עלה וידוע לא צריך לכתוב זאת שוב :)
מצטרף למה שכתב משה.
אפשר להוסיף לכך חבר מביא חבר למנויים ורכישת אביזרי עידוד ע"י ההנהלה.

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.

סמל אישי של משתמש
הילה חדד
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הילה חדד »

8red כתב:סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.
היה, נגמר. להחזיר את הגלגל לצערי לא ניתן.

בוא ננסה להילחם מעכשיו על כל משחק ועל כל אוהד אפשרי.

כל משחק, מלחמה חדשה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

הגיע זמן הסטטיסטיקה לשחק לטובת הקבוצה, שלושה נצחונות רצופים בעונה לא אפשריים יותר מדי לכן תיקו או ניצחון של באר שבע חייב להיות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

8red כתב:סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.
צודק.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

לא יודע אם דיברת עלי אבל אני לפחות חייב להתייחס לדברים שלך.
מעבר לעובדה שלא יכולתי לבוא אתמול למרות שרציתי (יש גם ימים כאלה), אני מציע לא לשכוח את העובדה שהמשחק היה בצפון בשבת בצהריים ולכן היה קושי עבור לא מעט אנשים להגיע למשחק. חוץ מזה, לפעמים יש מקרים בהם לא ניתן להגיע למשחקים. לפחות לגבי שלושה מאלה שהגיבו בהתלהבות (אני, סומסום ואביב) אני יכול להגיד מידיעה אישית שהיינו ברוב משחקי החוץ של הקבוצה השנה. ואם לחזור אלי, מתוך 16 משחקי החוץ של הקבוצה השנה הייתי ב11, ביחד עם משחקי הבית יוצא שהייתי בערך ב25 מתוך 31 המשחקים של הקבוצה השנה, מספיק מכובד לדעתי כדי לדבר בלהט על המשחקים עד סוף העונה.
מעבר לכך, הייתי מצפה, בטח מאדם כמוך ששומר שבת ונעדר בשל כך מלא מעט ממשחקי החוץ השנה, לא להעביר ביקורת על אנשים אחרים ולדעת שלפעמים יש אילוצים.

ואחרי שכל זה נאמר, אני מציע שבמקום לבכות על העבר נתרכז בעתיד ואיך אנחנו מביאים למצב שכל המערכת נמצאת בתוך קמפיין של באר שבע לא תרד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: לא יודע אם דיברת עלי אבל אני לפחות חייב להתייחס לדברים שלך.
מעבר לעובדה שלא יכולתי לבוא אתמול למרות שרציתי (יש גם ימים כאלה), אני מציע לא לשכוח את העובדה שהמשחק היה בצפון בשבת בצהריים ולכן היה קושי עבור לא מעט אנשים להגיע למשחק. חוץ מזה, לפעמים יש מקרים בהם לא ניתן להגיע למשחקים. לפחות לגבי שלושה מאלה שהגיבו בהתלהבות (אני, סומסום ואביב) אני יכול להגיד מידיעה אישית שהיינו ברוב משחקי החוץ של הקבוצה השנה. ואם לחזור אלי, מתוך 16 משחקי החוץ של הקבוצה השנה הייתי ב11, ביחד עם משחקי הבית יוצא שהייתי בערך ב25 מתוך 31 המשחקים של הקבוצה השנה, מספיק מכובד לדעתי כדי לדבר בלהט על המשחקים עד סוף העונה.
מעבר לכך, הייתי מצפה, בטח מאדם כמוך ששומר שבת ונעדר בשל כך מלא מעט ממשחקי החוץ השנה, לא להעביר ביקורת על אנשים אחרים ולדעת שלפעמים יש אילוצים.

ואחרי שכל זה נאמר, אני מציע שבמקום לבכות על העבר נתרכז בעתיד ואיך אנחנו מביאים למצב שכל המערכת נמצאת בתוך קמפיין של באר שבע לא תרד.
משה, אני לא חושב שאפשר לשפוט מישהו מסוים על הגעה למשחק כזה או אחר (לאף אחד אין זכות כזו וזה לא אומר שאוהד אחד יותר נאמן מהשני).
גם אני הפסדתי כמה משחקי חוץ העונה.
הנקודה היא שלא חוכמה להגיע לראשל"צ עם 2000 אוהדים באמצע הליגה.
עכשיו זה הזמן.
פחות מ-2500 במושבה ייחשב לכישלון.
כל מי שמגדיר את עצמו אוהד שרוף של הקבוצה צריך לעשות הכל מהכל כדי להגיע.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: משה, אני לא חושב שאפשר לשפוט מישהו מסוים על הגעה למשחק כזה או אחר (לאף אחד אין זכות כזו וזה לא אומר שאוהד אחד יותר נאמן מהשני).
גם אני הפסדתי כמה משחקי חוץ העונה.
הנקודה היא שלא חוכמה להגיע לראשל"צ עם 2000 אוהדים באמצע הליגה.
עכשיו זה הזמן.
פחות מ-2500 במושבה ייחשב לכישלון.
כל מי שמגדיר את עצמו אוהד שרוף של הקבוצה צריך לעשות הכל מהכל כדי להגיע.
ברור שעכשיו זה הזמן לדחוף את הקבוצה כמו שברור שיותר קל להגיע למושבה או בלומפילד מאשר לנתניה או קריית אליעזר. עם זאת, כשמעבירים ביקורת על כותבים ספציפים, כדאי שאלה יהיו אנשים שהביקורת מגיעה להם וכדאי שמי שמעביר ביקורת ידע את הנסיבות מדוע הם לא הגיעו למשחק.
אין לי בעיה עם ביקורת כללית על אוהדי הקבוצה לאור כמות הקהל שהגיעה אתמול לקריית אליזער, אבל אם אתה בוחר להתמקד באנשים מסוימים, תוודא שאכן מדובר באנשים הנכונים, ולא כאלה שהגיעו כמעט לכל משחק השנה.

ושוב אני אומר, מה שחשוב זה העתיד ולעשות את מירב המאמצים להכניס את כל מי שניתן לפרויקט של באר שבע לא תרד. המשחק השבוע במושבה הוא חשוב אבל לדעתי את ההצלחה האמיתית של קמפיין כזה נראה רק עוד שבועיים מול מכבי פתח תקווה. לאנשים לוקח זמן להפנים שהקבוצה נמצאת במלחמה אמיתית נגד הירידה, גם אם נרצה, זה לא יקרה תוך ימים בודדים (ועדיין אם לא נתחיל עכשיו זה לא יקרה לעולם).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

משה, שאני לא אצטט את זה שאמרת שדווקא שהמשחק הוזז ליום שבת בשעה נוחה ולא מאוחרת, אמור להביא הרבה קהל באר שבעי לקריית אליעזר. מה גם שהיה מזג אוויר מושלם לטיולים וכדורגל- אז מותר להיות מאוכזבים מזה שדווקא אנשים כמוך שיודעים לדחוף ולעודד דווקא ברגעים הקשים לא הגיעו למשחק החשוב הזה.
אבל כמו שהילה אמרה וצדקה- זה כבר מת.
אני רק יכול לקוות שהמשחק במושבה יהיה בשעה סבירה להגעה גם לשומרי השבת ככה שאוכל להיות גם שם ביחד עם כולכם ולתת את הגרון למען הצלת והצלחת הקבוצה.

שלח תגובה