אני קורא לכל אחד שאי פעם הרגיש שהפועל באר-שבע חשובה לו, וגם לכאלה שרק מזדהים בשייכותם לאיזור
לעזוב הכל, בשבת/ראשון הקרוב
משחק על החיים, כי לא נתן להפועל באר-שבע לרדת!
כולם מגיעים למושבה!!!

מצטרף למה שכתב משה.yedidel כתב:מוזמנים לכתוב רעיונות. פגישה עם ההנהלה תתקיים השבוע בתקווה כמה שיותר מוקדם.
וכבר מראש אני אומר שנושא המחירים עלה וידוע לא צריך לכתוב זאת שוב
היה, נגמר. להחזיר את הגלגל לצערי לא ניתן.8red כתב:סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.
צודק.8red כתב:סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.
לא יודע אם דיברת עלי אבל אני לפחות חייב להתייחס לדברים שלך.8red כתב:סבבה, אבל הייתי מצפה מאותם אנשים שמדברים בכזה להט להגיע גם לחיפה אתמול.
משה, אני לא חושב שאפשר לשפוט מישהו מסוים על הגעה למשחק כזה או אחר (לאף אחד אין זכות כזו וזה לא אומר שאוהד אחד יותר נאמן מהשני).משה אוחיון כתב: לא יודע אם דיברת עלי אבל אני לפחות חייב להתייחס לדברים שלך.
מעבר לעובדה שלא יכולתי לבוא אתמול למרות שרציתי (יש גם ימים כאלה), אני מציע לא לשכוח את העובדה שהמשחק היה בצפון בשבת בצהריים ולכן היה קושי עבור לא מעט אנשים להגיע למשחק. חוץ מזה, לפעמים יש מקרים בהם לא ניתן להגיע למשחקים. לפחות לגבי שלושה מאלה שהגיבו בהתלהבות (אני, סומסום ואביב) אני יכול להגיד מידיעה אישית שהיינו ברוב משחקי החוץ של הקבוצה השנה. ואם לחזור אלי, מתוך 16 משחקי החוץ של הקבוצה השנה הייתי ב11, ביחד עם משחקי הבית יוצא שהייתי בערך ב25 מתוך 31 המשחקים של הקבוצה השנה, מספיק מכובד לדעתי כדי לדבר בלהט על המשחקים עד סוף העונה.
מעבר לכך, הייתי מצפה, בטח מאדם כמוך ששומר שבת ונעדר בשל כך מלא מעט ממשחקי החוץ השנה, לא להעביר ביקורת על אנשים אחרים ולדעת שלפעמים יש אילוצים.
ואחרי שכל זה נאמר, אני מציע שבמקום לבכות על העבר נתרכז בעתיד ואיך אנחנו מביאים למצב שכל המערכת נמצאת בתוך קמפיין של באר שבע לא תרד.
ברור שעכשיו זה הזמן לדחוף את הקבוצה כמו שברור שיותר קל להגיע למושבה או בלומפילד מאשר לנתניה או קריית אליעזר. עם זאת, כשמעבירים ביקורת על כותבים ספציפים, כדאי שאלה יהיו אנשים שהביקורת מגיעה להם וכדאי שמי שמעביר ביקורת ידע את הנסיבות מדוע הם לא הגיעו למשחק.izguy83 כתב: משה, אני לא חושב שאפשר לשפוט מישהו מסוים על הגעה למשחק כזה או אחר (לאף אחד אין זכות כזו וזה לא אומר שאוהד אחד יותר נאמן מהשני).
גם אני הפסדתי כמה משחקי חוץ העונה.
הנקודה היא שלא חוכמה להגיע לראשל"צ עם 2000 אוהדים באמצע הליגה.
עכשיו זה הזמן.
פחות מ-2500 במושבה ייחשב לכישלון.
כל מי שמגדיר את עצמו אוהד שרוף של הקבוצה צריך לעשות הכל מהכל כדי להגיע.